משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שבו יש את כל הPATCH של WOW. אני מדבר על הפאצ'ים הישנים או לחלופין את הפאצ' של 1.8.2 (עכשיו יש לי 1.8.0). אל תגידו לי למה אני לא מעדכן להכי חדש דרך העדכונים האוטמטיים...מי שיכול לעזור שיעזור.... תודה רבה... עריכה: גם 1.6.1 יהיה טוב...תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שאומרת הכותרת , אני לא מצליח להתקין את הפאטצ' האחרון לGTA IV לקראת סוף ההתקנה, המחשב מודיע ש "GTAIV_TU5.exe has stopped working" עם כל הפאטצ'ים על לאחרון לא הייתה שום בעיה. את המשחק הורדתי מאתר שבו רכשתי סיריאל מה שאומר שהוא חוקי ויש לי חשבון והכל. זה ממש מבאס והמשחק כרגע עובד פריים אחר פריים בצורה מעצבנת בעליל מה שלא קרה לפני התקנת הפאטצ'ים הקודמים. כל עזרה תתקבל בברכה! מצורף מידע מערכת System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G41M-ES2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 3070MB RAM Page File: 1785MB used, 4582MB available Dir…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שחקן חובב מירוצים נתקל במפתיע ב'דמות' של חברו, שנפטר לפני כשנה, ואף זכה להתחרות מולו בעולם הדיגיטלי של הכותר הטרי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנה של המשחק. טוב אז ככה אני מכניס את הדיסק,וקופץ לי הAutoRun וזה שואל אותי מה לעשות, אני בוחר בלהתקין ואז זה הוא שואל אותי אם לצאת מההתקנה,אם אני אומר כן זה יוצא, אם אני אומר לא זה ממשיך לישאול בלי סוף!!! מה לעשות?
-
מאחר וקניתי מחשב חדש אז חבהל שלא לנצל אותו למשחקים. מה שאני צריך ממכם זה המלצה על משחקים. אני אוהב משחקי אסטרטגיה בעיקר , מטוסים מלחמה וכו'. אני מאוד אהבתי את AGE OF EMPIRES 2 אני מחפש משהו בסגנון. בקשר למטוסים אני חשבתי על ה FLIGHT SIMULATOR מה אתם אומרים עליו? אבקש גם עוד המלצות בקשר למלחמה אני רוצה משהו עם יריות בסגנון של ניהול מלחמה DOOMSDAY שמעתם? אשמח גם לשמוע על כל משחק שאתם ממליצים. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היום התקנתי את העידכון 1.7 , ונידמה לי שיש מפות חדשות במהלך המישחק , זה נכון ? רוני
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחקי עולם פתוח ברשת מסוג אימה סגנון DayZ המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים זה עובד בסדר על 40 fps בערך ופתאום הקול (הסאונד) מתחיל להיתקע והמשחק זז על 2 fps. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מכשיר PSP ויש לי אפשרות לקנות משחקים צרובים (גרסה אירופאית) והשאלה היא האם הוא קורא דיסקים צרובים? (מקווה שזה שייך לפורום הזה)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קראק למשחק הזה אני מחפש קראקים ושום קראק לא עובד כולם מעלים לי הודעת שגיאה שלח | אל תשלח סיים מסימה זה מרגיז
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם אתם מתכוונים לקנות תקוד החדש שייצא?וכמה אתם אומרים הוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב שלום לכל חברי הפורום. אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן...... חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה.. אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה שמהמשחק לא מעודכן אבל הוא עבד וגם כשאני עושה עידכון הוא רושם שאין, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השחזור למשחק האסטרטגיה האגדי זוכה לתאריך השקה מעודכן ממיקרוסופט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, (חג-שמח) המחשב שלי עשה ריסטרט פתאומי לפני כשעה, הפעלתי את המשחק והמשחק לא נראה כמו תמיד - חלק,יפה,דברים במקום,במקום זה במקום שכל דבר שאמור להראות חלק הוא נראה כפיקסל,והמשחק נראה מגעיל. עוד הרבה דברים השתנו במשחק אבל שום הגדרה לא חוזרת לעצמה,אני מנסה להחזיר אבל זה לא חוזר. -המשחק הוא Cs- מה עושים? :'( :'( :'( :'( :'( אני עומד למות!!!. עזרה בבקשה!.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם הוא כמו דיאבלו? הרי זהו משחק תפקידים , אבל שמעתי שיחה של שני אנשים ואחד מהם אמר שאי אפשר בכלל להשאוות בין שני המשחקים כי זה סוג אחר לגמרי. מה השוני?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר למצוא את ה Trainer לGTA Vice City תודה לעוזר......................................
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושניסיתי לשחק בו אני רואה מסך שחור ורק שומע את המוסיקה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רגע לפני תחילתה של עונת השופינג הבינלאומית הגדולה, נראה כי עוד ועוד מפיצות משחקים מחליטות לדחות את השקת הכותרים הבולטים שלהן לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קורבן-לעונת-הדחיות-hitman-החדש-יגיע-רק-ב/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי גם את הפאץ' וזה לא עזר . הבעיה היא שלא שומעים את הצעדים או שאני נותן מכות למפלצות . איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תנו לי תוכנה שיתופית טובה .כלומר שאפשר להוריד ממנה משחקים רבים . (אימיול ,אקזה אני כבר מכיר) משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה אפשר עוד להוסיף..? מישהו מכיר משחק טוב שדומה ל CRIMSON SKIES ?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
סמתי לב שיש ירידיה בביצעים למשל בOBELIVION פעם בשתח הפתוח הכול עבד חלק החשב יש ירידה בFPS וזה עובד לאט וגם SC DA הדמו עומד לאט המערכת שלי E6300 1G 667 GEFORCE 7600GS 256 ASROCK CROSSFIRE 250GB SATA2 מה הבעיה אולי אני מצפה ליותר מדי מעמרכת לגבי SC או שזה בעיה שאפשר לפתור גם לגבי OBLIVION תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשעת אם אפשר לשחק בקארבון עם אנשים ברשת. שמעתי שיש איזשהו פאץ' שמאפשר זאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-