עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by orelhinde,

אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Bug2000,

המשחק אצלי בשפה האיטלקית אני רוצה בכל זאת שיהיה באנגלית. יש אולי איזה PATCH שיכול לשנות את השפה של המשחק לאנגלית ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by eranmor,

Rאיתי עכשיו תמונות של UT2004 והגרפיקה שם ניראית פשוט מהממת אולי הטובה שראיתי אי פעם http://www.gamespot.com/pc/action/ut2004/screenindex_6029538.html איך לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Delta Force Xtreme טוב רק רציתי להגיד דברים טובים על המשחק הזה .........פשוט כיף לשחק בו והגרפיקה מדהימה .......באמת מפתחי המשחק עשו שם עבודה מושקעת ......לעומתו לא אהבתי את הSWAT 4 .....לדעתי SWAT4 הוא יותר אכזבה מאשר הצלחה....ועוד במחיר של כזה משחק בסביבות ה300 שזה יקר מאוד.....

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by rasta22,

היי אנשים רציתי לשאול א. לפני כל משימה איך אני יכול לבחור לי כלי נשק ב. האם במהלך המשימה אני יכול להתחלף עם החיילים זתומרת שפעם אני אהיה הצלף פעם ההוא עם המג וכדומה ? תודה מראש אגב משחק חזק ומומלץ ביותר

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. היי כמה שאני לא מחפש, נראה כאילו יש הגבלות בארץ על קניית משחקים יותר ממה שיש על סמים (יותר קל לקנות סמים ONLINE או פורנו או כל דבר אחר, מאשר לקנות משחקים) כל אתר שאני מנסה, חוץ מלארה"ב וקנדה, מסרבים בתוקף למכור לישראל יש למישהו פתרונות? אתרים שכן מוכרים משחקים ככה שאוכל להוריד ONLINE ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by TimoTy,

אני וחבר רצינו ךשחק ברשת אבל זה לא ממש כיף בלי בוטים... אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי איך אוכל לשים בוטים בסרבר ? תודה רבה ;D

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by liav12,

התקנתי את המשחק וכשאני מפעיל אותו הוא מגיע ל intro של אנוידיאה וישר משם יוצא לדסקטופ. יש לי דרייברים מעודכנים של כרטיס מסך ודירקט איקס ואפילו התקנתי אותם עוד פעם והוא לא מוכן להפעיל את המשחק. עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. שלום! אשמח לעזרה! אנחנו מנסים להוריד CC למשחק SIMS 4 מאתרים כמו אלה - https://www.thesimsresource.com/downloads הקבצים שהיו יורדים בהתחלה היו עם סיומת PACKAGE והצלחנו להוריד קובץ אחד אבל מייד אחריו המחשב לא מאפשר לפתוח יותר אותם וכותב לי הודעה כזו - האם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה.? מדובר במחשב חדש . תודה רבה ! יעל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DS,

אז ככה התחלתי את המשחק והתחלתי מפה אחת. עכשיו מה אני עושה?? הולך לסינים האלה והורג אותם?! קיצור לא מבין את המשחק בכלל

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by MilkMan,

חיפשתי בגוגל וכול אתר אומר משהו אחר, אחד אומר סוף 2006, אחד אומר בפברואר [עכשיו], אחר בכלל אומר 2009 :'(

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by shimon956,

הורדתי את המשחק מן האתר ואני לא יודע איך לשחק בזה מישהו בבקשה יכול להסביר איך משחקים ???

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. מה להתקין ? far_cry_v1.4_cumulative.exe 03-Oct-2006 15:20 181M או far_cry_v1.4_standalone.exe 03-Oct-2006 15:21 124M http://patches.ubi.com/far_cry/

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by The Evil Dead,

שיחקתי אישית בבטא ומאוד אהבתי, רציתי לדעת אם יש עוד שחקנים מהארץ? אני בעד להקים פלוגה ישראלית ולייצג את עצמנו בכבוד מי בעד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אשמח לקבל המלצה תודה

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. שלום לכולם. בזמן האחרון שאני משחק Battlefield יש לי בעיה של פינג גבוה. זאת אומרת שלפני הבעיה אני הייתי מתחבר לדוגמא לשרתים באירופה בפינג של 40-90 ועכשיו שאני מתחבר לשרתים באירופה יש לי פינג בממוצע של 200-800 וזה גורם לי להרבה לאגים ולבעיות חיבור לשרת. אני לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את זה. יש לי אינטרנט של בזק 12 מגה. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zobi12,

בבקשה תנו לי קודים למשחק

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yonizaf,

איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום! יש לי דיסק של PES6 מקורי...אין לי את הקופסא והחוברת(נאבדו לי-אני שם בגלגלת את הדיסקים)רק את הדיסק. רציתי לדעת איך אפשר לשחק PES ברשת כי רשום לי password מה זה הסיסמה הזאת? אם הסיסמה רק על הקופסא אז יש דרך לשחק אני נגד חבר שלי ע"י IP כמו בפיפא שלא חייבים דרך חדרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. היי אני באמת שלא מבין את זה, יש לי מחשב-על (תסתכלו על החומרה שלי ) ועדיין אני לא מצליח להפעיל את המשחק על הגדרות טובות, אם אני משחק על מדיום ובלי AA, כי אם אני מעלה אחד מהם, המשחק מתחיל לקרטע!! יש פיתרון לזה? הרי ברור שזה לא אמור להיות כך, כי GEARS OF WAR נראה פצצה ורץ חלק חלק על ההגדרות הכי גבוהות!!

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by IlanF,

למה לעזעזל הפקודה הזאת לא עובדת לי? מה אני רושם לא נכון? bind q mm_player_add_adrenaline 100 זה מחזיר לי את זה: bind <key> [command] הפקודה עצמה עובדת, אבל הבינד לא עובד בשיט

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

כאן רשום שהוא יצא ביוני 2007 http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html?q=Resident%20Evil%204 אני רואה עכשיו שהוא נפרץ... והוא לא קיבל ניוק WTF?!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by arik100,

הממ עכשיו שידרגתי כרטיס מסך וחשבתי שעכשיו הוא יריץ על ULTRA/HIGH בלי בעיות ומסתבר שלא זה המפרט: E6750 2X1GB HD6850 GIGABYTE OC VER מה נראה לכם הבעיה? המעבד או הזכרון? האם תוספת 2GB תפתור את הבעיה ותריץ לי ULTRA בלי בעיה ? או כבר לשדרג פלטפורמה שלמה?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  24. היי, אם לקצר - חיפשתי תוכנה שתאפשר לי לדבר עם חבר שלי בזמן משחק רשת אבל כל תוכנה (סקייפ, מסנג'ר וכו') שמאפשרת את זה פתאום מאיטה לי משמעותית את משחק הרשת. זה לא עניין של זכרון או כרטיס גרפי - גם משחקים ישנים מקרטעים ברשת בגלל זה (baldurs gate למשל), אני יכול להפעיל עם משחק הרשת 4 תוכנות רציניות במקביל וזה ילך יופי אבל דוקא תוכנות הדיבור מקלקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. רציתי לדעת איך אני משנה את המקשים בכלי רכב אצלי נוסעים (קדימה) ב-W רוורס (אחורה) ב-S שמאלה וימינה בעכבר השאלה שלי היא איך אני יכול להחליף את המקשים שיהיה ככה קדימה W אחורה S שמאלה A וימינה D תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.