עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DarkShock,

התעניינתי לאחרונה להתחיל לשחק WOW. חברים שלי משחקים בזה, ורציתי לדעת, האם אני אהיה חייב לרכוש את אותן ההרחבות שיש להם בכדי לשחק איתם? או שמספיק לי לרכוש את ההרחבה האחרונה והיא כוללת את כל ההרחבות הקודמות? כי באתר של WOW, אני לא מוצא את ההרחבות הקודמות לרכישה, רק את המשחק המקורי ואת MISTS OF PANDARIA.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by proevo4ever,

היי חבר'ה, בזמן האחרון יש לי דודא למשחקים SHOOTER מולטיפלייר , אני לא מתכוון להוציא כסף על משחקים כרגע לכן אעדיף משחקים חינמים, יש לי BF3 ולא ממש אהבתי אותו .. CRYSIS 2 דווקא יותר זרם לי רק שאין מצבי משחק והקהילה שם דיי דלילה... TF2 גם לא אהבתי.. אני מחפש משחק בידיוני בסגנון UNREAL 2004 ו/או CRYSIS רק עם יותר שחקנים. קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אני מניח שמין הראוי לפתוח דיון כזה כי נראה שאני מצליח לדרדר כל דיון על משחק לזה נתחיל עם סקירה קצרה על האפשרויות הנפוצות יותר להסרטה: Fraps - התוכנה שאני מניח הכי מוכרת בתחום יתרונות: תוכנה יחסית קלילה פשוטה מאוד לתפעול ועבודה כוללת תצוגת FPS צילום סקרינשוטים חסרונות: מאוד מכבידה על המחשב בזמן הקלטה קבצים ענקיים מגבילה את הFPS של המשחק לFPS ההקלטה מחיר: 37$ הגבלות טריאל: חותמת על הוידאו "הוקלט על ידי פראפס" והגבלת זמן הקלטה ל- 30 שניות Dxtory - החביבה עלי יתרונות: יחסית קלילה אפשרות להקלטה למספר כוננים במקביל מאפשרת שימוש בכל קודק הקלטה שמותקן על המחשב תצוגת FPS ותצוגת FPS וידאו בזמן ההקלטה צילום סקרינשוטים הקלטת סאונד למספר ערוצים שידור בתור מצלמת …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by 3emi,

אני כבר איזה 4 שעות מנסה בסך הכל להנות קצת והמשחק הזה פשוט גורם לי לבכות כל מה שאני רוצה זה לטוס קצת באיזה מטוס או מסוק מעל האי אבל האופציה היחידה שזמינה לי היא ה SHOWCASE ושם נכנסתי למסוק GUNSHIP ו מטוס אבל המשימות האלו כל כך נוראיות אני בקושי מצליח לבצע חצי פעולה שם שעות של סבל דבר ראשון המשימה הראשונה שאני מעלה מדברים אליי באיזה שפה מוזרה נשמע לי הונגרית חוץ מזה לא מוסבר כלום בכלל דבר שלישי אי אפשר לירות עם המקלדת וצריך להרים את היד במיוחד לעכבר כדי לירות בזמן שאתה מנסה לטוס בסוף שיניתי את המקשים שיהיו במקלדת אבל גם ככה אין באמת מה לירות פה כי זה בנוי ככה שכל מה שאתה עושה זה להעלות רשימה של מטרות לבחור אחת ולהגיד לטייס משנה לירות ואם אתה כן יורה הרגישות של הכל …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by blbb,

פראג מובי שעבדתי עליו בשביל חבר כבר כמה זמן מקווה שתאהבו את התוצאה ואשמח ללייק אם אהבתם:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gal&Gal,

כנסו לאתר http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/mmos/elder-scrolls-online/ הוסיפו לעגלה את אחת מהגרסאות IMPIRIAL או STANDARD כשיתאפשר הזינו את הקופון OQE4LG-WEQPSE-SMCME1 וקבלו 20% הנחה מהרו כל עוד הקופון תקף =) הנה פרטים מהאתר על ההזמנה : The Elder Scrolls Online - FAQ Below is a run down of the most common questions and queries asked regarding The Elder Scrolls Online: Does it use Capsule: This title will not use Capsule. You will be able to download, install and play this game via a service supplied by Bethesda. Mac Version: Yes, there is a Mac version which you will be able to download after registering/creating an Elder Scrolls Online accou…

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. היי חבר'ה, התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי במשימה big game hunting with jimbo. בקטע שאני צריך לרדת לביוב ולהשתמש באיזה חפץ כדי שהעטלף יצא החוצה, העניין הוא שאני לא מוצא כיצד לבחור בפריט ולהשתמש בו?! ניסתי כמעט כל כפתור במקלדת אבל שום דבר לא פתח לי אפשרות להשתמש בחפצים... בטח פיפסתי איזה משהו, איך אני עובר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by DezireMaker,

אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה

10. Started by AmitDanan,

קצת מצחיק אבל אני לא מצליח לעלות על הספינה על מה צריך ללחוץ? לחצתי על כל המקלדת ועדיין לא הצלחתי??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בתור שחקן CS חדש קצת קשה לי להבין את המושגים בדיונים פה, מישהו יכול להסביר לי מה אומר מיקס? מה זה אוטו-מיקס? יש עוד מושגים שאני צריך לדעת? ואולי לפרש לי את המשפט הזה מהחוקים: "אין לצאת באמצע מיקס ללא סאב ישראלי" ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by bhk1231,

אני מחפש שם של משחק ישן.... אני חושב ששיחקתי בדמו שלו שהייתי קטן..., כנראה 1995-2000, משחק ילדים כנראה אולי משחק של דיסני, ג'אנר פאזלים. (נראה לי זה היה חלק מהדיסקים האלה של פעם של ה-300 משחקים דמו וכד'....) (חיפשתי באתר "מסע אל העבר" אך לא מצאתי, אני דיי בטוח שהיה בדיסק גם את הצייר של דיסני "Disney's Magic Artist Studio") אני רק זוכר שאתה נמצא בחדר שנראה כמו סטודיו של אנימטור, אתה מקליק על אזורים בחדר בשביל לעשות זום לשם. המטרה הייתה לאסוף דברים מהחדר בשביל להשלים את התמונה שתלויה על הקיר נראה לי, ברגע ששמת את כל החלקים בתמונה התמונה הופכת מהאפור לצבעוני ויש הנפשה של אנימציה קצרה... אני זוכר למשל שבתמונה חסר ענן, אז את הולך לקומקום שנמצא בחדר מרתיח אותו ואז האדים זה כא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש גם אפשרות החזרה ! ! http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/origin-sale-on-battlefield-4/ משעשע שהתגובה הראשונה היא שזה משחק לא טוב ..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מרגיש שהחדשים לא טובים בביצועים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Gilzo,

אהלן חברה אחרי שעברתי איזה מספר שלבים-כל פעם שאני פותח את המשחק הכל עובר טוב חלק עד שזה מגיע לאנטר האחרון אחרי הטעינה שזה כבר אמור להכנס לשלב,וזה פשוט מסך שחור או לפעמים קורס ומראה שהתוכנה נסגרה ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר ניסיתי להוריד הגדרות גרפיקה-לא עזר אני עם I7 4770 8 גיגה ראם ו650 TI זאת הגרסה של רילודד אגב אם זה משנה מה אתם אומרים? למה זה קורה תודה חברים

16. Started by GameGems,

אם אתם חובבים של משחקי פאזלים וחשיבה, בוודאי יצא לכם לשמוע על אחת משתי הסדרות המפורסמות ביותר לקונסולות הDS וה-3DS: סדרת פרופסור לייטון וסדרת פניקס רייט. כעת, שתי החברות Capcom ו-Level-5 משלבות פעולה לכותר משותף בשם Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney לקונסולת ה3DS. המשחק משלב את המשחקיות של שני המשחקים ומפגיש ביחד את שתי הדמויות לחקירה של תעלומה מסתורית שקשורה בנערה צעירה ועיר שחוקי ההגיון לא מתקיימים בה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by taltola,

מישהו אולי יודע איך אפשר לקנות את watch_dogs מסטים או אוריג'ן במחיר מוזל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by woodk1d,

למה לא משחקים Titanfall ?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  19. שלום רב, נכנסתי לשרת קומפטיטיב ואיך שהתחיל ה- WARM UP, זהו סבב ראשוני של חימום שלא משפיע כלל על התוצאה שמתי לב לזה שיש לי פינג באיזור 70-90 ולפחות ל- 2 מהיריבים שלי היה פינג של 19, השרת כנראה יושב במדינה שלהם או באיזור מאוד קרוב. בכל מקרה אין ספק שכבר בנקודת הפתיחה במצב הזה אין זה פייר שנשחק ככה. אך מה שזכור לי שאם כבר נכנסתי אסור לי לצאת מהשרת כי אז אני מקבל באן של 24 שעות שאני יכול כמובן להבין מאיפה זה נובע . בכל מקרה התחלנו לשחק וראיתי שהפינג משפיע משמעותית על קיום המשחק וביקשתי מכולם לבעוט אותי מהמשחק. הדב כמובן לא קרה אז ניסיתי להתמודד עם המצב הקיים אך מה שלא עשיתי בשכל זה שהתחלתי לירות על הקבוצה. חשוב לציין שלא הרגתי אף אחד. באחד מן התורות פגעתי במישהו מהקבוצה שלי ש…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by eliav cohen,

תהנו =))

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by valleyzz,

אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי ב- diablo החלטתי שאני רוצה לחזור לשחק והכל נראה ממש שונה לעומת diablo 2 lord of destruction ( אני מבין שאני פה הבעיה ולא המשחק.. ) השאלות שלי הן: האם מחייב לקנות את חבילת הבסיס ( diablo 3 ) כדי לשחק בהרחבה ( diablo 3 ros ) ומאיפה הכי משתלם לקנות כמובן ? האם קיימת קהילה של שחקנים ישראלים שמשחקים במשחק ( שאפשר להצטרף אליה. אולי פה בפורום אפילו ) ? איזה מדריך הייתם ממליצים לבניית שחקן ( חלוקת skill וכו' ), כל שחקן. ( אני מאמין שהשחקן הראשון שלי יהיה Monk זה המקביל של Paladin לא ) ? אם אפשר אולי תספרו קצת על המשחק מנקודת המבט שלכם.. לדוגמא על המשחקיות, חוויות, תיפקוד ה-battlenet ( קריסות, טעינת משחק וכו ) וכדומה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Art Tatum,

סוג של TOWER DEFENSE בספין מעניין ומוצלח. טייס ספינת חלל מוביל סחורות. המטרה לשרוד את המסלול עם הסחורה, תוך כדי מרוץ נגד הזמן. בכל משימה מקבלים ספינה בגודל וצורה שונה, כמו גם סחורות שונות להעמיס על הספינה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Roeebaeloha,

היי יש לי משחק בסטים שנכנסתי לבטא שלו והוא פועה לי בספריה ולאחר שמחקתי אותו אני לא רוצה שהוא יהיה שם איך אני מוחק אותו ככה שאני לא יראה אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://game-oldies.com/ רק עכשיו גיליתי אתר שכולל המון משחקי קונסולות ישנות שניתן לשחק בהם online. כרגע זה האתר הכי טוב שמצאתי למשחקי קונסולות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 3emi,

החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי

• 2 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים