עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by מכבי חיפה,

בSTEAM של HL2 הודיעו שיהיה MODE של 64 BIT ( ל HL2 -LAST COST) מה זה אומר , מה השיפורים ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by avnernir,

איך אני יכול לשחק משחק שנמצא על DVD בלי להכניס אותו כל פעם לכונן?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בבקשה צריך עזרה נתקעתי ואני לא יודע מה לעשות. לאחר שהרגתי את המאסטר גילדנסטרן הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס לשער גדול ברחוב הGRAND STREET ואין לי יכולת לעשות זאת . ישנו שער שצריך בשבילו את הcrest of the sun ואין לי מושג מה זה ואיך אני יכול להשיג את זה. השער הראשי נעול וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי: A RATHER LARGE KEYHOLE GAPES IS OPEN אבל אני לא מוצא שום דלת פתוחה,ושום LARGE KEYHOLE GAPES THAT IS OPEN ואין לי מושג מה לעשות. בTIME WARP אני לא יכול להשתמש וניסיתי הכל אך הוא לא עובד, וניסיתי לעשות הכל עם AKO ואני לא מצליח. והחלפתי נשקים וארמורים וכולם משודרגים למקסימום. חוץ מהכפפות שברמה 2 אודה למי שמבין בנושא ויוכל לסייע לי

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by MadCat125,

שלום חברה...! התקנתי כרטיס מסך חדש GEFORCE 6600 ויש לי מחשב P4 2.8 . 512 RAM עכשיו במשחק עשיתי AUTO DETECT PREFOMENCE סבבה? הוא בדק ושם לי הכל HIGH. הפעלתי..חצי שעה טעינה ואז סרטון. ופתאום המחשב נכנס למצב של STAND-BY הוא כאילו כבוי, אבל הוא דלוק...והבעיה שאי אפשר לעשות כלום...רק ריסט. שיניתי הכל ל-MEDUIUM ועוד פעם זה קרה... עכשיו שמתי על LOW והוא פועל כמו שצריך... השאלה היא : מה הבעיה, מה גורם לזה, מה ניתן לעשות, זה בסדר?????

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nore0,

חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני צריך לשנות את המיקום כי אין לי מקום בכונן ברירת מחדל ולא מצאתי שום אפשרות לשנות את מיקום ההתקנה . צריך עזרה דחוף

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by uzana2004,

http://www.bestgames.co.il/duo.html

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by lior322,

הורדתי משחק nba 2006 שתי קבצים iso מלהלה עכשיו אני מנסה לשים אותם ב דימון טולס הוא אומר שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ או משהו כזה עכשיו אני רוצה לצרוב את זה איך אני עושה את זה? עשיתי ככה נכנסתי לנרו עכשיו יש למעלה ברקורד burn image לחצתי על זה בחרתי את הקובץ של המשחק הוא צרב אבל שבאתי להפעיל את הדיסק המחשב הראה לי את הדיסק ריק האם עשיתי משהו לא סדר לא צרבתי טוב? האם מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. http://img374.imageshack.us/img374/9502/pop320051219224049587ja.jpg אני לא מצליח להגיע אליו משום מקום מה אניצריך לעשות?תודה מראש

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by roee3,

סיימתי להתקין את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום לו שם או מה אני אמור לעשות כדי להעלות את המשחק

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  12. Started by Jack_g,

איפה אפשר להוריד את הסרטים שרואים במשך המשחק, הכוונה לסרטים ולא קטע מעבר בין קטע לקטע בשלב. אם אין אפשרות למצוא את הסרטים אז אולי איזה צ'יט שיאפשר לפתוח את הסרטים לגירסא של ה XBOX. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by ares13,

www.gindis.com

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by haimvrt,

מתי שאני משחק במשחק אז יש תקיעות קטנות וזה מעצבן לשחק ככה איך פותרים תבעיה הזאת? המחשב שלי: פנטיום 4 2600 זיכרון 256 כרטיס מסך : 6600gt לידטק כול הדריברים מעודכנים + ניסיתי לשנות דריבר של כרטיס מסך על מנת אולי זה יפתור תבעיה אבל לא עזר

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by staticx,

האם נמצא פתרון לבעייה שהמשחק פשוט עובד מהר מידי, שלמשל 10 שניות במשחק הן 4 שניות אמיתיות זה קורה ב NFSMW בעיקר והמשחק נהיה בלתי אפשרי מרוב המהירות, ולאחרונה נתקלתי בבעיות גם ב COD2 שהדמויות פשוט עומדות במקום עם ידיים פרושות והנשק באויר... מוזר לאללה. מישהו כבר פתח על זה נושא לפני כמה זמן אבל לא ראיתי שקיבל תשובה, למישהו יש בכל זאת רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by The Ball,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. Started by avi.hagit,

איפה אני יכול להוריד את הדמו של הניד פור ספיד הישן או החדש אים זה אפשרי בכלל?? אם כן תנו לי את הקישור עד להורדה כי אני לא יודע מה עושים שם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by hike101,

שבוע טוב. א. קיבלתי הרבה משימות כשהסתובבתי בכלא בחוץ, כמו להשיג רשימת מלשינים, למצוא משקפיים וכו'. כעת עברתי את המכרה ואני בדרכי לספינה שאני אמור לברוח איתה. אני לא חושב שאחזור לכלא כדי להשלים את המשימות. האם פיספסתי משהו? האם אני צריך לחזור? האם אקבל דברים שווים ומגניבים אם אשלים את המשימות או סתם כסף ושטויות? ב. איך עוברים את ה heavy armoured gaurd ? הכלב המתכתי הגדול הזה. ג. מה דעתכם על א?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by avi.hagit,

אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by Omerole,

פשוט אין לי סאונד,ניסיתי אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות בסאונד ואומר שהכרטיס שלי לא תומך OpenAL . מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Posford,

ראיתי את הדיון הנעוץ אך לא ממש עונה על צרכיי רוב המשחקים ישנים ולא מה שאני מחפש. אני מחפש משחקים בסגנון מלחמה, מרוצי מכוניות (יש לי NFS:MW) זאת אומרת מרוצי ראליי, איזה משחק קראש יצא אחרון לסוני2? תודה אשמח בכלל לשמות של משחקים יפים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

מתי יצא המשחק הנ"ל

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

http://video.google.com/videoplay?docid=4575670367039182443&q=unreal+tournament+2007 האיכות לא בשמיים אך עדיין מרשים.

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

איזה משחקים טובים לפי דעתכם יצאו בעל גרפיקה הכי טובה שיצאו עד היום? שדורשים מערכת חזקה כדי לפעול בצורה הטובה ביותר? כמו doom 3 וכאלה..??

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי טבע להזכר מאוחר מידיי.... אני רוצה לקנות קונסולת משחקים (X-BOX או פלייסטיישן לא חשוב) אבל לדעתי עכשיו זה מאוחר מידיי כי יצא עכשיו XBOX 360 ופלייסטייש 3 למרות שזה לא הגיע עדיין לארץ רציתי לדעת אם שווה לחכות ולשלם תמורת קונסולה חדשה או שאפשר לקנות כבר היום קונסולה שתעלה כמעט בחצי מחיר אך תעשה את אותה העבודה.... תודה מראש, גל נחום.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים