משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש משחק שאינני יודע את שמו :\ במשחק ישנם שני שכנים שאחד מהם הוא השחקן והמטרה היא לעצבן את השכן שלך... המסך מחולק לשניי מסכים (אחד עליון והשני תחתון), נראה מאוד חמוד וכייפי. מישהו אולי ראה ? שמע ? יכול לעזור ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ידוע שסדרת הרדאונים החדשה, XT, מופצת יחד עם עותק מלא של HALF-LIFE 2 - שעדיין לא יצא. בארה"ב אם אני לא טועה, אם קונים כרטיס XT, ישלחו לך את המשחק ברגע שיצא (באפריל בערך). זה כך גם בארץ??? או שפה לא ישלחו למישהו את המשחק אם הוא קנה את ה-XT??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כבר עשיתי 8 מתוך 10, אבל אני לא יודע מה זה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המליצו לי על Heroes 3 אז אני צריך עזרה כי אין לי כל כך מושג במושגים של המשחק... מוסגים (דוג...כשאתה נכנס לקרב איך אתה יודע אם זה קרב עבוד או לא\או מה כמות היצורים...) עוד עזרה במושגים שונים תעזור...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דיונים ראשיים - מעוניינים לפתוח דיון ראשי למשחק? אנא תקפידו על הכללים המנחים לפתיחת דיון ראשי. - אם נתקלתם במשחק שחסר כאן לדעתכם, פנו בבקשה בהודעה פרטית אל אחד מאחראי הפורום וצרפו קישור אל הדיון של אותו משחק. A Age of Conan: Hyborian Adventures Alien Swarm America's Army 3 ArmA II Assassin's Creed Assassin's Creed: Brotherhood B Battlefield 2 Battlefield 3 Battlefield 2142 Battlefield Bad Company 2 BioShock BioShock 2 Bionic Commando BloodRayne 2 Borderlands Brothers in Arms: Hell's Highway Brink Bully: Scholarship EditionBurnout Paradise C Call Of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty (5): World at War Callof Duty (6): Modern Warfare 2 Ca…
-
- 2 תגובות
- 24.2k צפיות
-
-
עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, במידה ושכחתם את אחד המשחקים הטובים שהיו כאן אי פעם.. שרת ליינאיג' שמיועד אך ורק למזרח תיכון... יהיה מעניין לראות קלאן ישראלי נלחם בכל הבני דודים (-: ממה שאני יודע החבר'ה שמקימים את השרת רציניים מאוד. מדובר בשרת Low Rate X10 בלי קאסטומים ובלי דברים משוגעים, לשחקנים שאוהבים חווית משחק ארוכה ומהנה. הנה חלק מהמפרט באתר שלהם: L2OFF Interlude C6, Retail Like Rates - Experience (XP): x10 - Skill Points (SP): x10 - Drop (Adena): x10 - Drop (Items): x10 - Spoil Chance: x10 - Spoil Amount: x3 - Seal Stones: x10 - Drop (Raidboss): x1 Quests - Drop Chance (Quest Item): x10 - Quest Reward Amount: x3 Enchant Rates Enchant Max: +16 Enchant Safe: +3 Simple Enchant Rates: 70% B…
-
כפי שניבאו רבים בחצי השנה האחרונה, גוגל תשיק פלטפורמת הזרמת וידאו לגיימינג משלה בקיץ לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-youtube-gaming-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%93%d7%99-%d7%9c%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, זה מה שכתוב אבל... מישהו מריץ בלי SP1? האם יש בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
באמצע המשחק במשימה המשחק יוצא לווינדוס.איך אני מדלג על המשימה(משימה שישית בקמפיין),האם יש קוד שעוזר דרך המסך הראשי(כי הוא לא נכנס בכלל למשימה)?ועוד שאלה,איך אני משיג קובץ קראק ל-battlefield road to rome?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את ווינדוז 7-המשחקים של orange box לא עובדים בצורה תקינה-כל 10 דקות משחק המחשב נתקע באמצע המשחק או שמופיע מסך BSD . עדכנתי את כל הדריוורים וכל המשחקים האחרים עובדים תקין,הבעיה רק בorange box ,מישהו מכיר פיתרון לבעיה?. המפרט שלי: e6750 2.4@3100 2GB 800MHZ DDR II ABIT P35E 8800GT 512 MB windows 7 rca1
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם, עוד משחקים בזיל הזול מ-THQ: 7.5 דולר למשחקים: Homefront Metro 2033 Red Faction Armageddon Red Faction Guerrilla S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Warhammer 40,000: Space Marine http://www.amazon.com/THQ-Tantalizing-Medley-Download/dp/B00A3F5S0O/?t=slicinc-20&tag=slicinc-20 תהנו!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יודע אם עובדים על AGE OF EMPIRES 4 ומתי הוא אמור לצאת?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה בקשר לנשק BFG 9000. הו הה בתוך חדר והיה צריך קוד לחדר ולא מצאת את הקוד אז פשוט השכתי ולא לקחתי אותו ועכשיו אני איזה 2 שלבים בהמשך. יש דרך אחרת לקחת אותואו שעכשיו אני תקוע בלעדיו על סוף המשחק?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקנתי GTA התצוגה תקינה, המוסיקה והקול בתפריט ובסרטון הפתיחה למשחק (לאחר שעושים new game) , תקין. המוסיקה והאפשקטים במשחק גם תקינים אלא שיש לי רעש רקע חזק רק במהל המשחק שעושה משהו כמו: "טוו, טווו, טוו" ככה בקצב אחיד. ניסיתי לשנות הגדרות באדיו סטאפ - ולא עזר. מה יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך שומרים במשחק? אני לא רואה אפשרות לשמור אז חשבתי שיש נקודות שמירה במשחק שיחקתי 20-30 דקות ועדיין אין מקום לשמור את המשחק... אממ וגם אני חדש בקטע של POP אז מה הקטע של גרגרי החול? מה אני עושה איתם? איך אני מפעיל אותם..אני רואה שיש לי שלושה בהתחלה.. תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
גוגל מודיעה כי תחסל את שירות ה-Stadia שלה לסטרימינג ישיר של משחקים לאחר שרשרת אכזבות - עוד לפני שמרבית המשתשמים ברחבי העולם כלל לא זכו להזדמנות לנסות אותו בעצמםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
- 2 followers
-
-
הורדתי את הגרסא של HARTED התקנתי את המשחק, העברתי את תיקיית הקבצים ביחד עם הקראק, אני מפעיל את המשחק פתאום אני מקבל כאלו מסך של המשחק ממזור בשחור ואז הוא גודל ונעלם. וזהו אין כלום. מה הבעיה שיכולה להיות?? ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ראיתי שלא פתחו בינתיים על המשחק הזה שום דיון חוץ מאחד ששאלו מתי הוא יוצא ואחד עם כמה סרטונים.. בכל אופן, מישו כבר הספיק לשחק? נרשמתי לפני איזה חודש או כמה שבועות לבטא בתקווה שאני אצליח להרשם לפני שייגמרו המקומות,ולפני ארבעה ימים קיבלתי אימייל מUBI עם סריאל לזה ואפשרות להורדה מסטים אני לא יודע אם משו בכלל יפעל על ויסטה כי הדרייבר של NVIDIA ככל הנראה לא תואם את הגרסה שיש לי[וכן, הורדתי את הדרייבר לויסטה בX64] אם זה ילך בסדר מחר או מחרתיים כמה תצלומי מסך (: אני חייב לומר שלא שחקתי בשום משחק של HEROES או M&S.. אז אני בטח אפרוש מוקדם מהמשחק אם אני לא אהיה מרוצה ממנו אני אשמח לתת למישו ת'חשבון שיהיה עם זה.. *כנראה שזה רק למולטי פלייר.. [attachment deleted by admin…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוסיף בוטים במשחק רשת נגיד אני וחבר רוצים לשחק ביחד נגד המחשב וזה לא אפשרי כול כך אולי יש מוד או משהו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
דבר ראשון אחלה משחק-אומנם אהבתי יותר את השני , אבל ללא ספק משחק טוב.. בכל מקרה הגעתי לשלב שכבר הרגתי די הרבה אורקים -אם לא את הרוב.. כבשתי הרבה ערים , הרבה משימות.. מה הלאה?...מה המסימה הראשית כביכול?...(להשמיד\להגן על 12 הגביעים?..) שאלה שניה- בשמירה של אח שלי , אין את הבחור במונסטרי שאחראי על איסוף הגביעים , מה אמורים לעשות כדי שהוא יהיה במקום שלו...? תודה רבה גל.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה כ.מסך חדש 8800GT ומאז התקנתי מס' משחקים וכולם עובדים מצויין פרט לבעיה אחת שנתקלתי בה גם בCrysis וגם בAssassin's Creed בזמן ה tutorial בשני המשחקים אני מקבל ריבוע ריק או אייקון במקום המקש לביצוע הפעולה וכך נוצר מצב שאני לא יכול לדעת באילו מקשים אני צריך להשתמש. במקרה של Crysis כבר ניחשתי את המקשים אבל הבעיה חזרה על עצמה גם בה בAC צילום מסך http://img95.imageshack.us/my.php?image=24126856uu5.jpg אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה עריכה: אגב זה קורה גם כשאני מנסה לשנות בעצמי למקש כלשהוא, אני רואה רק את האייקון..
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-