עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למי שלא שמע/מכיר: יש החודש באתר HumbleBundle את הרימייק למחשבים האישיים של טרולוגיית Crash Bandicoot, את הרימייק של טרילוגיית Spyro, את Call Of Duty: World War II ועוד 5 משחקי אינדי שיתגלו בתחילת החודש הבא הכל ביחד תמורת $12 בלבד! https://www.humblebundle.com/monthly?refc=NnhhIT

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. משחק העולם הפתוח של Rockstar Games יוכל לפעול גם על מערכות מחשב בינוניות וסבירות - עם הרבה מאוד מקום פנוי בכונן האחסון לכתבה

3. התחרות המתקרבת מצד גוגל ומיקרוסופט עושה את שלה? לכתבה

4. Started by lior2006,

המשחקים: batman arkham asylum, batman arkham knight,batman arkham city,lego batman 1,lego batman 2,lego batman 3+all dlc, סקינים לפורטנייט משני באטל פסים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מסתבר ש-Fortnite הוא לא המשחק המקוון הפופולרי היחיד אשר זוכה לעדכון שמציג אותו בתור יצירה חדשה לגמרי לכתבה

6. Started by Almog Nachshon,

Modern Warfare Community שרת דיסקורד של קהילת MW, השרת מונה כבר כ-80 חברים ואנחנו רק גדלים וגדלים! לכניסה - לחצו כאן! מה יש לנו בשרת: חדרים למולטפלייר חדרים לSpec Ops חדר לבחירת רול חדרי 18+ בקרוב עוד המון דברים מחפשים צוות רציני לשרת שלנו, אנשים אחראיים שיפתחו את השרת עוד!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. פלטפורמת Metacritic מסכמת שנה עם היצירות שקיבלו את ממוצעי הציונים הטובים ביותר בכל פלטפורמה - ועם אלו שבלטו לרעה לכתבה

8. ב-EA רוצים להראות כיצד לעשות חידוש ראוי למשחק קלאסי ומציגים את כל הפרטים החשובים באמת של Command and Conquer Remastered Collection לכתבה

9. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה. שיחקתי לפני כמה שנים בTomb Raider שיצא ב2013 ומאוד אהבתי... אני רוצה לקנות את ההמשכים וראיתי שיש 2 המשכים וגם יצאה גרסה בשם "Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration" היא כוללת בפנים את Shadow of the Tomb Raider ואת Rise of the Tomb Raider שבהם לא שיחקתי? ניסיתי להבין קצת מגוגל אבל לא לגמרי הבנתי במה מדובר. אשמח לעזרה בנוסף, יש לי גם PS4 PRO וגם מחשב שאני מאמין שיריץ די טוב. יש הבדלים בין הגרסאות?

10. הפרק החדש בסדרה המפורסמת של יוביסופט נחשף רשמית - ועשוי להיות ברוטאלי יותר מכל מה שהכרנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! אשמח לעזרה! אנחנו מנסים להוריד CC למשחק SIMS 4 מאתרים כמו אלה - https://www.thesimsresource.com/downloads הקבצים שהיו יורדים בהתחלה היו עם סיומת PACKAGE והצלחנו להוריד קובץ אחד אבל מייד אחריו המחשב לא מאפשר לפתוח יותר אותם וכותב לי הודעה כזו - האם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה.? מדובר במחשב חדש . תודה רבה ! יעל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Tamir230,

היי אני משחק gta san Andreas במחשב (ידוע שזה ישן), ואני לא מצליח להרים גלגל באופנוע שזה אחת המשימות, אם מישהו יודע משהו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הקונסולה המובילה בדור החדש של מיקרוסופט מקבלת מחיר יום אחרי חשיפת האחות הקטנה - 500 דולר בארה"ב ו-500 יורו באירופה, עם הזמנות מוקדמות החל מהחודש הנוכחילכתבה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by amirx19,

אני אוהב משחקים בסגנון של קרייסיס, דום וכו'. משחקים שבהם אתה הולך עם נשק ויורה, יש נתיב אחד מאוד מוגדר ומטרה ברורה. ללא מפה חופשית, ללא מטרות נסתרות וללא מנגנונים משוכללים. אשמח להמלצות

15. הערה קטנה ובלתי צפויה בתמונה מתוך טריילר רשמי של סוני עשויה להעיד על כך ש-Demon's Souls עשוי לסיים סוף סוף את הבלעדיות שלו בקונסולות החברהלכתבה

16. שלום לכולם. מישהו משחק במשחק הזה ויכול להגיד אם יש אפשרות להשתמש במשחק הזה בתור "תצוגה מקדימה" של איך שאני רוצה שהמחשב האמיתי שלי יראה? האם יש אפשרות למצב "לא תחרותי" אלא שפשוט הכל פתוח ואפשר לבנות מה שרוצים ללא התייחסות לכסף, זמן, לקוחות וכו' כדי לראות איך זה יראה לפני שבונים במציאות? ראיתי שהמשחק עצמו די זול (10 דולר) אבל אני לא באמת רוצה לשחק במשחק בקטע של לעבור שלבים ולפתח את חנות המחשבים שלי במשחק אלא רק לבנות כמה mockup-ים כדי לראות איך הם יראו במציאות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. קניתי fm7 בmicrosoft store בלתי אפשרי לשחק בזה כי בזמן מסלול יש קפיצות קירטועים כאלה כל כמה שניות חיפשתי הרבה באינטרנט ומצאתי פתרון שאפשר לבטל חלק מהליבות במעבד דרך מנהל המשימות בזמן משחק ואז זה פועל חלק. השאלה שלי האם זה בטוח לבטל ליבות ונגיד להשאר עם 2 או 3 בזמן משחק ? אני שואל את כי אני לא רוצה שחס וחלילה יקרה משהו למעבד שלי אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by Gal Magen,

לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל לשחק מעט, אני עובד על המחשב הביתי שלי וראיתי שיש מספר תוכנות / פלטפורמות להורדת משחקים כמו STEAM האם יש פלטפורמה מומלצת חוץ מ STEAM? אשמח לדעת גם למה בחרתם בתוכנה אחרת האם יש הבדלים המחירים של משחקים שונים בפלטפורמות השונות? ומה הכי כדאי מבחינה כלכלית? תודה

19. Started by yonatan.mendelson,

בלי RTX, אבל עם הרבה בונוסים מודרניים אחרים: משחק הפעולה האגדי משנת 1996 זוכה למהדורה מעודכנת משלו שזמינה לרכישה כבר עכשיולכתבה

20. Started by TheDiesel,

קורה שבמשחק Halo infinite בזמן טעינת המשחק והמפה המשחק יוצא לשולחן העבודה. יש לציין שלפני זה המשחק עבד חלק. למישהו יש מושג למה זה כך?

21. אהלן חברים! אולי תזכרו אותי מסרטונים וכל מיני דיונים נחמדים שפתחתי בעבר. היום אני שמח להודיע ש"יום פתוח" מקבל תאריך יציאה (22.6)! מקווה שתהנו מהטריילר, וכמובן אם אהבתם - שימו אותו בווישליסט!

22. גוגל מודיעה כי תחסל את שירות ה-Stadia שלה לסטרימינג ישיר של משחקים לאחר שרשרת אכזבות - עוד לפני שמרבית המשתשמים ברחבי העולם כלל לא זכו להזדמנות לנסות אותו בעצמםלכתבה

23. NVIDIA ו-Valve יאפשרו לכל בעלי Portal המקורי לחוות אותו מחדש עם רזולוציה גבוהה וטכנולוגיות עקיבת קרניים - בהנחה שיש להם חומרה עדכנית הולמת לשם כךלכתבה

24. Started by GZA,

25. Started by mos86,

היי יש לי מק, אני מעוניין לשחק FIFA 2023 בענן. האם הדבר אפשרי, אם כן איפה ואיך הכי מומלץ? תודה!

דיונים חדשים בפורומים