עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה קורה? אז הנה עוד סרטון שהעלתי הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=oFaYBv-g5ZE אם נהנתם אני אודה לכם אם תעשו לייק תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  2. האם המשחק לבד הוא כיף עבור אחד שמאוד נהנה מ SimCity 4 ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by syncush,

טוב אני ואנדריי הנסיך מחפשים שחקנים וכל המגניב של זה מי שחושב את עצמו גבר והNICKNAME שלו זה לא BULLET או SEEDY מוזמנים להגיב ולהגיש מועמדות לקלאן שידליק לכם את החופש (טל וטל אני מת עליכם ואני אוהב אותכם <3 <3 <3) גולן הוא האלוהים שלי. - - - תגובה אוחדה: - - - הדיון לא רלוונטי נמצאו אנשים .אפשר לסגור את הדיון

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by זיובן,

שלום, הבטלפיד לא נותן לי סרברים.אז ניסיתי לקחת מהאינטרנט וזה רושם לי שיש לי גירסה ישנה מה אני עושה?איך אפשר להתקין את הגרסה החדשה עם יש?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Guy950,

שלום, חבריי ואני רוצים לשכור שרת לקראת יציאתו של חבילת המודים Feed the beast החדש שהולך לצאת לMinecraft. למישהו יש נסיון עם שכירת שרתים, מלבד המחיר ומיקום השרת, מה עוד עליי לבדוק? תעבורה? נפח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. המשחק (שמומן בהצלחה ב - KS לפני כ- 10 חודשים) הוא שילוב בין RPG קלאסי עם חבורת דמויות עם אסטרטגיה בתורות (קצת בדומה ל - King's Bounty). המשחק מתרחש בדרום אמריקה של המאה ה - 16 ומשחקים שם את הכובשים הספרדים. המשחק הוא טקטי מאד ועם הרבה עומק בפיתוח הדמויות והדיאלוגים (יש בחירות ודילמות מוסריות), יש אופציות דיפלומטיות במשחק בנוסף לקרבות. המשחק שוחרר שלשום ב: GOG וסטים ו - GMG במחיר של 20$ (כרגע יש הנחה ל - 18$ בשבוע הראשון). אתר המשחק - http://conquistadorthegame.com/ הביקורות הראשונות (בעיקר מאתרים קטנים) די טובות עם ציונים באיזור ה - 8/10, הנה: http://www.softpedia.com/reviews/games/pc/Expeditions-Conquistador-Review-357013.shtml http://www.popmatters.com/pm/review/…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hammer_of_light,

לכל מי שרוצה לרכוש את המשחק המשובח-הוא במבצע בסטים בסופ"ש הקרוב.24$ בלבד.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by the red dragon,

כשאני משחק דרך הMISSION EDITOR אז יש כזה HUD שמראה לך כמה כדורים יש לך ואיפה האוייבים וזהץ אז איך אני מבטל אותו שהיה בלי HUD. למשל בSINGEL PLAYER אני פשוט משחק בHARDCORE וזה בלי כול העזרה הזאת. איך אני מבטל את זה בMISSION EDITOR?

9. Started by nirr213,

התקנתי Call of Duty 4 + patch 1.4-1.7 וכשאני נכנס למשחק רשום לי 1.0.525 וגם לא מצליח להוסיף שרתים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אני מחפש המלצה ל NFS הכי טוב לפי דעתכם שיעלה על X1950 512MB. (שאר המערכת מצויינת) אני מדבר על 1080p אם אפשר. כמו כן מבקש המלצה לCSI הכי טוב OVERALL שיצא לפי דעתכם (גרפיקה, קושי, וכו' )

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  11. אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by shmel,

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by IDF big bull,

אז ככה אני יודע שזה משחק ישן ורובכם כבר לא משחקים בו אבל : אנחנו ניסינו לפתוח "חמולה" (i.e squad) של רק ישראלים שייצגו בגאון את ישראל קוראים לנו =IDF= ואנחנו מחפשים אנשים שהיו משחקים בדלטא בעבר או משחקם בו עד עכשיו ו הם מספיק טובים בשביל לנצח את השבטים האחרים ( הולנדים גרמנים וכד') יש לנו עד עכשיו 9 אנשים מהטובים בארץ ואנו חפצים בעוד Grass Cube icq UIN# 76690569

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מראש מצטער אם זה צריך להיות בשרשור העיקרי של הנושא, ואם כן אז שהמנהלים יעבירו. (פשוט ראיתי כמה שרשורים על המשחק ולא ראיתי תשובה לשאלה) השאלה היא, איפה בישראל אני יכול להזמין את המשחק (מעדיף שלא לקנות אותו דרך STEAM) ככה שביום שהוא יוצא כבר יהיה לי אותו בבית יחד עם KEY חוקי ואוכל להתחיל לשחק ולהנות ממנו?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by rann,

היי זה בקשר למשחק Call Of Duty: Modern Warfare 2 , הבנתי שנערך פה מכירת מוקדמת שבסופה כל אחד שילם 165 שקל , עכשיו אני לא ידעתי שיש מכירת מוקדמת פה באתר בפורום והמחיר נורא מתאים לי כי אין לי עודפים יתרים בכיסי ואני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה עכשיו השאלה שלי האם מישהו מהמנהלים פה יוכל לדבר עם החנות שאיתה עשיתם ת'מבצע הזה שאני אוכל לשלם גם סכום של 165 שקל ? סך הכול רק אתמול המשחק יצא אז אני מניח שזה עוד טרי אז אם מישהו יוכל לדבר או משהו עם החנות אני מאוד אודה לו , ובקשר אלי אם ויצא והמחיר יוסכם אז אני יביא את פרטי בהודעה פרטית. ובכל מקרה אם הדיון לא במקום אני יוכל להסתפק גם בהודעה פרטית מאחד הנהלים או מישהו שקשור לכל המכירה וזה גם יהיה סבבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stropic,

בGAMESPOT התאריך הוא Q1 2010 אבל באתר הרישמי של UBISOFT התאריך לא נדחה והוא ה17/11 כמו לקונסולות אז מישהו יודע מתי הוא באמת הולך לצאת?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Stingray,

לא שיחקתי במחשב משנת 2004... מאז לא שידרתי ולא שיחקתי כלום. אני שוקל שידרוג כדי לחזור לשחק,בזמנו הייתי משחק בLO-MAC ופאלקון 4 וכו... האם יש סומולטורים אחרים היום ששווים משהו??

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. הנה הסרטונים ששוחרו לאחרונה: http://www.youtube.com/watch?v=r7CFNbZ-Wy4 http://www.youtube.com/watch?v=xv7O6FjmbUo http://www.gamespot.com/pc/rpg/greed/index.html מדובר במשחק H&S חדש מהחברה CLOCKSTONE (הפצה ע"י HEADUP GAMES) שלפני שנתיים הפתיעה אותנו עם AVENCAST:RISE OF THE MAGE המוצלח למדי ששילב H&S לא רע עם קווסטים מעניינים ומשחקיות לא הכי שגרתית לז'אנר. אין הרבה פרטים על המשחק ברשת אבל ידוע שהוא הולך לצאת ב - 10.12.09. מדובר ב - H&S עתידני, בז'אנר שמלא במשחקי פנטזיה לא יצאו הרבה משחקים עתידניים וגם המעט שיצאו נכשלו (כמו SPACE SIEGE, HARBINGER, ETROM:THE ASTRAL ESSENCE, SPACE HACK ו - RESTRICTED AREA) ואני מקווה שהוא ייצא מוצלח.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by WarSoul,

שלום , יש לי פיפא 2008 ושלשום המשחק נהיה לא מפוסקל כראוי פתאום , אני לא ממש יודע ממה זה קרה . הסרתי והתקנתי מחדש דרייבר של כרטיס מסך וזה לא עזר . אפשר לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by sharon3581,

NFS החדש וCOD החדש, ברשותי פחות משנה כרטיס מסך שך CLUB3D ATI 4870HD, קניתי אותו אפילו בעקבות ביקורות ממש טובות שהיו כאן באתר, כרגע אני מתעצבן משתי המשחקים האלה מאותן בעיות תצוגה, עידכנתי דרייבר, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים וכמובן שהחזרתי לDEFAULT בסוף. בכל אופן, אחרי זמן משחק שהכל עובד טוב ויפה פתאום מופיעים לי ריבועים ומשולשים מרצדים כזה על המסך, וזה לא משנה מה אני עושה יש בעיות תצוגה בכל המשחק, (הכתב עם נקודות מרצדות ולפעמים קצת מקוטע) הדבר היחיד שעוזר זה לעשות ריסט למחשב. אחרי כן שוב יש לי זמן מוקצב מסוים עד שהבעיות האלה מופיעות שוב, יש לי מסך 22 אינצ' של אסוס MW221U וכן מארז של ANTEC P182את זה. אם למישהו זה מוכר בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק בשום משחק. אין לי מושג אם זו בעי…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by dani3333,

התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. לאחרונה עשיתי סדר במשחקים וגיליתי את הירוס 3, האם ניתן להתקין אותו במחשב נייד עם ויסטה? האם יש פאטץ' שצריך להתקין ואם כן מאיכן ניתן להורידו (החברה המקורית פשטה את הרגל אם אני לא טועה...)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה כי לא הייתי בטוח שזה מתאים. אני מעוניין לקנות את המשחק EA Skate 2 מ-Shopto.net, המשחק מופיע כאן: http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2SK01-Skate%202.html הבעיה היא שרשום בזמינות באותו העמוד: "Pre order", והשאלה שלי מה היא הכוונה? בד"כ אני יודע שPre order מתייחס להזמנה לפני שהמשחק יצא, אך המשחק יצא כבר, ואני לא ממש מבין מה הכוונה? האם ניתן להזמין את המשחק או שאצטרך לחכות? אשמח לקבל תשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים