עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האתר הרשמי של משחק הפעולה הפופולרי שינה את העיצוב שלו, ומצטרף אל רמזים קטנים אחרים מהתקופה האחרונה אשר מפיחים תקווה באפשרות של קאמבק טכנולוגי לכתבה

2. Started by gal azulay,

היי שלום לכולם אני משחק ברשת בcall of duty war zone יש לי בעיה שמההתחלה הייתה קיימת עם הFPS נמוך, זה אף פעם לא יציב אבל תמיד נמוך זה יכול להיות 60 70 והמקסימום עד 120 FPS ( לפעמים יש ירידות גם מתחת ל60 אבל לכמה רגעים ומתייצב לרוב זה סביב ה100) עכשיו קצת נתונים.. הציוד שלי ברמה גבוה מאוד מסך 2K 27 אינצ' G-SYNC nvidia עם 144 hrz מחשב חדש עם כרטיס מסך RTX 2080 super מעבד amd ryzen 9 3900X זיכרון RAM 32G ועוד.. אז אני לא רואה סיבה לקבל FPS כלכך נמוך!!! ניסיתי המון טיפים דרך היוטיוב וכלום לא עזר, ראיתי גם ביוטיוב אנשים עם מחשב ומסך פחות טובים משלי עם 250 FPS יציב מאוד ממש אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. היי לכולם, שנים לא רשמתי כאן. אבל בדרך לא דרך, נאגר לי אוסף יחסית גדול של משחקים. שהייתי רוצה למכור (אוסף משהו אחר כיום) קישור לדרייב : https://drive.google.com/drive/folders/1_HFRRj_o4KMLlwwF5Vd5JxFY77VYk-G1?usp=sharing *יש שם תמונות, קובץ אקסל מחולק לכמה קטגוריות, והן קישורים לאוסף של ב MOBY GAMES (אחד האתרים הכי טובים מבחינה של מידע ויצירת רשימה נוחה כמו שם, במיוחד כמאגר מידע על משחקי מחשב). תנו לי דעה לגבי שווי, ובכמה ריאלי למכור את כל האוסף (משחקי מחשב לא הכי משתלם למכור 1 1.. לפחות זה מה שהבנתי מתגובות בכמה אתרים, זה לא כמו משחקי קונסולות שיש להן ערך כספי גדול יותר משום מה)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני מחפש משחקים שהשליטה בהם עם העכבר ומעט מקלדת. מה שהסתדר לי לשחק זה בעיקר דיאבלו ודומיו - torchlight, grim dawn, titan quest . אם יש משחקים דומים, כולל משחקי פעולה שהשליטה בדמות היא דומה? תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. אנו מזמינים אתכם להכנס לשרת הדיסקורד של קב' הגיימרים Artemis ישראל. שרת דיסקורד איכותי ומושקע של שחקנים בגילאי 22+ שנבחרו בקפידה. הקהילה משחקת במשחקים: CODWZ, ApexLegends, battlefield v, GTAV, VALORANT, CS:GO ועוד... * מעכשיו ניתן להאזין ולדבר בשרת באיכות כפולה - 128KBPS. יש גם קבוצת וואטסאפ של 40 איש שתוכלו ישר למצוא חברים למשחק. ----------------------------------------------------------------- https://discord.gg/TgUNFKY ----------------------------------------------------------------- *כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד/להיכנס לדיסקורד. *לאחר הכניסה לשרת נא בחרו ROLE של המשחק שאתם משחקים ולאחר מכן החדרים אליו ייפתחו. קצת תמונות: …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. משחקי העולם הפתוח שנתפסו פעם בתור יריבים משמעותיים עבור Grand Theft Auto יזכו לקצת עדנה מודרנית? לכתבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. המהדורות המשופרות של Mafia 2 ו-Mafia 3 לא ממש עומדות בציפיות ומייצרות יותר בעיות מתוספות - סיפתח שאינו מעודד במיוחד לקראת ההשקה המתוכננת של הרימייק עבור המשחק המקורי בעוד מספר חודשים לכתבה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  8. Started by מושיאל אבוטבול,

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  9. הקונסולה החדשה של סוני מקבלת עמוד משלה בחנות הצרפתית של אמאזון - שהציג לזמן קצר תג מחיר מומלץ של 500 יורו עבור הגרסה היקרה של המערכת לכתבה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  10. הבן שלי משחק בחדרו עם דלת סגורה. יש לו קול חזק מאד. גם כשלא בהתלהבות אלא סתם מדבר תו"כ משחק שומעים אותו חזק. ביקשנו שכשמשחק ידבר בקול שקט בהרבה. אמר שניסה כמה פעמים, האחרים לא שומעים אותו. האם יש אזניות עם מיקרופון שמאפשר הגברה מיוחדת של עוצמת הקול של הדובר? תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. המשחק המצופה ביותר בתקופה האחרונה מתקרב להשקה ואנחנו מקבלים באופן רשמי את דרישות המערכת הרשמיות להרצתו כהלכהלכתבה

12. Started by איציק חן ואביאל דורני,

שלום בוקר טוב ,אני צריכה עזרה בהורדת gta v 5למחשב ניסיתי כבר כל הלילה ולא הצלחתי יש מישהו שניסה והצליח ושיכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gameri,

אתמול בלילה סיימתי את GTA V על 100% כולל משימות עלילה כולל משימות צד כולל אתגרי ספורט כולל רנדומלים וכו' וכו' גם בהגדרות זה רושם לי 100% הבעיה היא שאין לי שום סימון למשימה האחרונה של פרנקלין זאת שאחריה מקבלים חולצה עם הכיתוב 100 או משהו כזה בקיצר מה עושים מה יכולה ליות הבעיה לדעתכם (כמה הערות ) קודם כל מדובר במשחק חוקי ולא פרוץ הורדתי אותו מSTEAM במחיר מלא של 150 אם זיכרוני אינו מטעיני למען האמת גם הורדתי אותו ליפני מאתר של ROOKSTAR גם במחיר מלא אבל בגלל ששכחתי את הסיסמה והאיימל אז נאלצתי להוריד אותו שוב מSTEAM שזה אני יותר מסדר איתו וזה כמובן זיאה אותי בשם משתמש הישן דבר שני כן עבר זמן 3 וכן כיביתי את המחשב 4 וכן שיחקתי עוד בסינגר פלאי סתם כאדי למשוך זמן אז בקיצר מה יכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. כמעט שמונה שנים אחרי הטיזר המפורסם הראשוני ולאחר שנה עמוסה בדחיות ועיכובים - Cyberpunk 2077 משלים את תהליך הפיתוח העיקרי שלו ומוכן להוכיח לעולם שההצלחה האדירה עבור Witcher 3: Wild Hunt לא הייתה מקרית בלבדלכתבה

15. כותר המירוצים החביב של Criterion הבריטית משנת 2010 יזכה לשכבת צבע חדש והיה התוספת החדשה למותג של EA Games לשנת 2020לכתבה

16. Ubisoft מציגה דרישות חומרתיות מפורטות עבור אחד משני הכותרים הכי גדולים שלה לשנת 2020לכתבה

17. התפתחות מפתיעה בהחלט בעולם הגיימינג הופכת את החברות ZeniMax ו-Bethesda לחלק ממערך פיתוח הגיימינג האישי של חברת מיקרוסופט - בתמורה לתשלום אימתני של 7.5 מיליארד דולרלכתבה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. ענקית המשחקים Activision Blizzard מאבדת דמות מפתח נוספת - ג'ף קפלן, בעל היסטוריה עשירה בחברה ומי שהיה אחראי על Overwatch מאז צאתו ועד כה, הודיע רשמית על כך שסיים את תפקידו במערךלכתבה

19. משחק RPG , (סולו וקואו-אופ) נראה כמו שילוב של DIABLO בעולם עתידני של CYBERPUNK נראה מענין מאוד, אני בצעתי כבר PRE-ORDER ב STEAM

20. הקונסולה החדשה של סוני חצתה רף מכירות של 9 מיליון יחידות - ואנשי החברה מאמינים כי עם התייצבות באספקה יצליחו לשבור שיא מכירות שנתי בן יותר משני עשורים בתחילת 2023לכתבה

21. Started by shoshimn,

מחפשת גיטר הירו למחשב. אין לי PS ואין לי WI יש מוצר כזה? איפה ניתן לרכוש? אפילו יד שניה... תודה שושי

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. סוני עומדת בהבטחתה להביא עוד להיטים אל עולם ה-PC - וב-14 בינואר זה יקרה לאחד מהמותגים הבלעדיים הגדולים והמפורסמים ביותר שלהלכתבה

23. Started by mormorde,

בס"ד שלום לכולם, יש לי פיפא 22 ויש לי גם גויסטיק USB סטנדרטי לגמרי למחשב (חוטי) ומשום מה זה לא מזהה את זה.. זה חריג אצלי?? או שבפיפא 22 אי אפשר לשחק עם ג'ויסטיק?? מודה לכולם על התשובה

24. סוני מגיבה לעסקת הענק המתגבשת של מיקרוסופט עם רכישה חדשה משלה - צנועה הרבה יותר אך עם זאת חשובה ויוקרתית בזכות עצמהלכתבה

25. שיחקתי ב-WWE 2K19 וה-GAMEPLAY דומה לזה שיש ב-2K20. השליטה במקשים על הפנים. מישהו יכול להסביר לי איך להשתמש במקשים?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים