עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by doreiny,

שלום לכולם אני שחקן aa בעיקרון והמשחק התחיל לעלות לי על העצבים פינגים גבוהים ללא הכרה critical errors בקיצור לא בא לי לשחק בו יותר אני מתלבט בין css לבין bf2 יש דמו כדי לראות איך הם? אגב כדי שיהיה לי bf2-sf אני צריך לקנות עוד משהו?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by stone cold,

התחלתי לשחק קצת בONIMUSHA 3 ואני ממליץ אליו לחובבי מישחקי מכות רחוב זה מיסוג המישחקים שאתה הולך הורג מיפלצות וממשיך ללכת ומידי פעם יש בוס בהתחלה חשבתי שיהיה משעמם אבל המישחק די נחמד דרך אגב יש לי ידית מישחק טובה ואני לא ממליץ לשחק במקלדת כי זה מיסוג המישחקים שצריכים ידית

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by MrAnderson,

המשחק נותן לי פינגים ממש גבוהים. נסיתי.להתקין תיקון של WINSOCK של XP וזה לא עזר. זה קרה לאחרונה. מה זה יכול להיות??

4. Started by Axel Foley,

האם batlle field 2:special forces הוא תוסף לבאטל פילד 2 או משחק בפני עצמו? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by shtrodel,

NARNIA אחלה משחק. משחק הרפתקאות. השליטה במשחק קצת קשה אבל מתרגלים. גרפיקה מעולה, סאונד מעולה... אני ממליץ בחום לכל אוהבי הזא'נר. סקירה הורדות וכו'..... http://www.gamespot.com/pc/action/thechroniclesofnarnia/index.html?q=NARNIA

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. הגעתי למקום הרשום בכותרת. מהמקום כמובן אפשר לראות את כל בבל. אני גם רואה כל מיני קרניים שיוצאות כנראה משערי חול. אני רואה בסביבות ה-5-6. האם זה אומר ששכחתי\דילגתי\פיספסתי שערים מסויימים? (אני זוכר רק אחד שלא סגרתי -- הראשון) תודה לעונים. נ.ב. - האם יש שערים חבויים וזאת הסיבה שאני רואה את הקרני אור הללו? הנה לינק לתמונה - http://photobucket.com/albums/y137/bookster/?action=view&current=Screenshot0001.jpg

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  8. יש לי בתקייה 2 קבצי הפעלה, דרך hl2 אי אפשר להפעיל את המשחק ודרך הלאנצ'ר אפשר אבל הבעייה היא שבמשחק לא יורד הכח כשיורים עלייך.. ואין שם (בקובץ לנצ'ר) שום דבר שמצביע על חסינות או משהו כזה... מישהו נתקל/מכיר? תודה...............

9. Started by b-boyoav,

אני לא מצליח לשחק, כשאני מצטרף למשחק זה רושם לי בצד Agent error: agent not available וכל השחקנים קפואים במקום שלהם... חקרתי את הבעיה באינטרנט ואומרים שזה בגלל שיש לי רשת ואני צריך לעשות port forwarding , אז עשיתי, וזה עדיין לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by yoni321,

אנשים שלום קניתי HALF LIFE 2 שבתוכו יש את הקאונטר עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הFPS שלי בזמן אמת? לגבי המשחק אני הבנתי שאפשר לשנות באפשרויות או משהו כדי שאני ייראה בצד את הFPS. אם מישהו יודע איך בבקשה דחוף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  11. שלום אני צריך המלצות למשחק קווסט בסגנון ה- Phantasmagoria שעובד ב- xp ~~~ תודה רבה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by shtrodel,

Crime Life Gang Wars מי מכיר? איך המשחק? למי שלא מכיר http://www.konami-crimelife.com/uk/flash_uk.html

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  13. אני לא מבין מה אני צריך לעשות שם כיאלו טיפסתי על המקומות האלה שאפשר ליקפוץ עליו אבל את המקום שהוא מנסה להגיע לו לפנים אני תמיד מפספס אותו ובמקום השני של הקפיצה שאני אמור להגיע אליו לכתף אני תמיד עף מימנו ולא מצליח להאחז בו תודה על העזרה נ.ב מוזר שאין טרד רישמי למשחק הזה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by avivlevy,

אני רוצה לשחק נגד חבר איך אני עושה את זה ? אני רוצה למצוא קבוצה ולשחק נגדם איפה?איך?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by XtaZi,

חברה למי יש מושג איזה משחקים הולכים לצאת השנה והחודש וחודש הבאה ... עם אפשר תאריכים (ועם לא סוד אז מאיפה הבאתם את המידע) *בזמנו לקחתי את המידע מגיים ספוט אבל אחרי שהם שינו אין לי מושג...........

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. יש את הקטע של האימון,אחרי זה ממשיכים ויש קטע שפורצים לבניין,אחרי שהרגתי את כולם שם,נראה לי שאני אמור להכנס לדלת שבקומה השנייה אבל היא תמיד נעולה נסיתי כמה פעמים,אפילו התקנתי את המשחק מחדש!! עדיין נעולה, לא חושב שיש משהו אחר לעשות שם,הכוכבית גם מצביעה על הכיוון הזה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by comablack,

למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש משחק שהיה לי פעם ממזמן שזה מין משחק חלליות ישן כזה שרואים בו הכל מלמעלה (משחק דו ממדי) ויש לך מין חללית-מטוס שכזה שאתה צריך איתה להרוג ולפוצץ את כל האוייבים שבאים מכל מיני כיוונים ובסוף כל שלב גם היה בוס שצריך לפוצץ גם היתה אפשרות לאסוף נשקים תוך כדי, ואם הייתי נכנס למצב ללא מוצא אז היה אפשר ללחוץ על Space ולפוצץ במכה אחת כל מה שמסביב...מישהו מזהה? בקיצור הייתי מעביר שעות עם המשחק הזה אבל שכחתי איך קראו לו...מישהו יכול לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. הוא לא מזהה את המעבד, וקורס את המחשב

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני נמצא ב-palace balcony הגעתי לאחת המרפסות על הקיר יש שני stab dagger אחד מעל השני ,ואני אמור להגיע לראשון ,אבל משום מה הוא גבוה מידי ואני לא מצליח להגיע אליו (דרך אגב אני משחק במחשב) יש תמונה של המקום מצורפת תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by Adielion,

מישהו שסיים ת'משחק יכול להגיד לי איפה משיגים את כל שידרוגי החיים? תודה

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

HOWDY After the map loads (after about 10 min)I get a meesage saying: your connection to the server was lost just yesterday i tryed again and i was able to get in but the server swiched map i got the same error.... not only that but the also works like shit!! i'ts very slow!!! and at the video settings most of it is medium and the rest is low or off!!! I've also updated the last patch and PB!! what could be the problem????

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sagi_10,

שלום אני פותח את התרד הזה בשביל שכל אחד יפרסם תמונות יפות שהוא צילם ממשחקים אז אני אתחיל: תמונה ראשונה:quake4 תמונה שנייה:quake4 תמונה שלישית: call of duty 2 [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by nore0,

הוא הולך להיות עם גרפיקה כמו HL2 ו-DOOM3 ? טכנולוגיה מתקדמת וכל זה ?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התחלתי לשחק במישחק והבנתי שאפשר להרוויח כסף מקדיחה על אסרואידים וככה לקבל ORE ולהרוויח כסף,ואפילו ליפתוח מיפעלים משלך,אבל השאלה איפה אני משיג את הציוד בישביל זה? שאלתי במישחק שם איזה אחת והיא אמרה שצריך כול מיני ציוד אבל מאיפ אני משיג? אגב אני משחק ב Custom Game...

• 0 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים