משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי חבר'ה, גם לכם יש פינג גבוה במשחק? יש כאן מישהו שמשחק עם 4 קווים (צבע ירוק)? Black ops 2 כמובן..
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי,משחקים עם סטייל אומנותי וכדו',משחקי תפקידים ואסטרטגייה בעיקר. Baldurs gate 1 The witcher Elder scrolls שיחקתי ואהבתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק מטוסים ארקיידי אבל עשוי לעניין מבית CAPCOM אמנם המשחק ארקיידי אבל עדיין יש הרבה מקום לתמרון והמשחקיות מהנה ולא מטופשת לחלוטין כמו שאפשר לצפות המשחק זורק אותך להרבה סוגים של סיטואציות משליטה על הרבה סוגים שונים של מטוסים מסוקים מטוס AC-130 שנותן חיפוי לכוחות למטה משחקיות מיניגן מדלת של מסוק חיפוי וכל המשימות זורמות יפה בצורה רציפה ומעבירות תחושה של מהירות בצורה שלא נתקלתי במשחקי טיסה אחרים ולמי שאוהב קשה להתנתק יש הרבה גיוון ועניין אמנם לא סימולטור אבל אחלה אקשן מבחינת הגרפיקה הרמה גבוהה והדברים נראים יפה מה שבולט זה העיצוב של הסביבות שמרגישות מציאותיות למשל בניינים ואזורים שלמים שהם בתלת מימד ולא כמו במשחקי טיסה אחרים רק טקסטורות מה גם שיש ניצול טוב של ה…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
זה המפרט: כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 מעבד amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ זה לא נראה לי קשור למעבד כי יוצא אוויר קר מהמאורר של המעבד (ש לו קירור ענק) ראם-4 גיגה רוזלוציית מסך -1920-1080 מערכת הפעלה -WIN 7 ULTIMATE 64 BIT עריכה: המהרתי את המהירות מאוורר של הכרטיס מסך מ20 ל50 והבעיה נפתרה, כמעט, אם אני המהיר את עוד ע"מ שיעבוד חלק יכול לקרות משהו? כל שאר המשחקים (כולל קריסיס 2 ) עבדו חלק על המקס' אבל משום מה במשחק הראשון יש תקיעות רציניות בחלק מהשלבים (רובם דרשו ריסט למחשב) מה שניסיתי בנתיים : להוריד מVERY HIGH ל-HIGE - לא עזר לעדכן דרייברים לכ.מ - רואים שיפור אבל לא רציני עידכון למשחק - רואים שיפור אבל לא רציני מישהו יודע מה הבעיה ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התופעה מתרחשת בעיקר בשרתים ישראלים (פינג נמוך), בדרך כלל כשאני נהרג, אני מרגיש כאילו יורים בי בנשק של 5000RPM בלי שום אפשרות להתחמק. ניסיתי לשחק עם הNETWORK SMOOTHER (כרגע הוא כבוי), הפינג שלי מעולה (10-15 בארץ), הFPS לא נופל מ100 (משחק על LOW), הפורטים פתוחים (עם DMZ ופתוח בפיירוול של הווינדוס- הורדתי גם תוכנה לוודא שהם אכן פתוחים). יש למישהו הצעה ? חיפשתי בפורומים של באטל-לוג וראיתי שהתופעה די נפוצה אבל אף אחד לא הציע לה פתרון. אגב מה שמוזר - אם יש לי וליריב פינג נמוך מאוד, אמור להיות לי זמן להתחמק. אם יש לי וליריב פינג גבוה, אני כבר אסיים להרוג אותו עד שהוא יקבל ממני את המידע ... ומה שקורה לי בפועל הוא ההפך .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, עברתי על התרד של המשחקים המומלצים באתר עד עמוד 5 כולל והתבאסתי, המשחקים שמומלצים שם לא לטעמי כלל, אני מחפש משחקים חדשים בקטגוריה של red alert 3, kknd2 ,need for speed, gta, far cry 3 CS ואפילו Baldies 95 שלא עובד יותר במחשבים חדשים לצערי, אשמח לדעת אם יש משחקים שאתם מכירים כי אין לי כבר במה לשחק תודה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקס פיין 3 + ההרחבות ב17.49 דולר. שימו את הקוד GMG20-P4DLK-FKYRS וזה יוצא 14 דולר למשחק+ההרחבות
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
גם אחרי שהתקנתי מחדש. קראתי על הארור(אתם תראו אותו ואת פרטי דרייבר כרטיס המסך וכו') והרבה אומרים שזה נובע מהדרייבר המיושן אבל בכל פעם שאני מעדכן ל310 הופעות כרטיס המסך צונחות דרמטית. יש פיתרונות?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. הכל התחיל במוזה לבניית באגי אך בשל הקשיים והחוסר כסף מתפשרים כרגע על סימולטור אז קודם כל היה צריך לבחור הגה. בשוק יש מגוון חברות ודגמים בהתחלה התלבטתי על הg27 שנמכר בארץ עם אחריות במחיר סביר. אבל החסרונות שלו זה שהוא לא תומך ב-Xbox ואני משחק גם בforza וב-dirt שהם יותר ארקיד אבל ברמה גבוה מאוד!! ובשביל הפעלה לxbox צריך רכיב הנקרא XCM F1 http://www.xblafans.com/rich-racing-...#axzz2KxgU7WsI הוא קצת יקר בסביבות ה-100$ ויכול להיווצר בחלק מהמשחקים באג שלא יעביר את מלוא הפידבקים רטט וכו'. אז אם ההיתי לוקח את החבילה הזו ההיתי משלם בסביבות ה-2000 ש"ח על הגה של logitech g27 שלא הכי מתקדם + xcm f1 . ואחריות לשנה …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ על משחק co-op הדומה בסגנונו ובאיכותו ל rayman origins ו Trine? תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון שאני משחק Battlefield יש לי בעיה של פינג גבוה. זאת אומרת שלפני הבעיה אני הייתי מתחבר לדוגמא לשרתים באירופה בפינג של 40-90 ועכשיו שאני מתחבר לשרתים באירופה יש לי פינג בממוצע של 200-800 וזה גורם לי להרבה לאגים ולבעיות חיבור לשרת. אני לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את זה. יש לי אינטרנט של בזק 12 מגה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הנ"ל: 7950 gigabyte wf3 ספק כח: seasonic 520 לוח אם: h77 3dh gigabyte 8 gigabyte ram 1600mhz מעבד: i5 3570. מאתמול, כל משחק שאני נכנס אליו בלי יוצא מן הכלל. פשוט קורס. ונותן הודעה של not responding. היטמן פעם אחת כתב ש graphic memory is not detected. ושזה בעיה בdirectx. שהרצתי את הdxdiag הןא לא עלה על שום בעיה. מישהו יודע ממה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בדריברים בגרסא 13.3. הבעיה התחילה לי מאתמול ובחיים לא נתקלתי בה לפני זה. יש לציין שעשיתי oc קטן לכרטיס ל1200v עם 1100mhz בcore ו1450 אם אני לא טועה בזיכרון. אבל עד היום הוא היה יציב מאוד ורוב הזמן היה מבוטל. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום,הורדתי את CRYSIS 3 וניסיתי להכנס למשחק, ותוך כדי שזה טוען את הכניסה למפה זה פותח לי ERROR: [PlayerProfiles] CGameContext"::StartGame: No users logged in שלא עשיתי פרופיל,כלומר לא פתחתי פרופיל לשחקן שלי או משו כזה. . ....עכשיו אני מנסה לעשות פרופיל ופעם אחרי פעם זה אומר לי ש השם שהזנתי בפרופיל לא טוב.. ו שמתי 1000000 שמות לפרופילים.. אני לא יכול להתחיל לשחק. .. אשמח אם מישהו יעזור לי בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי משחק שהייתי קטן (בערך לפני 10-8 שנים) ואני מאוד הייתי רוצה לשחק בו שוב לפי זיכרוני מתחילים בתוך סירה עם 3-4 חילים לכל אחד מהם יש יכולות שונות (צלף , צוללן וכו) המטרה הייתה לכבוש אי קטן ליד, יש מגדלור וסלעים מסביב לאי זה מה שאני זוכר אם מישהו מכיר זוכר אני הודה לו מאוד אם הוא ימצא לי את השם של המשחק תודה אם יש שאלות נוספות תרשמו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי אתמול לSTEAM כדי לרכוש את B:AC ולהפתעתי הוא נעלם ללא היכר כשניסיתי להגיע לדף שלו באתר של STEAM מתקבלת הודעת שגיאה http://store.steampowered.com/app/57400/ An error was encountered while processing your request This item is currently unavailable in your region אחרי קצת חפירות, מסתבר שבאמת לא הוציאו את זה לשאר העולם עדיין. מה נסגר איתם? כאילו הם רוצים לעודד פיראטיות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שנים של בקשות (הוא היה המבוקש ביותר ב - GOG) משחק ה - Horror-FPS/RPG הקלאסי (מ - 1999) שהיווה השראה למשחקים כמו Deus EX ו - Bioshock ייצא בגרסה דיגיטלית שתעבוד ללא בעיות על מחשבים מודרניים. http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/13/many-questions-system-shock-2-comes-to-gog/ http://www.dsogaming.com/news/system-shock-2-is-now-available-on-gog-com/ יש כרגע ספירה לאחור באתר של GOG והמשחק צפוי להיות זמין להורדה בעוד כ - 16 שעות. http://www.gog.com/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרך להפעיל את המשחק במסך אחד ובמסך השני להמשיך לעבוד כרגיל (דפדפן, מיילים וכו'). בעיקרון הצלחתי בערך - המשחק פועל במסך אחד ובמסך השני הדפדפן, אבל ברגע שהמשחק מאבד את הפוקוס הוא קופא עד שאני מחזיר אליו את הפוקוס (לוחץ על החלון של המשחק). יש איזושהי שיטה לעשות את זה? AMD 7970 עם Catalyst 13.1 ניסיתי עם משחקים כמו Rocksmith, FIFA 13, Assassin's Creed... באף אחד מהם לא הצלחתי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אסור לעביר סתם ככה שחקן לחדר אחר זתומרת: צריך להגיד לבנאדם קודם שהאדמין רוצה לעביר אותו לשניה או לבקש מימנו לעבור. היום העבירו פעמיים סתם לחדר השני כי הוא רצה להגיד משהו לאדמין אפילו לא ביקש וגם פתחתי חדר היום בשביל להיות שם יענו ב Temporary Rooms כי למדתי לספרות וR3djoker העביר אותי ל AFK room מקווה שתאשרו אות החוק בר.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
סימולציית מירוצים ל PC, בסגנון גראן טוריסמו ופורזה, רק הרבה יותר מוצלח עם התנהגות מציאותית וגרפיקה פסיכית שטרם נראתה... אולי בפס4\אקסבוקס one. המשחק עדיין בשלב פיתוח אלפא, אבל מתקדם בצעדי ענק אל עבר תאריך השחרור, אי שם בסוף 2013, תחילת 2014. לפני כשנה, שילמתי 25 יורו כדי להשתתף בפרוייקט ואני חייב להגיד שאלו ה 25 יורו הכי טובים שבזבזתי על משחק. מקבלים עדכונים מדי שבוע, ובאיזשהו שלב התחיל גם המולטיפלייר שיכול להכיל עד 64 שחקנים על מסלול אחד! לצורך המחשה של היכולת הזאת, מדי פעם מתקיימים בפורום הפיתוח מפגשי אונליין על מסלול הנרברגרינג וכזאת כמות של שחקנים! זה פשוט מדהים כל פעם מחדש. כמו טרק-דיי כזה, שעושים במציאות. כל המכוניות וכל המסלולים ממודלים עד הפרט\הבורג האחרון! ניתן…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
לא ראיתי דיון רשמי, ואני מתאר לעצמי שאני לא היחיד כאן שלא התעניין ב GRID 2 בעיקר בגלל שהחליטו להסיר את מצלמת תא הנהג. לפחות מצאתי סיבה טובה לנסות אותו - מוד פשוט שמוסיף את המצלמה המדוברת (בינתיים למספר רכבים, אבל מתעדכן בתדירות). בסך הכל מחליפים קובץ xml של המצלמות לכל מכונית וזהו. ה-cockpit הרי כבר מובנה במשחק (בכדי שנראה משהו מבעד לחלון או כשעפה הדלת), אומנם חוסך בפוליגונים, הטקסטורות ברז' גרועה, והמראות לוקות בחסר, אבל המודים האלו רק בתחילת הדרך, וגם ככה פחות מתמקדים בפנים הרכב כשנוהגים, במיוחד כשיש פילטר DOF ופנים הרכב מטושטש וחשוך. http://www.racedepartment.com/forum/resources/cockpit-cam-mod.346/ צריך להרשם בכדי להוריד, אבל זה שווה את זה. יש שם עוד מודים למ…
-
פרק שני של הסידרה זומבים וחברים! מקווה שתהנו (:http://www.youtube.com/watch?v=RT89dlC2y0s
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-