עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום חברים אחרי התקנה תקינה של דיסק של המשחק לאחר שפירמטתי המשחק לא עולה ונותן לי שגיאה: it apears that call of duty 4:modern warfare did not quit properly the last time it run. do you want to run the game in safe mode? this is recomended for most people it will change your system settings but not your control מה זה?? הדיסק בתוך הכונן איך מתקנים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. באלו דרכים אני יכול לעלות את המהירות במשחק רשת יש לי ולחבר שלי מחשבים חזקים מאד כך שזאת לא הסיבה ,שנינו מחוברים לרוחב פס של 1.5 כך שזה נראה לי בסדר הורדתי גרפיקה וזה עדין לא עוזר הורדתי רזולוציה וגם זה לא עוזר אם למישהו יש עצות אני ישמח לקבלם.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, ניסינו 5 אנשים לשחק ב Age of Empires II Expansion: The Conquerors ב מולטיפלייר, בסוג התחברות מסוג: Internet TCP/IP Connection for direct play עכשיו זה עובד בשיטה שאחד עושה CREATE השאר עושים JOIN ל IP שהוא נותן לנו. לא הצלחנו לשחק מכיוון שנתקלנו בבעיה,שמחוברי DSL מצליחים לראות רק את המשחקים אשר נפתחו ע"י משתמשי DSL, ואלה של הכבלים רואים רק את המשחקים שנפתחו ע"י מחוברי כבלים. והפוך לא!כבלים לא רואים משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי DSL ו DSL לא רואה משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי כבלים... באמת מוזר... אני יודע שהכתובות ב DSL וכבלים שונות כמובן,והחלוקה היא אחרת לגמרי,אבל האם לא ניתן לשחק בצורה ישירה זו מבלי SERVER חיצוני באינטרנט....? האם מישהו שמע על …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by matan147,

הורדתי תמשחק וזה מבקש ממני סיסימא ושם משתמש חפשתי באיטרנט תאתר הרישמי+הרשמה ולא מצאתי מי יכול לעזוטר לי בענין הזה אני מאוד ימח תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

6. Started by hike101,

בעיה מוזרה. שיחקתי במשחק כמה שעות בלי בעיה ולפתע המחשב נכבה עקב התחממות יתר (בעיה אחרת). כעת כשאני מנסה להריץ את המשחק הוא מעלה את הכותרות הראשונות (קטע קצר שרואים את שמות החברות המפיצות) ואז הוא יוצא לשולחן העבודה ומודיע ש swkotor2.exe קרס. התקנתי מחדש, מחקתי והתקנתי שוב, מחקתי והתקנתי בכונן אחר. שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון או פיתרון? אשמח להצעות. תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by DS,

מנכ"ל Activision(החברה המפתחת של CoD) הודיעה ש CoD 3 ייצא רק ל Wii ל PS3 ולאקס 360 הוא הודיע כי המכירות היו טובות אך ל360 המכירות היו מצוינות וזו הסיבה Gamer חבל........ טוב אולי יהייה לי תקציב לויי

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by Superative,

אז ככה,היום ניסיתי להיכנס למשחק וכל פעם זה כותב לי את זה כשאני לוחץ על הסמל בשולחן עבודה : קניתי את המשחק,והדיסק בתוך המחשב. אין לי מושג למה זה קורה. ועשיתי RETRY הרבה פעמים זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by ~BaRaK~,

10. Started by r1plet,

לאחרונה יותר ויותר אני שם לב לכך שהקונסולות של הדור השלישי (XBOX360 וPS3) משתלטות יותר ויותר על שוק הגיימינג, ויותר מזה - קהילת הגיימינג. אני לא גיימר מטורף ובתכלס לא משחק בכל-כך הרבה משחקים, אבל מספיק שאני שחקן COD ומעודכן בכל הנוגע למשחקים בכלליות ואני רואה בברור משחק אחר משחק איך הPC נופל מול הקונסולות. הדוגמא הכי רלוונטית כרגע היא MW2 - האם קיים בכלל אספקט שבו המשחק לא עדיף בקונסולות? אפילו COD4, למרות המודים והשרתים הייעודיים אני אישית הייתי מעדיף לשחק בקונסולות נטו בגלל הקהילה האקטיבית. אפילו עניין הגרפיקה שבו המחשב כביכול גובר על הקונסולות - אני תמיד אעדיף לשחק באותם ה30FPS ה"מסכנים" ורז' ה1920*1080 או במקרה הפחות טוב 1280*720 ובכל זאת להנות ממשחק שזורם 98% מהזמן ב…

• 85 תגובות
    • 10k צפיות
  11. יש את ההנחה בgreenmangaming אבל אני לא יודע אם כל העדכונים והפאטצ'ים שרוקסטאר יוציאו אני גם אקבל אותם. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היה לי אתר ממש טוב gamespot בטח כולם מכירים אבל הוא עכשיו אך ורק בתשלום מישהו יכלל תת לי אתרים ?! please ? תודה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  13. כן כן כולנו יודעים ש E3 רק מביאה עלינו דברים לטובה וכך גם עם שלושת הטריילרים האלו של HL2,האמת קשה לי להחליט למה אני יותר מצפה,לדום3 או להאלף לייף 2... לפי מה שרואים בסרטונים האינטראקצייה עם הסביבה פשוט מרהיבה,כמות הדברים שאפשר לעשות עם הסביבה והחפצים השונים פשוט בלתי מוגבל. http://www.worldoverclockers.com/Downloads/Files/Half%20Life%202/Videos/Halflife2_2003_GS_1.mov http://hl.gamigo.de/teaser/half-life2_teaser_2_big.mpg? http://www.gamershell.com/download_2158.shtml תיהנו כי יש איכות!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הדמו קרס לי וגם המלא היום ראיתי שיצא דמו חדש שתיקנו בו את הקריסות http://www.gamershell.com/download_23484.shtml - Fixed some very important rendering issues with new ATI cards and drivers - Other fixes like crashes on certain configurations or even new solutions to some puzzles. והוא רץ לי טוב השאלה שלי אם יש תיקון למשחק המלא ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. Started by naki,

המשחק ירד לי בסטים. נכנסתי ישר לאפשרויות כדי לראות את האופציות.. משהו מאוד לא טוב קורה עם המשחק הזה... ניסיתי לצלם תמונה של התפריט, לא יודע איך עושים את זה בטקסטורות אין אפשרות מעבר לנורמאל, אין שום אפשרות מעבר לhigh בכל האפשרויות.. כל התפריט של המשחק עצמו מקרטע.. כשהרצתי את המבחן ביצועים ראיתי גרפיקה פחות טובה ממה שהיה בarkham asylum ובמקרה שיחקתי בו אתמול... התקנתי את הדרייבר החדש של המשחק. הכי מוזר זה שקרה לי פעמים שבמעבר בין תפריטים ראיתי אייקונים של ps4. ואין לי שום בקר מחובר. מאוד מאוד מוזר. המשחק הזה קיבל 9.2 בign מבחן על ps4

• 78 תגובות
    • 18.8k צפיות
  16. http://www.destructoid.com/how-naughty-lost-command-conquer-generals-mission-now-downloadable-123049.phtml http://www.commandandconquer.com/portal/site/cnc/article/detail;jsessionid=01104DCE801D61B17D23CF20F3F3EC5E.ea-e-h-p-del1-3?contentId=a7004223c8faf110VgnVCM100000100d2c0aRCRD שווה התקנה מחדש של generals

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לאחר הרבה הדלפות בלתי רשמיות ממבחני האלפא, הגיע הזמן לקבל היכרות ראויה עם המשחקיות שמצפה לנו בפרק השישי של סדרת משחקי ההתנקשות הנודעת לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-סרטון-משחקיות-רשמי-ראשון-ל-hitman-המחודש/

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. לילה טוב! רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד למה יש לי פינגים גבוהים בFEAR COMBAT ??? מזה יכול להיות? אני מחובר בראוטר ,אבל גם כשהיתי מחובר דרך מודם ישיר זה היה ככה . למה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי!, אז ככה, קיבלתי מייל משירות הXBOX LIVE שאומר שכנראה החודש ישחררו דמו של GEARS OF WAR: This month we are gearing up for the release of survival horror tactical shooter Gears of War with a win a faceplate competition. Check the game out for yourself by downloading the trailer from Marketplace. We also have news on the new Splinter Cell game and mech mayhem in Chromehounds הולך להיות חודש מעניין!! דיווחים וSCREEN SHOTS כשישוחרר כמובן!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by gtf,

אני בקווסט הראשי ואני צריך להשיג את החפץ השני כדי שמרטין יוכל לפתוח איזה מעבר לעולם אחר, אז הוא אמר לי לדבר עם ג'פרי שאמר לי להשיג את החפץ שני מאיזה מקדש. הגעתי למקדש הזה ואני חושב שגם לחפץ, אבל לפניו יש איזה רוח חזקה שמורידה חיים, איך מנטרלים אותה?

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  22. שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק....וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. Started by oren99,

המשחק שהכי מזכיר את פורטל בלי להיות בכלל פורטל. (אותם יוצרים) משחק חכם ומהנה ביותר.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. הסיפור מאחורי המוד הזה די פשוט - אתה דמות נייר שקמה לחיים בעזרת פרופסור די מטורף. המטרה שלך היא לגלות כיצד קמת לתחייה וכיצד אתה חוזר אל הנייר שממנו נוצרת. במהלך המסע עלייך להתחמק מאש, מים, רוח ובעיקר מבני אדם וכדי לעשות זאת יש לך את היכולת להיכנס לתוך ציורים על הקיר, לחמוק מתחת לדלתות ולהתחבא מאחורי רהיטים. המוד הזה נראה מאוד מבטיח בעיקר עקב המשחקיות הייחודית שלו וכולי תקווה שהפרויקט יגיע לשלב ההפצה. http://mods.moddb.com/7121/drawn-to-be-alive http://www.jeuxvideo.tv/drawn-to-be-alive-video-22195.html

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by waizman,

אני נמצא על איזה צינור תלוי מהתקרה, מימיני יש לי אוייב, משמאלי את התותח הזה. כל פעם שאני שולף אקדח או נשק אחר המשחק נתקע... זה שלב כזה שהכל אדים וצריך להשתמש בראייה הטרמית כדי להתקדם... מצורפות תמונות:

• 5 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.