משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יורד ה-FPS כאשר אני משחק עם המון שחקנים (64) ושאני משחק עם קצת שחקנים זה עובד לי חלק לחלוטין, מה אני צריך לשפר או לשנות כדי שזה יעבוד לי חלק על 64 שחקנים? שמתי לב שזה עובד ככה בבאטלפילד העתידי דמו... עריכה: לפי דעתי זה לא בעיה של כרטיס מסך זיכרון זה לא הבעיה אני חושב כי יש לי 2GB, אז מה לדעתם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת clone cd (מה שיש כרגע..) התקנתי עם אלכוהול 120 ואני לא מצליח להפעיל את המשחק רושם שאני צריך להכניס סידי (היה אותו בעיה בadvent rising אבל בסוף הסתדר כשסמנתי אפשרות rmps מה אני עושה? איך אני מפעיל את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר המון זמן שאני מחפש מישחק איגרוף למחשב ולא מוצא, פעם היו מישחקים יפים של איגרוף והיום כל המישחקים של איגרוף יוצאים אך ורק לקונסוליות השאלה שלי אליכם הי העם מישהו יודע למה????? בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
אם אני רוכש את HL המקורי או את גירסת "משחק השנה", הסריאל שמגיע איתו מספיק גם כדי שאשחק בו וגם ב CS MOD ver. 1.3 כי לפי האתר www.counter-strike.net, אם אני רוכש את המשחק (לא משנה הגירסה...) כל מה שעלי לעשות הוא להוריד את ה FULL CS MOD ver. 1.3 ששוקל 100 מגה וזהו... מי יודע?
-
יש לי בעיה פעם הפעלתי את הGTA3 והוא (המחשב) אמר לי שיש בעיה 12MB אז אמרו לי לשנות בהגדרות ל16 סביות ושיניתי ואז זה נכנס למשחק אבל ברגע שראו את הGTA3 זה ניתקע אם תוכלו לעזור לי בבקשה אודה לכם מאווד avinoam_petel
-
ממשק בפולנית??? האם זה כל המשחק , דיאולוגים/שיחות והכל??? או שזה רק התפריט במשחק?????
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה . היתקנתי את הפצ' Battlefield 2 v1.2 שוקל 375mb אחרי התקנת הפצ' המישחק לא עולה. לפני התקנת הפצ' המישחק עבד. עשיתי uninstall למישחק היתקנתי שוב, המישחק עבד היתקנתי שוב את הפצ' ושוב המישחק לא עולה. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה???ממתין לתגובתכם...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני בשלב 5 והגעתי לגולבין הזה איך אני עובר אותו ?תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
דבר ראשון המחשב שלי אמור להריץ תמשחק בצורה מעולה. יש לי 512 DDR2 גיפורס- PX6600 256MB מעבד פנטיום 4 3000 קיצר המשחק פועל טוב חוץ מדבר אחד. יש לי בגרפיקה כל מיני ריבועים ורודים כאלה בדרכלל איפה שיש אפקט של אשן או אש. אממ ניסיתי להוריד ביכלל תגראפיקה להכי נמוך וזה עדיין אז זה לא בעיה של זה. התקנתי פעמיים ועדיין זה ככה. החלפתי קראק פעמיים וזה עדיין ככה. התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וזה עדיין ככה. התקנתי דיירקסט 9 וזה עדיין ככה. לא יודע מה לעשות. יש לך הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק במשחק ואני בשלב השני במכרה ואני תקוע באיזה קטע שאני אמור למצוא את הליבה ולהפסיק את החשמל כדי שאני יוכל לעבור על איזה שביל מחושמל ... מישהו יודע איפה זה או מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הגעתי למשימה 7-You Better Watch Out ... סיימתי את שני הדברים הראשונים-הרגתי את שני האנשים שביקשו ממני (לא זוכר את השמות, זה לא עקרוני כ"כ) עברתי לדבר השלישי-"החזרת קלטת הוידאו", חרשתי על כל הבניין, עד שמצאתי חדר אחד עם שני מחשבים וכמה מסכים, ועוד מכשיר וידאו... כשאני מגיע למכשיר וידאו אז יש הוראה כזאת, שאם אני לוחץ E, אז זה "Steal the video tape"... חשבתי שזה מה שפותר את המשימה של "החזרת הקלטת הוידאו" אך אני רואה שטעיתי... יש מקום אחר שבו נמצאת הקלטת שאותה אני צריך לגנוב? כי אני רואה שזה לא עזר... (יש לציין שעברתי על כל הבניין לפני ששאלתי כאן, אז אני די מיואש מכך...) או שזה בכלל באג במשחק? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני מאמין שזה בטח בעייה מוכרת כאן, אם אני עושה SAVE בזמן משימ…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הורדת מ-Warezfew את הגירסת דיסקים והתקנתי הכל התקנה נקייה לגמרי.. עכשיו אני פותח ת'משחק וזה מראה לי את הוידאו הזה עם הקרדיטים והכל ואז את המסך הזה שרואים איורים וציורים של כל מיני דמויות וכתוב GTA San Andreas וככה בערך 3-4 שניות ואז זה נסגר ככה ישר לשולחן עבודה.. מה אפשר לעשות? מה לנסות? תעזרו!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
למי שלא בעניינים, יוצרי minecraft עבדו על משחק חדש ביומיים האחרונים, ואת עבודתם שידרו בhumblebundle.com כמה שנראה משחק בינוני בהתחלה, הפך להיות משחק נורא חמוד וכיפי, ואפילו עם מולטיפלייר! (אלוהים יודע איך הם הספיקו להוסיף את הקוד של מולטיפלייר כי זה התווסף רק היום בשעות האחרונות) מי שתורם לצדקה באתר humblebundle.com (כמה שרוצים) מקבל את המשחק המלא היום בערב.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחק בשתי שחקנים על אותו מחשב עם אותו מסך - כמו ב-XBOX? - כל אחד על ג'ויוסטק נפרד או מקלדת ועכבר לשחקן אחד וג'ויסטיק לשני? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הקונסול ואני יודע שלוחצים ~ כדי לפתוח אותו אבל כשאני לוחץ על הכפתור לא קורה כלום! איך אני פותח את הקונסול?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.hellgatelondon.com/ המשחק שאני הכי מחכה לו מכולם
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יודע זה משחק ישן אבל החלטתי הגיע הזמן לסיים אותו אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון אם הבליסטרה אבל אני יורה לכול הצדדים אבל שום דבר לא קורה לא מצאתי את הדיון הראשי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, זה משחק RPG די חדש נראה לי שאם אני לא טועה בסופו אתה נלחם בזאוס... אני לא ממש מכיר את המשחק, רק יצא לי לראות מס' סרטונים.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום. אני חדש בתחום. [עד עכשיו הייתי רק עם פיראטי....] אז אשמח מאד אם מישהו יכול לתת לי טיפים להתחלה. יש לי כבר מס' שאלות: אני רואה שאנשים נהנים להרוג את הדמות שלי. הבנתי שמקבלים על זה נקודות. יש מצב להמנע מזה? לדוגמה, אני יכול להגביל מי יהיה נוכח באונליין? [רק חברים, צוות, וכו'] לא הבנתי איך המשחק נשמר. באופליין הוא די ברור. באונליין זה מעורפל עם שמירות אוטומטיות. יש מצב לשלוט בזה? [אולי קובץ מקומי שמסתנכרן] בכל מקרה אשמח גם לחברים חדשים שעדיין אינם בנמצא. שמי shmuel_dekel. אם תשלחו לי בקשת חברות, אנא הודיע לי שאתם מפה, ומה שם המשתמש שלכם פה. [זה יעשה את זה יותר נעים וביתי ] תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו עלה על הדרך לשנות את הזמן בMy Player של הרבע? כי למרות ששיניתי בהגדרות, זה לא עובד בmy player. ולעוד מישהו יש בעיה עם הsimulate? לא משנה כמה אני לוחץ זה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לאורך שנים רבות שומר הידאו קוג'ימה אמונים לסוני וקונסולות הפלייסטיישן שלה. היוצר האגדי של סדרת הפעולה וההתחמקות המצליחה Metal Gear בחר להשיק את כל אחד ממשחקי הסדרה האחרונים על קונסולה מבית סוני תחילה, ורק לאחר מכן על פלטפורמות אחרות. האם דור הקונסולות הבא עומד לשנות את דעתו של קוג'ימה? מה פתאום! מסתבר כי אהבתו לטכנולוגיה של סוני חזקה מאי-פעם. 'הפלייסטיישן 3 היא כמו אולם קולנוע... עם צליל מעולה ותמונה ענקית', מספר קוג'ימה בראיון למגזין המשחקים היפני Ge-Maga. 'ה-Xbox 360 היא כמו לראות סרט בבית, בנגן ה-DVD... וה-Wii היא כמו סתם לראות טלוויזיה'. אאוץ'! בכך לא נסתיימה ההתעללות של קוג'ימה ב-Wii. 'מבחינת פונקציות, מדובר בקונסולה המבוססת על רעיונות מיושנים', קבע הבחור, אך מיהר ל…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-