משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
טוב אני אפתח בזה שלפני שקניתי את המשחק קראתי כמה ביקורות וראיתי כמה SCREENSHOTים וקיבלתי המלצה מחבר שקנה את המשחק מכל זה המשחק עשה רושם מצוין ומה שעצר בעדי היה שלא היה לי די וי די... עד שבסוף הלכתי וקניתי במיוחד בשביל המשחק... המשחק רץ על הגדרות בינוניות על המפרט שלי ונראה יפה מאוד הסאונד טוב למשחקיות היתי נותן 8 מ- 10 אבל: 1. נתחיל מזה שכשהמשחק עולה יש בערך 40-50 שניות של attributes שאי אפשר להריץ וזה מאוד מעצבן כבר בפעם הראשונה 2. כל רגע שאני מבלה בממשק של הסרברים הוא רגע קשה... אני מדבר עם מישהו ואנחנו מסכמים על סרוור מסוים ואז הוא רואה אותו ואני לא... והרבה פעמים הוא פשוט נתקע בלי שם סיבה 3. כל עידכון של המשחק שוקל בסביבות ה 150 200 מגה (לא ברור אם זאת נקודת זכות אב…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון בעיה עם המשחק CS:CZ לאחר כמה דקות של משחק אני מקבל שגיאה כזו חפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון שהצליח לעזור לי , תודה מראש לעוזרים. מצטער עם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הכל עבד טוב אבל כדיי להחזיר את המצב לקדמותו צריך לעשות ENABLE בקטע הזה הוא קרס, במחשב של אח שלי זה דווקא עובד טוב לי יש AMD לו אינטל (לא להזכיר שמות משחקים ושימושיי התוכנה וכל כדיי שזה יהיה חוקי) תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני חייב עזרה במשחק אני לא יודעה למה ,אבל הפלאפון שיש לי כל הזמן מצפצף,מישהוא יודעה מה זה אומר אני גם לא מצליח לפרוץ את הלוקר שיש בחדר הלבשה כל הבעיה שהגירסא של המשחק שיש לי היא ברוסית,ומצאתי צ'יטים רק לגירסא באנגלית תודה .
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
wtf is that? is it the same like the original edition? there is shops that sells that? or is it only in "unlegal" version?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני עושה JOIN למשחק סינגל, אני בוחר באמריקה, בוחר נשק ואז DONE אחרי כמה שניות התפריט הזה חוזר לי והוא תמיד נשאר על YOU WILL SPOWN IN:0 מה אני עושה? אני באמת רוצה לראות איך המשחק נראה =\
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
התקנתי פאר קראי ויש לי כרטיס 7800 gt ושאני משחק יש כזה קטעים במשחק שהאדמה ניראת בצבע שחור ולא רואים את האדמה ,ואז פתאום רואים... זה ניראה לי באג במשחק.. הורדתי כל מני פיקסים למינהם.. אבל זה לא עזר משהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בקיצר היום נעשה כמה מישחקים!! אז הינה השרת והסיסמא: aoe3zone 111222 זהו השרת מחובר יאללה תבואו ......
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
במסמכים שלי יש משהו אבל ניסיתי לשים שם וזה לא הולך.... אם מישהו יודע בוודאות שיגיד..
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני לא יודע אם באיזו גירסא כדי לשחק? מצד אחד אני ממש אוהב לשחק בשלט של ה XBOX פלוס בטלוויזיה האיכותית שלי 100HZ ומצד שני אם יש הרבה תכנים יותר טובים ב BLACK EDITION שיצאה רק ל PC (בזיון) אז אולי עדיף לשחק בזאת?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם כבר, אז כבר... קצת עזרה מכם. אני מנסה להתקין ROME, התקנתי אותו בעבר, עכשיו הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין, לא יכול לקרוא מהדיסק... הוא מתחיל התקנה וקופץ החוצה.... ניסיתי בשני מחשבים שונים, אחד מהם חדש לגמרי, ואותה הבעיה... כל תיקייה בנפרד נפתחת חופשי.... אנא....
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב שמעו מי שרוצה לשחק היום ברשת תמישחק הזה שישאיר איסיקיו,דואר או מסנג'ר!!! תודה. age of empires 3
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תמיד חשקתם לכם לשחק תמישחק age of empires 3 ברשת אז עכשיו תוכלו!!! הינה המדריך שהכנתי במיוחד בישבילכם ואין את זה בשום מקום בעולם!!!: *נמחק-קישור וארז* בהצלחה. ועוד דבר אנחנו הריאשונים בארץ ששיחקו ברשת!!! בקיצר השרת פתוח לכולם אז תהנווווו...... עוד דבר אני חייב לציין שזה פשוט כיף לשחק במישחק הזה ברשת!!! אזז חברים תבואוו יש לכם היזדמנותתתת לשחק ברשת. אני מחכה לכם. יום שבת והיום נעשה טורנירים משהוו סוףף!!! כל העולם יכול ליקפוץ לנו.. וזהוו רק תשאירו פרטים....
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/26505.html תורידו למי שאין לו אני מוריד עכשיו למנהלים אם כבר פתחו דיון כזה על המשחק הזה ועל הדמו תנעלו בבקשה וסליחה אם אכן יש דיון כזה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום למי שיש משחקי רשת RPG להמליץ אני השמח לשמוע! Wow לא להמליץ כי לדעתי השרתים הפרטיים עדין לא מספיק טובים. MU רק עם יש לכם סרבר טוב אם כלכלה טובה ו EXP לא מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
כותב שאן לי את הדירקט איקס הכי חדש אבל יש לי ויש לי 7800 GTX מה לעשות דחוף!!!
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה תוסף או משחק בפני עצמו? לפי מה שאני יודע זה משחק אבל באג כותבים שזה תוסף עכשיו אני מבולבל לגמרי http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=969&main=1 אני רוצה לקנות אני כבר מת לשחק בזה מלא זמן לא שיחקתי FPS, כמו כן, הד ארצי הודיעו שיורידו את המחיר ל50 ש"ח (חחח מתי זה יהיה? )
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://software.g2games.com/gameaccelerator/
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הנ"ל (אני לא יודע אם חשוב לציין אבל הוא 4 דיסקים ולא בתוך דיסק אחד של DVD), אני לוחץ על התקנה והוא רושם לי ככה: Installation cannot continue because this game requires DirctX 9.0c or higher to be installed on your system. ואחרי זה כתוב שאני יכול להוריד את ה- DirctX מהאתר של מיקרוסופט ורשום שם www.microsoft.com/windows/dirctx בקיצור נכנסתי לאתר ולא הצלחתי להוריד! אז נכנסתי ל- www.download.com ומשם הורדתי את אותו הדגם DirctX 9.0c התקנתי אותו ועדיין ההתקנה מראה לי את אותה בעיה! מישהו יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תרשמו פה ;D אין לי מושג נ.ב: איך בועטים נמוך? לא לחיצה קצרה על D כי אז זה בועט חלש
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? אני צריך דחוף קראק לפיפא 2006 אם למישהוא יש שיגיב לפה או לאימייל sagisidi12@walla.co.il תודה מראש שגיא
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-