עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

על המשחק המשחק הוא משחק של סקוור איניקס שידועה ממשחקי תפקידים יפנים כמו פינל פנטזי ודרגון קווסט המשחק הזה פותח קודם כל לXBOX360 ואז קיבל פורט למחשב אבל הפורט הזה נחשב הרבה יותר טוב מגירסת הקונסולה כי הצליחו לתקן כמה בעיות שהיו בגירסת ה360 בכל מקרה המשחק בסיגנון JRPG (משחק תפקידים יפני) שזה בדרך כלל אומר מישחקים לינארים (אין יותר מידי חופש אלה מסלול די קבוע בניגוד למשחקים כמו אובוויליון ופלאוט3 ) אם התפתחות דמויות לפי קרבות (נקודות שמנצחים קרבות-שמספיק מהן מעלות רמה ) וקרבות בתורות ולא בזמן אמת (זה בדרך כלל אבל יש יוצאים מהכלל ) תיאור http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Remnant הורדות פה יש את הדמו -לא ניסיתי בעצמי כי אני ישר ישחק במשחק המלא ht…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8801 לעזזל התערוכה השניה בגודלה היא ביפנית וE3 היתה כמו חג בישבילי יהיה זיכרה ברוך- :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה... ניסיתי לשנות דרייברים של כרטיס מסך (ATI 9700PRO, להכי חדשים, ואז החזרתי לגרסאות קודמות כדי לבדוק) אבל זה לא עזר... כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הקונסולה (כמו שיש גם בRTCW ET) עולה מסך אפור כזה, ואז נכבה המחשב! מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by swisaman,

צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  5. שלום לכולם, הרבה זמן לא שיחקתי משחק מרוצים על רמה שכולל שיפורים למכוניות. אני מכיר את סידרת Need For Speed אך כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי איזה 30 כותרים ודי התבלבלתי. לכן אשמח לקבל משחק מאחת המפתחות הרציניות עם גרפיקה מהשורה הראשונה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קליק ימני כדי להשתמש בכוונת אופטית כלשהי במשחק נענית בסוג של סרוב וקפצוץ קצר בין המצבים אחרי כמה נסיונות משיגים צפיה דרך הכוונת לזמן קצר יחסית. אין לי מושג למה זה קשור. עכבר? כרטיס מסך? הגדרות משחק? לא יודע. בעיה דומה יש עם קליק ימני גם PHANTOM PAIN. יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. בואו לגלות כיצד נוצרה סדרת משחקי ההרפתקאות המצליחה והנודעת שמלווה אותנו כמעט יותר מ-30 שנה והפעם הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים הותיקות ביותר שקיימות בעולם הגיימינג. סדרה שחידשה ועצבה מחדש את ז'אנר משחקי האקשן הרפתקאות, והגיבור שלה הפך לסמל אייקוני של חברת נינטנדו ושל משחקי וידאו בכלל. סדרה בת עשרות משחקים, שציר הזמן שלה כנראה יותר מסורבל מתורת היחסות, אבל שעדיין כל משחק בה מצליח להרגיש כמו הרפתקאה חדשה: The Legend of Zelda. הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנות השמונים, כשחברת נינטנדו שכרה לעבודה מעצב משחקים צעיר בשם שיגרו מיאמוטו, והחלה לבנות לעצמה שם בתור חברת משחקי וידאו חדשנית. לאחר שבססה את מעמדה בעזרת מספר משחקי ארקייד מוצלחים, המוכרים שבהם הם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איך קוראים למשחק הזה שצריך לשבור את כל הלבנים למעלה ויורדים בונוסים ששוברים ואז גם עוברים שלבים וזה ניהיה יותר קשה משחק פשוט ויפה שכחתי מה שמו

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. כמו בכותרת, אני משחק לי ב-Battlefield 2 אני רואה את הצימחייה והדשא שמה בכללית גדלה לי מול הפנים, אני לא רואה דשא בהתחלה ואחרי זה אני מיתקדם עם השחקן אני רואה את הדשא איפה שעמדתי גדל כזה, וגם ב-Vice City אני סתם נוסע, וסתם אני ניכנס בעמוד והוא ביכלל בילתי ניראה, אחרי שנייה רואים אותו. גם ב-San Andreas זה ככה, אבל רק ב-3 המשחקים האלה, זו בעיה תכנית? בעיה רצינית? או בעיה שיש אותה לכולם? תודה מראש לעוזרים!!

10. Started by pringles,

משחק חדש, נראה מבטיח במיוחד. מזכיר לי את MW2 למרות שהסיפור נשמע דפוק המשחק נראה ממש טוב

• 145 תגובות
    • 44k צפיות
  11. https://www.vg247.com/2016/06/01/gog-connect-lets-you-add-drm-free-versions-of-steam-games-to-your-gog-library/ רק צריך לקשר בין החשבון GOG לחשבון Steam ו- GOG תייבא את המשחקים. יש רשימה מוגבלת של משחקים שאפשר לייבא (בהתאם להסכמים בין CDPR למפיצות) אבל זה גורם לי להעריך אותם אפילו יותר. רק לשים לב לזה:

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. משהו יכול לעזור אני רוצה לסיים אותו כבר ולהמשיך אם פר קרי כבר חח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. חשוב שמערכת הקרבות שם תהיה בתורות, כמו ב Fallout tactics ולא בזמן אמת! ועדיף שהעלילה תהיה בזמנים מודרניים או בעתיד. רק לא עלילת טולקין עם פיות וגמדים...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

סיימתי גם את שלושת PRINCE OF PERSIA וגם את זה (זה למעשה כותר הTOMB RAIDER הראשון ששיחקתי ברצינות בחיים שלי (שיחקתי גם בראשון בראשון ב96 אבל לא זוכר ממנו כלום, לא עברתי שם אפילו מסך אחד) ) קיצרררר, לדעתי המשחק הזה לא נופל מהנסיך הפרסי, משחקים ממש ממש דומים, ההבל הוא שבמקום לראות פרסי אתלט עם עיניים כחולות, יש לכם בחורה חטובת מראה אקרובטית להפליא... אהה כן, ופה יש אקדחים, אבל בהמשך יש גם חרב ומפלצות כמו בPOP.. קיצר ממש דומים, ולדעתי זה מן חידוש מרענן לנסיך הפרסי. מומלץ +++++ אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיים שלי (הGTO2 סחב אותו על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים ממש בקלות על FPS מעולה, ובלי שום אוברקלוק אגב ביטלתי אותו עקב החום בימים אלו)

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  15. קרה משהו לשרת של EA? לוקח לו פתאום שנה עד שמתחבר למשתמש שלי....והוא גם בקושי מוצא שרתים ממש באיטיות... גם לכם ככה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by maazg,

שלום רב, קניתי את המשחק BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION מ ORIGIN (בהנחה של 50% כמובן) שמגיעה עם PREMIUM והכל. אחרי שאני מוריד את המשחק והוא מותקן כשאני נכנס למשחק אני מקבל חלון שכתוב בו syncing cloud data ואז נפתח חלון אינטנט עם ה battlelog והמשחק לא מתחיל. מה אפשר לעשות? ??? ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SendaRider,

אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.

18. בואו לגלות מהם המבצעים המשתלמים והמעניינים ביותר בפלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן בסוף השבוע הנוכחי לכתבה

19. מישהו זוכר אותו? מה נסגר? מישהו פותח SERVER?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by ew89,

נכנסתי לסרבר לאחר שסרבר אחר קרס לי אני מחליף ל K Bullets ורואה את זה..הכוונת של הנשק הראשי גם השתנתה לי וחלק מהאנשים היו רמה 0 ולחלקם לא הופיע רמה בכלל WTF?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מאיפו אני יכול להוריד GTA SANANDREAS?? כשהמשחק גמור 100%? הורדתי 100_percent_checklist.pdf אבל אני לא יודע איפו לשים אותו :_

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by lmlm,

16 בנובמבר 2007 ;D מקור: http://www.incrysis.com/ http://www.recurringdreams.co.uk/crysiscountdown/

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. הגעתי לשלב שצריך להשמיד לחבורה של הסגולים את השדות מריחואנה... עכשיו יש כמה שיטות אבל אני לא מצליח אף אחת: יש מקום שמצאתי בו מלא פצצות כאלו עם טיימר אבל זה מדמיד לי רק חצי שדה כל פעם... יש מטוס ריסוס עם חומר כימי אבל אני עובר מעל השדה ולא קורה כלום יש משאיות עם חומרים כימיים אבל אני מפוצץ אותם בשדה וגם כלום... איך אני עובר את המשימה הזאת???

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. כותר המירוצים המסקרן יכיל כמות מרשימה עד מאוד של רכבים רשמיים, מסלולי מירוץ ותנאי סביבה על מנת לאתגר אתכם לכתבה

25. מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.