עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Condor,

הכותרת אומרת הכל...........

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by idan1836,

עשיתי הסבה לפלייסטיישן 2 ועכשיו שאני שם דיסק צרוב של משחק אז הוא מעלה לי רק את הפתיחה של המשחק שרשום באנגלית, פלייסטיישן 2 ונתקע ולא ממשיך לעלות! מה אני אמור לעשות? חוץ מלקחת את זה לטכנאי כי זה די רחוק ממני..

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. ישר שמתי לב שהבניינים שמהווים חלק מהתפאורה בחצי חיים 2 נראים קצת כמו מוסקבה... בשלב השלישי או רביעי נתקלתי בשני שלטים שכתובים ברוסית(מצורפים). מישהו יודע מה הסיפור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-borderlands-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. איך מקימים סרבר ב-Wolfenstein - Enemy Territory?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

מאיפה אפשר להוריד משחקים נוסטלגיים(וישנים)

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by joelittle,

שלומות , אני לא ממש גיימר למרות שאני משחק במשחק או שניים בצורה קבועה . בקרוב אני עושה מעבר לכונן SSD (קטן יחסית 500GB) , ורציתי להתייעץ האם כדאי לי לאחסן את המשחקים בכונן נפרד ? בגדול לא הייתי שואל , אבל אחד מהמשחקים שבהם אני משחק זה משחק רשת MMO שיש בו גם PVP , וזה מצריך כל חלקיק של שנייה ... (במיוחד עם האינטרנט שיש לנו בארץ) -- לכן אני לא סגור מה לעשות . האופציה ששקלתי זה לשים את שאר המשחקים בכנון נפרד (WD כחול) , ואת משחק הרשת על כונן C . מסכימים ? לא מסכימים ? אשמח לשמוע !

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by TomerX8,

אל תבינו אותי לא נכון אני חוללההההההה על הסרטונים המדהימים האלה פשוט שאני רואה אותם באיכות לא משהו כשאני במשחק ! כשראיתי אחד מהאתר של BLIZZARD האיכות הייתה ממש מעולה אבל במחשב אני יכול לראות פיקסלים.. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by tront,

השאלה בכותרת! ????????

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Sol@rWind,

האם אני צריך DEDICATED SERVER בשביל 8 - 12 אנשים ( ב LAN כמובן ) ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://steamcommunity.com/games/208580/announcements/detail/145589580847766181 נראה לי שהגיע הזמן לשחק שוב..

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by fish123,

מישהו פה יודע מתי XIII 2 יוצא?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by amit1242,

היי..יש לי בעיה במשחקים..אני כזה באמצע משחק ופתאום יש לי מסך שחור ל5 שניות [הקול ממשיך] ואז חוזר. ואחרי 10 שניות שוב מסך שחור וככה כל הזמן....אין לי ארטיפקטים,ניקיתי אבק....מה לעשות? זה משגע אותי...

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. אם רציתם לקנות משחקים בהנחה זה הזמן שלל אתרים מציעים הנחות גדולות על הרבה משחקים. נתחיל בדילים טובים שמצאתי: Fallout 4: https://uk.gamesplanet.com/game/fallout-4-steam-key--2838-1#community כרגע מחיר מוזל ועם הקופון הזה (OCT-COUPMAIL-PRE25) נותן עוד(!) הנחה. המחיר הסופי 45$(הכי זול שניתן להשיג) witcher 3: כרגע בחצי מחיר פה uk.gamesplanet.com בסטים מבחר משחקים מוזלים, לדוגמא GTA V ב40$ ו-Dying light ב-30$ ועוד הרבה... http://store.steampowered.com/search/?salepage=steamhalloweensale ב-GMG גם כן מבחר הנחות על משחקים "מפחידים" (אימה,הישרדות, shooters למיניהם) ועוד קופון על סף 20% הנחה על כמעט הכל באתר http://www.greenmangaming.com/ אחרון חביב, חנות האונליין של…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by natan805,

משהו יכל להביא לי לינק לעדכונים ופאצ'ים ל pes08 שמסדר את החולצות ועוד בעיות .כי האתר pes israel לא תקין

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by snaek212,

בס"ד שלום, אני כבר כמה חודשים מנסה להפעיל את המשחקים הנ"ל אך זה לא עובד, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. הבעיה היא פשוטה, ברגע שאני לוחץ על הצטרפות למשחק, origin לא פותח את המשחק והדפדפן אומר לי לפתוח את origin (הפתוח...) מישהוא יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BOTNEK,

אתמול צילמתי סרטון קצר אני אשמח לתגובות! לא שומעים אותי* בכל מקרה תהנו ותראו על HD

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by amirx19,

אני אוהב משחקים בסגנון של קרייסיס, דום וכו'. משחקים שבהם אתה הולך עם נשק ויורה, יש נתיב אחד מאוד מוגדר ומטרה ברורה. ללא מפה חופשית, ללא מטרות נסתרות וללא מנגנונים משוכללים. אשמח להמלצות

20. Started by netanel38121,

פשוט מאוד המשחק הזה לא יכול לעבוד על מחשב שמותקנת בו SP2 הוא עובד רק עם SP1 ולכן אי אפשר להפעיל אותו. (הוא מיועד רק לסוני) אז הפיתרון הוא פשוט להתקין Patch מיוחד ל SP2 שאפשר להוריד אותו מכאן http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=59223אחרי זה תתקינו את המשחק שימו את הPatch בתקייה של המשחק ואז תתקינו את הPatch הPatch זה הסמל של המשחק בלבד וזה השם שלו MKT - XP Patch עכשיו אחרי שעשיתם את זה תלכו לקובץ ההפעלה של המשחקMKTRILW לחצן ימני מאפיינים תאימות ותשימו אותו על Windows 2000 חשוב להדגיש כי המשחק חייב להיות מותקן בכונן C לא מומלץ להתעסק עם ההגדרות של ההתקנה ולשנות את מיקום ההתקנה. שיהיה בהצלחה והכי חשוב תהנו. אם יש שאלות תשאלו ואשמח לעזור.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by dog,

הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Zbbabir,

היי, אני מחפש כבר שנים משחק טוב שיש בו אנשי זאב וערפדים, מישהו מכיר משהו בסגנון? לא משנה לי הז'אנר, תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by liranmi,

שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא אומר שהמשחקים רצים לו מהר מידי. לדוגמא קונטר סטרייק מקורי רץ לו חלק וקונטר סטרייק פרוץ רץ מהר מהרגיל. יש לו כרטיס מסך GeForce 6200 ומעבד +AMD Athlon 64 x2 3800. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  24. משגע אותי שאנשים מגיעים לרמה 50 בתוך שבועיים שלושה ואני נילחם מיפלצת מיפלצת...בקושי היגעתי לרמה 40 בחודש וחצי :-[ מיבחינת כסף - אני דוקא לא רע ההתקדמות האיטית בLVL שוברת אותי וגם אם יש לכם עיצות איך להתקדם מהר יותר = נשמח! או קישרים לטיפים / קישור למדריכים THX

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.