משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני תקוע ב- Korean בשלב הראשון. אחרי שאני בונה את כל המבנים שצריך אני אמור להביא מס של אוכל לעם אחר ,אני לא הבנתי איך עושים את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קרייסיס לא אמור לצאת בנובמבר ?! http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 משהו מוזר ביותר ... וגם המחיר שלו נמוך למשחק כמוהו. זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בואו לשחק בשרתים חדשים למודים של HL2! Dystopia 212.235.33.28:27015 Zombie Panic Source 212.235.33.28:27315 Insurgency 212.235.33.28:27415 או שפשוט תמצאו אותם בדפדפן שרתים (Middle East) שרת נוסף שנפתח בחודש שעבר: Killing Floor 212.235.33.26:27030:27040 בקרוב שרתים ל Synergy והגרסה החדשה של PVK! תהנו (:
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחבר לשרתי משחקים כגון : american army, battlefield 1942, operation flashpoint. הוא פשוט לא מוצא לי שרתים להתחבר אליהם. windows XP PRO. ניטרלתי את ה firewall.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בטעות או לא, חשפה חברת רוקסטאר באתר הרשמי שלה פרטים חדשים אודות הכותר GTA V עבור ה-PS4, Xbox One והמחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אישרתי קנייה דרך הפייפל שם ואז היה איזה תקלה ורשמתי כתובת והכל וזה שוב הביא אותי למסך של הפייפל ובחשבון של הפייפל לא כתוב שהוצאתי כסף לintkeys או משהו לפייפל לוקח זמן להתעדכן או שזה לא שילם?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המישחק הוא פשוט מדהים והוא גם ממש ישן (פועל על 586 )אבל אל תיתבעסו זה מישחק הכי מורכב שראיתי עד היום, אז אין לו גרפיקה חדשה אבל הוא ממש ממש מגניב ואין לו שום מיתחרה בתחום . למי שלא ממש יודע מדובר על מישחק לחימה שבמהלך הקרבות זוכים בכסף , יש טורנירים והמון תוספות ושיפורים כל דבר עולה כסף אז תיתאמנו ותנצחו !!!. אני מת על המישחק הזה ואין לי שום דרך להשיג אותו אז בבקשה תעזרו לי אני ממש אשמח תודה!. נ.ב. אני מציע לפחות 2 טורנירים להישאר עם היגואר הוא ממש מהיר ודי חזק ואל תשנו לרובוט אחר לפחות לא בהתחלה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני פשוט לא רוצה שהדיסק המקורי יישרט לי אז אני רוצה להשתמש בצרוב. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב אחד (מיני רבים) והמפרט שלו הוא כזה: מעבד athlon 600 MHz כ.מסך Asus V6800 Deluxe (בעצם geforce 256) - דרייבירים גרסהD 43.45 של ASUS בכל אופן יש לי בעיה מעצבנת במספר משחקים: Jedi Academy SOF 2 הבעיה היא כזאת, אני נכנס למשחק ורואה הכל מעורבב כזה, יענו כמה שכבות של המשחק, בשביל לפתור את זה אני יוצא וחוזר למשחק ע"י Alt+Tab. אבל אז מופיע החלק השני של הבעיה - גליצ'ים כאלו, מה שאומר שהמסך קופץ ואני לא רואה תמונה מלאה אלא היא קופצת, בעלת חלקים שנעלמים וצצים שוב. אני לא יודע מה לעשות, זה לא תמיד היה ככה. מה גם ששני המשחקים פועלים על אותו מנוע, מנוע קווייק אם אני לא טועה. עזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הנ"ל: 7950 gigabyte wf3 ספק כח: seasonic 520 לוח אם: h77 3dh gigabyte 8 gigabyte ram 1600mhz מעבד: i5 3570. מאתמול, כל משחק שאני נכנס אליו בלי יוצא מן הכלל. פשוט קורס. ונותן הודעה של not responding. היטמן פעם אחת כתב ש graphic memory is not detected. ושזה בעיה בdirectx. שהרצתי את הdxdiag הןא לא עלה על שום בעיה. מישהו יודע ממה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בדריברים בגרסא 13.3. הבעיה התחילה לי מאתמול ובחיים לא נתקלתי בה לפני זה. יש לציין שעשיתי oc קטן לכרטיס ל1200v עם 1100mhz בcore ו1450 אם אני לא טועה בזיכרון. אבל עד היום הוא היה יציב מאוד ורוב הזמן היה מבוטל. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בMOH:AA הרגיל (בלי חבילות הרחבה) אם הייתי נכנס למשחק ורוצה לעבור לאי סי קיו או משהו הייתי לוחץ Alt+Enter ואז זה היה ממזער אותו והייתי יכול לעבור באמצעות אלט+טאב למה שאני רוצה. במשחק החדש אני לא מצליח לעשות את זה (וגם לא לעבור באמצעות שלט+טאב). מישהו יודע איך פותרים את זה? בנוסף בחלק מהשרתים אי אפשר להזיז את הראש ימין או שמאל (במשהלך המשחק) תוך כדי תנועה אבל בחלק אחר כן אפשר. למה זה ככה? וגם בחלק מהשרתים יורדים חיים אם שואפים עשן מרימון עשן ובחלק אחר זה לא ככה. למה? ומשהו אחרון- איך אני בודק את הIP של השרת שבו אני נמצא, תוך כדי משחק?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לשחק FIFA MANAGER אז השאלות... 1. האם אני יכול לשחק בליגה הישראלית?.. 2. האם זה משחק מסובך מידי?? (בגלל האנגלית שלי....3 יח') 3. מה יותר טוב FIFA MANAGER או FOOTBALL MANAFER???? ואם אני יכול להשתלט על השחקנים בזמן משחק? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
RenegadeX, רימייק מקוון למשחק הפעולה של Westwood Studios האגדית מתחילת המילניום, נכנס לבטא פתוחה חדשה ונראה מבטיח מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לחובבי-הנוסטלגיה-החידוש-ל-command-conquer-renegade-נכנס-ל/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם אפשר הורדה מהירה מאוד לקאונטר סטרייק 1.6 הפרוץ!!! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי את המשחק сss והfps שלי נמוך יותר מאשר הfps שיש אצל חבר שלי למרות שהמחשב שלי חזק משלו מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך אני מסיים את השלב הזה ? שמתי ראיית AOURA (מקש 2) ואין לי סימון או משהו אז מה צריך לעשות? השד הענק הזה זורק עלי שהידים מתאבדים אז אני עד עכשיו תפסתי אותם עוד שהם באוויר וזרקתי אותם עליו בחזרה אבל המניאק לא מת... איך מסיימים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מחפש משחק יריות ריאליסטי כמה שניתן עם נשקים אמיתיים והכל שהוא חינמי ומשוחק ברשת מול ועם שחקנים אחרים עדיפות למשחק עם גרפיקה טובה.. יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מסתבר ש-Fortnite הוא לא המשחק המקוון הפופולרי היחיד אשר זוכה לעדכון שמציג אותו בתור יצירה חדשה לגמרי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, חזרתי שוב לשחק בג'נרלס, ויש לי גם את ה- Zero Hour וגם הישן, ניסיתי לשחק עם חבר שלי בישן במולטיפלייר, דרך האמשחק הכנסנו אי פי וניסינו להתחבר אני אליו והוא אליי ולא הצלחנו הוא רשם "Conecction time out" השאלה שלי היא, זכור לי שפעם שהייתי מחשק היה תוכנה שנקראה Kali, היא עדיין קיימת? ואם כן מה הגירסא הכי עדכנית שלה? וזכור לי גם שאחרי ההתקנה או במהלכה היה צריך להגדיר כל מיני דברים שקושרים לחחבור אינטרנט ועוד כל מיני דברים. מישהו יכול להגיד לי מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה, להזכיר לי איך משתמשים, ואיזה הגדרות צריך לשנות בהתקנה או אחרייה, תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חבר שלי נתן לי את המשחק מתנה, והתקנתי אותו היום. ברגע שהתקנתי את המשחק לחצתי על ההפעלה, וקיבלתי הודעה מוזרה שהמשחק דורש דרייברים התומכים ב OPENGL 1.3 מינימום. עדיין אני מנסה להבין את הקשר לזה ולכרטיס מסך שלי (8600GT). מצורפת כאן התמונה. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מהמשחק. אני לא חושב שזאת בעיית חומרה, אבל זה המפרט שלי Athlon 64 3000+ GA-K8NS A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB Sata Pixelview 6800GT תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-