משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הפרק החדש (והאחרון?) בסדרה המהוללת של הידאו קוג\'ימה נראה מוכן ומזומן להשקה הרשמית בספטמבר, עם סרטון משחקיות אדיר בן לא פחות מ-40 דקות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metal-gear-solid-v-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%aa-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכנסו, תירשמו ותהנו http://www.outwar.com/page.php?x=1164170
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקיי למרות שיש לי מחשב יחסית טוב (מפרט מימין) המשחק היחיד בנתיים שאני אוהב זה redalert II שלא מצריך אפילו רבע מהיכולת של המחשב שלי המשחק המודרני היחיד שאהבתי עד עכשיו היה far cry. ניסיתי לשחק גם ב-oblivion, counterstrike, WOW, quake ולא ממש אהבתי אני מחפש משחק אסטרטגיה דומה ל-red alert או משחק סימולציה למשל סימולצית טיסה. אני בכל אופן לא מחפש משחק אינסופי לשקוע בו שעות על שעות כמו oblivion אלא משחק יותר קליל. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם המשחקים האלה בטוחים מבחינת וירוסים, רוגלות וכדומה? חבר שלי אמר לי שזה יכול לעשות הרבה וירוסים אבל הוא לא מי יודע מה מבין...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש Ventrilo ורוצה לשחק Battlefield 2 עם שחקנים ישראלים מוזמן לשרת ה Ventrilo שלנו. NewYork5.NationVoice.com 3803
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plaync.com/us/games/aion/ MMORPG מדהים אותו פיתחה NCSOFT, בעל מנוע ה...CRYTEK !!! טרם נראה מנוע כזה על משחק MMO. נראה מעולה, הולך לעלות 15 דולר לחודש, וצפוי לצאת בתחילת 2008. סתכלו תמונות ותקראו קצת, בהחלט יש למה לצפות, רק שלא יאכזבו.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיות בשני משחקים... בhl2- התחלתי לשחק לפני כמה ימים והגעתי למחסן שהמורד המתחזה לחייזר הכניס אותי לשם... משם הצלחתי לקפוץ מהחלון.... והגעתי לאולם גדול עם הרבה חייזרים ששומרים... מה עלי לעשות משם?? :s05: ובteam fortress 2: יש לי בעיה שכל כמה דקות המשחק נתקע ומופיעה הודעת שגיאה... ההודעה מדברת על משהו בזיכרון.... יש למשהו פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. זה בעייה רק אצלי א שגם אצלכם, נפלו השרתים והכל נדפק, אין אפשרות לשחק...בעע..(זה כבר יומיים ככה). גם לכם זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי :'( :'( זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! :s05: תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לדעתי ב- populous הקוד הכי יפה הוא שאפשר להוציא כמה דרקונים שרוצים הרי געש קדחות וכל הקסמים שיש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
רציתם פעם לדעת מהיכן הגיעו הרעיונות לסדרות המשחקים הגדולות בעולם? בסדרת "הסיפור מאחורי" תוכלו לגלות את כל הפרטים, והפעם על הפרק - Rayman מבית יוביסופט.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם כל ההודעות שקראתי על משחקים נזכרתי במשחק ישן ששיחקתי שהייתי קטן.. אתה משחק בתור כלב ים (בערך) ואתה יכול להאריך את הבטן וככה לטפס על הקירות, אתה מחסל את היצורים עי קפיצה עליהם ויש ממש הרבה שלבים במשחק.. אם אני לא טועה קראו לו ROBO משהו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חח איך זה נשמע עלוב בעיברית... תענו בבקשה!!, תודה לעוזרים, אאבביי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
דייי פדידה משחק כל הזמן בבאן שלי בקהילה פעם 4 שעות פעם יום פעם 2 ימים אני כבר לא יכול איתו מנהלים בבקשה לטפל בזה ולא פדידה אני רוצה מנהלים אחרים לא אתה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין. פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה. עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר. התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק. הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם". הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה ג…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
פראג מובי שעבדתי עליו בשביל חבר כבר כמה זמן מקווה שתאהבו את התוצאה ואשמח ללייק אם אהבתם:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפעם בבנק. אני משיג את המפתחות מהמנהל, הורג את כולם אבל הכספות לא נפתחת(הדלתות עם הסורגים האלה נעולות!) מה עושים? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמות מוגבלת להוסיף שרתים ל favourite בבאטללוג? משום מה חלק מהשרתים שהוספתי בעבר אני לא רואה אותם, זה על חשבון החדשים שהוספתי ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה: חברים שלי הפילו עלי לארגן לנו lan party לכבוד סוף השנה. הבעיה היא שבערך שנתיים לא עקבתי אחרי שוק המשחקים והרקורד שלי עומד על בערך משחק אחד לחצי שנה... אוקי, פרטים טכניים: + אנחנו 3 אנשים + עוד 2 דרך חיבור VPN ( כלומר לא יהיו איתנו לאורך כל הסופש). + המחשב הכי חלש זה הלפטופ שלי, והוא די חלש: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz nVidia GeForce 8600M GS - 256 MB 2GB RAM + משחקים ששיחקנו בעבר (אלה שאני זוכר): neverwinter nights 2 storm of zehir Red alert 2 starcraft dungeon siege 2 serious sam 1\2 unreal tournament 2004 (או 2003 לא זוכר..) baldur's gate 2 אני אשמח אם תוכלו לזרוק לי רשימה של משחקי LAN כיפיים , עם דגש על RTSים, …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1)איך משתמשים במנגנון of the ball??מה מטרתו ועל מה צריך ללחוץ??אני לוחץ על z ואז יש לי 3 שחקנים ועם כל לחיצה זה עובר שחקן,אבל מה הלאה,איך בדיוק משתמשים במנגנון ועל מה בדיוק ללחוץ??אשמח לתשובות מפורטות ככל האפשר!!! 2)איך אני עושה טורניר גביע העולם או גביע אלופות???האופציות היחידות שראיתי בטורנירים זה גביעים מקומיים כמו הגביע הבלגי וכדומה... צריך תואר ראשון בשביל להבין את הממשק המסובך של התפריטים... בהמון תודה על ההשקעה...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כשאני טוען משחק בCOD זה עובד בסדר על איזה 40+\- פריימים (ב1600X1200) אבל כשאני נהרג נגיד וזה טוען שוב פתאום זה זוחל על 20 פריימים ופחות..... רק כשאני יוצא מהמשחק ומפעיל אותו שוב זה חוזר להיות נורמלי.... למישהו יש מושג מה זה?! :
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-