עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bobby323,

לא זז לי חלק amdx2 3800 7800gt etreme 1g זיכרון 1024 16AA

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by J0HNiE,

תראו יש לי בעיה קניתי BF2 לפני כמה חודשיים ושיחקתי קצת ואז פירמטתי ולא התקנתי יותר שוב ואז החטלתי לפני מספר ימים להתקין שוב ולפתוח חשבון ONLINE חדש ואז כל פעם שניסתי להתחבר לאיזה שרת קודם כל לקח לו אולי 10 דקות התחברות והמחשב שלי עולה על הדרישות המנימליסטיות ואני משחק על הגדרות גרפיאות medium או LOW או OFF בכמה מקרים... ניסתי גם להתחבר דרך ASE אבל אני מקבל את אותה שגיאה. השיאה היא your connection to the server was lost או משהו כזה (אני כבר לא זוכר) ויש לי חיבור 1.5 נ.ב בסוף החלטתי לחזור לחשבון הקודם ואני עדין מקבל את אותה שגיאה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by רן.ט,

אני משחק בקריירה ואיכשהו במשחקי חוץ אני תמיד מפסיד כסף... גם אם אני מפסיד וגם אם אני מנצח למישהו יש מושג אם זה אמור להיות ככה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by doreiny,

שלום לכולם אני שחקן aa בעיקרון והמשחק התחיל לעלות לי על העצבים פינגים גבוהים ללא הכרה critical errors בקיצור לא בא לי לשחק בו יותר אני מתלבט בין css לבין bf2 יש דמו כדי לראות איך הם? אגב כדי שיהיה לי bf2-sf אני צריך לקנות עוד משהו?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Hellcat,

או קיי מישהו נתקל בבעיה שלאחר התקנת Special forces המחשק לא עולה יותר? Battlefield 2 לא עולה יותר לאחר שתקנתי את הפאטצ' החדש לגירסה 1.12 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by nadnad,

שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. קובץ שרץ בלופים ומאיט את המשחק לא משנה איזה מעבד יש לך כדי שתקנה מעבד חדש זה נכון??

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by X_Dror,

http://www.bit-tech.net/gaming/2005/12/09/source_film_effects/1.html איזה כיף! Valve ממשיכה לפנק. (כתוב שהם יוציאו את זה עם העדכון הבא אבל לא הודיעו מתי הוא יהיה)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by tepez,

אני מחפש שרתים פרטיים (private servers) לCall of Duty 2 איפה אני יכול למצוא רשימה שלהם?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. אני לוחץ על ; שזה ליד המספר 1 מצד שמאל אבל איך אני שולח את ההודעה ניסיתי ללחוץ על אנטר שיפט אבל לא שולח עוד משהו אני אמור לראות את ההודעה ששלחתי ? תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by just_me,

אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר. עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת. המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הוא לא מזהה את המעבד, וקורס את המחשב

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היה, נסגר, נפתח, נסגר, יש עדכונים? יש צפי ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by רן.ט,

מישהו יודע על חנות בירושלים שמוכרת את המשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by sagi_10,

שלום אני פותח את התרד הזה בשביל שכל אחד יפרסם תמונות יפות שהוא צילם ממשחקים אז אני אתחיל: תמונה ראשונה:quake4 תמונה שנייה:quake4 תמונה שלישית: call of duty 2 [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by tigerex,

ראיתי שפרסמו באיזה אתר שהמשחק הזה יצא למחשב, הוא לא ל-ps2 ??

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by yotam360,

האם x600 pro יריץ את המחשק טוב ועם פילטרים?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by yarl,

אני מחפש את התיקיה של ניד פור ספיד ב- דוקומנט אנד סטינג אבל אני לא רואה אותה בשביל להדביק את קבצי הציטים שהורדתי איך אני מצליח לזהות את התיקיה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  19. Started by stone cold,

היה לי זמן לסים תSP של F.E.A.R.סוף סוף וזה מישחק פצצה אומנם יש חלקים שחוזרים על עצמם ואין מספיק סוגי אויבים נשקים ואזורים אבל איזה כיף לשחק בו אני מחכה בקוצר רוח ל F.E.A.R. 2 בתיקווה שיהיה מישחק כזה מיזמן לא יצא לי לשחק בFPS כל כך טוב איזה אוירה WOW

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  20. אז ככה הורדתי The all seeing eye והוא מצא את BF2 בלי בעיה (ד"א יש לי מקורי) אבל שאני מנסה להתחבר לשרת הוא מעלה את המשחק והכל אבל שהוא מגיע למסך של הwelcome (הראשי) הוא לא עושה כלום לא כאילו לא מתחבר לשום שרת כלום זה כמו שהפעלתי את המשחק רגיל מה עושים :s05:

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by icebreak,

http://www.thatcloudgame.com/game.htm ? אם כן איך זה..

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. Started by RayZ,

בערך כל מי ששיחק במשחק, חווה תקיעות של שבריר שניה שמופיעות מידי פעם, במיוחד בהתחלה, ונעלמות עם הזמן אבל עדיין מעצבנות פה ושם. במשחק ישנו באג, שגורם לחלק מהמחשבים שמריצים את המשחק לתקוע אותו כל הזמן ולהוריד מחווית המשחק. EA Games הוציאה בעקבות התופעה פאטץ' שאמור לתקן את הבעיה, ויתחילו מעכשיו לייבא לחנויות עותקים שהבאג בהם מתוקן. http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedmostwanted/downloads.html ניתן להוריד אותו מכאן. ** לא עובד על משחק הדמו, למי שעדיין לא קנה את המלא.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by tidan,

היי! יש לי את המשחק pes5 אני נכנס למשחק ואחרי כמה שניות המסך נהיה שחור וכלום לא מגיב מה הסיבה? ???

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. מה אני צריך בשביל לשחק נגד אחרים באינטרנט..? מה צריך להוריד..?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by kip,

היי, המשחק מסרב לעלות על DIRECTX9 , אני מתקין שוב את 9 מהדיסק של המשחק והוא עדיין קופץ החוצה (על 7 הוא רץ...), אני בודק במחשב ו 9 בסדר... הצלחתי להתקין שוב ממקום אחר את ה DIRECTX9, הוא עלה ושיחקתי... לאחר יומיים שוב אותה בעיה, כאילו הוא לא מוצא את זה... מישהו מכיר? תודה...

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.