משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי המלצה מכם על המשחק אך שחכתם לכתוב שהוא רק לחלונות 98 ו95? מוזר... יש דרך לסדר את זה?.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
הורדתי gta sa ושאני מנסה להכנס למשחק הוא פשוט לא עושה כלום אני לוחץ פעמיים ויש שעון חול ואחרי זה כלום לא קורה יש לי xp אם אתם יודעים מה הבעיה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכם שמי תומר התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואמרו לי שאני יכול ללמוד הרבה בפורום הזה אז נרשמתי (-: ב. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלה שלי פשוט זה היה נראה הכי מתאים ג עכשיו לשאלה שלי יש לי וינדוס XP SP2 אני לא מצליח להתקין את המשחק הירוס הראשון! .... זה פשוט נכנס לCMD ויוצא אין לי מושג איך מתקינים אותו או ביכלל משחקים ישנים בוינדוס אשמח לקבח מכם תשובה (=
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אודה אם תעבירו את ההודעה לפורום שאוכל לקבל עזרה בו, יש לי בעיה במחשב חדש שאני לא ממש יודע איך לדבג אותה, אשמח לכל רעיון מצידכם ... מחשב חדש עם מעבד E6750 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך Sapphire 3650 512MB הוינדוס מותקן חדש עם כל העידכונים עד השבועות האחרונים. משחקים כגון SIM2 , SIM CITY ומשהו אחר בסגנון נסגרים בפתאומיות ללא הודעת שגיעה לאחר כשעה במשחק. לא מצאתי שום בעיה בכל מצב אחר במחשב. לא מצאתי הודעה רלוונטית ב EVENT VIEWER ואין לי מושג איך לבדוק תאימות המשחקים ברמת הגדרות. התחממות המעבד ? - לא יודע ... שעה נשמע לי זמן ארוך לבעיה הזו ועכשיו עדיין לא ממש חם, מחשב שקורס מחום גם אמור לעשות ריסט וכאן זה לא המקרה. התחממות כרטיס מסך ? - לא יודע אי…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ואני בשלב השני במכרה ואני תקוע באיזה קטע שאני אמור למצוא את הליבה ולהפסיק את החשמל כדי שאני יוכל לעבור על איזה שביל מחושמל ... מישהו יודע איפה זה או מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
הכירו את הכותרים הבולטים מארץ השמש העולה שהחליטו לוותר על השקה מחוץ לגבולותיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים את חברת אטארי? היא מכריזה על כוונה לשוב אל עולם הקונסולות, אחרי שני עשורים של מאבקי הישרדות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
התנופה שבמאבק בטכנולוגיות הגנות הקבצים ממשיך, כשגם משחק הכדורגל הפופולרי של EA Games מופץ לפתע ברחבי הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני חדש בתחום. [עד עכשיו הייתי רק עם פיראטי....] אז אשמח מאד אם מישהו יכול לתת לי טיפים להתחלה. יש לי כבר מס' שאלות: אני רואה שאנשים נהנים להרוג את הדמות שלי. הבנתי שמקבלים על זה נקודות. יש מצב להמנע מזה? לדוגמה, אני יכול להגביל מי יהיה נוכח באונליין? [רק חברים, צוות, וכו'] לא הבנתי איך המשחק נשמר. באופליין הוא די ברור. באונליין זה מעורפל עם שמירות אוטומטיות. יש מצב לשלוט בזה? [אולי קובץ מקומי שמסתנכרן] בכל מקרה אשמח גם לחברים חדשים שעדיין אינם בנמצא. שמי shmuel_dekel. אם תשלחו לי בקשת חברות, אנא הודיע לי שאתם מפה, ומה שם המשתמש שלכם פה. [זה יעשה את זה יותר נעים וביתי ] תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Persona 5 הוא משחק תפקידים אפל, ממכר ומיוחד שאסור לכם לפספס לכתבה
-
אין לכם ידע משמעותי בתכנות ובעיבוד גראפי אבל יש בכם אהבה גדולה מאוד לגיימינג? תתפלאו, אבל זה מספיק בכדי להפוך את הרעיונות והחלומות שלכם לכותר משחק ממשי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
פלטפורמת ה-Steam לא מפסיקה לצמוח וחוגגת 67 מיליון משתמשים רשומים פעילים באופן חודשי ברחבי הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
גם Valve וגם Gearbox Software מתכוננות להתנסות בז׳אנרים חדשים ובלתי רגילים עבורן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה וכמה כותרים חדשים ומעניינים הושקו להם בימים האחרונים, לאחר תקופת יובש לא קטנה, ורובם גם זוכים לאהדה מהשחקים ומהמבקרים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
כשכבר היינו משוכנעים כי חיסולה הסופי הוא בלתי נמנע, הגיע הרענון שגרם לכדור השלג להתחיל בגלגולו - וכעת נראה כי סדרת משחקי Age of Empires עושה קאמבק, ובענק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
כותר הפעולה האומנותי והמסוגנן Okami יגיע למחשבים האישיים בפעם הראשונה - 11 שנים אחרי שהושק במקור, אי שם בעידן ה-PlayStation 2 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
- 2 followers
-
-
הפסקה של שנה אחת תאפשר למותג היוקרתי מבית Ubisoft לחזור אל מסלול ההצלחות שלו? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מרגיש פרק ההקדמה של משחק ההרפתקאות הבלתי צפוי והמצליח מבית Square Enix? התשובה בפנים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי! רוצים לנסות חדר בריחה בחינם? נרגש לשתף אתכם במשחק חדש שיצרתי שיכניס אתכם לחדרו של פסיכופת מטורף. המשחק בעברית, ברוח משחקי ההרפתקאות של פעם, זמין למשחק דרך הדפדפן (לא דורש הורדה\התקנה) ולוקח כ-30דק‘ לסיום. האם תצליחו להימלט בזמן? אם הצלחתם, שתפו בתגובות כמה זמן לקח לכם תהנו! יום טוב, יהונתן הלינק: https://planariastudio.itch.io/psycho-room
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני כבר כמה חודשים מנסה להפעיל את המשחקים הנ"ל אך זה לא עובד, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. הבעיה היא פשוטה, ברגע שאני לוחץ על הצטרפות למשחק, origin לא פותח את המשחק והדפדפן אומר לי לפתוח את origin (הפתוח...) מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מישהו הצליח להתחבר ב Pro Evolution 2018 לשחק ברשת (אונליין)? קניתי את המשחק וממש אכזבה, זמן עלייה ארוך מאד בPC (במחשב מאד חזק) והאונליין שונה מהגרסאות הקודמות ולא עובד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פגרת הקיץ הסתיימה רשמית לפני מספר שבועות, ומאז ועד היום אנו מקבלים הרבה סיבות חדשות לשמוח ולהתלהב, גם ב-PC וגם בקונסולות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
אחוות המתנקשים של יוביסופט חוזרת לאחר מנוחה ארוכה מהרגיל - ותדרוש חומרה מודרנית למדי בכדי לפעול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
- 2 followers
-