משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
פלטפורמת ה-Uplay Plus של המפיצה הצרפתית עלתה לאוויר - ומעניקה חודש התנסות חינם עם גישה ליותר מ-100 משחקים עדכניים שונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותר ה-24 בסדרה המפורסמת של EA Games מקבלים קדימונים עדכניים וגם דרישות מערכת רשמיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
-
עד כה, נרשמים אל שירות הגיימינג החודשי בעלות של 12 דולר בחודש יכלו ליהנות מאוסף איכותי של 8 עד 10 משחקים חדשים מדי חודש - ומעתה תהיה להם זכות הבחירה, אך עם פחות תוכן בעלות גבוהה יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
סרטונים טריים מעניקים לנו הצצה ל-Command & Conquer ו-Warcraft 3 בגרסתם המודרנית המשופרת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו בעניין, מתכוון לשחק? מכיר בכלל את המשחק? רוצים לשחק יחד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היצירה החדשה פרי מוחו הקודח של האדם אשר הביא לנו את Metal Gear Solid מאבדת את הבלעדיות המוחלטת עבור ה-PlayStation 4 - עוד לפני ההשקה הרשמית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
סרטון השקה עדכני ותמונות מרשימות מקבלים את פנינו לקראת נחיתת הכותר המפורסם בחנויות בהמשך השבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
ביקורת דת' סטרנדינג (היינו הראשונים בארץ!) שלום חברים! לפני חודשיים פתחנו מטעם ynet ערוץ יוטיוב בשם Gamey ומאז העלינו 35 וידאויים מושקעים בהם ביקורות משחקים, ראיונות ( באולפן ynet ואפילו עם בכירים מבליזארד ) סרטוני אנבוקסינג, לטס פליי מבזקי חדשות ועוד סרטונים רבים ומיוחדים. המטרה שלנו היא לייצר ערוץ גיימינג ישראלי עם תוכן ברמה בינלאומית. אתם מוזמנים לבוא להתרשם מהערוץ ואם אהבתם נשמח שתצטרפו אלינו כמנויים, שתיהיו אקטיביים בקומנטים ותציעו רעיונות משלכם. ערוץ גיימי ביוטיוב https://www.youtube.com/channel/UChLWagjK0QgCEeXSflk3uug/ קבוצת הפייסבוק: https://www.facebook.com/gamey.ynet לינקים למספר סרטונים: | | ביקורת זלדה לינקס אווייקנינ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Valve אישרה את השמועות אודות משחק חדש בסדרה המיתולוגית שלה שיתמקד בדמותה של אליקס ואנס - וייחשף בתוך מספר ימים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
מהדורת ה-Definitive Edition של משחק האסטרטגיה הקלאסי הושקה רשמית עם כמות עצומה של תוכן וותיק וטרי, מראה נאה ושיפורים חשובים למנגנוני המשחקיות שהופכים אותה לטובה משמעותית מהנסיון הקודם של מיקרוסופט בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משחק ואשמח לעזרה. אני צריך הסבר לגבי העמוד שבקישור. https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed/interstitial תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעלת הבית החדשה של סדרת משחקי Gothic הפתיעה עם טיזר משחקיות חינמי במנוע ה-Unreal Engine 4 עבור הפרק המקורי משנת 2001 - ועכשיו דעות המעריצים יהיו אלו שיכריעו האם הפרוייקט יהפוך רשמי או ייזנח לכתבה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את Godfall מבית המפתחת האמריקאית Gearbox Software, שמצהיר על עצמו בתור הכותר הראשון המפותח רשמית עבור מערכת ה-PlayStation 5 - וגם עבור מחשבים אישיים עם בלעדיות ל-Epic Store לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ז'אנר הגיימינג שנולד מתוך Diablo חווה רנסנס אמיתי - רעב השחקנים וביקוש השוק מובילים למבול גדול של כותרים חדשים ושאפתניים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם ראיתי review לטאבלט, וב-review הבן אדם שיחק שם לכמה רגעים במשחק. הנה צילום מסך מהסרטון: מישהו מזהה את המשחק הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחד ממקימי חברת הפיתוח אשר הפכה למובילה בתעשייה יסיים את תפקידו לאחר יותר מ-21 שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשותי משחק ישן ומגניב מהעבר הרחוק שעבד יפה מאד על כל סוגי ווינדוס עד לווינדוס 7 (על אמולטור של דוס). לצערי, לא מצליח להפעיל אותו על ווינדוס 10, אפילו לא על אמולטור של דוס. מישהו יודע איך מתגברים על הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות את המשחק call of duty modern warfare שיצא בשנת 2019. באתר הרשמי של החברה, המחיר הוא 60 יורו לStandard Edition, ו63 יורו לBattle Pass Edition. לעומת זאת, ראיתי באינטרנט אתרים שמציעים בהנחה של עשרות אחוזים, כדוגמת us.gamesplanet.com האם משחק שנקנה באתר שאינו רשמי, יעבוד גם בארץ? האם שווה להוסיף עוד מספר יורו עבור Battle Pass Edition? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאיזו חומרה תזדקקו בכדי ליהנות מהפרק החדש והמבטיח בסדרת משחקי הפעולה הנודעת אשר יושק רשמית בעוד פחות משלושה ימים? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
יש פה מישהו שמשחק בCall Of Duty Warzone ? אני התקנתי את המשחק אתמול בערב ואני לא יכו ללשחק בו... כאילו הוא נדלק ואז הם מבקשים להתחבר למשתמש (כבר פתחתי לפני) ופשוט שעות הוא כותב: Logging in to Activision account בדקתי את האינטרנט והוא נע בין 40 80 מגה. והכל זז חלק במחשב חוץ מהדבר הזה. מה אני יכול לעשות? 😟
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שניבאו שלל עדויות מוקדמות - Horizon: Zero Dawn ינחת בעולם המחשבים האישיים בגרסתו המלאה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה, נסעתי למקום שמראים בסרטון ואני לא מוצא שם את הבחורה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כל חברי HWZONE מוזמנים להכנס לשרת הדיסקורד של הקהילה COD WARZONE ISRAEL יש לנו בשרת בוט שיכול בכל רגע נתון לרשום לכם כמה זמן שחקתם, מה הרמה שלכם, כמה פעמים נצחתם מקום ראשון, טופ 5 וכו' בנוסף כמה הרגתם, מתתם ו- KDR השרת מחולק לחדרים של סקוואדים ובנוסף חדרים ל 18+ (נא לרשום שנכנסים בכדי לקבל הרשאות לחדרים 18+) קישור להצטרפות - https://discord.me/codwarzoneisrael
-
- 1 תגובה
- 9.9k צפיות
-