משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שכל הצ'יטים והטריינרים של RA2 לא עובדים בגלל שאני עובד עם XP, ואם כן, אז יש פתרון כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק CIV4, אני משתמש בתוכנת אלכוהול 120% כדי להפעיל את המשחק, והוא כל פעם נותן לי הודעה ש"נא הכנס את כונן הDVD שלך..". לפעמים עובד ולפעמים לא,...איך פותרים את הבעייה?! :-\ המשחק נקנה, וקראתי גם את הFAQ באתר שלהם, וזה לא עזר לי..
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני חדש במשחק וסביר להניח שאני ממש ממש גרוע. רציתי לדעת אם אפשרי לאפס את הסטטיסטיקות אחרי תקופה מסויימת, כי סביר להניח שיהיה לי הריגה אחת על כל 20 פעם שאמות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לוחץ על ; שזה ליד המספר 1 מצד שמאל אבל איך אני שולח את ההודעה ניסיתי ללחוץ על אנטר שיפט אבל לא שולח עוד משהו אני אמור לראות את ההודעה ששלחתי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים... אני שובר את הראש פה איזה משחק מבין השלושה הכי טוב... כרגע אני חושב ש3 זה סתם מריחה מגעילה ל2... 2 הוא חמוד אבל לדעתי אין כמו הכי ראשון... פשוט וטוב... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם על מחשב אפל עם מערכת הפעלה של WINDOWS ניתן להריץ את כל המשחקים שניתן להריץ על PC
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אי רוצה לבחור מכונית ואומרים לי שצריך להוריד אותה מהאינטרנט מה זאת אומרת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, המשחק אמור היה להיות סטייל Dungeon keeper - אתם משחקים את ה-bad guys, בונים מאורה תת- קרקעית, ממלאים אותה במלכודות, מאמנים חיילים, מוציאים אותם למשימות ומחסלים את הטובים... Dungeon keeper 2 היה אחד המשחקים הכי טובים אי פעם לדעתי (נראה לי ששיחקתי בו יותר מב-starcraft), אז חיכיתי ל-Evil Genius בקוצר רוח. לצערי, Evil genius לא מספק את הסחורה. החל ממשימות שלא תמיד ברור מה רוצים ממני בהן, דרך minions טפשים כמו נעליים משומשות (הם ירוצו ישר לתוך המלכודות שהם בעצמם בונים, לא ישיבו אש אם יורים עליהם כשהם בדרך לאנשהו, לא שומרים גם במקומות שאני פוקד עליהם...) וכו'. בסה"כ המשחק די טוב והוא מעסיק אותי לא מעט שעות בשבוע האחרון, אבל אני מאוד מאוכזב שהוא לא מגיע לקרסוליו של…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/new-ghostbusters-game--29260.phtml
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהה הויכוח הנצחי westwood או blizzard . :AR15: (באותו נושא amd או intel ) (microsoft או unix ) (star trek או star wars )
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום הגיעה השיא היום כבר נמעס לי והכול בגלל שVALVE החליטו להוריד את הCHEATING DEATH. כמו בכול סוף שבוע שיחקתי גם היום בCS1.6 כרגיל התחלתי וחיסלתי אנשים כמו מטורף אז הגיע האדמין והחליט משום מה שאני צ'יטר (WH) הביא לי קיק. חזרתי לסרבר והסברתי לו שאני לא צ'יטר(תאמת אני אפילו לא יודע איך להיות צ'יטר אף פעם לא לימדו אותי) והמשכתי לשחק משום מה יריתי על שתי קירות(אני תמיד יורה על קירות כי תמיד יש את הסיכוי שיהיה שם מישהו) ובמקרה מאחורי שניהם היו אנשים אחד חטף כדור לראש ואחד מת לאחר שהוא יצא וזהיתי אותו. האדמין בלי לחשוב פעמיים הביא לי באן סתם! התעצבנתי ועברתי לסרבר אחר עשיתי שם ריצה של 19-1 משהו כזה ויריתי בדלת ופגעתי במישהו שהיה מאחוריה בראש בום עוד באן. 2 באנים ביום אחד על כלו…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
חברה אני מחפש סידי קי מאים למשחק היחיד שמאצאתי היה בשימוש,מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לא יכול לשחק על פול סקריין ! אם אני לוחץ על להגדיל זה עושה מסך שחור עושה קפיצה כזאת לעוד מסך שחור וחוזר למצב של חלון מישהו יודע איך מסדרים את זה?? יש לי gf 2 ti דריברים 30.82 עריכה: לא משנה הצלחתי לסדר את זה ;D
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
במצב Association, כשאני לא עושה simulate אלא משחק את המשחק, אני משחק אותו רק על 3 דקות למחצית ואז המשחק נגמר ב40 או 50 בערך... כשאני עושה simulate המשחק נגמר ב120 בערך. כשאני משחק את המשחק, זה משפיע על הקבוצה/שחקנים? כי נראה לי שזה מוריד מהערך כשהמשחק מסתיים ב50 כשהוא אמור להסתיים ב120. או שזה חכם וזה לפי יחס?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני חדש בפורום וכבר יש לי שאלה ממש משנת עולם בשבילכם!!! האם המשחק הזה(world of warcraft) הולך להיות יקר לקניה כמו סימס און ליין? שביזבזנו עליו 300+ שקלים ואז עוד כול חודש 10 דולר שיצא שרק לחודש הראשון יותר מ400 שקל? או שהולך להיות פה איזה מחיר סביל? האם הולכת להיות אפשרות לשחק במשחק המלא ולא הבטא כמו בסימס און ליין לאיזה חודש חינם?! או שישר מתחילים לשלם? אלה יותר שאלות שקשורות למחירי המשחק כי על המשחק אני שמעתי והוא הולך להיות מהמם! אפילו יותר שווה מאוורקווסט 2(שזה כולנו יודעים לא אפשרי) ואם מדברים על אוורקווסט 2.. האם כדאי לחכות בשבילו ולא לבזבז כסף על וורד אוף וורקראפט?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני תקוע בחלק שני של המשחק שמגלים שיש בגידה והולכים לספר למלך שיש בגידה ואין עזרה מהחברה למעלה ואז אגלים אותו למטה חצי מת מיובש והוא מבקש מים.....אז הגעתי לשלולית אבל איך מרימים את המים לתת לו? יש איזה עיגול מוזר שעולה כל פעם ליד הבריכה אבל איך נותנים למלך מים!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. שידרגתי מXP לWIN7 התקנתי את המשחק מחדש והעתקתי את השמירות לאיפה שהן אמורות להיות אבל כאשר המשחק מנסה לטעון את השמירות הוא אומר לי שהם CORRUPTED למרות שב XP הן עובדות ללא בעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, באופן קבוע אחרי 10-20 דקות של משחק בבטלפילד 4 המשחק קורס ומציג הודעה "game disconnected: could not join to server". ניסיתי המון פתרונות, שום דבר לא עזר, כולל בירור מול אינטרנט רימון שהעלה שהם לא הבעיה. הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לפתוח פורטים, אני יודע את המספרים של של ה-UCP וUDP, אני פשוט לא מצליח להפעיל תוכנה כמו שצריך, אשמח אם תעזרו בעניין הזה, אולי באמצעות מדריך, רצוי מאוד בעברית.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ממליץ לכולם משחק כיף שמעביר את הזמן ומאתגר מאוד הינה לינק כנסו דרכו ותרשמו http://www.travian.co.il/?uc=ilx_40449 המטרה של המשחק לבנות עיר על שמכם לכבוש שטחים להלחם וכו' משחק מדהים וממכר !!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המיפרט שלי הוא e8400 p5ql-e zotac 9800gtx+ wd 500gb 4gb ram ocz nzxt tempest corsiar 550wtt ושאני פעיל קרייסיס ווארהד על הגדרות gamer עם רזולוציה 1280X1024 עם בלי AA אני מקבל בין 60 fps אבל שאני מסובב את המסך זז ויורה זה יורד ל35-40 fps זה בסדר? זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-