עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני רוצה לקנות משחק ב G2A , ואני לא יודע אם זה כולל את האפשרות לשחק ברשת. מצאתי קוד ב 18 דולר והשני ב 22 ואני לא מבין מהההבדלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. סדרת הפעולה של מיקרוסופט מבצעת קאמבק - כשהפעם עולם ה-PC לא אמור להרגיש מקופח לשם שינוי לכתבה

3. ז'אנר הגיימינג שנולד מתוך Diablo חווה רנסנס אמיתי - רעב השחקנים וביקוש השוק מובילים למבול גדול של כותרים חדשים ושאפתניים לכתבה

4. Started by blbb,

סרטון קטן שהכנתי לגיא - 1080p

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. משהו בסגנון Global Operation או Ghost Recon פעם הייתי חולה על הגלובל... פשוט אני לא ממש מעודכן... אז אם יש למישהו איזה המלצה על משחק יריות כזה מרובה משתמשים (כאילו ברשת) אז בבקשה..! בתודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם קיבלתי את המשחק המלא מקורי SimCity 4 Deluxe שני דיסקים ויש לו הרבה באגים אז אמרו לי להתקין עידכונים אז ניכנסתי לאתר http://simcity.ea.com/update/ והאתר סורק את המחשב לבדוק איזה גירסה ומעדכן אוטומטית את המשחק ניכסתי אליו וזה עידכן לי את המשחק לגירסה של 1.1.610.0 ואחר כך ניכנסתי עוד פעם לאתר והוא אמר שיש גירסה חדש של 1.1.638.0 אז הוא מוריד והוא רשם שהעידכון סיים ואחר כך שאני ניכנס למשחק הוא מראה שהוא לא שינה גירסה ונשאר עם 1.1.610.0 ושאני ניכנס שוב לאתר הוא אומר שאותרה גירסה 610 האם יש פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  7. Started by yotam360,

האם שווה לי היום לקנות battlefiled 2 או שעומד לצאת איזה משחק חדש שדומה לו??

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by Torn,

הבעייה היא שהוא נעלם לי/: ואני לא מצליח להחזיר אותו. חיפשתי בהגדרות של המשחק! לחצתי על כל הכפתורים ושום דבר לא עזר. למי שלא יודע על מה אני מדבר, אז אני מדבר על השעון של המד מהירות. זה מוציא לי את החשק לשחק, עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by tomllic,

תגידו, זה רק אצלי או שגם לכם יש בעיית פינג בערך משבוע שעבר ?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  10. היכונו להשקות הגדולות הבאות: The Witcher 3 ו-Carmageddon: Reincarnation ינחתו בחודש מאי, ואילו Batman: Arkham Knight יושק כמתוכנן, לכאורה, ביוני לכתבה: http://hwzone.co.il/the-witcher-3-%d7%9e%d7%96%d7%93%d7%94%d7%91-carmageddon-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%95-arkham-knight-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  11. Started by zivi99,

יש לי את המשחק סימס 2. הורדתי את ההרחבות של המחשק, את כל ההרחבות. ברגע שאני מנסה להיכנס למשחק זה טוען ונכנס למשחק, ואז יש סרט פתיחה ובסוף הדרת זה עושה לי הודעה שכתוב בה: the application has crached. the application will now terminate בלי ההרחבות המשחק עובד מצוין. תודה...

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by dorish,

שלום אני מחפש כבר כמה ימים מקום להורדה של המשחק מי שלא מכיר זה משחק משנת 96 97 וזה משחק כדורגל כול מידע בקשר לעתכונים למשחק ומקום הורדה יעזור מאוד תודה ולא באמיול כי שם לא ממש מצאתי משהוא טוב ומועיל ממש תודה משחק נוסטלגיה ממש מומלץ

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. למי שיש קאונטר סטרייק 1.6 ונמאס לו מהמשחק ,ורוצה קצת להתקדם אז אני מציע בלי תשלום (!) קאונטר סטרייק סורס עם הגרפיקה היותר טובה בעד 1.6 . אז אם אתם חושבים שזה לא משתלם לכם אז תראו . סורס בחנות - 200 ש"ח סורס בסטיים -19.5 $ (85שח)דרך ויזה. אז זה רק עניין של זמן שתעברו לסורס ותצתרכו להוציא כסף על זה,ובטוח למשהו פה יש עוד שם משתמש אז תעשו בשכל מקווה שתגלו עניין . icq - 266564503 לרצינים בלבד .

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  14. "תוכנת השחמט הישראלית הפתיעה במהלך יוצא דופן וכפתה שוויון על רב האמן. שוויון גם בהתמודדות, כאשר משחק אחד בלבד נותר לסיום." (ynet) לכתבה לצפייה ב-5 המשחקים הקודמים ובשידור חי במשחק ה-6

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f/

16. בשלב 6 לא מצליח לפתוח תתיבה http://img108.imageshack.us/img108/120/hhxm4.jpg ויש כזה עכביש גדול, יש לי תאבן הראשונה השלישית והרביעית לא מוצא תשניה מה לעשות? תודה שמואל

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  17. Started by gshhar,

ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by yaniv man,

איך מורידים משחקים מהפורומים מי שהוא יכול להגיד לי בבקשההההה

19. Started by saharb14,

האם כבר יש זומבים למשחק הזה (פרוץ) ברשת ? ואם אשמח ללינקים והסברים. תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  20. הבן שלי משחק בחדרו עם דלת סגורה. יש לו קול חזק מאד. גם כשלא בהתלהבות אלא סתם מדבר תו"כ משחק שומעים אותו חזק. ביקשנו שכשמשחק ידבר בקול שקט בהרבה. אמר שניסה כמה פעמים, האחרים לא שומעים אותו. האם יש אזניות עם מיקרופון שמאפשר הגברה מיוחדת של עוצמת הקול של הדובר? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  21. הי חברה. יש לי שרת בCS 1.6 וקהילה קטנה בדיסקורד. מנסה להחזיר קצת שחקנים מפעם . מישהו מעוניין ? אחלה אנשים זה חשוב לציין! מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית ואשלח לו/לה קישור להכנס. או במייל morx555@gmail.com

22. Started by netanel1,

מישהו יודע אולי אם יש אמולטור בעזרתו אפשר לסחור בקלפים כמו במשחקים של יוגי הו או משהו דומה. כי לי יש את ה-VBA והוא לא עושה כלום בנושא, ד"א יש לי גם רשת אם צריך כדי לסחור ממחשב למחשב, אם למישהו יש עצה או משהו דומה בבקשה שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by gevAA,

כותרת..ויש לי מערכת הפעלה XP

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  24. Started by KermitShor,

הראשון זה Joint Task Force אני מתקין את המשחק ואז שם קראק (ניסיתי גם קראק אחר ולא עובד) זה רושם הודעת שגיאה: the aplication has failed to start because the aplication configuration is incorect.reinstalling may fix the problem לא מצאתי "הגדרות" או משהו בסגנון המחשב עצמו חזק. גיגה זכרון, 6600GT PCX. דרייברים מעודכנים והמשחק השני: riddick : escape from butcher bay מתקין את המשחק שם קראק, וכשאני מנסה להפעיל הוא מעלה רושם שהוא מעלה את המשחק , נהיה מסך ואז 2 הודעות שגיאה שגיאה שצריך גרסת Open gl 1.3 או יותר מתקדמת(ויש לי אני מניח...) והשניה אחריה: Visual C++ runtime win32_x86_sse2\sbzengine... abnormal program termination מה עושים...?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. אנחנו סקוואד ישראלי בבאטלפיד 2142...שמי ZIV.ISRAEL וחברי ,MJR.MCLOUD אנחנו מאוד רצינים משחקים עוד מבאטלפילד 1942, בשיטת המשחק שלנו אנחנו הרוב עסוקים בלחימה ב GUNSHIP ורכבים כבדים. הרוב משחקים בטיטאן ויורדים להגנה או התקפה כשצריך ולוקחים כל הפסד אישית!. אנחנו מחפשים שחקנים ישראלים לסקוואד ...מנוסים עוד מבאטלפילד 2 בעל יכולת שליטה מצוינת עד מעולה בלפחות 4 קיטים שונים עדיפות גבוהה למיומנים בטיסה ובשליטה ב TV MISSILE בחור שיודע לעבוד בקבוצה ולתת גיבוי, חייב להיות מעל Chief Petty Officer Gold מעל גיל 16 עם חוש הומור ועם מיקרופון.(שפה ראשית עברית משנית רוסית). ליצור קשר באיסיקיו 74673977 או בבאדיליסט במשחק.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.