עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חחחחחחחחחחחחחחחחח פרסומת קורעת הומור גיקי כבד במיוחד http://www.gametrailers.com/player.php?id=8559&type=wmv [לינק לסרטון בפורמט שלWINDOWS MEDIA PLAYER] http://www.gametrailers.com/player.php?id=8559&type=mov [לינק לסרטון בפורמט של QUICK TIME PLAYER] ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Coca Cola,

במסוק ומטוס, משחק מעולה! פשוט גדול, יש פה ושם תקיעות אבל אפשר להתגבר עליהן, בחנוכה אני כנראה אקנה אחד יש סרברים ישראליים? כי בדמו יש סרברים של פינג (גרמנים)140-999 כמה פינג זה טוב? (ואל תגידו לי כמה שיותר נמוך יותר טוב)

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by EnerGy,

כשאני משחק בCall of duty 2 אני רואה את כל הצלליות מרובעות כמו בתמונה המצורפת יש לי כרטיס מסך GeForce 6600GT עם דרייברים 81.95 אין לי את הבעיה הזאת במשחקים אחרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי! כנראה שבשבוע הבא אני קונה את הX360 בארצות הברית... השאלה היא האים קיים כבר צ'יפ למכשיר או יש שמועות על משהוא מתקרב\ הערכת זמן למתי יהיה? כי אם אין עדיין זה אומר שאני צריך להתעזר בסטוקים של משחקים מארצות הברית בזמן הקניה כי להשיג בארץ יהיה בלתי אפשרי כמעט... תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. איך מפעילים את המשחק המעצבן הזה.. האנטיבלאקס הזה לא עוזר אז מה עושים...??????

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. אני מחובר דרך ברק ויש לי בעיות לאגים ב-WoW - לפעמים מגיע לפינג 12000. דיברתי עם התמיכה הטכנית של WoW, בהתחלה הם טענו שזה בגלל ה- ISP ועכשיו הם טוענים שזה בגלל שאני גר במזרח התיכון. יש לי שכן שגר ממש לידי והוא גולש דרך אינטרנט זהב ואין לו בעיות לאגים כמעט בכלל ויש לי עוד מלא חברים ישראלים שמשחקים בלי בעיות. יש פה עוד מישהו שמשחק ב- WoW ומחובר לברק? תודה!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  7. נראה משחק חזק

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  8. את הפקודה אני יודע r_hdrrendering 7\ אמרו משהו שצריך לכבות או להדליק את הפילטרים AA לא הבנתי מה לעשות ובקשר לפאצ' איזה גירסה להתקין הרגע התקנתי far_cry_v1.3 או שלהתקין ת'הכי חדש ? far_cry_v1.33

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by bobby323,

השאלה שלי היא איך EA יודעים שה CD KEY הוא חוקי, אני יכול ליצור CD KEY דרך גנרטור זה בדיוק כמו הקי שהם מייצרים זה משתמש בואתה נוסחה, ואז EA אומר לי שזה לא חוקי אם אני אקנה קי חוקי אז לא תהיה לי את הבעיה למה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by azki,

שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי :'( :'( זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! :s05: תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by X_Dror,

נלקח מ- hl2.net תמונה להמחשה -

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by liorgadidi,

שלומלום. אני מחפש דרייבר למשחקי פלייסטישן 1 כדי שאני יוכל להפעים אותם על המחשב. מישהו יודע מאיפה להוריד?מה להוריד?פרטים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by yoni321,

אחים שלי אני מחפש את הפאץ בעברית למשחק רשום למעלה כדי שיהיה את כל הסרברים. לינק לאתר הבית http://www.tactical-ops.de/ אם למישהו יש לינק HTTP בבקשה דחוףף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shlomibandit,

יש לי בעיה בזמן האחרון במשחקים.. שאני משחק המשחק פתאום יוצא לי , אבל הוא לא יוצא לגמריי הוא רק מתמזער.. ויוצא לי לשולחן עבודה ואז אני צריך ללחוץ על המשחק בשורה של ההתחל ואז הוא חוזר לעצמו.. יש לי כרטיס 7800 gt זה קורה לי כמעט בכל משחק.. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by puuma,

שלום אם מישהו מכיר א תהמשחק הזה זה קווסט , ויכול לעזור לי כי נתקעתי באיזה חלק ואני לא יודע אך לעבור אותו תודה. :-[

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by PCguy,

יש לי קונסולת PS1 יש לי אימיג' של משחקים במחשב אך שאני צורב אותם הם אינם עולים בקונסולה והמכשיר קורא צרובים! משהו יכול להדריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ;D הנה ביקורת http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2411

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by jeyjey,

שלום אני צריך שתביאו לי אתרים שמוכרים משחקים בארה"ב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by uriya,

מישהו כאן משחק במשחק הזה??, GUILD WARS , אם כן אשמח להיות שותף ולשחק ביחד

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by wooper,

קניתי את המשחק המקורי עידכנתי לpatch האחרון יש לי geforce 6600 gt אבל כל פעם שאני נכנס לסרברים אני מגיע לעמוד של בחירת הkit אבל המחשב נתקע ואני צריך לאתחל משהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום אני מחפש תמישחק הזה contar striik ניראה לי שרושמים ככה זה מישחק רשת..\ מישו מכיר אותו? אני מחפש להוריד אותו..

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by bamia5,

הורדתי דרך emule את המשחק... championship maneger 01/02...והמשחק לא כל כך עובד..אני זוכר שיש משהו עם crack אבל אני לא זוכר בדיוק מה.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד...!!!!!... בתודה מראש..BAMIA5

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by vacuuuum,

יש הרבה שרתים ישראלים? אפשר למצא GG?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by Omerole,

Warchief Rend Blackhand החליט שאנחנו מטרה קלה מדי וצעק WOOT ;D בידיוק שתי דקות לפני שהוא הפך לחביתה אני ינסה לצלם עוד כאלה ;D אולי יהיה משהו בMolten Core שבוע הבא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים