עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני יכול לקחת את הלפטופ שלי (הוא דיי חזק) ולחבר למסך של הטלוויזיה, להתקין עליו משחק בסגנון של גיטר הירו, ולחבר למחשב דרך בלוטוס: גיטרה, מיקרופון, תופים ובאס?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

http://www.sevendaycooldown.com/site/episode001/ http://ia601205.us.archive.org/20/items/SevenDayCooldown-Episode1Gaben/Episode1-Full128-Final.mp3 במהלך הראיון הם מדברים על DOTA 2, CS:GO, Ricochet 2, HL, STEAM ועוד. מדובר בראיון דיי ארוך עם דיי הרבה מידע. הוא גם אומר שלמרות ש DOTA 2 יהיה בחינם זה לא יהיה בדיוק כמו ב TF2 ושהם בודקים מודל מעט שונה. החלק שהכי אהבתי זה ששאלו אותו אם יש משהו ש EA עושים בצורה טובה במיוחד עם ORIGIN. התגובה שלו היית EMM EHH...EMM... ואחרי איזה 15 שניות הוא התאפס ואמר שלא

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by carbon1,

אני משחק במשחק fear ולקחתי חיים ואני לא יודע איך להפעיל את זה במשחק עם מישהו יודע על איזה מקש ללחוץ כדי שיתמלאו חיים אז תגידו תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. איך זה הולך לפי דגלים הריגות מישו יכול לעשות פרינט סקרין בתפריט של הניקוד ולפרט לי על מה מדובר כי קיבלתי דרגה וכמה צלשים ניראה לי זה מן סיכות כאלו ולא הבנתי על מה....ועוד משו מזה נותן לי הדרגות האלו שמעתי שזה פותח נשקים זה נכון?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by AmitDanan,

התקנתי את Hitman Absolution החדש כאשר אני לוחץ על האייקון של ההפעלה המחשב חושב כאילו המשחק עולה ואז לא קורה שום דבר, בדקתי את זה במנהל משימות אני רואה שהתהליך מתחיל אבל קורס. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אולי חסר לי זיכרון אני עם ניצול של 31% מתוך 3.5GB ללא השימוש במשחק, מישהו מכיר את הבעיה הזאת ממה היא יכולה לקרות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tania131,

אני שמעתי שזה משחק ממש מדהים, אז חשבתי לראות את הדמו, ואני לא מוצא בשום מקום מה שמצאתי זה UPDATE של משימה אחת לדמו אבל את הדמו עצמו אני לא מוצא , למישהו יש לינק?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. מי בזמנו לא שיחק במשחק האגדי הזה? מי לא היה נוב ובחר תמיד את יוקוזונה רק בשביל למחוץ את היריבים שלו? ובכן, מכיוון שרובכם מכירים ואני מקווה שאהבתם את זה, בחרתי לעשות TRIBUTE למשחק, העלתי כמה סרטונים לYOUTUBE שאני משחק במשחק מתוך המשחק, ואם יש מישהו שרוצה אחד על אחד בזכות האימולטור MAME רק שיגיד לי...

8. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי בעיה במשחק הזא, התקנתי אותו וכאשר שאני נכנס למשחק הוא עושה לי ישר הודעת - "אל תשלח", בלי להיכנס עוד למשחק. ניסיתי להתקין פאצים ודברים כאלה ושום דבר לא עוזר , אפילו הסרתו והתקנתו שוב פעם לא עוזר. הדיסק הוא מקורי שגם פעל במחשב אחר מעולה מאותו הדיסק. לפי מה שקראתי בדרישות המערכת של המשחק המעבד שלי לא תומך בדרישות, אבל כל שאר הרכיבים כן תומכים, כולל כרטיס המסך שהוא על המינימום בדרישות. אבל שמעתי שהוציאו גירסא להורדה שמתקנת את בעיית הבדיקת חומרה. אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד את העידכון הזא, מישהו שמע ויכול לתת לי את העידכון הזא? המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by kalanitv2,

משהו יכול לתת לי בבקשה את הpassword של המשחק הזה תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. השאלה כותרת תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by Mr.positive,

שלום יש לי בעיה המפרט שלי הוא ntel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 2GB 2*2GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк אבל בשינוי הגדרות של המשחק הוא רושם "your computer not meet the minimum specifications necessary to run this software" למה אין מצב שזה נכון כי הדרישות יותר נמוכות מהמפרט שלי. בsetting הוא לא נותן לשנות את הגרפיקה רושם"the setting cannot be reflected due to the video cards specifications…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by Boomer,

אני נמצא בשלב Follow Freeman במקום שבארני אומר לי להרוג את הצלפים. זרקתי רימונים לכל חלון אפשרי באזור ונהרגו כל הצלפים והוא עדיין לא זז. ניסיתי לעשות את זה פעם שנייה מההתחלה וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by bennash,

1) קניתי את המשחק בהלל 10 והתקנתי את ה-Origin ואת המשחק דרך ה-Origin במחשב {i7 860,Gef240GT,ram6GB,win7home,100cabel hot 1Gbit,1.25tb free} 2) לחצתי על PLAY 3) משהוא נתן לי הודעת שגיאה של אתר של כנראה המשחק שה"יישום לא נימצא" (התמונה) 4)אני יודע שזה נשמע כמו אני עובד בגוגל ובאינטרנט אבל בג'מייל נרשמה לי ההודעה "שגיאה בדפדפן האתר לא נמצא" במקום להגיד שאני לא ניכנס לאתרים מאובטחים. 5) מה לעשות זה מה שאני יודע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  14. אני מתכוון לשם של המשחק שמופיע בסרטון אחרי assasion creed

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. כל פעם שאני מנסה להיתחבר או שאין מקום או שיש לי בעיה בתיקשורת ואם אני מצליח להיתחבר(מואד נדיר ???) הפינג שלי בשמיים, קרוב ל 900

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by orila,

שלום לכלום בשבוע האחרון התקנתי אותם (RAGE וגם את BRINK) ויש לי בעיה ממש מוזרה , ברגע שאני מתחיל את המשחק עצמו המשחק פשוט קופא וכל דבר לוקח שנים עד שהוא קורה , המחשב שלי ממש סבבה והוא בסה"כ בן שנה (משמע נחשב מחשב חדש דנדש למשחקים האלה) רק שתבינו לוקח לו חצי דקה להעלות את התפריט כדי לצאת מהמוד של המשחק (וחשוב להגיד זה קורה רק במשחק עצמו) התפריט בהתחלה עולה מצויין וככה גם ההקדמה ... אני אשמח לעזרתכם (כבר התקנתי מחדש דרייברים ...) תודה רבה עריכה: אני אחדד את השאלה שלי האם ישנה עוד תוכנה חוץ מ directx שצריך עבור המשחקים האלו? אני מריץ משחקים אחרים כמו NBA2K13 בצורה חלקה לגמרי וגם את SKYRIM לכן אני לא מבין מה הבעיה בכל מקרה יש מבצע בSTEAM על RAGE רק ב 10$ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Kidney_stonE,

שאלה : אני יכול לעשות unlearn לכל נקודות ה talent שלי בשביל ליצור build חדש, מתי שאני רוצה וכל פעם זה עולה יותר GOLD לעשות את התהליך הזה (פעם ראשונה 1, פעם שניה 5, שלישית 10 וכו') השאלה שלי היא, האם באיזשהו שלב, העלות של לעשות unlearn נשארת קבועה , או שזה ממשיך לעלות ולעלות...?

18. Started by Coca Cola,

יש תמונה, הוא לא נותן לי לעשות I Accept, למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. אני התקנתי ת'משחק STREET RACIN זה 2 דיסקים ואז בדיסק השני זה מסיים להתקין לי ואז זה מראה לי ת'שגיאה הזה: התמונה פה ... זה כבר המשחק השני שזה קורה לי.... אז מי שיודע מה \ למה \ איך \ עוזרים לי לתקן את זה שיתקין לי או להגיד לי מה הבעיה שיעזור לי... בבקשה תעזרו לי .... בבקשה...

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by liav12,

שלום, במשחק אני כל הזמן אוסף סוגים שונים של יהלומים, אם זו פנינה או רובי או יהלום רגיל, יהלום כחול (שכחתי מה השם) וכו'. מה לעזאזל עושים איתם? אני סתם אוסף ומוכר בשביל כסף, יש להם מטרה במשחק?? ושאלה נוספת, גנבתי מהאגודה של הלוחמים חרב זכוכית אדומה כזו, אבל משום מה הכוח שלה 1, והיא לא שווה כסף בכלל ואיך שאני נותן איתה מכה היא נשברת ואז שוב אני צריך לתקן אותה. מדוע? ואיפה אפשר להשיג חרבות כאלו?? אני כבר ברמה 11 ולא מצאתי אחת כזו למכירה עדיין... תודה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by galedri,

הורדתי את המישחק בשבעה חלקים וזה ירד לי בתיקיות של ווינראר עכשיו כשאני פותח אותם יש לי בפנים עוד תיקייה קטנה של ווינראר וכשאני רוצה לפתוח אותה מופיע לי מין מלבן כזה ובצד יש משולש צהוב עם סימן קריאה בצבע שחור ולמטה רשום: ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: You need to start extraction from a previous volume to unpack Need.For.Speed.Pro.Street-RELOADED-www.iDown.tv\rld-nfps.iso ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: No files to extract מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by QQQ,

אז ככה... יש לי מקורי אבל אין לי כוח כל פעם להכניס את הדיסק (נשמע קצת שקרי, אבל סמכו עליי) והורדתי קראק כדי שאני לא אצטרך להכניס דיסק אבל עכשיו המשחק לא עובד בכלל. מישהו יכול להעלות לי לראפידשאר בבקשה את הקבצים "BF2.exe" ואת "CoreDLL.dll" (הקבצים המקוריים, לא קראק.) מקווה שזה מותר...

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by Eyal-Style,

במידה וביקשתי שייתנו לי קיק במקרה והייתי חייב לצאת משרת COMP, האם ההתקדמות לקראת ה- RANK הבא מושפע בצורה מסויימת ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. האם רזולוציה של 1920 על 1080 למסכים גדולים אמורה להראות יותר טוב מרזולוציות אחרות ? כלומר האם מפתחי המשחקים יעדיפו את הרזולוציה הזו על פני האחרות ? בשל הקשר ל-HD כמובן

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by Googleness,

קודם כל אני אמליץ על אתר בשם Kinguin.net קניתי שם די הרבה. זה מין eBay כזה של סיריאלים לסטים, אוריג'ן וכיו"ב ששם אנשים קונים ומוכרים קודים. מאוד אמין ומלבד העובדה שעד היום לא קרה לי מקרה אחד בעייתי עמם השירות היה מהיר וזריז. קודם כל יש להם מבצעי black Friday בשפע שמתעדכנים כל הזמן אבל אם קונים מעל 20 אירו מקבלים קופון של 5\10\7 אירו לקנייה הבאה (זה מתחלף לפי שעות), בנוסף כל קנייה מזכה אתכם בכמה גרושים חזרה לקנייה הבאה. כמו כן אפשר להוסיף 91 סנט לכל מוצר ולעשות לו ביטוח ככה במידה והמוכר עשה בעיה או שיש בעיה עם המוצר מקבלים את כספכם בחזרה. ובהתחשב בעובדה שמאוד זול שם ומקבלים כסף חזרה לקנייה הבאה זה די משתלם. עמוד המבצעים שלהם: http://www.kinguin.net/black-friday-deals מבצע…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.