משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להכנס למשחק.. אני מחפש סרברים אבל כל סרבר שאני רוצה להכנס אליו הוא אומר לי שאני צריך "פאנק באסטר" מותקן.. הקטע הדפוק הוא, שיש לי פאנק באסטר.. הורדתי גרסה חדשה של פאנק באסטר, הורדתי את העדכון האחרון למשחק, אפילו ניסיתי למחוק את הגרסה החדשה של התוכנה ולהתקין אותה מהדיסק המקורי של המשחק.. קיצר לא הולך לי :-\ יש למישהו הסבר? תודה CoinWalk
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
https://alliances.commandandconquer.com/en_US/ref/aS0BmaYdy6fggXoemkezAQ
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה נשמר הפרופיל של שחקן האופליין ב-Windows Live תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
עקרונית אני לא יודע איך מרימים שרת לBF4, הכי רחוק שעשיתי היה שרת לMInecraft. בכל מקרה, בדיון הראשי ראיתי שדיברו על שרתים ואז עלה לי הרעיון שאולי פשוט נברר על שרתים להשכרה או דרכים להרים שרת ושכל משתמש שמעוניין יתרום למשל חמישה שקלים וביחד נוכל להגיע לסכום שמספיק לקנות שרת שנוכל לשחק ביחד. דעות?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
דרישות: http://www.gamershell.com/download_21791.shtml
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לא היה לי זמן להיות לאחרונה בחנויות ובאינטרנט יש תאריכי יציאה שונים. אם כן כמה עולה? האם שווה משהו או לחכות כבר ל NFSU2?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כמו בכותרת... האם יש אפשרות לשחק 2 שחקנים ביחד באותו מסך אותו מחשב בCOD 5? בסוני יש אפשרות במשימות לפצל מסך ולשחק ביחד... האם אפשר גם במחשב? בהנחה שאפשר.. אז אפשר לקנות שלטים כאלה http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/288&cl=us,en ולשחק?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני וחבר נוסף מעונינים לפתוח אך לא יודעים בתודה מראש אמיר
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אווקיי יש לי את המשחק(ניד פור ספיד מ.ס ) 1)מזה פילטרים? 2)אני רוצה לדעת אם כל הפילטרים והאפקטים עובדים כי שמעתי שצריך לשנות כל מיני דברים בהגדרות... הרזולוצית מסך שלי היא: 1280על768פיקסלים. הכרטיס מסך שלי הוא: radeon 9600 se 128mb אני רוצה כמובן שיראו את המשחק הכי טוב שאפשר(בלי לשנות יותר מידי רזולוציה). אם אתם רוצים עוד פרטים על המחשב רק תבקשו. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הורדתי אותו והמשחק פשוט מאכזב , גרפיקה מחורבנת היה לי בו איזה 90 FPS , עלילה מגעילה והמלצות לא מושקעות וסתם מחורבנות הכלי נשק גרועים עוד יותר
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן לשחק בו ונתקעתי במשימה השניה =\ שיוצאים למרפסת ורואים את הטבח הזה פותח חלון אז ניסיתי מליון דברים וכל הזמן שאני מגיע לאמצע הצינור בדרך לחלון זה עושה לי mission failure מה אני צריך לעשות כדי להגיד לחלון בלי שזה יפסול אותי ??????
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
בשלב הראשון במשימה הראשונה אחד המטרות היא: secure The I-Mac 10 לא הבנתי מה צריך לעשות בזה חיפשית בכל השלב לא מצאתי כלום עשיתי הכל חוץ מזה אין לי מושג מה צריך לעשות בזה וזה דופק אותי אני לא יכול לעבור שלב
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, אבל למה כשאני רוצה לרשום את השם שלי כדי שישמר הפרופיל אז הוא רושם לי save failed, בגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק. יש לי 7600 gt
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מבצעי סוף הקיץ בחנות הגיימינג המקוונת ממשיכים, ואנחנו אספנו לכם עוד רשימה של כותרים מומלצים ביותר אשר זמינים במחירים קורצים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-9-מבצעי-משחקים-שלא-כדאי-לכם-לפספס-ב-humble-sto/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איך משתמשים בנשק על כלי הרכב,אני נכנס לרכבים עם נשק קל עליהם ואו טנקים וכו' וחלק מהחוויה היא להשתמש בנשקים שברכבים. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי מחשב (מופיע במפרט) ושהתקנתי את ה NBA2006 במחשב החדש הוא לא מצליח לעלות - הוא כאילו מתחיל לעלות ואז הוא מתרסק וחוזר לדסקטופ (בלי לתת הודעה שגיאה בכלל) למישהו יש מושג אם יש לי איזה חלק עם בעיית תאימות כלשהי ?? :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאפו אפשר להןריד את הDEMO של COMPANY OF HEROUS ב מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
תשמעו, אני בתור גולשת פה בפורום רוצה להביע דעה. תראו אני נכנסתי פה לקקהילה לפני חודש והיו אנשים שעזרו לי בקשר לקניית מחשב. מאז הבנתי שיש פה אנשים מקצועים ונבונים. בעקבות קניית המחשב החדש - נכנסתי לפורום משחקים - ומשחקים הוא התחביב שאני אוהבת. בהתחלה שאלתי מתי יוצא המשחק "ביושוק" לTL , נעלו לי את האשכול. אח"כ שמתי כתבה מענינית מגיימר - והאשכול נמחק. אח"כ שאלתי על דרישות מערכת לקרסיס- נעלו. אח"כ שאלתי בפורום עם הגרסה ששוחרה לביושוק תקינה. - כמובן , תענו שזה לא בסדר ונעלו. אמרתי , לעזעזל!? מה זה החוקים האלו? אמרתי, אוקיי אולי משו בי לא בסדר. חזרתי כמה עמודים אחורה - וראיתי כמעט כל נושא שני ננעל - נכנסתי אליו וראיתי ס"כ אנשים תמימים ששאלו שאלות כמו "מה הדרישות מערכת של..." או…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה!!! התקנתי פיפא 2006 והוא לא עולה לי הוא רושם לי את ההודעה הזאת please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ולמה רשום אישור אחרי שלוחצים אישור הוא יוצא מהמשחק..
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני משחק כבר הרבה זמן ועכשיו אני לא מבין פתאום המשחק לא מגיב כשהבאטלוג מגיע לאינסטולינג הזה מה לעשות?!?!?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
רייזר עושים GIVE AWAY די גדול אז תירשמו! http://championoftheday.pgtb.me/NK9CKh?app_data=entry_id%253D45528284
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דרישות מערכת של gta iv 4
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-