עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by HilaX3,

אז ככה, מי שמשחק בורדרלנדס בטוח מכיר את התיבה שבסיינקטוארי (Senctuary), אותה תיבה שדורשת מפתח מוזהב. לאלו שלא יודעים, יש דרך להשיג את המפתחות. הדרך הזאת חוקית לחלוטין וניסיתי אותה כמה וכמה פעמים. אז ככה, בתפריט הראשי יש לכם Extra, לחצו על זה ולאחר מכן לחצו Shift Code. אם לא נרשמתם - תרשמו. זה קצר ועוזר המון במהלך המשחק. לאחר מכן, הכניסו את הקוד הזה - 3/10/2014 - 6/10/2014 KJW3B-9RTKX-9KTXK-JB3T3-WXSKF 5T53T-FFB5F-SKBRW-33TBJ-3BTTF 17/10/2014 - ? PC/Mac: KB53T-CRTHT-ZC3RC-3TBB3-3BRWB PS3: 5JW33-X9XF9-K359W-H3C3J-5KHTZ Xbox 360: 5JW33-X9XB5-J966Z-C6B3J-5KH56 שימו לב!! יש לקוד זמן שהוא תקף, ובמידה והרבה אנשים ישתמשו בו - יכול להיות שהוא י…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אהלן, התחלתי לשחק ב-Metro 2033. המיפרט שלי רשום בצד והמעבד שלי כרגע על OC של 2.7Ghz. אני משחק על 1440x900 והגדרות על High והמשחק מקרטע. בסביבות 20~30 FSP עם תקיעות מעצבנות כאלה. דרך הסטים אין יותר מדי הגדרות שאיתם אפשר לשחק ע'מ לשפר ביצועים. מישהו מכיר כל מני Tweaks שאפשר לבצע ע'מ לשפר את הביצועים של המשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. אחד המשחקים המרשימים והמתקדמים ביותר בשוק יפסיק להיות בלעדי לחלונות 10 ולחנות של מיקרוסופט בקרוב לכתבה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by FresH-MeaT,

טוב אז שכחתי את הסיסמא שלי של STEAM.. אז עשיתי שישלח לי באימייל קיצר הוא שלח לי באימייל איזה קוד... וגם אני צריך לענות על איזושהי שאלה שאני לא ממש מבין מה הם רוצים ממני What did customer support last reset your passphrase to? מישהו יכול להסביר לי מה רוצים ממני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. (דיסק אורגינלי לא צרוב) ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by Enigma1992,

שלום יש לי בעיה במשחק Ducati World Championship, הורדתי אותו התקנתי הכל הלך טוב. שמתי קראק והתקנתי Directx. עכשיו מתי שאני נכנס למשחק אני מקבל את השגיאה הבאה : אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by firebug,

האם יש משחקי מירוצים למחשב שאפשר להכניס את ה playlist של השירים שלי למשחק ולשמוע אותם בזמן מירוצים וכו כמו ב gta ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

מה נותן הדבר הזה בעצם? אני משחרר איתו עוד דברים? עוד אתגרים שצריך לעבור? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by M_G_N_U_M,

אתמול התקנתי את המשחק והסמן של העכבר כל הזמן מופיע בו ולא נעלם ( הסמן הלבן החץ הרגיל של העכבר) זה לא מפריע למשחק אבל זה ממש מעצבן כבר התקנתי מחדש את המשחק את הדרייבירם שיניתי גם לדרייבירם שונים וזה לא עוזר יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tal^_^,

אני בעיר השלישית ב GTA 3 ואני תקוע, יש לי ללכת לעשות משימה אצל האיש באות D (אני לא זוכר את השמות שלהם), ברגע שאני בא לקחת עבודה אני ניכנס רואה משהו וזהו, זה מופיע בתמונה אני לא יודע מה לעשות כי המשימה האחרת שאני יכול לקחת זה אצל היאקוזה והיא קשה (לפוצץ ב8 דקות את כל המון דוכני קפה בכל 3 הערים, משהו מטורף) אם מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by יקירn95,

הורדתי את המשחק ולפני שההתקנה מתחילה הוא אומר לי שאני צריך קוד של steam נרשמתי לsteam אבל אין לי מושג מה לעשות ניסיתי סריאלים ולא הצלחתי... אם משהו יודע משהו ..? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yossi-R,

הורדתי תמשחק ואני לא מצליח לפתוח אותו..הוא img וניסתי באמצעות D-T אבל עדיין לא הצלחתי השם המלא שלו הוא True.Crime.New.York.City.CLONECD.CD1-ExAuST.(Osloskop.net).img בבקשה עזרההה!!! :s05:

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by The_Byter,

רק הפעלתי אותו, נראה נחמד. מה אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by SilentBob,

הפרק השלישי בסדרת משחקי התפקידים הגיע למכירות של 4 מיליון עותקים בתוך שבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/the-witcher-3-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tovtov,

בוקר טוב, יש לחבר מחשב P4 1.5GHz עם זיכרון 256 יש לו כרטיס מסך GF2 MX200 זיכרון 32MB הוא לא מצליח לשחק ב NBA במחשב שלו. המשחק רץ מאוד לאט ממש ב slow motion יש לו את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך אבל זה לא עוזר. הוא עובר ב WIN98 לי יש מחשב הרבה יותר ישן (פנטיום 800 עם כרטיס מסך TNT2) ואצלי המשחק טס. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=w4DOtCxSJvg&hd=1 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by arkadi_s,

אהלן , מי שמכיר את המשחק וניסה לשחק בו או משחק אולי חווה את הבעיה בכל אופן שמעתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה הזו במשחק ובמשחקים כאלה ואחרים , כשאני לוחץ על האיקון של המשחק שום דבר פשוט לא קורה , זה לא נכנס למשחק . התקנתי כמה פעמים בכוננים שונים , החלפתי קראקים וזה לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by xxdragonxx,

1) איך אני יכול לשחק ברמה יותר גבוהה מה WORLD CLASS ? 2) אני קונה בנקודות כדורים אבל כשאני באמצע עונה המצב מנג'ר ומחליף כדור ב SETTINGS זה לא משתנה המשחק ומופיע אותו כדור רגיל. איך משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  21. TOP SPIN 4 יגיע למשחקי מחשב ?אם כן מתי ? http://www.games.co.il/Wii/Top-Spin-4

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, נתקלתי פעם במקרה באתר מאד חביב שלקח לי זמן רב למוצאו שנית וכמעט אף אחד לא שמע עליו, למרות הרעיון המאד יעיל שלו. מדובר באתר שמכיל רשימה של משחקים (הרשימה די עדכנית). כשאתה בוחר משחק מהרשימה, הוא משווה את דרישות המשחק עם מפרט המערכת שלך (כדי שיוכל לעשות זאת, יש בפעם הראשונה לאשר התקנת רכיב DIRECTX) ואז מציג את התוצאה לפי דרישות המינימום והדרישות המומלצות. יותר אין צורך לנחש אם משחק כלשהו ירוץ על המחשב שלכם ואם יעשה זאת בצורה טובה... מקווה שהוא יהיה יעיל עבורכם: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. Started by micahel,

אבל לא מהאימיול כי אני מחפש את הגירסה v2.1.8 אתם חייבים להשיג לי אותו תודה ענקית לכם

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by tidan,

היי! יש לי את המשחק pes5 אני נכנס למשחק ואחרי כמה שניות המסך נהיה שחור וכלום לא מגיב מה הסיבה? ???

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. פלטפורמת Metacritic מסכמת שנה עם היצירות שקיבלו את ממוצעי הציונים הטובים ביותר בכל פלטפורמה - ועם אלו שבלטו לרעה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.