עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dark_zero,

יש לי XIAH וGUNZ ובהתחלה הם עבדו טוב אבל אחרי כמה זמן זה התחיל להיתנתק בקביעות בXIAH זה כותב שזה התנתק מהשרת ויוצא ובGUNZ זה כותב איזשהוא EROR אבל לא בחלון במשחק וזה יוצא ניסיתי לעשות SCAN עם האנטי וירוס והAD WARE והANTI SPYWARE וזה מחקתי את כל הזבל אבל זה עדיין יוצא תעזרוו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. חברים כשאני נכנס למשחק, השעון רץץץץץץץץץץץץץץ יש לי ספיד האק אני רץ בטיל נתקע רץ בטיל נתקע וזה לא צ'יטים אני לא ידוע מה לעשות ואם נגיד אני פותח שרת שאני עושה .. השעון רץ פי 3 יותר מהר מה לעזאזל הולך פה ? עזרה !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GanJaval,

המפרט של המחשב שלי הוא כזה 6600 gt מעבד 3.0 ו1024 DDR2 (זיכרון) אז ככה אני משחק call of duty ברשת ולאחרונה התקנתי את הדרייבר החדש של נוידה וה FPS שלי במשחק ירד יש מצב זה בגלל הדרייבר אם כן יש אולי דרייבר שיתאים יותר למשחק וזה call of duty הראשון ! ואם הנתונים של המחשב שלי מי שמבין קצת בקול אוף דיוטי יש מצב ל 333 FPS עומד ??

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. תמונה אחת שווה אלף מילים.... (שלושת אלפים מתאים שמוני ותשע )כפול 200 חחח שנון שכמותי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by idanmal,

אז ככה לפני שבוע קניתי מחשב לפי המפרט שאתם רואים בפרופיל שלי, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שיש ואז עברתי לשלב של להתקין משחק בחרתי ב-call of duty 2 כדי לבדוק מה המחשב שווה ואיך זז ואז נתקלתי בבעיה כאשר אני משחק במשחק הסאונד נתקע על מצב מסוים למשל כאשר השחקן פגוע הוא מתנשף בכבדות וזה אמור להעלם כאשר תופסים מחסה או נחים לרגע הבעיה שזה לא עובר הוא ממשיך להתנשם ולהתנשף ואני נפסל גם במהירות ..... השערות:או בגלל שהוספתי כרטיס קול creative audigy 2 חוץ מזה שיש לי על הלוח אם המובנה כמובן שניטרלטי את המובנה ולא התקנתי את הדרייבר שלו , או שאולי זה בגלל הdual core או שאני כבר לא יודע כי לפי דעתי זה לא מהמשחק כי התקנתי אותו כמה פעמים ואצל חבר הוא עובד פצצה..... בבקשה עזרה מי שי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לקנות לאח שלי איזה שניים שלושה משחקים ליום הולדת... הוא בן 14 ואוהב מרוצים ופעולה אבל כבר יש לו את NFSMW אז מה לקנות לו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by CaRoTa,

שלום רב, ראשית כל, אתר נהדר, לא פעם נעזרתי בחומר הכתוב כאן. יש לי בעיה מסוימת, כאשר אני לוחץ דאבל קליק על כמה משחקים, הם פשוט לא נכנסים. משחקים כמו GTA SAN ANDREAS ו-Battlefield 2 ברשותי פנטיום 4 2.0 (512) כ. מסך G-force 5 fx 5200. התקנתי דיירקט 9 סי, עדיין לא הולך לי. תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by VIPERANAF,

קבלו מה עשיתי משיעמום רשימה של המשחקים שסיימתי - חלקם חדשים וחלקם ישנים - כמובן ששכחתי כמה - אבל עדיין יש הרבה (ואל תשאלו אותי על הסוף של המשחקים כי אני גם לא רוצה להרוס וחלק אני לא זוכר במאה אחוז) http://planet.nana.co.il/vipergallery/games/try.html מה דעתכם?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. לפרטים שלחו מייל עם הכתובת דואר אלקטרוני שלכם או מספר פלאפון ל dekelh@ti.com לרציניים.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  11. היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. תודה רבה לעוזרים! אם זה לא הפורום המתאים תעבירו...

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

פעם בימי הוינדווס 3.11 היה משחק כזה...שהייתה גולש סקי...וירדת במדרון ההר...ופתאום בא זאב ואכל אותך.... אז אני מחפש את המחשק הזה... תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

מישהו עדיין משחק במשחק הזה?

14. Started by VIPERANAF,

זה משחק שפועל עם אמולטור ואפשר לבחור בו כמה לוחמים וזה בסגנון של גולדן אקס יכול להיות שזה אחד מהגודלן אקס פשוט עוד משהו שיעזור זה שאני זוכר שאחד הלוחמים הוא פנתר ואחד זה לוחם ענקי כזה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. הבנתי שיש אמולטורים?!? לשחק את המשחקים של כל הקונסולות במחשב? איך? והאם זה כדאי? גרפיקה? שליטה במחשב...?

16. רציתי לדעת עם הפלייסטישין החדש (2) הדק השחור קורא צרובים ?? רציתי לוודא כי יש אנשים שאמרו לי כן וחלק לא. אשמח לתגובה תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by aldema,

יש לי FEAR עם סיומת TAR אז אני פותח את זה כרגיל עם DAEMON ??? אם יש לי X800GT 256 אז לשים על איזה הגדרות גראפיקה??

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  18. אחי בפורום אני צריך SERIALL סיסמה למשחקים F.E.A.R ול-BROTHERS IN ARMS EARNED IN BLOOD

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by GanJaval,

אני משחק cod 1 ברשתת כבר די הרבה זמן 4 חודשים : ויש לי בעיה נגיד שאני לוחץ על המולטי פלייר של קוד 2 הוא עולה רק אחרי 2-3 דקות הוא כאילו מין לא מגיב כזה ואחרי 3 דקות עולה זה מעצבן למה שאין מקום בשרת או משהו או מקום אחרון נישאר אז עד שאני ניכנס ויש לי מחשב טוב מעבד 3.0 6600 GT 1024 זיכרון מה הבעיה יכולה להיות( וכבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס וזה לא עזר ) וגם לפי הנתונים של החשב שלי(שאלה אחרת ) יש לי רק 150 FPS אני חושב שזה לא פסדר למה יש ילד שיש לו מחשב פחות טוב משלי ומשחק על אותו הגדרות ויש לו יותר FPS אבל זה לא כל כך חשוב לי בבקשה תעזרו לי בקשר לשאלה ה 1 שלי

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by bobby323,

המשחק משגע לי את השכל עם מלא מלא באגים, אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר,אני יכול להיות שם שעם ולא קורא כלום, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave ??? אמרו לי לבטל ליבה אחת כדיי לשחק בו?

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by roee3,

התקנתי את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום שם ? אני משתגע כבר מיזה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by polsa,

fu noobs fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noobs i need crack of splinter cell: chaos theory

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by arcticEEE,

עשיתי גיבוי למשחק חדש שקניתי ויש לו הגנה כזאתי (SAFEDISC או STARFORCR משהו כזה) והבנתי שהדרך היחידה שאני אוכל להפעיל את הגיבוי זה לנתק את הכוננים שלי של IDE.. מישהו יודע אם אני חייב לעשות זאת פיזית או האם יש דרך לעשות זאת דרך המחשב או משהו ? ניסיתי דרך המחשב שלי ל DEVICE MANAGER ומשם עשיתי DISABLE לכל הכונני CD DVD אבל זה עדיין לא עבד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by unfair,

שרת ל 64 שחקנים, ענק 199.203.85.67:16567

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by avivlevy,

טוב פחתי תמשחק הוא שאלה אותי אם אני רוצה לשנות את ההגדרות אוטיומתית ועשיתי "לא"(כבד"כ אני אני עושה "כן) ועכשיו הוא עושה לי בעיה בקשה תעזרו לי !!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים