עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחד המשחקים שאשכרה לא נמאס אף פעם לשחק. מעדיף אותו על NFS בגלל הפשטות. מישהו יודע אם ביולי/אוגוסט השנה החברה תוציא משחק המשך כמנהגה בקודש? רק לא להתבלבל עם המשחק הזה: http://www.freak.org.il/sg_product~1203133~15~70.htm

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/218662.html לא יודע מה איתכם, אותי זה די הצחיק... אנשים שמבלים את זמנם בשנאה פשוט מעוררים בי לרוב רחמים. הפעם הזו לא הייתה שונה. למי יש ככ הרבה זמן לבזבז על שינאה בעולם הזה? ולמה? אגב, זה רק מחזק לי את הרצון לשחק במשחק המדהים הזה. (שיגיע כבר למחשב!)

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by shibie,

היי חברה, מישהו יודע איך אפשר להפעיל את המשחק בוינדוס ויסטה 64ביט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by MDK,

כשאני מפעיל את הEAX זה נשמע חבל"ז (יש לי 4.1) אבל יש בעיה עם היריות , זה כזה נקטע כזה.. יצא איזה עדכון לזה? כי לא ראיתי יש לי גרסה 1.04

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by ברק2000,

אני לא מוצא את הקובץ EXE בשביל להפעיל את המשחק והוא גם לא מופיע בALL PROGRAMS

8. מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. היי חבר'ה, התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי במשימה big game hunting with jimbo. בקטע שאני צריך לרדת לביוב ולהשתמש באיזה חפץ כדי שהעטלף יצא החוצה, העניין הוא שאני לא מוצא כיצד לבחור בפריט ולהשתמש בו?! ניסתי כמעט כל כפתור במקלדת אבל שום דבר לא פתח לי אפשרות להשתמש בחפצים... בטח פיפסתי איזה משהו, איך אני עובר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by d30DK,

נכנסתי עכשיו למולטי בדפדפן וקיבלתי הודעה על גישה מוקדמת להרחבה החדשה Final Stand. לא מצאתי כאן דיון עליה ודי מוזר שלא שמעתי עליה לאחרונה כי תמיד דיברו כאן על הרחבות שהולכות לצאת, במיוחד שבועיים לפני התאריך המיועד. העדכון שוקל 2.09GB יורד יחסית מהר. מישהו כאן עדכן את ההרחבה והספיק לשחק?

11. Started by MoAv,

יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by hadarK,

שיחקתי לפני כ-7 שנים בערך במשחק שהייתי רוצה לשחק בו שוב. המשחק הוא דו-ממדי ואתה ילד עם רוגטקה שמנסה להציל או לעזור לאבא/סבא שלו. המשחק נע כמו chicken invaders החלק התחתון נעלם ואתה לא יכול לחזור. זה יהיה ממש נחמד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sashakrik,

נתקלתי באיזה באג במשחק שמונע ממני להתקדם אם מישהו מכיר את הפתרון אשמח לשמוע תראו בסרטון המצורף איך הוא פותח את הדלת עם remote electrical charge כשאני יורה על המנוע של הדלת היא לא נפתחת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אחרי שאני עושה login המשחק נכנס ישר לשרת, וזה לוקח איזה 5 דקות,בזמן הזה אי אפשר לעשות כלום וזה מראה כאילו המחשב תקוע ואז שזה מסיים זה נכנס לאיזה שרת שהוא רוצה. יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. ערכתי קבצי LUA במשחק HAWX ואני רוצה לפרסם פה מדריך , מה שיתן למשתמשים EXP פי כמה וכמה ( דוגמא לעלות לרמה 40 תוך 3 משימות ) רציתי לדעת אם זה חוקי , כי בעיקרון זה לא ווארז או משהו זה פשוט עריכה של הקובץ DATA1.PAK

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. 1. איך ניתן לחסום אנשים שמשתמשים בRADAR כי זה ממש מעצבן? אין לי SERVER אבל זה ממש מעצבן לשחק נגד אנשים שיש להם RADAR או AIMBOT. ואיך אני מונע מאנשים אחרים לקחת לי את ה NICK NAME? 2. האם יש GRAND TURIZMO האחרון לPC ולא לPCP כו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by Saliman,

אני בשלב הראשון, אחרי הקרב שמתרחש בבאר, פתחתי את הדבר הזה מעל הבאר, ומאז לכל מקום שאני הולך, גם בפנים וגם אם הוא מחוץ למוטל הזה, זה לא נותן לי את האפשרות לנוח, לא משנה מה אני עושה!! עצות? תגובות? הארות? הערות? משהו?????? אני חייב להבין מה הולך פה או שאני אתחרפן!! חיכיתי למשחק הזה יותר מדי זמן בשביל זה...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by BeN-T,

שבוע טוב לכולם. הכל התחיל במוזה לבניית באגי אך בשל הקשיים והחוסר כסף מתפשרים כרגע על סימולטור אז קודם כל היה צריך לבחור הגה. בשוק יש מגוון חברות ודגמים בהתחלה התלבטתי על הg27 שנמכר בארץ עם אחריות במחיר סביר. אבל החסרונות שלו זה שהוא לא תומך ב-Xbox ואני משחק גם בforza וב-dirt שהם יותר ארקיד אבל ברמה גבוה מאוד!! ובשביל הפעלה לxbox צריך רכיב הנקרא XCM F1 http://www.xblafans.com/rich-racing-...#axzz2KxgU7WsI הוא קצת יקר בסביבות ה-100$ ויכול להיווצר בחלק מהמשחקים באג שלא יעביר את מלוא הפידבקים רטט וכו'. אז אם ההיתי לוקח את החבילה הזו ההיתי משלם בסביבות ה-2000 ש"ח על הגה של logitech g27 שלא הכי מתקדם + xcm f1 . ואחריות לשנה …

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by inspire2006,

האם למשחק הנ"ל, קיים קובץ הגדרות שבו אוכל לשנות את הרזולציה באופן ידני, מבלי להכינס לתוך המשחק עצמו? הבעיה שלי היא שאינני מסוגל להפעיל את המשחק ברזולציה נמוכה מ-1024X768, ואילו ברירת המחדל היא ברזולוציה נמוכה יותר. בתודה, אור.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by Tommy,

שלום צריך עזרה... בריצ'רד בורנס ראלי אני נכנס לתפריט וזה נתקע וכל המחשב נתקע... בסולג'יר אני נכנס לסרבר וזה נתקע עושה שגיאה בחלון של הווינדוס ויוצא...זה אף פעם לא קרה לי...תודה רבה לעוזר..

21. Started by eliav cohen,

תהנו =))

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. למי שרוצה ניתן להרשם להגרלה שבה ניתן לזכות בקוד לבטא סגורה של המשחק במערכת האתר הבא http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=102760 אהה והתשובה הנכונה היא 4 יאאלה תרשמו ואולי תזכו -ומי שזוכה אם יהיו כאלו מהאתר הזה שירשמו פה חוויות מהמשחק.......

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by IlanF,

אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק, התקנתי אותו שוב, אבל כשרציתי להמשיך בCARERE שלא סיימתי, הוא רושם לי unable to load <profile name> איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. אז כן בקרוב יתקיים טורניר קטן ישראלי שאני עובד על הכנתו כמה זמן והייתי שמח אם משהו כאן יהיה מוכן לתרום 5-10 דולרים כמובן שיקבל קרדיט כל לייב ובכל דבר שיהיה קשור לטורניר אם אתם מוכנים תוסיפו אותי בסקייפ:dhdplays

25. Started by ravid,

http://ravid.topcities.com/The_Tournament.zip אני ואחי הכנו קמפיין שמסביר הרבה דברים על ארטאס לפני שהיה נסיך כולל פרודיה על מטריקס ועל וורקראפט רק 800kb ויש בו 30 משפטים בעברית ומוזיקה מקורית! ןכל מי שיראה יגיד שהאפקטים שהכנו גדולים,ובקיצר אתם חייבים לראות!. קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצוי לראות את הטרילר האחרון של המטריקס כדאי להבין כמה קטעים למי שמסתבך זה קמפיין אז צריך לשים את הקובץ בתיקיה קמפיין איפה שמותקן וורקראפט C:\Warcraft III\Campaigns

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.