עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. :

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי יש לי BF2 מקורי.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by TimoTy,

טוב הגעתי לשלב שבו אני אמור לבחור דלת (יש שלושה דלתות) כדי לתפוס איזה בחור ממסעדה.... בחרתי את הדלת השמאלית וניכנסתי לאיזה מקום פסיכי שאין לי מושג איך לצאת ממנו :'( כל הדברים שם הפוכים והייתי בכל מקום והוא פשוט לא מסיים את השלב... מישהו יכול לעזור לי ? איך אני מסיים אותו ?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by tommer_s,

סקר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shtrodel,

*** בכותרת...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ForresT,

אוקי נראה לי שהגעתילמקום הנכון אוקי הורדתי תמשחק עכשיו יש לי בעייה להתקין אותו.. פתחתי תהתקנה התחלתי להתקין הוא עושה please insart disk 1 thet contains the file data2.cab אני מנסה לפתוח את הdata 2 הזה והוא עושה לי cannot open becous its not standart microsoft cab format ואני לא מצליח להתקין..אולי אני עושה משו לא נכון? תודה מראש דרךאגב הורדתימ lineage2.com

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by xXDevil4Xx,

שמעו כרגע במשחק יצאתי מרכבת שהייתי בתוכה עם איש כלשהו ואז הרגתי כמה מפלצות וזה מראה לי להגיע לאיזה חדר בקרה שם והדבר היחיד שיש בחדר בקרה זה מחשב שצריך לרשום סיסמא כלשהיא כדי לפתו דלת מה עושים????

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  8. (לא כבדים אני מדבר על GTA 3 MAFIA וכו') הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Yuron,

שלום לכולם מכווה שתעזרו לי אז ככה יש לי מחשב די חזק פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך FX5200 ו512 ראם כאשר אני נכנס למשחק אז הוא מגיע לשלב שמראים לי את התצוגה של ea נו אתם מכירים זה כזה שתי אותיות ועוד אומרים ea games בקטע שאצל חבר שלי אותו מחשב ואצלו פועל חלק אבל ממש חלק מה הבעיה???? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, כשהרב נפגע (גם יש סימול מצב נזק בצאד שמאל למטה) כיצד מתקנים את הרכב ?! תודה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by FIRE-KID,

אני משחק ואני לא מבין כלום שם!! אני יסכם את מה שאני לא מבין בכמה שאלות... 1. במשימות האלו שהמשטרה רודפות אחרייך... מה צריך לעשות שם ??? לפרק את מה שמסומן בפהה או לברוח מהמשטרות!??!?!? ומה זה המד הירוק הזה שהוא מתמלא ואז עוד מד תכלת כזה ואז אני מפסיד מזה לעזעאל איך עושים תמשימות האלו? 2. ראיתי שיש CASH (יענו הכסף שלי) ועוד משהו כזה שגם רשום שם כסף... בCASH רשום לי 27,000 ובשני הזה כתוב 50,000 מזה יש מצב שאני מוציא משם את הכסף? לחשבון שלי כאילו? כי בטעות מכרתי את המכונית שקיבלתי ולא ידעתי שמקבלים רק 50 אחוז שמוכרים את הרכב שלך אז נדפקתי עם מכונית חלשה ומשימות יותר קשות! תודה לכולם..

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by kinggil,

שלום!. אני מת לשחק משהו ואין לי כלום על המחשב חוץ מ XIII ישן.... אני מחפש משחקיי פעולה שיש להם עלילה טובה זה העיקר. תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by avivlevy,

איך אפשר לשים הגה לדמו של המשחק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by freesoul23,

בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by EladBr,

שיחקתי במשחק ונהייה לי מסך כחול(זה לא הבעיה אני יודע למה זה קורה) וזה קרה יותר מפעם אחת, עשיתי ריסט נכנסתי למשחק, הוא שואל אותי אם אני רוצה להיכנס ב-SafeMode אני אומר לו לא והכל טוב ויפה ואני ממשיך לשחק. הבעיה זה שעכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני נכנס למשחק והוא לא זוכר לי שום שמירה. זאת אומרת שאני צריך להתחיל את כל המשחק מההתחלה!!!! ויש את קבצי שמירה!!!! הם נמצאים בתיקייה של המשחק ואני כבר לא יודע מה לעשות!!! אשמח לעזרה אלעד

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

צרו איתי קשר להצתרפות אלינו למשחק

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by stone cold,

אחרי שקראתי הרבה על הXBOX החדש גיליתי ש: 1-יש 2 גירסאות ורק היקרה באמת שווה משהו והיא עולה 400 דולאר בחול(יש לה ארד דיסק ועוד דברים וברגילה אין אפילו כרטיס זיכרון=40 דולאר) 2-רוב הציוד של הXBOX הישן לא פועל על החדש וזה כולל ידיות מישחק וכרטיסי זיכרון=עוד כסף(לא שיש לי תישן) 3-כדי לשחק ברשת (XBOX LIVE )צריך לעשות מנוי בתשלום(זה יוצר גם בעיה רצינית לשחק אונלין מישראל) 4-מישחק חדש ממוצע עולה בחול 60 דולאר בימקום 50 בדור הנוכחי 5-יש מקום שבו אפשר ליקנות כל מיני תוספות למישחקים ובהרבה מיקרים זה יעלה כסף בקיצור למרות שחשבתי פעם שאני יקנה תXBOX 360 כי הוא יוצא הרבה ליפני האחרות וחשבתי שמיקרוסופט תימכור אותו בזול כדי להרוס תמיתחרות (סוני ונינטנדו)אני רואה שמיקרוסופט חזרה להיות ג…

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by Natan_Rozen,

היי התקנתי (ניסיתי ) להתקין לאחי פיפא 2006 במחשב שלו. הכל עבד מעולה עד שהרצתי את המסך, אז קפצה לי הודעת שגיאה: והפרטים: המחשב: AMD 3000+ ABIT AN8 Ultra nVIDIA 6600 OS: Windows XP Home Edition חשוב לציין שהתקנתי את אותו הדיסק עם המשחק במחשב שלי, והכל עובד מצויין. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וה-DirectX מעודכן. בדקתי ב-DXDIAG וזה לא מצביע על בעיות כלשהן... נ.ב SIMS 2 עבד מעולה במחשב. HELP? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roeiw,

כמה אני יכול לדרוש על בקר רוטט מקורי וכרטיס זיכרון 8 מגה מקוריים חדשים לפלייסטיישן 2??

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. טוב אז סוף סוף הגענו ל 16 שחקנים הבתים שהוגרלו: http://planet.nana.co.il/faft79/hw.htm (לאחר כניסה ללינק נא ללחוץ רענן כדי לקבל תוצאות מעודכנות ! ) לפרטים מעודכנים לגבי משחקי ההצלבה נא להיכנס ללינק הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144681.msg1254558#msg1254558 חוקים - כל משחק ימשך 12 דקות - כלומר 6 דקות למחצית , לא יותר ולא פחות !!! - את המשחקים צריך לשחק ברמה של WORLD CLASS !!!!!! - מהירות המשחק תקבע על: FAST - לאחר סיום המשחק יש לצלם תמונת מסך של התוצאה (מי שלא יודע לוחצים על כפתור prt scr מעל כפתור Insert בצד ימין של המקלדת ואז בצייר מדביקים ושומרים) ולשלוח או למייל: faft79@gmail.com או לאייסי: 296161101 או להעלות לאתר http://www.…

• 56 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. בבNFSU ניסיתי עם חברים להפעיל את הLAN אבל לא עבד כל מה שעשינו לא עבד (שבוע שעבר) אז התייאשנו ואמרנו שזה בגלל שזה משחק ישן אז כבר לא עובד היום שאנחנו מנסים אני או הוא יוצאים LAN SERVER אבל השני לא מוצא תסרבר בכלל (ולא אף סרבר אחרר) כאילו אין משחקי רשת כעת.מה ניתן לעשות ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

http://www.softwarepatch.com/games/fear-game-patch.html

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by WarMachine,

אז ככה, דבר ראשון המשחק רץ חלק לגמרי כאשר כל הפרטים על מקסימום ועם AA ו AF מופעלים והרזולוציה היא 1280X1024. הבעיה היא שלפעמים באמצע המסלול פתאום המשחק נהיה מהיר בטירוף ללא שום סיבה, ואני בטוח שזה לא אמור להיות חלק מהמשחק, זה כאילו עושים FF למשחק, משהו מוזר בטירוף, ואז כמובן אי אפשר לשלוט במכונית וככה מאבדים לפעמים נצחונות, מוזר גם שזה קורה תמיד באותם מקומות ברחבי המפה. מישהו נתקל בזה גם או שמע על משהו דומה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by Rrafi,

אני מנשה להפעיל את המשחק והוא רושם לי plase insert the cd rom select ok and restart aplicatio"n" אבל הדיסק בפנים מה אני אמור לעשות תעזרו לי בבקשה..!!

• 6 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים