עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המערכת ההיברידית המצליחה סיימה את שנת 2023 עם מכירות כוללות של מעל 139 מיליון יחידות - ונמצאת כעת במרחק קטן יחסית מהאלופה הנצחית PlayStation 2, בזמן שהשמועות אודות היורשת מתרבותלכתבה

2. לפני שאני קונה מסך בדגם מסך מחשב גיימינג Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SM OLED QHD ''26.7 בחנות KSP שימו לב במסך חדש עובד משחקים קצב רענון 360Hz וזמן תגובה 0.03ms האם זה 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms יעבוד כל המשחקים גיימרים שונים במסך שלי ? למשל משחק Call of Duty: The Board Game חדש 2024. אני בדקתי באינטרנט דרישות חומרה משחק וחיפשתי בגוגל לימצוא מילים שמשחק עובד קצב רענון 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms ולא מצאתי באתר. איך בודקים באינטרנט משחקים שונים שרשום לי כמה קצב רענון וגם זמן תגובה ? אני חושב כולם משחקים אחרים שונים מתאימים רק קצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01ms ? אם אני אקנה מסך אחר שקצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01…

3. Started by yossi555555,

שלום רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הMULTIPLAYER של CRYSIS 2 אישית בSINGEL מאד נהנתי אבל הבנתי שהSINGEL לא תמיד משקף את מצב הMULTI איך הוא כדאי לא כדאי ? אהבתם? תודה לכל העונים ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by koko0,

בשעות שלנו...ואיפה זה משודר? [לינק]

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

בערך 75% מהזמן יש לי בעיות להתחבר לשרתים וגם מתי שאני מתחבר קורה די הרבה שאני פשוט נזרק מהמשחק. זה כל כך מעצבן שאני משלם המון כסף על משחק (למעשה חצי משחק כי לא קניתי את ההרחבה) ואני לא מצליח לשחק בו בצורה נורמלית כי השרתים הדפוקים של EA לא מאפשרים לי או PB חושב שאני משתמש בצ'יטים או משהו. אין שום מצב שאני קונה את המשחק הבאה של BF אם לא יוכח שהם פתרו את הבעיות הדביליות האלו. בפורום של BATTLELOG יש ת'רד עם יותר מ5000 תגובות של אנשים שיש להם בעיות זהות. גם לכם יש בעיות? הצלחתם לפתור אותם? נ.ב. אחרי הפאץ' האחרון אפילו מתי שאני מצליח להתחבר המשחק ממש ממש תקוע.. אבל יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי די מיושן. אבל זה גם די דפוק שאני קונה את המשחק והוא עובד לי טוב על המערכת שלי ואחכ…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by wooper,

שיחקתי עד שלב מתקדם במשחק למרות הביקורות המהללות אני די השתעממתי מהמשחק הדיאלוגים די משעממים וחסרי טעם, בנוסף די שיעמם אותי להתהלך במפה הענקית , הקווסטים לדעתי פושרים אני חושב שחסר סרטונים שמוסיפים עניין למשחק כמו dragon age אם לא לתת ביקורת אישית לכל קטגוריה כי מבחינה גרפית רואים שיש השקעה או בעולם הענק שכל הזמן משתנה גם רואים את ההשקעה המשחק כמכלול לא מרתק וחסר עניין הייתי נותן לו 7 על חוסר עניין וטעם מי מסכים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by natan805,

איך המשחק לדעתכם?? פשוט אני לא רואה שמדברים עליו ודווקא מאד נהנתי לשחק בו. משהו גם מכיר משחק בסגנון?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. היי חברי הפורום, כאשר אני מנסה בתקופה האחרונה להיכנס למשחק Call Of Duty MW3: Multiplayer דרך הסטים אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. ניסיתי כבר לכבות את הראוטר ולהדליק, ניסיתי לעבור ל- Offline בסטים ואז שוב Online אחרי ריסט לראוטר וכמובן גם המחשב עבר כבר המון פעמים כיבוי הדלקה מאז שזה התחיל, בנוסף לזה שזה מראה לי את ההודעה בשתי מחשבים שונים (כאשר אחד מחובר השני מנותק, כרגע אחד מהם בכלל לא עובד). וכלום לא עזר לי... :s05: מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

http://www.sevendaycooldown.com/site/episode001/ http://ia601205.us.archive.org/20/items/SevenDayCooldown-Episode1Gaben/Episode1-Full128-Final.mp3 במהלך הראיון הם מדברים על DOTA 2, CS:GO, Ricochet 2, HL, STEAM ועוד. מדובר בראיון דיי ארוך עם דיי הרבה מידע. הוא גם אומר שלמרות ש DOTA 2 יהיה בחינם זה לא יהיה בדיוק כמו ב TF2 ושהם בודקים מודל מעט שונה. החלק שהכי אהבתי זה ששאלו אותו אם יש משהו ש EA עושים בצורה טובה במיוחד עם ORIGIN. התגובה שלו היית EMM EHH...EMM... ואחרי איזה 15 שניות הוא התאפס ואמר שלא

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by bennash,

1) קניתי את המשחק בהלל 10 והתקנתי את ה-Origin ואת המשחק דרך ה-Origin במחשב {i7 860,Gef240GT,ram6GB,win7home,100cabel hot 1Gbit,1.25tb free} 2) לחצתי על PLAY 3) משהוא נתן לי הודעת שגיאה של אתר של כנראה המשחק שה"יישום לא נימצא" (התמונה) 4)אני יודע שזה נשמע כמו אני עובד בגוגל ובאינטרנט אבל בג'מייל נרשמה לי ההודעה "שגיאה בדפדפן האתר לא נמצא" במקום להגיד שאני לא ניכנס לאתרים מאובטחים. 5) מה לעשות זה מה שאני יודע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  11. הם מתנהגים בצורה מאד לא ברורה לגבי ההזמנות של המהדורת אספנים. אני הזמנתי די מזמן עוד מלפני שהם שמו הודעה על רשימת המתנה או זה שאזל המלאי. לקחו ממני פרטי אשראי. אתמול כשניסיתי לודא ששמור לי עותק הם התחמקו מלתת תשובה ודאית. היום באתר שלהם הופיעה הודעה שאומרת שרק מי שהכרטיס אשראי שלו חויב שמור לו עותק, בינתיים אני לא רואה חיוב אבל אם הם עשו את זה אתמול או היום אז ייקח יום-יומיים עד שזה ישתקף באתר של ויזה. מישהו פה כבר קיבל אישור שההזמנה שלו עברה או לחילופין למישהו התקשרו להודיע שאין להם בשבילו עותק? אשמח לשמוע איפה אחרים עומדים עם זה

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by Gal.z,

שלום, יש לי התלבטות בין 3 SSD והייתי שמח לשמוע את הצעותכם. חברה שלי חוזרת מארצות הברית וככל הניראה תביא לי SSD שאני אבחר. התקציב שלי הוא עד 80 דולר ואני מחפש SSD של 60 או 64 GB משהו באיזור הזה. האופציות הטובות ביותר שמצאתי הן: MUSHKIN Newegg.com - Mushkin Enhanced Chronos Deluxe MKNSSDCR60GB-DX 2.5" 60GB SATA III Synchronous MLC Internal Solid State Drive (SSD) OCZ VERTEX 3Newegg.com - OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-60G 2.5" 60GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) CORSAIR FORCE SERIES 3 Newegg.com - Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 2.5" 60GB SATA III Internal Solid State Drive (SSD) כולם פחות או יותר עם אותן מהירויות קריאה וכתיבה, SATA3. יותר מזה, אנ…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by alon p,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם the witcher 2 למרות שהורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ואת הרזולוציה לממש ממש נמוכה, המשחק בלתי שחיק ועם קצב פריימים ממש ממש נמוך. וזה קורה רק כשמתחילים לשחק בתפריט עצמו אין בעיה. ניסיתי לעדכן ודיריברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. לפי can you run it אני אמור להריץ את המשחק בצורה די טובה מאוד אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות אי אפשר לשחק כי הFPS נמוך מדי, ועובר הרבה זמן מאז שאני מזיז את העכבר עד שהמשחק מגיב לתזוזה. המפרט: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz RAM: 2.1 GB GeForce GT 520 עם 2.7 GB זכרון RAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש! אלון

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by sashakrik,

נתקלתי באיזה באג במשחק שמונע ממני להתקדם אם מישהו מכיר את הפתרון אשמח לשמוע תראו בסרטון המצורף איך הוא פותח את הדלת עם remote electrical charge כשאני יורה על המנוע של הדלת היא לא נפתחת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Avencast - Rise Of The MaGe DeathSpank וההרחבות שלו dungeon siege 1\2\3 diablo 3 torchlight 1 Hazen: The Dark Whispers silverfall The Chosen: Well of Souls titan quest loki Legend: Hand of God sacred 2

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. שלום,מחקתי בטעות את התיקייה "interface" מישהו יכול להעלות אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. אתם בטח מכירים את הסאגה- לאחר פיטור מייסדי Infinity Ward שאחראית על סדרת Call of Duty ע"י Activision, החבר'ה הקימו חברה חדשה בשם Respawn Entertainment שמורכת בחלקה מ-13 עובדים לשעבר של Infinity Ward, בנוסף ל-2 המייסדים. החברה עשתה עסקה עם EA שתהיה המפיצה ובעצם סגרה מעגל, אחרי שצוות הפיתוח התחיל ב-EA והיה אחראי על Medal of Honor הראשון. וכל זה מוביל לכאן: שני המייסדים שלנו, הלא הם Jason West ו- Vince Zampella הולכים לדבר ב-13 לאוגוסט במהלך QuakeCon: http://kotaku.com/5601065/quakecon-2010-will-see-a-few-surprise-guests-respawn לפי הדיווחים מהחברה, הם אמורים להיות כרגע בפיתוח שהפרויקט הראשון שלהם, עליו התחילו לעבוד מחודש מאי. כך שנקווה לשמוע על הכיוון אליו החברה מתיימרת להג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום חברים משום מה שאני מפעיל את Max Payne 3 הוא מתחיל לטעון את המשחק ואז הוא נתקע במסך שחור עם Initializing מישהו מכיר את התופעה ?! איזה באסה זה סוף סוף שאני קונה משחק יש לי שגיאה, אם הייתי מוריד פרוץ היה יותר קל... תודה מראש לעוזרים, לא מצאתי פתרון על זה על כה בגוגל.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. לכל מי שיש גירסא רוסית שהפך אותה לאנגלית בגלל שיצא (04.06) פא'ץ חדש ( וגם את הפרימיום שרכשתי גם P: ) צריך להוסיף מחדש תקבצים ... לקח לי חצי שעה עד שמצאתי את העדכניים ביותר ... אז למי שמסתבך הינה ... http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch בהצלחה ... ונראה אותכם בפרימיום ;]

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. ^ תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה יפתח את כל הנשקים והשיפורים בהרחבות או רק במשחק הבסיסי ולא בDLC? ובלי לחפור שזה צ'יטים טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  22. אני באמת לא מצליחה להבין ועם כל הכבוד לTORCLIGHT 1 הוא לא היה נראה כזה מעניין רק 2 נראה עכשיו יותר טוב, איך יכול להיות שלקח להם כמה שנים לבנות משבהו טוב? הרי יש להם ניסיון הם באו מבליזארד והם יצרו משחק מכוער כמו FATE. על מה האנשים שפותרו מבליזארד היו אחראים? Fate GamePlay & Fate Undiscovered Realms

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by HuGeMouTh,

VALVE ו Hidden Path Entertainment העבירו ל GAMERSBOOK עשרים (20!) הזמנות ל BETA של CS:GO: http://www.gamersbook.com/scene/news/first-counter-strike-global-offensive-beta-key-giveaway/?comments_page=9#msg_112106 מומלץ מאוד להרשם לכל אלה שחושבים שאי אפשר לזכור, לא מזמן הם התחילו גם חלוקה של CD KEYS ל DOTA 2 ו Dima67 (משתמש פה בפורום) זכה בהצלחה לכל הנרשמים.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by klayton,

נסיתי להתקין מחדש ולא עזר...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kinderbeist,

שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ever quest 2 שהפך להיות חנמי לפני כמה חודשים וזה משחק ממש נחמד לפי דעתי אומנם זו לא הגרפיקה הכי יפה שיש אבל היא מספקת. אז תהיתי לעצמי האם עוד אנשים ירצו לשחק בזה ואולי לפתוח גילדה לקהילה הישראלית (כמובן אם הקהילה תשגשג) אשמח לתגובות בונות

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים