עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alfus73,

שלום רב, שדרגתי את מהירות הגלישה שלי. האם תוכלו להפנות אותי למדריך או להסביר לי כיצד לעשות זאת? האם תוכלו להמליץ לי על משחקי רשת שווים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אתה שולט בטנק \ רחפת מהירה ומתמודד עם אויבים ב- 7 עולמות - רובם טנקים \רחפות יריבות כאשר בסוף כל שלב \ עולם יש בוס בצורות שונות ומשונות שאתה נידרש להשמיד על מנת לעבור שלב. משחק פשוט אבל מהנה וממכר מאוד . אם אתם יודעים מהו , תנו רמז ורצוי לינק להורדה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by אלעדיקו,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, לוח אם ASROCK G31M-VS2, מעבד Intel e5500 dual core 2.80GHZ כרטיס מסך Twintech Nvidia GeForce GTS-450 ו-4GB RAM. סה"כ מחשב מאוד טוב, בסיסי+ לגיימינג וכו'. אבל, הקאונטר סטרייק סורס משום מה לא עובד לי חלק בהגדרות המומלצות ע"פ המשחק!!! לא נתקע או משהו אלא כאילו אין מספיק FPS. ביטלתי סינכרון אנכי בכרטיס מסך. מה עוד אפשר לעשות כדי לטפל בזה? יש לציין שהדרייברים והכל מעודכן. תודה.

4. Started by naoriko,

יש לי את המשחק heroes 3 complete ואני רוצה לשחק בו ברשת עם אנשים מהעולם ושאני נכנס כדאיי לשחק ברשת זה יוצא מהמשחק ומכניס אותי לאתרים לא מובנים! בבקשה צריך עזרה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הכירו את היצירה אשר תוכיח לכם כי עולם משחקי ההרפתקאות עדיין חי ובועט לכתבה

6. שמפעילים דרכו (למשל cs source) למישהו יש מושג למה זה קורה? אני מפחד שזה קורה גם במהלך המשחק ואז זה מעמיס את המחשב בטירוף...אולי בגלל שבmonitor הוא לא סיים להוריד את המשחק 100%?

7. Started by SoD,

כאשר אני מנסה לשחק משחק רשת,כאשר אני מתחבר לחבר,אז העלייה של המשחק פתאום נתקעת באמצע או אפילו לקראת הסוף..וכתוב Connection lost מה עושים? יש לציין שהוא שיחק כבר עם אנשים אחרים ברשת כך שהבעיה חייבת ליהיות אצלי..

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by DS,

טוב חברה מכיוון שעד עכשיו לא נפתח דיון רשמי מאז יציאת המשחק אלא כל הזמן לפני באתי לפתוח את זה. Bully בשמו האמריקאי ו Canis Canem Edit בשמו האירופאי מספר לנו את חייו של ג'ימי הופקינס, נער בפנימיית Bullworth שבעצם רק עכשיו הגיע לשם. שאמו התחתנה עם מבוגר,זקן וקירח הם החליטו לקחת אותו לפנימייה המזעזעת הזו והם יקחו אותו חזרה כשהם יחזרו מהירח דבש שלהם(עוד שנה). בקיצור אנו נתמודד עם חבורות של ביריונים,נתעסק ואולי נלמד מהחננות, וכל השאר הם מיני כנופיות פשוט לא זכור לי השם שלהן. מה שמייחד את Bully זה השעון שמופיע אצלנו במסך לאחר משימת ההתחלה. השעון אומר לנו מתי אנחנו צריכים ללכת לשיעור ואם לא נהייה בשיעור נקבל ריתוק. יש גם את ה"משטרה" של Bullworth Acadamy: ה Perfects. אם הם…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by matan1806,

אז כמו שכולם יודעים יש לנו בעיה בבחירת המפות בגאטרים , נוצר מצב שיש שלושה מפות שנבחרות שוב ושוב ושוב ונותר 2 מפות שאף פעם לא נבחרות לכן אני עושה את הסקר הזה בשביל שאתם תבחרו איזו שיטה אתם מעדיפים . שיטה 1 : המריץ בוחר את המפה בתחילת הגאטר והוא מדווח בתחילת הגאטר איזו מפה נבחרה . שיטה 2 : המפה נבחרת באופן רנדומלי על ידי שימוש באתר : http://chooser.willz.org/ מקווה שהרבה יצביעו כי זה הולך להשפיע על בחירת המפות בקהילה .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 1_Nike_1,

תאריך יציאה 18 לנובמבר 2008 טריילר: נו האם המשחק יחזיר את הכיף שהיה ב-Underground או שזה הולך להיות כישלון נוסף כמו האחרונים?? מה אתם אומרים? אהבתי שהיו משחקים כמו GTA2- בהם סתם ליסוע ברחבי העיר (במשחק) היה נחמד ולא היה משעמם. למה הם לא מצליחים לעשות דברים כאלו? http://ps3.ign.com/articles/882/882666p1.html

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום חברים היה פעם משחק, ארקיד שוטר של חלליות מהסטייל שאתה טס בחלליתת מלמטה למעלה (מתחתית המסך למעלה). בשלבים הראשונים המפות היו בדמוי בדמוי כדור הארץ. היו ספינות, מבנים וג'יפים שאפשר היה לפוצץ. בסוף כל שלב היה בוס. ניתן היה לשפר את החללית. אה ובכל סוף שלב היה מן סרטון כזה של החללית נוחתת בהאנגר. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

היי מישהו זוכר את המשחק root (לפחות נדמה לי שככה קראו לו), שהיה בערך בתקופה של Heretic (הראשון) ? משחק יריות מגוף ראשון (נו, doom-like) שהיה לפי מה שאני זוכר ממש מגניב יחסית לאותו זמן.. היתה בו אפשרות לשימוש בשתי הידיים לנשיאת נשקים (כמובן כאלה שאפשר להחזיק ביד אחת - שני אקדחים למשל..).. יש למישהו מושג מה עבר על המשחק הזה ? יש סיכוי שהוא Abandonware ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PCBuster,

שלום אתמול מצאתי אצלי עותק מקורי של ריימן 3 והתקנתי אותו אבל אני לא מצליח להריץ אותו בכלל, המסך הופך שחור לכמה שניות ואז חוזר לדסקטופ כאילו כלום לא קרה... ניסיתי להריץ אותו כאדמיניסטרטור ובמצב תאימות ל XP, ל 98, לויסטה, עם 256 צבעים בלבד, וכו' וכו' הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מועיל. באתר של יוביסופט אין שום זכר לריימן... בדקתי גם בGOG ללא הצלחה מישהו אולי יכול להמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90833 חבילת ההרחבה של המשחק הגדול HALF LIFE 2 שהייתה אמורה לצאת לקראת אמצע החודש הזה נדחתה לתאריך שבין פברואר- מרץ זה פשוט הרס לי את כל היום :'( :'(

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX7). תודה רבה על תשובתכם.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by IDF big bull,

אז ככה אני יודע שזה משחק ישן ורובכם כבר לא משחקים בו אבל : אנחנו ניסינו לפתוח "חמולה" (i.e squad) של רק ישראלים שייצגו בגאון את ישראל קוראים לנו =IDF= ואנחנו מחפשים אנשים שהיו משחקים בדלטא בעבר או משחקם בו עד עכשיו ו הם מספיק טובים בשביל לנצח את השבטים האחרים ( הולנדים גרמנים וכד') יש לנו עד עכשיו 9 אנשים מהטובים בארץ ואנו חפצים בעוד Grass Cube icq UIN# 76690569

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by lev-27,

בהתחלה רציתי לקנות את המשחק דרך סטים, אבל מסתבר שהם לא מוכרים אותו יותר. חיפשתי ברשת וגיליתי שניתן לרכוש את המשחק בהורדה דיגיטלית דרך יוביסופט. אני מוסר פרטים של אשראי... ממתין לאישור... סירוב. אני יוצר קשר עם חברת האשראי. נציגי שירות טוענים שאין שום בעיה. לא חגרתי מהמסגרת. אבל הם לא רואים ניסיון לקבל אישור מחברת האשראי. לטענתם המערכת מתעדכנת באופן מיידי. אני מחזיק את הנציג על הקו ובינתיים מנסה לעשות עוד הפעם חיוב. מקבל סירוב דרך האתר. הנציג טוען שלא ניסו ליצור איתם קשר. טוב, אמרתי, נקנה את המשחק בחנות. מסתבר שאין אותו במלאי! אף אחד! מה נסגר? אני מאוד רוצה את המשחק המעולה הזה. אני יכול לקנות באייבי, אבל לא מוכרים את גרסת גולד שמגיעה עם חבילת הרחבה ובנוסף אין לי חשק לחכות …

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה בהפעלת SPLINTER CELL BLACKLIST כאשר אני מפעיל אותו מופיעה לי שגיאה כמו שמתואר בתמונה: המחשב שלי הוא וינדוס 8 64BIT ניסיתי להפעיל את המשחק כאילו הוא פועל על וינדוס 7 אבל זה לא עוזר מה עושים? ​http://img191.imageshack.us/img191/8863/cpze.th.jpg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני רוצה לפרמט את המחשב ולגבות את התיקיה של השמירות של הassassin creed החדש, כך שאוכל להמשיך מהשלב בו הגעתי.משום מה המשחק גם כן לא נשמר לי תמיד כנראה יש איזו שהיא בעיה בתיקייה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by matan_18,

יש לי את המשחק:MOH:AA ! והתחלתי להתקין אותו ובאמצע ההתקנה הוא נתקע...אז איתחלתי את המחשב.. ואז כמו מפגר נכנסתי לתקייה של המשחק ומחקתי אותה בצורה ברוטלית.! ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא פותח לי חלון שיש לי אפשרות לתקן..ואחריי שאני עושה את הפעולה הזו אז הוא עוד פעם פותח לי את החלון הזה ונות לי רק לתקן את ההתקנה! בקיצור אני לא יכול להתקין עכשיו את המשחק! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש 2 משימות שאין בהם לאין ללכת במפה אחת אני מקבל מהקזינו והשני מהאות D(זה שבחדר כושר) שנהם אומרים לי לסוע צפונה ו.... מה עושים !!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי את הכרטיס הנ"ל. שיחקתי בדמו והוא עבד מצויין... המשחק המלא בקושי זז... אולי יש פאצ' או משהו?? תודה~!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. Started by navk2,

אתמול סיימתי את ברייד ובאמת שלמרות שהוא קצר אני חושב שזה אחד המשחקים שיותר נהניתי מהם בזמן האחרון. אם אתם לא מכירים את המשחק אז זה משהו בסגנון הזה : http://armorgames.com/play/4918/the-company-of-myself פשוט שברייד יותר מגוון כי יש 5 עולמות וכל עולם זה משהו שונה, אבל העיקרון ברור, משחקי 2D שצריך לחשוב ואפשר להבין אותם מהר. אני מבקש המלצה למשחק רגיל או פלאש, לא אכפת לי. ד"א, הייתי ממליץ לכולם לשחק את המשחק פלאש הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sagi_10,

צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.