עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by djhenrya,

אני מחפש משהו כמו DIABLO או TITAN QUEST - או אפילו יותר לכיוון ACTION כמו FABLE או ENCLAVE - אבל אני מחפש משחק שיהיה פתוח - ותמיד תוכל לחפש לך מפלצות להרוג וזה תמיד יהיה אתגר ! (כמו מה שקורה, נגיד, אחרי שמסיימים את FREELANCER - או כמו במשחקים פתוחים) כנראה תחת ז'אנר ACTION RPG אולי יש משחק ACTION פתוח ?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by d0r0n,

שלום, יש לי מחשב חזק מאוד שנקנה בחצי שנה האחרונה עם כרטיס מסך תומך דיירקטס 10 (geforce8800 gts) והתקנתי את המשחק Lost Planet Extreme Condition ויש שתי אופציות האחת לשחק בדיירקטס 10 והשנייה ב9.... משום מה הוא לא נותן לי ב10 ואומר שהמחשב שלי לא תומך.... אני לא הכי זוכר כל חלקיק שלי במחשב אבל בגדול מעבד כפול ליבה 6600 2.40ghz שני ג'יגה זיכרון הארד דיסק של שני 250 ג'יגה ברייד אפס אני עובד על אקס פי וכמובן הכרטיס מסך שהזכרתי למעלה השגיאה המדוייקת היא : ERR03: failed to intilize directx10.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by יניב קופר,

מחפש משחק בסגנון call of juarez

4. Started by RDvd,

למי שעשה פריאורדר... אני כבר מוריד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני וחברי הטוב התחלנו לשחק אחד נגד השני דרך משחקי רשת קטנים, בהתחלה במסנג'ר אחר כך טאקי ועוד. אבל מה, נמאס. בא לנו ללכת על משחקים יותר גדולים שאפשר לשחק איתם אחד נגד השני ברשת (גדולים כמו NBA LIVE, רק שהוא לא אוהב משחקי ספורט). אז אנא המליצו לי בבקשה על משחקים מגניבים שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך הרשת, גדולים וגם קטנים.. אבל לא קטנים מידי

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. הכרזה בחשבונות הטוויטר הרשמיים של סוני מבטיחה לנו פירוט טכני רשמי עבור קונסולת הדור הבא בתוך זמן קצר לכתבה

7. Started by natan805,

אני זוכר לפני שנים ששחקתי במשחק שנקרה Medal of Honor ,אני מתכוון לפחות 7 שנים ואני זוכר שזה היה משחק טוב והיה שמה שלב שדומה לסרט להציל את טוראי ראיין ולפני כמה ימים התקנתי משחק שקיבלתי מחבר שנקרה גם Medal of Honor חדש וזה לא Medal of Honor2 כי לא כתוב וגם ראיתי שאמור לצאת גם Medal of Honor2 בקרוב. אז קודם כל אני לא טועה שיצא שני גירסאות? כי אולי לפני 7 שנים זה לא היה בMedal of Honor אלא משהו עם שם דומה וטעיתי? ואם לא אז למה לא קראו לו Medal of Honor2 ? יש תשובה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by doorman,

הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. המכירה בעצם התחילה,כל מי שנרשם שיצור קשר עם החנות ויגיד למוכר\ת את שמו והטלפון שלו ויזדהה שהוא מHW ויזמין לעצמו עותק! ======================================== * אז ככה חבר'ה הכל סגור וגמור ולמעשה חלק מכם כבר קיבלו טלפונים ממה שאני מבין. אז הפרטים הם ככה: המשחק: Call of Duty : Modern Warfare 2 החנות: מדיה גיימס סירקין 8, גבעתיים טל': 03-7326998 http://www.mediagame.co.il/ המחיר: 210ש"ח בלי משלוח או 220 ש"ח כולל משלוח הרשימה: ShOw-Time nucleo realmagic joniar orengore2 Mr. NiceGuy abav badwolf EvilSt!ng קובה קובה (חבר) FresH-MeaT בנוסף לכך העברתי גם את הפרטים של: motizkn Daver אם יש עוד אנשים שמעוניינים להצטרף,נא לשלוח אליי בפרטי שם ו…

• 78 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי את המשחק NBA LIVE 2006 ויש דבר מוזר שקורה לי שאני משחק במשחק בדקה האחרונה של רבע המשחק מתחיל לקרטע באופן שאי אפשר לשחק בכלל הוא ממש זז לאט ויש לציין שכל המשחק עובד טוב אבל רק בדקה האחרונה הוא זז לאט ניסיתי לשנות הגדרות ורזולציה ושום דבר לא עוזר לי יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. המשחק הזה מדהים מבחינה גרפית דבר שראיתי שדיי נדיר במישחקי RPG, יודעים על איזה מנוע הוא פותח ? http://gothic3.czechgamer.com/Images/wallpapery/gothic3_wall01_1024x768.jpg ככה באמת יראה המישחק ?!? מה יהיה מיוחד מבחינת ה עלילה או המשחקיות ? התאריך יציאה הצפוי שלו הוא Q1 של 06 ידוע על שינויים ? יהיו בעיות למי שלא שיחק ב 2 ו1 ? חוץ מיזה אני מעוניין ליקנות מישחק RPG ראשון, ואני לא יודע לאיזה כיוון ללכת . אני לא ממש יודע איך זה הולך שם אבל מה שאני כן רוצה ממשחק זה שתהיה אפשרות לפתח את הדמות ושהיא תעלה רמות כתוצאה מצבירת נק' ניסיון וכתוצאה מכך תוכל ליקנות חפצים או סתם לחזק את הדמות בדרך אחרת וכדומה . (מישהו זוכר את המישחקים של פוקימון לGAME BOY ? אתה נילחם מקבל נק' ועולה…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by huber,

נקווה שלבינתיים יצאו RPG אחרים טובים, שנה וחצי לי RPG טוב זה, ובכן... לא טוב http://nextgn.com/2008/10/29/new-elder-scrolls-game-set-for-2010-but-not-for-the-wii/

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Ran Ventura,

יש לי בעיה מוזרה... אני בא להתקין ואחרי שהוא טוען את מסך ההתקנה קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg אם מישהו יכול לתת בבקשה פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by makakit,

מישהו סיים את המשחק? נתקעתי

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

אתר המשחק - http://campus-game.com/ http://pc.ign.com/objects/951/951328.html http://www.gamespot.com/pc/adventure/campus/index.html התחלתי לשחק וכבר בהתחלה אינני מצליח לפתור קווסט ראשון, כנראה הראש שלי לא מתאים לזה. בכל מקרה, אני לא רוצה לרדת מזה כי המשחק מאוד מעניין, מעניין אותי לדעת אם יש כאלה שגם משחקים בזה, ואם כן אם יוכלו לעזור לי בקווסט הראשון - למצוא את התיק האבוד [או את פדרו :-X]. ולא, אין FAQ בgamefaqs ולא מצאתי פיתרונות בשום מקום אחר. תודה לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום לכולם, אנחנו מחפשים עובד/ת לחנות שלנו בגבעתיים: משרה מלאה או חלקית לפי שעות, מתאים גם לסטודנטים, מתאים גם לחיילים משוחררים. תאור התפקיד : מכירה ושירות לקוחות בחנות, טיפול בהזמנות ומלאים, ניהול שוטף של אתר מכירות באינטרנט, תפעול אירועי השקה ומולטימדיה. דרישות התפקיד: גיל : 21+ מגורים באזור גוש דן, עדיפות גבוהה לגבעתיים/ ר"ג היכרות וידע עם עולם משחקי הקונסולות והמחשב מי שמעונין יכול לשלוח לנו קורות חיים למייל : mediagamead@gmail.com ניתן גם לשלוח לנו הודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/pages/Media-Game/130822523599791

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Flyby = 107 Botmatch - 42 ברזולוציה 1024X768 [xp1900, 512DDR, Hercules 8500le]

18. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by yotam360,

נראה לי שקוראים למשחק טאלון איקס. אבל אני לא בטוח. האם יש משחק כזה טאלון איקס??

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. איזה משחקים ברמת איכות טובה ואותו סגנון כמו CALL OF DUTY 2 שווים הורדה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by FPSbanana,

יש לי BF2 אני התקנתי אותו היום אחרי הרבה זמן שלו שיחקתי כי קיבלתי כרטיס מסך חדש אני נכנס משנה את כול ההגדרות על HIGH אני נכנס לסרבר כול שהוא טוען עד 62% ואז זה יוצא לי מהמשחק. למישהו זה קרה אולי? איך אני מסדר את זה?? היה לי 7600GS ועכשיו יש לי X1950PRO

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by firebug,

אני רוצה לקנות BF2 למחשב חלש יחסית שיכול להריץ אותו בסדר גמור הקטע הוא האם עדיין יש שרתים עם פינג סביר? ועד כמה יש פעילות וזמינות לשרתים אלו?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by idobh2,

שלום לכולם! מישהו יוכל להמליץ לי על משחקים שיתאימו לילד בן שלוש? לא משהו כבד מדי... דברים קלילים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Christmas,

למה הוא לא עובד? ניסיתי את האייפי הישן והחדש וזה לא עובד

25. אוקי אז לאחר שרכשתי את המשחק, Test Drive Unlimited, גיליתי שבכדי לשחק אונליין אצטרך לרכוש מנוי של gamespy... יש אפשרות להרשם ל-gamespy בחינם? יש אפשרות לשחק אחרת באונליין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.