עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איפו אוכל למצא סרטונים של BF2? בעיקר ארוכים מעל 1 MIN

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. האם כדי לכסוך ולקנות PS3 או לכסוך ולקנות PC חדש וגם בשקשר למשחקים איפו הגרפיקה יותר שווה ואיפו המשחקים יותר שווים?

• 125 תגובות
    • 11.3k צפיות
  3. אני רוצה לקנות PSP מארה"ב... מישהו יודע או מכיר חנות שיש לה אתר בארה"ב (ואל תציעו לי EBAY) תודה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שחקתי בדמו ואהבתי השאלה שלי היא בקשר למשחק ברשת אם יש לו שרתים באירופה(קראתי שאין לו שרת יציב כמו BF2 שכל אחד צריך לפתוח) מישהו שחק ברשת במצב משחק שהוא כמו BF2 ? אני יודע שזה רק יצא באירופה אז אולי זה מקודם מדי לשאול אבל אם לדעתכם היו לזה מספיק שרתים עם פינג טוב לישראל (עד כמה שפניג יכול להיות טוב) תודה לעונים

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מחפש את החנות הכי זולה בארץ, שאני אוכל לקנות דרכה משחקים. קניתי לפני חודש את BF2, ועכשיו הוא זרוק בצד כי הוא משחק דפוק. אז אני עומד לקנות את COD II, אבל אני רואה שהמחיר 250 ש"ח :-X. המשחק יצא לפני חצי שנה, והם עדיין דופקים במחירים :-\. יש סיכוי למחיר זול יותר בארץ :s05: ואני לא מדבר על הפרש של 10-20 שקל! אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל (עם משלוח לארץ) אם זה יצא זול יותר.

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  6. ??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DS,

אני בצ'פטר 2 אחרי שאני פורץ את ה EYE בדירה של החבר שלה. יש שם כזה עכביש שצלה את הקוף ואני לא יודע מה לעשות . איך להתקשר ל אובליביה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by flatout,

הגעתי לאיזה שלב שאני אים האופנוע ים ויש כמו שער ענק כזה אני ניכנס לתוך הביניין כידי ליפתוח את השער אני עובר כמה חדרים והורג כמה חיילים ואז שאני מגעיה ליפתוח את השער הדבר הזה שמסובבים ופתוחים איתו את השער שבור ואין לי מוסג איך לעבור תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  10. אני חושב שהכי אהבתי את וורמס ארמגדון...בגלל החידוש שהוא הביא וסתם כי הוא העביר לי הרבה שיעורים בבצפר מה אתכם? איזה הכי אהבתם? אני אישית התאכזבתי מוורמס מייהם החדש, אני חושב שכל ה"קטע" במשחק זה שהוא בדו מימד...תלת מימד סתם הורס אותו... ועוד שאלה, מה עדיף מבין השניים וורמס ארמגדון או וורלד פארטי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Fighter,

מישהו יודע מתי יוצא?

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by GbeTech,

היי אפשר לקבל המלצות למשחקי Space Simulator? אתם יודעים, שיש יקום ענק כזה, ספינות וכד'. עדיף עם עלילה טובה (כמו Freelancer הישן). תודה

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by yotam360,

יש לחבר שלי מישראל PSP שהוא קנה מארה"ב והוא רוצה לקנות משחקים מישראל... האם הוא יכול לקנות משחקים מישראל???

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  14. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

צריך דרישות מערכת לFEAR שיעבוד על רזולציה גבוהה בלי תקיעות ,חלק יעני..תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Pease Brother,

היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  16. בגימספוט פתחו פינה על E3 http://www.gamespot.com/e3/index.html וביגלל שהתערוכה מיתקרבת חשבתי שבימקום שיהיו הרבה דיונים אפשר ליפתוח דיון אחד גדול פה ולמי שלא יודע אז-

• 126 תגובות
    • 8.9k צפיות
  17. Started by The UnKnown,

מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by Pease Brother,

i have some problems with this game: i have alot of lags my pc is old but in the demo it was fine no lags but in the full i have alot of lags.i install alot of patchs maybe that is the reson? so why is that in the demo i dont have lags and in the full i have lags ?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by avivlevy,

בשלב הראשון אחרי המקום הזה שיש חדר מלא פחיות עם חומר דליק אז יש מקום עם מים ומלא צינורות מה אני עושה שם (תחף אני שם תמונה"( ????

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה במשחק NBA 2006 אני התקנתי פאץ של יורוליג במשחק ואני לא יודע איך לבטל אותו ולהחזיר את זה למצב הקודם אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה לתת לי שיטה להחזיר את זה למה שזה היה אז שבבקשה ירשום פה אני גם רוצה אם מישהו בבקשה מוכן לרשום לי אתר שבו אפשר להוריד פאצים של עידכון רגיל NBA 2006 שיהיה כמו עכשיו לדוגמא שהרגיל היה לי בNBA סטיב נאש בדאלאס אז אני רוצה שהוא יהיה כמו באמת בפיניקס אז בבקשה גם תעזרו לי בזה זה מאוד חשוב ואני צריך את זה כמה שיותר מהר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by ea666,

פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by coorva,

צריך קובץ שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH בקטע שאחרי הבית סוהר הקובץ נמצא ב- My Documents\Bethesda\Call of Cthulhu\AutoSave אודה למי שישלח לי ל- vilo1@walla.com

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by mooosa,

CSS לא עולה. זה מעלה לי את מסך הטעינה: אחרי זה המסך נהיה שחור, ואז חוזר לאיך שזה היה בהתחלה. בלי מסך טעינה, רק ה-steam דלוק. ניסיתי כבר למחוק את css ולהתקין שוב אבל זה עדיין זה לא עובד... בבקשה תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by yotam360,

האם ל-PSP יש אזורים כמו שיש ל-PS2??? כלומר אם אני קונה PS2 מארצות הברית ואני קונה משחק מהארץ, המשחק לא יעבוד. נראה לי שהאזור שלנו שלנו זה PAL או משהו כזה... אז אפשר??? ושאלה שניה: האם אפשר לקנות סרטים ל-PSP?? תודה לכל העונים ;D :

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by DS,

תגידו חברה אתם יודעים אם נגיד איך יראה ה XBOX או ה PS יותר טוב? על מסך 21 " של MATZ או על מסך דק 19" למחשב

• 30 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.