משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
ואם לא, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות שממנה אפשר להזמין במחיר שפוי (נגיד... בערך 200 שקל?) לא אכפת לי גם לקנות מחו"ל... מחוסר מזומנים
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם אתם מתכוונים לקנות תקוד החדש שייצא?וכמה אתם אומרים הוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
זה משחק אסטרטגיה מלפני 4 שנים בערך. היה בזמנו פצצה מבחינת גרפיקה זה בתקופה מודרנית ואתה מתחיל כמפקד של יחידה שאמורה למנוע פיגוע או משהו כזה. בסוף העולם מדרדר למלחמה בגלל שעשו פיגועים נגד מפעלי נפט בשביל להעלות את המחירים שלהם. זה העלילה פחות או יותר. מקווה שמישו יודע על מה אני מדבר תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.. רוצה להזמין את test drive unlimited ולא בא לי על ללכת לקנות דיסק (גם יותר זול), פשוט רוצה להוריד ישירות לקונן כמובן בתשלום... מישהו מכיר אתר כזה? חבל שאין בסטים.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה זה DLC PACK? זה המשחק המקורי? ואחרי ME הולך ME2? או יש משהו באמצע?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם !! יש לי בעיה עם משחקי הטיסה הבאים: Flight Simulator x and Flight Simulator 2004 התקנתי תוכנות לשיפור הגרפיקה. במחשב הקודם לא היו לי קיטועים וקיבלתי בסביבות ה-25 עד 30 פריימים ועכשיו קניתי מחשב חדש שנמצא בחתימה והוא עושה בעיות עם הגרפיקה אלוהים יודע הבעיה!? ועכשיו פניתי עליכם כדי שתעזרו לי להבין מה הבעיה והמפרט של המחשב הקודם הוא:מעבד:AMD Athlon 3800+ כרטיס מסך:NVIDIA 8500GT זכרון: KINGSON 2GB RAM DDR2 והמחשב שיש לי עכשיו נראה לי קורע את זה אז אני לא מבין מה הבעיה בכלל והתקשרתי לחנות ופירמטתי את המחשב ולא עזר האם כדי לקחת את המחשב לחנות או עם יש פתרונות אחרים לבעיה המוזרה הזאת שאלוהים יודע מה הבעיה ?!?! והבעיה היא שאני טס עם עננים כמובן ותוס…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב יציאת המשחק starcraft 2 נכנס בי הנוסטלגיה והרצון העז לשחק שוב בstarcraft הראשון. כאשר העלתי את המשחק קרה משהו מוזר - כל הצבעים מבולבלים והמשחק נראה יותר גרוע ממריאו 1 עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי שזה בגלל הוינדוס 7 אז ניסית לעשות compadability נסיתי עם הכל אך שום דבר לא עוזר כל 2 -3 דקות המשחק נראה כמו משהו לא ברור ופשוט צריך לצאת ולהכנס עוד פעם זה מעצבן... מישהו בבקשה יכול לומר לי איך אני מתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MCybGWAxaa4 נראה כמו שילוב של DIRT ו GRID וגם נחמד שהחזירו את השלג
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שאלות - 1. מה העלילה של המשחק? לא הבנתי ממש - ועוד משהו - יש המשך של העלילה מהמשחק הראשון לשני? אם כן - אם מישהו יכול לכתוב לי את העלילה 2. מה זה CINEMATICS? זה סרטונים כאלה של העלילה לא? למה יש לי רק סרטון אחד? המשך יבוא... ;D
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברה אני יודע שאני עובר על חוקי הפורום הזה אבל רוח החג צריכה להיות גם במשחקים אז.... שהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח. שנה של ניצחונות. שנה של RATIO גבוה. שנה של משחקים ממכרים. שנה של מחירים של משחקים נמוכים.... . שנה טובה לצוות הפורומים שלנו, מי ייתן וימשיכו בעבודה נפלאה, בתמיכה, בהקשבה, ובמענה. ושנה טובה לכל צוות HWZONE. שנה טובה לכל חברי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הורדתי את גרסת ה Clonedvd של ELiTE, אני השתמשתי בPhoenix כמו שצריך וזה חילץ הכל, התיקה שוקלת כ5.8 ג'יגה. אני העתקתי את הקראק המעודכן ביותר לתיקיה PC, כשאני מנסה להפעיל את המשחק לא קורה כלום אני לוחץ על הקובץ mafia2 אבל שום דבר לא קורה זה לא פותח לא את המשחק ולא הודעה לא error פשוט כלום, נכנסתי למנהל המשימות ואני רואה שזה לא פתח כלום. יש לי וינדוס 7 Ultimate באנגלית, יש לי מחשב חזק ואני ניסתי להפעיל את המשחק כאדמין.. אין לי מושג מה לעשות, מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק מ YNET קישור חמוד מאוד , מארבעת היסודות יוצרים ובוראים את העולם ע"י צרופים של אלמנטים http://y.net-games.co.il/game/puzzle/402/?utm_source=ynet&utm_medium=computer&utm_campaign=article_dok_Games
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק שאני יכול להטייס מסוק צפע (קוברה) יש לכם שמות של משחקים? האם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, זה משחק RPG די חדש נראה לי שאם אני לא טועה בסופו אתה נלחם בזאוס... אני לא ממש מכיר את המשחק, רק יצא לי לראות מס' סרטונים.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני בשלב שהורגים את המלכת עטלפים.....הגעתי מתחת לאדמה , העלתי את הפסל הענק , זרקתי עליו את הבומרנג , הוא פתח לי שני שערים. אחד בצד שמאל ואחד בצד ימין. בצד ימין - אני לא מצליח לעלות למעלה כדי להיכנס דרכו. בצד שמאל נכנסתי , הפצצתי את הפצצות - הם עשו מעין אדמה כזאת שאפשר לעלות עליה בלבה. אבל אי אפשר ממנה לפוצץ את הצד השני. מה עושים פה אני משתגע !!
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא שיחקתי משחק מרוצים על רמה שכולל שיפורים למכוניות. אני מכיר את סידרת Need For Speed אך כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי איזה 30 כותרים ודי התבלבלתי. לכן אשמח לקבל משחק מאחת המפתחות הרציניות עם גרפיקה מהשורה הראשונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמה זמן החלטתי לחזור לשחק בפיפ"א כמו פעם. אני מעוניין לדעת איך מבצעים כל מיני טריקים עם הכדור ודריבלים. חיפשתי ברשת, כנראה שלא חיפשתי נכון. מישהו יכול לעזור לי להבין איך עושים טריקים במשחק הזה? אני משחק עם המחשב אגב.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ח'ברה איפה אני מוריד עדכונים (העברות של שחקנים לדוגמא זלאטן במילאן וכו...) לפרו 11 אני יודע שאפשר ידנית במשחק אבל זה יקח לי שנים...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עריכה-כתבתי הכל בצורה כל כך מסובכת כי פשוט לא הבנתי איך הגאטרים האלא עובדים... כולנו כבר הרגשנו על בשרינו את גסיסתו ומותו של המשחק MW2. ואני, שמעתי מושג חדש, גאדר (מאנגלית, Gather), גאדר זה משחק, יכול להיות 1vs1 ויכול להיות 32vs32. בלי פרקים, רק עם מיומנות, אסור נשקים עם הרבה מחסניות, אסור EQUIPMENT, (מותר סטאן פלאש) רוב האנשים רצים עם UMP או AK, אבל בלי להסתער, כי ישמעו אותך ויהרגו אותך מהר מאוד. אני שיחקתי בכמה גאדרים עם הMP5K בSKIDROW ומאוד נהנתי, אבל המערכת קצת מסובכת, ולא תמיד יש גאדרים פתוחים. כאן מדריך על הגאטרים+חוקים, יש הרבה תוכנות ומערכות לגאטרים, זו של FXP http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6115418 יש גם לVGAMES אבל אין כמעט גאטרים בארץ (רק פינגים גרועים…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.gamefocus.ca/news/11341
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-