עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ilay22,

במחיר סמלי או לשהאיל CDKEY לכמה זמן?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by Lupin,

היי, אני מחפש שמות של משחקי פעולה בסגנון GTA, מאפיה, מקס פיין וכן משחקי פעולה צבאיים בסגנון call of duty בעיקר משנת 2006 עד אמצע 2007 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Lupin,

התקנתי את המשחק ArmA Armed Assault וכשאני רוצה להיכנס למשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה שלח/אל תשלח. מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by 3pac,

כל פעם שאני נכנס למשחק הורגים אותי האלו עם החץ וקשת ואני יוצא . אני עכשיו בקומה 5 בכנסייה (עם לוחם) וגם כשאני מנסה לדלג לקומה 6 מז*נים לי תצורה . יש לכם איזה טיפ או משהו בשבילי ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by EpoXi,

שלום חברים.. רציתי לשאול אם מישהו מכם זוכר אולי את משחק הרשת Survival Sproject??? לפי מה שהבנתי המשחק כבר ירד מהרשת מזמן.. והיה לו כמה גרסאות.. 1 2 ו 3 לפי מה שאני יודע... אתם יודעים אולי אם קיימים שרתים פרטיים למשחק???.. אני מחפש המון זמן ולא מצאתי כמעט כלום על המשחק לאחרונה... אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה רבה =]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by bluemail,

זה משחק רשת - פעולה/תפקידים אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל הייתי רוצה חוות דעת על המשחק http://s1.gladiatus.co.il/game/c.php?uid=32113

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

התקנתי את המשחק על מערכת שאמורה להריץ אותו בצורה יחסית טובה - p4 1.7 512 mb ddr radeon x1600 pro אבל מה, המשחק עובד לאט ונתקע כל רגע כאילו חסר לו fps, שמתי על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות שאפשר, ועדיין אותם תקיעות כל רגע. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק, מהם והאם הם יכולים לפתור את הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by haimon_v,

המשחק מוחרם או משהו? אף אחד לא מתייחס אליו? למה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה חזק שלא יהיה מהפשוטים משחק עם קצת מורכבות ושיביא לי אתגר אמיתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש(כרטיס מסך HD4870 ומעבד Q6600) עכשיו במהלך המשחק אני מריץ את כריסיס חלק לגמרי (על ההגדרות הכי גבוהות). אבל מידי פעם כשאני מת ולוחץ על העכבר כדי לחזור לצק פוינט הוא נטקע ולא מגיב. עכשיו ממה זה יכל להיגרם? מזה שיש לי ויסטה 32 ביט (שמנצלת רק 3.15 גיגה במקום 4) או בגלל שהקראק לא טוב? בבקשה תעזרו לי :'( תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Zaks Sharon,

אהלן אנשים, חזרתי לרגילה (כן, כן, סוף סוף...), ופה ושם אני משחק גם במחשב. יש לי קוויק 4, ויש לי בעיה מעצבנת איתו: כשאני משחק במולטיפלייר (רק במולטיפלייר), כל רבע שעה המחשב פשוט יוצא לי מהמשחק. סתם ככה, פשוט יוצא לי מהמשחק, כל רבע שעה. מה הבעיה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by alergic,

התחלתי משחק חדש בשם RAKION ויש לנו Event שיותר אנשים ישחקו במשחק אם אתם מעוניינים לשחק ותשחקו בבקשה מלאו את שם השחקן שלי כ Reccomender זאת אומרת זה שיידע אותכם על המשחק. מצד אחד אני ארוויח מתנות בזכותכם, מצד שני נוכל לשחק ביחד ואסביר לכם את ה Basic של המשחק כמו כן כשחקנים חדשים תקבלו המון הטבות עד רמה 15. רק ש עד רמה 15 קשה מאוד לעלות-אז אני אעזור לינק לאתר המשחק:http://rakion.softnyx.net/ מצד שמאל יש לכם שם הכל. מקווה לראותכם במשחק שם השחקן שלי Akolis תודה מראש לכל העוזרים והמשחקים. נתראה שם D:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575524,00.html כתבה נחמדה, הלוואי ויהיה עתיד לתעשיית המשחקים הישראלית...

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

סתם מעניין אותי איך הכל התחיל והתגלגל עד 4..

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by guyk,

יש לי בעיות בשני משחקים... בhl2- התחלתי לשחק לפני כמה ימים והגעתי למחסן שהמורד המתחזה לחייזר הכניס אותי לשם... משם הצלחתי לקפוץ מהחלון.... והגעתי לאולם גדול עם הרבה חייזרים ששומרים... מה עלי לעשות משם?? :s05: ובteam fortress 2: יש לי בעיה שכל כמה דקות המשחק נתקע ומופיעה הודעת שגיאה... ההודעה מדברת על משהו בזיכרון.... יש למשהו פתרונות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. מיליון לקוחות זועמים :pissed: כבר שעה FFS

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by dudubracha,

שלום לפורום הנכבד יש לי תקלה מאוד מוזה במשחק gtasan andreas וגם בgta vice city יש לי אותה תקלה את שני המשחקים התקנתי מספר פעמים ושום דבר לא עזר. כשאני משחק במשחק העכבר לא מגיב, לא מסתובב ולא יורה (בקיצר לא עושה כלום) מידי פעם זה כן עובד (זה נדיר שזה קורה) בהגדרות של המשחק הכל על ON ןיש לי עכבר טוב מאוד של logitec שעובד תמיד (ניסיתי גם עם עכבר אחר ועדיין אותו דבר) מי שנתקל בכזה דבר או מי שיודע מה אפשר לעשות אני אשמח לתשובה או עצה בתודה מראש: דודוB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מנסה לשנות במשחק את הCONTROLERS ואני לא מוצא אפשרות כזאתי. מישהו יודע איך משנים אותם ?!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by omfglol,

https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx רציתי לדעת אם אפשר להשתמש עם הכרטיס הזה בשביל התשלום החודשי ל World of warcraft?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by shlomo1441,

המשחק רץ חלק עד שהגעתי לשלב של הספינה.אך שאני בא לסיים את השלב המישחק רוצה לעשות שמירה (AUTO SAVE) המשחק ניתקע בויסטה(32BIT) נפתח לי חלון של ווינדואס אומר שהמישחק ניתקע וללחוץ על סגור. ניסתי להוריד את כל הגרפיקה לLOW וזה לא עזר המישחק ניתקע בשמירה. שיחקתי לא במסך מלא והסתכלתי על הזיכרון והמעבד והכל עבד בסדר. טמפ' כרטיס במנוחה 57 במאמץ 75. פאץ 1.2.1 למישהו יש פתרון? CORE 2 DUO E8200@ OC 3.2GHZ OCZ 1024X2 @ 800MHZ RADEON SAPPHIRE 4850 512MB DDR3 GYGABYTE P35

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. איך גורמים למשחק ישן לעלות בחלון בגודל 1:1 ולא במסך מלא שם הוא משנה את הרזולוציה?? עוד לא מצאתי משהו שיעזור לי לעשות את זה. כשהמשחק עולה, הוא עולה במסך מלא ברזולוציה 1024X768, וכשאני עובר לשניה לאיזה תוכנה בוינדוז (מסנג'ר למשל) הוא מחזיר חזרה לרזולוציה הרגילה של הוינדוז, וזה ממש מעצבן אותי. אני לא רוצה לעבור למצב 1024X768 אלא שהמשחק (משחק ישן, מיועד עוד לwin98) יפתח בחלון שגודלו בדיוק 1024X768 פיקסלים במסך שלי... למרות שהמסך שלי גודלו הוא 1600X1200. מקווה שהבנתם אותי, תודה !

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by 125,

אתמול החלטתי להתקין שוב את המשחק, פעם אחרונה ששיחקתי בו זה היה בתקופת השביתה ( לפני חצי שנה ) התקנתי פאץ 1.6-1.7 וכשאני מנסה להתחבר לסרבר יש לי ERROR : code post gfx mp ff *יש לי את המשחק המקורי . מה אני עושה?!?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by mj23,

היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה זה היה באקס פי סירביס פאק 3 אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא ויסטה 32 כרגע (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו ) בויסטה הוא עושה שגיאה של טכניקל אירור וזהו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים