עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wariror42,

היי חברים,שבת שלום. מקווה שזה הפורום המתאים,ואשמח לדעת מתי יוצא דום החדש. תודה מראש לעוזרים הנכבדים

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מבטל את שתי הסרטים בכניסה למישחק C&C Zero את ה EA games ואת הסרט.(איזה קבצים צריך למחוק) כאילו שזה יגיע ישר ל-LOADING.

3. Started by gtf,

יש לי בעיה במשחק ואני צריך לגבות את השמירות. מישהוא יודע איפה השמירות צריכות להיות מהיכרות עם המשחק? אין שום קובץ או תיקייה שרשום עליה SAVE או משהו.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. יש לי עכשיו מחשב נורמלי יחסית לעומלת המחשב הקודם וחיכיתי אליו כל כך הרבה זמן כדי לשחק עליו טיפה משחקים וזה ביאס אותי כי כל העולם שמחק כזה ורק אני כמו איזה מסכן רק כי יש לי מחשב ענתיקה בקיצור המפרט לא כזה אדיר, אבל לפיו אולי תכולו להמליץ על איזה כל מיני משחקים שירוצו סביר יחסית, פה ושם קצת תקיעות לא אכפת לי..: פנטיום 4 כלשהו 2.66 GHz 512 MB 400 MHz איזשהו כרטיס מסך נראה לי ישן לאללה Geforce FX 5200 זהו.. אניט חושב שהמידע הזה מספיק אני עובד על מסך 19 אינץ' ברזולוציה 1280X1024, אני מן הסתם מעדיך שגם הרזולוציית משחק תקתרב כמה שיותר לזה אם אפשר אבל בטח להריץ דבר כזה בצרוה חלקה ל המחשב שלי זה נשמע כמעט בלתי אפשרי בקיצור תמליצו לי אם אפשר על כל מיני דברים.. גםד בריםכ אלה שלא שמע…

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by wrecker,

CITIES XL 2011 חברת הוצאה: Focus Home Interactive תאריך יציאה: 14.10.2010 סגנון: סימולצית ערים דרישות מינימליות: פנטיום 4 - 2.5GHZ או AMD ומעלה זכרון 1GB לXP ו1.5GB לויסטה ו 7 כרטיס מסך 6600GT או ATI X1600 ומעלה עם מינימום 256MB זכרון תמיכה ב DrirectX sound 8GB פנוי בדיסק קשיח מערכת הפעלה XP-SP3, VISTA, WIN7 DirectX 9.0c אפשרויות משחק: מערכת מטרו (מערכת קווי רכבות תחתיות חדשה בדומה למערכת קווי האוטובוסים חבילות תוכן חדשות (ימי הביניים, 'ציינה טאון ואמריקה) מערכת סחר חדשה מפות חדשות (הוליווד ,הונג-קונג..) טקסטורת כבישים חדשה (בתחילת משחק חדש משתמש יכול לבחור 4 סגנונות כבישים שונות: אמריקה, גרמניה,אנגליה,צרפת וברירת מחדל) יותר מ700 sדגמים של בניינ…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. האם המשחק Mortal Kombat vs DC Universe קיים גם בשביל מחשב PC תודה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by The Evil Dead,

שיחקתי אישית בבטא ומאוד אהבתי, רציתי לדעת אם יש עוד שחקנים מהארץ? אני בעד להקים פלוגה ישראלית ולייצג את עצמנו בכבוד מי בעד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RoNi0,

שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9809 אני חשבתי בהתחלה שהמישחק יהיה מאוד טוב אבל לפי הסירטון הוא לא ניראה כמו שיפור רציני לVF4 בטח הוא ירוץ בHD אבל ציפיתי להרבה יותר מימישחק מכות שירוץ על הPS3 וזה לא אומר שאני לא שונא את סוני יותר כי אני כן אבל אני אוהב את סגה וציפיתי מהם לנצל הרבה יותר טוב תכח של הPS3 בכל מיקרה לאלה שחשבו שהסירטונים שסוני הציגה בE3 2005 ובE32006 היו מרונדרים בזמן אמת קבלו סנונית ראשונה שהם לא היו קרובים לאיכות בפועל (האיכות בפועל הרבה יותר נמוכה)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. ניסיתי למצוא דרכים להפעיל את DIRT ..יש לי GTO2 SHADER 2 .... מצאתי דרך לביטול ה SHADOWS - הולכים שם לקובץ INI ןמשנים מ SHADOWS TRUE ל FALSE אז למה עדיין זה לא עובד !? הרי ביטלתי את כל מה שקשור לצללים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by levy18,

באתר pcgames מוכרים את המשחק הראשון ב-50¤ ואת השני ב-89¤ עכשיו את החבילה של שני המשחקים ביחד הם מוכרים ב-185¤ מישהו יודע מה מיוחד בחבילה של שני המשחקים ביחד? או שאני פשוט משלם עוד 46¤ בשביל אריזה יפה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. אשמח לקבל המלצה תודה

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  13. הורדתי מ GAME-TRAILERS שלושה סרטוני GAMEPLAY של המשחק היפה הזה וזה פשוט נראה מעולה ! לכל מי שלא ראה את זה.. או שראה את זה באיכות מעאפנה , ממליץ לכם להוריד, לצפות וכמובן להביע דעה כאן - http://www.gametrailers.com/game/2577.html אני אישית ממש אהבתי שם המון אלמנטים. לדוגמא כשרואים במקומות מסויימים את הדמות צד שלישי כשמציצים מעבר לפינות וכדומה.. אהבתי את הקטע שהם עברו לשיטת COD-2 שאומרת שאם נפגעת תפוס מכסה וחכה שיחזור הכח. אהבתי כמובן את הגרפיקה המעולה של המשחק ואת האפקטים המעולים שהם הכניסו שם כמו הפיצוצים וכשזורקים רימון.. אהבתי את הקטע שאי אפשר לתפוס מכסה מאחורי גדר מעץ כי היא פשוט מתפרקת שיורים עליה (בצורה מאד מרשימה אגב..) בקיצור , תצפו ותביעו דעות! *להוריד את שלושת ה W…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GolanNz,

שלום לכולם,קוראים לי מתן שם במשחק PwGaming GolanNz PwGaming היא כרגע הקבוצה הכי טובה בארץ ב CALL OF DUTY BO2 ואני אחד השחקנים שלה. החלטתי לפתוח דף פייסבוק משלי כאשר שם אני יפרסם את כל תוצאות הקבוצה,תמונות מלאנים\בוטקאמפים,וכל מיני חדשות על עולם הגיימינג. אשמח אם תעשו לייק http://www.facebook.com/GolanNz?ref=hl תודה רבה ושבוע טוב .

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by KKK,

תהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=394352&sid=127

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by liram21,

שלום לכולם, אני תמיד משחק במשחק הזה והוא תמיד קורס לי, כל משחק אחר כן עובד .. והמחשב שלי כן צריך לסחוב אותו ואפילו על גבוהה .. (הפעלתי את GEFORCE EXPERIENCE ) והוא שם לי את ההגדרות הכי טובות. והמשחק עדיין קורס!</blockquote> </blockquote>קראתי בגוגל שלא רק לי זה קורה, יש פיתרונות ייעול ?</blockquote>

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הפרק החדש בסדרה המצליחה של Ubisoft מבטיח להעניק לנו מגוון גדול מאי פעם של נשקים, שיטות ואמצעים לחיסול האויבים לכתבה

18. Started by tamirushb,

נמאס לי כל הזמן שכל המשחקים עם ממשק מוכן לקונסולת ואין לי אפשרות להנות מכל המשחק כי יש מקשים שמיועדים לג'ויסטיקים של הפלייסטישן וכו'.. אז אני רוצה ג'ויסטיק טוב .. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו לא יקר וטוב?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. שלום לכולם. בזמן האחרון שאני משחק Battlefield יש לי בעיה של פינג גבוה. זאת אומרת שלפני הבעיה אני הייתי מתחבר לדוגמא לשרתים באירופה בפינג של 40-90 ועכשיו שאני מתחבר לשרתים באירופה יש לי פינג בממוצע של 200-800 וזה גורם לי להרבה לאגים ולבעיות חיבור לשרת. אני לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את זה. יש לי אינטרנט של בזק 12 מגה. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by id3232,

שלום! אני משחק במשחק S.T.A.L.K.E.R בשלב ה1 ופתאום אחרי שאני הולך קצת בחוץ-המשחק נתקע וא זז לגמרי! ניסיתי להחליף גם לגרסא .0003 האחרונה וזה לא עזר! מה לעשות?! תודה לכולם

21. Started by zobi12,

בבקשה תנו לי קודים למשחק

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DOGMA,

הjoke emotes של הגזעים החדשים... http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7356708322203507049

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by NiMo1771,

מישהו יודע איך מבטלים את ה"הכנות למירוץ" וה"נאום" לפני כל מירוץ בNFS SHIFT? אני מדבר על זה שלפני כל מירוץ רואים את שאר המתחרים, וברקע ה"עוזר" שלך אומר לך good luck, be carefull וכו' זה ממש מעצבן.. איך מדלגים על זה?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by liel3,

האם ניתן לשחק בכיף וליהנות מהמשחק עם מקלדת בלבד? או שדרוש סטיק ע"מ להפיק מהמשחק את המקסימום???

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by huber,

מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.