משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-------------------------- שם : Dwarf Fortress חברה : Bay 12 Games מחיר: freeware (חינם) ז'אנר : בניה וניהול,סמולצית חיים, RTS+pause אפשר להגיד גם 4X שחקן יחיד אם יכולת coop מסוימת בעזרת אפליקציה חיצונית (שרת telnet ) . גרסה אחרונה נובמבר 2010 חבילת הורדה מומלצת (כולל לינקים אינפורמטיבים): lazy newb pack ווקי : http://df.magmawiki.com/ -------------------- לא מזמן התחלתי לשחק בdwarf fortress . הגעתי אל המשחק בהדרגה. קודם שיחקתי minecraft ואמרתי לעצמי "המשחק הזה פתוח מדי ו'קל מדי' " אז עברתי לURW ששם יש יותר ראליזם וסימולציית חיים ואז חשבתי "בזה אני יודע לשחק נראה מה זה dwarf fortress " . ומאז אני לא משחק אף משחק אחר... dwarf fortress או בקיצור DF הוא משחק…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג. קודם כל מה זה בכלל פודקאסט: פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes. קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולאריים התומכים באפשרות זו). התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזינ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש משחקי מירוצים למחשב שאפשר להכניס את ה playlist של השירים שלי למשחק ולשמוע אותם בזמן מירוצים וכו כמו ב gta ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי Athlon II x4 Quad Core 640 S…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיחקתי במישחקת עברתי את כל התחרויות שהיה של הגביעים עכשיו הגעתי כמו שהבנתי לתחרות הכי גדולה או משהו כזה התחלתי לשחק עברתי מרוץ אחד וכל השאר עדיין סגורים לא משנה מה עשיתי קניתי ביית יותר גדול קניתי את כל סוגי המכוניות שצריך לאליפות הזאת ועדיין כולם סגורים לא יודע מה לעשות והמישחק ניקנה הוא אורגינל
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה זמן המשחק stalker clear sky התחיל לגרום לקריסת המחשב (התכבה לגמרי). בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני לא ניקיתי הרבה זמן את המחשב אז ניקיתי אותו (כולל את הספק והמאוורירים של המעבד והכרטיס מסך). אחרי הניקיון המחשב לא עשה בעיות במשחקים אחרים שאני משחק כמו css ו- bc2 אבל בסטאלקר קליר סקיי המחשב לא קורס אבל המאוורים עובדים הרבה יותר חזק משאר המשחקים עכשיו אני לא יודע האם הבעיה הזאת נפוצה במשחק הזה (הבנתי שיש לו הרבה באגים) או שפשוט המחשב שלי כבר לא סוחב משחקים שיחסית אמורים להיות כבדים?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכם!! אני מחפש משחק ישן מאוד המשחק הוא משחק ירי שאני למעשה שוטר, ואז צצות לי דמויות (מחבלים, גנבים וכו') ואני צריך להרוג אותם בעזרת הנשק שיש לי, ולפעמים אם אני יורה על ארגזים אז מסתתר שם נשק. המשחק הזה היה מצליח, והיה לו משחקי המשך... נראה לי שגם המשחק היה מכיל את השם COP.. תודה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ומפרטו: core 2 duo 3 ghz two gb ram windows 7 ואני רוצה להכניס לו radeon x1300pro במפרט כתוב שהדרישת כרטיס מסך מומלצת היא geforce 8800gt. חבר אומר לי שהradeon שהזכרתי שווה בכוחו ל 8600. לכן, רציתי לשאול אם תחת המפרט הנ"ל יעלה אצלי NFS HOT PURSUIT החדש בגרפיקה גבוהה ואפקטים גבוהים, כלומר אף ברזולוציה 1920 על 1024? או במילים אחרות איך ייראה אצלי המחשב עם המפרט הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר היו משחקי פוקימון (גולד, רד, בלו וכו') שהיו משחקים אותם דרך אימולטור. מישהו זוכר את זה? איך אפשר להשיג את המשחקים האלה של פוקימון? מישהו מכיר משחקים אחרים של פוקימון? אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל תודה בכל זאת למי שמנסה לעזור
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא בטוח אם זה המקום הנכון, בכל מקרה כל הפורומים שמצאתי לא ממש קשורים (אין פורום ג'ויסטיקים ). ברשותי ג'ויסטיק טיסה עם חיבור COM, אני רוצה להפעיל אותו על מחשבי, שלא מצוי בו חיבור כזה. לכן אני מתקין כרטיס מולטימדיה שכולל כרטיס קול משלו שאני לא מעוניין בו, ובכרטיס זה יש את החיבור הנדון. יש דרייבר לכרטיס זה, התקנתי, ועכשיו השאלה איך אני מוסיף את ההתקן? כי בWIN XP היו דרייברים מוכנים לג'ויסטיק טיסה, איפה אני מוצא כאלה בWIN 7? בתודה רועי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
'>http://www.rylisrael.com"] המשחק שכבש את כולם מגיע אלינו לישראל בחינם ! Risk Your Life Israel כנסו לאתר של המשחק בישראל Http://www.rylisrael.com שלום כולם, למי שמכיר ולמי שלא, ישנו משחק מצויין הנקרא RYL. המשחק הינו משחק שהיה בתשלום ואחרי זה הפך לחינמי וככה כמה פעמים עד שזה יצר בלאגן, ועכשיו הוא בחינם! משחק מצוין עם משחקיות נהדרת ! לא עוד ללכת עם העכבר "כמו דביל" וללחוץ על העכבר בלי לעצור וללא שליטה מלאה על השחקן. Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk Your Life הינו משחק שניתן לשחק בו גם בעזרת המקלדת [מומלץ ביותר !] וגם בעזרת העכבר בלבד. במשחק ניתן לקפוץ, להתחמק, להרוג, למכור, לקנות, להשתדרג ועוד.. משחק Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני לא משחק הרבה, אבל לאחרונה החלטתי לשחק בכמה משחקים, ביניהם בקרייסיס 2 ובבולטסטורם. בשני המשחקים אני נתקל בבעיה מוזרה שאני מתקשה להבין את המקור ושפוגעת בהנאת המשחק. בכל אחד מהמשחקים תוך כדי הריצה של המשחק המסך משחיר ואז חוזר (כאילו מנסה לשנות רזולוציה) בבולטסטורם זה קורה פחות, בקרייסיס 2 זה קורה כל כמה שניות. זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לאתר את מקור הבעיה. אני מניח שהכרטיס מסך אולי פגום? זכרונות דולפים? הדרייבר מעודכן להכי אחרון. וינדוס 7 אשמח לעזרה המפרט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
TOP SPIN 4 יגיע למשחקי מחשב ?אם כן מתי ? http://www.games.co.il/Wii/Top-Spin-4
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם מישהו שיש לו אקסבוקס 360 שצופה כרגע ב"דיון" .. בקיצר אני מחפש מישהו לשחק איתו קול אוף דיוטי 9 באקסבוקס ?:funn:
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מקווה שתהנו אני חדש ביוטיוב בבקשה תגובות בונות http://www.youtube.com/watch?v=2HTR6qqQsAU
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני פרוץ במשחק Call of duty Black ops 2 יש לי קראק והכל, שאני נכנס למולטיפלייר ושאני מחפש לדוגמא סרבר DeadMatch זה רק מראה לי שזה טוען אבל זה לא מוצא אף סרבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בהמשך לפרסום: http://hwzone.co.il/games/news/141650 פשוט מוכיחים פעם אחר פעם שהם החברה הכי גרועה בעולם... נסכם ב:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה רצינית יש לי משחקים גורמים ל ריסטרט המשחקים שעושים לי את הבעיה זה BLACK OPS 2 / XCOM מקורי נקנה בSTEAM battlefield 3 עובד מצויין בULTRA כולל מולטיפלייר אני משחר בולפחות 3 שעות ביום יש למישהו פתרון ? תודה לאוזרים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה קורה אנשים כאן DOBBLEY0U ואנחנו באים אליכם בסירטון חדש! אז ככה , החלטנו להחזיר את הסידרה , טוב אז אם אהבתם אתם יודעים איך לסמן את זה! אם לא אהבתם מוזמנים ללחוץ על הסימון השני! ולהגיד איפה נוכל להשתפר! https://www.youtube.com/watch?v=xEFUlhYG0R8
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-