משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
SECRET OF THE SILVER BLADES, POOL OF DARKNESS היו סדרה של FORGOTTEN REALMS שהתחילה כמדומני מ POOL OF RADIANCE שעשו לו הרחבה חדשה יחסית ב-2001... והיה עוד משהו עם GATEWAY חיפשתי ברשת אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל, בטוח יש איזה מנוע שמאפשר לשחזר את הדברים האלה על גרפיקה סבירה(הדרך היחידה שלי לשחק זה דרך אמולטור של אמיגה) הכל בפיתוח של SSI ... אשמח לעזרה נזכרתי בעוד שניים GATEWAY TO THE SAVAGE FRONTIER ןההמשך TREASURES OF THE SAVAGE FRONTIER משחקים משנות התשעים המוקדמות.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה אני לא יודע איך לדבר עם האיש הרע מאחורי הכיבוי אש ליד המוכר הערבי למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
לא הבנתם אותי נכון... יש לי את הדיסק המקורי... אבל מתי שאי מנסה להפעיל אם הNO-CD הבטל.נט לא עובד... NO-CD זה לא חוקי? אם זה לא חוקי אז אני מצטער לא ידעתי... אבל הרי יש לי את הדיסק החוקי אז למה שזה לא יהיה חוקי לרצות שהמשחק יעבוד יותר חלק? (בלי דיסק=יותר חלק)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לשלב ה control כתוב לי שצריך לצאת מהניין, איך אני יוצא ממנו? כול פעם שאני נוגע במשהו אני מת. ומה זו הסוללה הזו למה צריך אותה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://bf3blog.com/2012/02/weird-battlefield-3-glitch-features-giant-recon-soldier/
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הסיווג המתאים להם אז אני יציין משחקים ששיחקתי ואהבתי. משחקי ששיחקתי ואהבתי - * Dekaron * Dragon Nest * Silkroad * Cabal Online * DC Universe * Vindictus ** לא אהבתי את - TERA ONLINE ~ AION ~ WOW ~ FLYFF ~ Rift ~ Neverwinter ~ Planetside 2 ובטוח שיש עוד ששיחקתי ולא זוכר שאהבתי וגם לא אהבתי, בבקשה להמליץ. וגם אני זוכר שיש משחקי H&S יפים, ואם אני לא טועה הם אפילו יותר כייפים מ MMORPG * הכי כייפים המשחקים שיש להם הרבה סקילים ואפקטים! כמו DEKARON.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מתקין והוא מגיע לתיקיה SUPPORT הוא נעצר ואומר לי הודעה שהוא לא מצליח לתרגם/לקרוא את הקובץ -כנראה כי שמו בגרמנית ומה שכתוב שם גרמנית. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתחיל לשחק את המשחק הוא לא מראה לי בכלל את הטקסטורה, הוא מראה לי את השלב רק בשני צבעים ( תכלת ואפור משהו כזה ) ויש לי כ. מסך Pine XFX 5500 128 מישהו אולי יודע מה זה ואיך לתקן את זה אם אפשר? *תודה.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש את FSX, ובהפעלת המשחק נתקלתי בתקלה: "The MSXML4 SP2 component is not installed. Please reinstall Flight Simulator to restore or repair this missing component". לאחר חיפושים רבים באינטרנט ונסיונות מרובים, לא מצאתי פתרון שפעל. יש הצעות לפתרונות? תודה מראש לא חשוב הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עוד חברה קלאסית נסגרת, אני בטוח שכל מי ששיחק בThief או Deus Ex יודע כמה איכותית הייתה החברה (אם לא כוללים את דיאקטנה הנורא...)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחרי שאני חוטף את הכדור לשחקן שאני רוצה למסור ישירות לשחקן הוא לא נותן לי, יש מין דיליי קטן כזה עד שאני מוסר לו ואז חוטפים לי את הכדור? יש מין שיטה לדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%9d-metal-gear-solid-5-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי המון שאלות... אחרי ההתקנה אני צריך להרשם נכון? יופי... עכשיו כשאני נכנס לאתר ונרשם שם... כמה זה עולה לי לחודש? האם זה הוראת קבע כל חודש הסכום שיורד? למי אני פונה כדי לבטל את התשלום אם זה כל חודש יורד לי? האם יש נציגים של בליזארד בארץ? יש שרתים ישראלים שלהם אני יכול לשלם? בבקשה מי שיכול לענות לי על השאלות האלו אני מאוד ישמח תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתיחתה של החנות הדיגיטלית המובילה למשחקי מחשב למכירה של מודים, כשמשחק התפקידים Skyrim מוביל את הדרך, מעוררת דיון סוער ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסטודיו שהביא לנו את החידושים למשחקים Wasteland ו-Torment חוזר אל קיקסטארטר בפעם השלישית - כדי להחזיר לחיים את סדרת The Bard\'s Tale הקלאסית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%98%d7%9f-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
הפצה: Ignition Entertainment פיתוח: Zombie תאריך יציאה: Q3/2010 מנוע:Unreal Engine 3 ז'אנר:Modern First-Person Shooter אתר הבית: www.playtangodown.com טריילרים http://www.gametrailers.com/game/blacklight-tango-down/12790 מהתרשמות שלי מהטריילרים האחרונים מתערוכת E3 מדובר במשב רוח מרענן בז'אנר המדברי של ה FPS מאחר והחברה אמיצה מספיק בשביל להכריז שהם מנסים לשנות את הענף לטובת הגיימרים ולצאת במחיר משוגע של 15$ כדאי מאוד שיהיו למשחק הזה הרבה תומכים כי יש פה גם ענין עקרוני. מלבד זאת, על פי הטריילים נראה כי הגיימפליי מלוטש והנשקים נראים מעולה. 7 מצבי משחק ו 12 מפות יעסיקו אותנו מספיק זמן. המולטי יכיל עד 16 שחקנים ובנוסף גם מצב קואופ לשחק עם חברים (יהיה סינגל?…
-
- 104 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם רק אצלי (ראה מפרט) המשחק עובד גרוע - מקרטע מחוץ לבניינים ועובד לאט (בלי AA\AF) ועובד לא חלק בתוך בניינים - לפעמים יש קפיצות - והכל ברזולוציה של 1024X768 @ high details.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני ממש לא מעודכן.. אז סליחה.. חח אבל יצא סוני פליסטישן 3? אם יצא איך הוא שווה? כמה הוא עולה? שווה להשקיע? שמעתם על ג'וק או משהו כזה?? אם לא מתי הוא יצא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם ניתן להריץ את Dead Island CO OP על LOW ב720P- ב25-30 FPS על GT 210? שאר המפרט סביר בשביל זה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חודש לפני ההשקה של אחד הכותרים המדוברים ביותר בשנים הארונות, אנחנו מקבלים מידע אודות המערכת שנזדקק לספק בכדי להנות ממנו באופן המיטבי לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-להשקה-אלה-הם-דרישות-המערכת-של-fallout-4/
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הורדתי(מgamesplanet נה נה בננה) את GTA 4 והתחלתי לשחק.. להפתעתי המשחק מאוד כבד ואני נאלץ לשחק על הגדרות מאוד נמוכות וגם אז ישנן תקיעות. הנה לוג הבאנצ'מארק שביצעתי: Statistics Average FPS: 26.46 Duration: 37.53 sec CPU Usage: 99% System memory usage: 72% Video memory usage: 93% Graphics Settings Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz) Texture Quality: Low Shadow Quality: Low Reflection Resolution: Low Water Quality: Low Texture Filter Quality: Tri-Linear Night Shadows: Off View Distance: 17 Detail Distance: 9 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT Video Driver version: 258.96 Audio Adapter: Fast Track Pr…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק halo combat evolved מותקן אצלי על המחשב וגם אצל אחי במחשב אחר (2 מקוריים) אנחנו יכולים להיכנס לשרתים אחרים שאנשים פותחים אבל בתנאי שכל אחד בנפרד משחק אם אני נכנס ואז אני אומר שיכנס מהמחשב שלו לשרת שאני נמצא הוא לא יכול אבל אם אני/הוא פותח שרת אז אנחנו יכולים להיכנס אחד לשני ולשחק ביחד מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ששנינו נוכל לשחק ביחד בכל שרת ששחקנים פותחים?? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התקנתי בדיוק את המשחק ומאז שהתקנתי אותו יש לי פס כחול בצד שמאל של המסך.. זה נשאר תמיד במשחק, לא במשחק, לא משנה מתי.. ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות ריסט ולא עוזר.. רציתי לצלם לכם תמונה אבל בפרינט סקרין זה לא מופיע (בעיה במסך? איך יכול להיות בדיוק אחרי שהתקנתי באטלפילד?) המסך זה dell u2311h, המעבד 955, כרטיס 5870 ו4GB זיכרון (DDR3) מישהו יודע מה הבעיה? עדכנתי כבר דרביירים ולא עזר =/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-