משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
קמפיין מימון ההמונים של המשחק המסקרן Phoenix Point מצליח לגייס כמעט חצי מיליון דולר בתוך יומיים, וממלא אותנו בתקוות עבור ז׳אנר הפעולה בתורות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כותר הפעולה המקוון והשאפתני של יוצרי Halo נחשף בצורה נרחבת עם מגוון סרטוני משחקיות חדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במשך החודש האחרון התחלתי לעבוד על מונט'אג קטן בבאטלפילד לא משהו רציני כל פעם שמצאתי לעצמי איזה 10 דקות פנויות עבדתי עליו הוא עוד לא גמור ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו והכי חשוב ביקורת בונה כי רק ככה לומדים תודה https://www.youtube.com/watch?v=btpSKoN-ndE&feature=youtu.be
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה זקוק לעזרה משחק GTA IV על הגדרות גבהות ( יש לי GTX 750 TI ׂ) וא6ני נתרע ומקבל תקיעה כול מספר שניות ככול הנראה בעית FPS יש כאן מישהו שיכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סרטון נחמד שצילמתי במשחק הימולטורים שיוצא בקרוב IL2 Sturmovik: Battle for Stalingrad https://www.youtube.com/watch?v=027TM9mds24 וכבונוס סרטון גיימפלי בו אני מפיל כמה מטוסים https://www.youtube.com/watch?v=OkkbSxeYbGs
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התקנתי pes 2014 ויש לי בעיה כשאני מנסה לשחק. הוא לא מוצא קובץ dll מסוים. איפה אני יכול לקבל עזרה? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר שנים משחק טוב שיש בו אנשי זאב וערפדים, מישהו מכיר משהו בסגנון? לא משנה לי הז'אנר, תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת המשחקים שמחזיקה כבר 18 שנים - Pokemon, אתם מוזמנים לצפות בסרטון הבא ולגלות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיחקנו בסבבה שלנו PU, הבאתי שחקנים למשחק שיחקנו כולנו עם חברים, אפילו עשינו שידור בכדי שהקהילה הישראלית תראה שיש משחקים ואנשים משחקים והכל פורח לאט לאט. סיימנו את המשחק והכל היה טוב ישבנו בטים ספיק ועשינו סיכום כזה מה היה וקטעים מהמשחק, היה כיף. אמרנו טוב, נעשה עוד אחד, בא אדון מנהל cortex, ילד שאני לא כל כך אוהב, שמתי עין על זה, לא דיברתי אליו והוא לא דיבר אלי. שיחקנו בWARMPUP טיפה, הרגתי אותו, זרקתי לו מילה בצחוק : "איזה אימר אתה cortex" והוא זורק לי, קוויזה, אתה לא שחקן אתה, אתה לא זה ואתה לא זה, מתחיל לגדף אותי עם הקול המוזר שלו. לא נשארתי שקט והתחלתי לחקות אותו, התחיל לקלל אותי והמשיך והמשיך, פתאום היה שקט, שמתי לב שהוא העביר אותי לסאב רום ונתן לי קיק מהשרת. אני לא …
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, החלפנו ל6740U ומאז או שהמשחק קורס באמצע שרת או שבכלל לא מתחבר עם אותה הודעה בשני המיקרים - could not connect to ea online. מישהו כתב ברשת שצריך לפתוח פורט 3659 לבטלפילד עם התוכנה smart port forwarding. אז לפעמים כשבכלל לא מתחבר לי המשחק אני פותח את התוכנה עושה לפורט start (כדי לפתוח אותו או משהו) ואז המשחק כן מתחבר, רק שאחרי 20-30 דקות משחק אני שוב נבעט עם ההודעה הזאת. זו ההודעה שאני מקבל: http://i.imgur.com/hUMXZyd.jpg זה מקרה ידוע עם הראוטר הזה? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סדרת Final Fantasy המפורסמת עם כותרים לקונסולות, תגיע בקרוב גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-final-fantasy-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. האים GTA V יצא כבר לPC? אם לא, יש צפי שחרור?? 2. האם FAR CRY הוא משחק עלילתי, ואני חייב לשחק ב1 ו2 לפני 3? או שזה לא משנה? 3. אותה שאלה כמו 2, אבל על ASSASSIAN CREED תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בטעות או לא, חשפה חברת רוקסטאר באתר הרשמי שלה פרטים חדשים אודות הכותר GTA V עבור ה-PS4, Xbox One והמחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטורף במסכת גז חוטף אתכם ועוד שמונה אנשים למקום בלתי ידוע. עכשיו הוא מכריח אתכם לשחק במשחק מטורף שאם לא תשחקו בו - התוצאה תהיה המוות הבלתי נמנע שלכם. מיהו זירו - האיש במסכה? מה המטרה שלו? האם חבריכם לצרה הם באמת חברים? את כל זה תגלו אם תשחקו ב-Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors משחק מז'אנר הויז'ואל נובל שיצא לנינטנדו DS ועכשיו גם בגרסה מחודשת לאייפון ואייפד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, עדכנתי את המשחק היום לupdate הגדול והמשחק נהיה ממש מוזר! ההגדרות זהות אבל פתאום נהיו לי מלא תקיעות של הגרפיקה של המשחק (שאני מזיז עכבר ורץ בעיקר ובכלל רכבים שאני רואה או אנשים נראים בתקיעות). אני על DX11 ביטלתי את הMANTLE כי זה היה עליו אחרי העדכון עוד מישהו נתקל בזה? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, במידה ושכחתם את אחד המשחקים הטובים שהיו כאן אי פעם.. שרת ליינאיג' שמיועד אך ורק למזרח תיכון... יהיה מעניין לראות קלאן ישראלי נלחם בכל הבני דודים (-: ממה שאני יודע החבר'ה שמקימים את השרת רציניים מאוד. מדובר בשרת Low Rate X10 בלי קאסטומים ובלי דברים משוגעים, לשחקנים שאוהבים חווית משחק ארוכה ומהנה. הנה חלק מהמפרט באתר שלהם: L2OFF Interlude C6, Retail Like Rates - Experience (XP): x10 - Skill Points (SP): x10 - Drop (Adena): x10 - Drop (Items): x10 - Spoil Chance: x10 - Spoil Amount: x3 - Seal Stones: x10 - Drop (Raidboss): x1 Quests - Drop Chance (Quest Item): x10 - Quest Reward Amount: x3 Enchant Rates Enchant Max: +16 Enchant Safe: +3 Simple Enchant Rates: 70% B…
-
שלום לכולם אני רוצה לשחק ברשת ב Unreal Tournament הראשון, אז אך אני יכול לשחק??? תוכנה או משהו אחר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, מי שמשחק בורדרלנדס בטוח מכיר את התיבה שבסיינקטוארי (Senctuary), אותה תיבה שדורשת מפתח מוזהב. לאלו שלא יודעים, יש דרך להשיג את המפתחות. הדרך הזאת חוקית לחלוטין וניסיתי אותה כמה וכמה פעמים. אז ככה, בתפריט הראשי יש לכם Extra, לחצו על זה ולאחר מכן לחצו Shift Code. אם לא נרשמתם - תרשמו. זה קצר ועוזר המון במהלך המשחק. לאחר מכן, הכניסו את הקוד הזה - 3/10/2014 - 6/10/2014 KJW3B-9RTKX-9KTXK-JB3T3-WXSKF 5T53T-FFB5F-SKBRW-33TBJ-3BTTF 17/10/2014 - ? PC/Mac: KB53T-CRTHT-ZC3RC-3TBB3-3BRWB PS3: 5JW33-X9XF9-K359W-H3C3J-5KHTZ Xbox 360: 5JW33-X9XB5-J966Z-C6B3J-5KH56 שימו לב!! יש לקוד זמן שהוא תקף, ובמידה והרבה אנשים ישתמשו בו - יכול להיות שהוא י…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/900-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-