משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
פשוט מעולה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26614732&tag=sidebar;title;1
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הינה רשימה קצרה של כמה משחקים שהתאריך יציאה שלהם לפי האתר gamespot היו אמורים לצאת כבר אבל עדיין לא יצאו, הרשימה מסודרת מהישן ביותר לחדש, אם מישהו מכיר עידכון כלשהו נא לרשום כאן (למה עדיין לא יצא, מתי יצאו או אם בכלל התבטלו...) הרשימה: Field Ops - Mar 3, 2008 -> משחק שמשלב אסטרטגיה ויריות ממבט ראשון כאשר ניתן בכל רגע לעבור ממצב אחד למצב אחר. Dusk12 - Q1 2008 -> יריות ממבט ראשון, מודרני-עתידני. Ubersoldier 2 The End of Hitler - Jul 22, 2008 -> יריות ממבט ראשון, היסטורי. Diamon Jones Amulet of the World - Q3 2008 -> הרפתקאות, קווסט. כמו שידוע עברנו כבר את הרבע השלישי של 2008 וזה התאריך יציאה המעודכן
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושיחקתי ב age of empires 2 ואחרי הרבה זמן (בעיצומו של המשחק שיש מלא חיילים וכל זה לכל אחד הרבה אובייקטים בוא נגיד) זה מתחיל להיות איטי פתאום... עד רמה שכבר לא כל כך כיף לשחק... בהתחלה זה פעל מהר מאוד חלק בלי שום בעיה רק אחרי כמה זמן שהמשחק מתקדם זה ככה... זה המפרט של המחשב: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך 9800gtx+ 512 ram מערכת הפעלה: speedy vista ברקע ששיחקתי פעל רק האנטי וירוס סגרתי אפילו את האייסיקיו ואת המסנג'ר... זה הגיוני שזה ככה? זה קרה לי גם במחשב הקודם... רק בשלבים מוקדמים יותר... או שהיה פחות אוויבים(ואוביקטים על המסך) (המחשב היה 1.7 386 ראמ) תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהמשחק לא פועל אצלי חלק על המדיום עם רזולוציה של 1024 על 900 ? ישלי p4 2.8 x800gto 18pp 1.5g memory כאילו זה כולה פיפא...אולי הבעיה במחשב ? 08 פעל חלק על הכי גבוהה בלי בעיה.. ויש לי עוד שאלה שקשורה למשחק..ראיתי לקרינשוטס מהמשחק שמראים בהם קריקטורות מצויירות מצחיקות כאלה משחקות כדורגל ואמרו שיהיה מצב משחק כזה למה אין את זה במחשב? זה רק ל PS3 ו XBOX 360 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה תכיל גרסאת האספנים של world at war? ובכמה היא תמכר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות בשלב ה6 project y עם אני הורג יותר מ4 אוייבים אז כתוב לי למעלה שעם אני הורג עוד שתיים אז האזעקה מופעלת ואין לי מושג איך מתקדם בשלב מבלי להרוג אותם תודה לעוזרים !!!!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הי, שיחקתי בBlack & White 2, ולפני שיצאתי שמרתי את המשחק. אחרי 10 דקות הפעלתי את המשחק כי רציתי לשחק עוד קצת, וכל פעם כשהפעלתי את השמירה ששמרתי, המשחק נכבה וכתב לי את זה: רציתי לעשות בדיקה... אז התחלתי לשחק מחדש... וכשהתחלתי לשחק מחדש, זה לא קרה... זה נכבה רק כשאני מנסה להפעיל את השמירה. זה אומר שהשמירה שלי נאבדה ואני צריכה להתחיל מחדש? :'( למה זה בכלל קרה? אוף. ועוד הייתי ממש בשלב מתקדם. מה לעשות? :\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקובץ EXE בשביל להפעיל את המשחק והוא גם לא מופיע בALL PROGRAMS
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי היום גיימפד XBOX360 ואני יכול לשחק במשחק אבל לא לשלוט על התפריטים דרך אגב אי אפשר לשלוט עליהם גם מהמקלדת אבל זה ממש מבאס לשחק ככה שכשאני צריך להיכנס לתפריט אני צריך לגשת למחשב מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו DOOM 3 (משלים פערים) ואני ברז' 640X480, הוא לא נותן לי להחליף. אני מנסה 1024X768 וגם לא, יש לי מסך רחב רז' נטיבית1280X768. זה לא נותן לי להריץ את המשחק על רז' גבוהה מ640X480, למישהוא יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום צריכה בבקשה עזרה במשחק הנ"ל השלב שבו נתקעתי הוא באחד הספרים the detective שם יש מכתב שבו צריך להכניס אותיות במקום האותיות המצויינות מישהו יכול לעזור בבקשה אני לא יכולה להתקדם בגלל זה תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא הצלחתי להתקין את המשחק, שאני מנסה הוא אומר לי please insert the cd/dvd אני משתמש בדמון טולס, והמחשב כאילו לא מזהה את הכונן הוירטואלי... מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא מצאתי לה שום פתרון אז החלטתי לשאול פה... כשאני מריץ את המשחק כל החלקים העליונים של העצים (יענו החלקים הירוקים הופכים לריבועים), והדרך היחדיה לסדר את זה היא ללכת להגדרות לעשות defult ואז להגדיר הכל מחדש... הבעיה השניה שלי היא שהמפה אחרי כמה דקות הופכות ליהיות מטושטשת בטירוף(אין סיכוי שככה זה אמור ליהיות...כי זה בהתחלה בסדר...), והדרך היחדיה לסדר את זה היא לצאת מהמשחק ולהתחיל הכל מההתחלה.... יש לי כ.מסך 3870x2,הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ואת הHOT FIX שATI הוציאו,ושום דבר לא עזר... [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:06:14 תמונה...: סורי על הדאבל...
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן אנשים, רציתי לדעת כמה דברים לגבי רכישה מהחנות הזאת של EA : http://eastore.ea.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.718200/productID.106443900 אני בדיוק עומד להכניס את פרטי האשראי שלי ובדיוק נזכרתי שיש ב WOW את הקטע הזה של סרברים ארופאים וסרברים של ארה"ב גם כאן יש את זה? איך אני יודע איזו גירסא אני קונה\מוריד כאן? של USA או של EUROPE ? אם אני מוריד ומסיבה כלשהי המשחק נחמק, תיהיה לי אפשרות להוריד אותו מספר לא מוגבל של פעמים מהאתר של EA אחרי הקנייה הראשונית? לגבי המשחק עצמו, הוא מוכן? ניתן כבר להתחיל לשחק או שהוא אמור לצאת רק בשבועות הקרובים? אני עוד אחד מפליטי WOW שהתאכזב נואשות מ AOC (אחרי בזבזוז של שעות קריאת חומר על המשחק) תודה! עריכה : מצאתי כאן השו…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת כמה דברים בקשר להגדרת משחקים. מקווה שזה הפורום המתאים.. ובכן, קודם כל מה זה AA. ומה ההיתרון שלו? ואיפה מגדירים אותו? תמונות FPS.. מה זה משנה כמה תמונות יש לי לשניה? יש לי XP ויש לי כ-25-30 תמונות ב-FPS. מה זה משנה ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני יודע שקיים כבר דיון על המשחק..אבל זו בעיה ממש פופולרית וחשבתי שיש מקום לפרסם אותה לעיני כולם זה יכול לעזור להרבה אנשים. תקלידו בשורת פקודות gfx_maxfps 30 זה מגביל אתכם ל30 fps אבל התקיעות מפסיקות ואפשר להנות מהמשחק גם על DX 10 , מקווה שעזרתי.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעל לדרישות של המשחק ושאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה עד שאני נכנס למסלול כלשהו ואז אני לא רואה את הרוכב רק את הטרקטורון ואת שאר הטרקטורונים אני רואה בצבע חום כזה בלי צבע בכלל אני גם לא רואה את הרוכבים שעליהם מה יכולה להיות הבעיה ??????? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש למשהו רעיון להמליץ לי על משחקים טובים ומאתגרים? שלא יהיה קשה ושיהיה קליל בשבלהם.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי בקטע שצריך לפתוח תכספת. (אחרי שהילדה מתה ומאשימים תאבא )...איך יודעים תקוד שלה? אף אחד לא נותן שום קוד
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם איזה משחק אתם הכי ממליצים ששווה לשחק מבין השלשה ואם אני מעוניין לקנות לPS3 את אחד מהשניים COD5 או FC2 מה הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כולל x4 aa ברזולוציה 1680 על 1050
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
משהו טוב לשחק בו בLAN עם חברה שלי (על PC). נהינינו מאד מGears of War, ומחפשים משהו להמשיך איתו. אם לא נמצא כלום, כנראה שנקנה את TF2
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ראית שהוא דורש מעבד 4 ליבות? וזה לא היה באתר הרשמי... זה נכון בכלל? אם זה נכון אז מה זה אומר אם יש לי 2 ליבות מה ההבדלים בהרצה שלהם? את המשחק במקום שמישהו יריץ אם אותם דרישות כמו שלי רק עם 4 ליבות היו הבדלי תוצאות של ממש? ולי יש E8500 HD 4870 4RAM תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-