משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בואו להכיר את היצירות שהפכו את השנה שזה עתה הסתיימה למשוכללת, מעניינת ומהנה במיוחד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, אשמח לעזרה איך ניתן לסדר מחשב שאינו תומך במשחקי מיינקרפט ופורטנייט? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש בעיה חמורה במחשב של חבר שלי! כל משחק שהוא מפעיל יש מסך שחור אבל אני שומע סאונד והכל כרגיל פועל אבל אין תצוגה .. ניסיתי להתקין דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ישנים / חדשים הסרתי את כולם התקנתי שוב נכנסתי לDXDIAG ביטלתי שם תהאצות והחזרתי הכל תקין שם התקנתי DIREXT זה פתאום קרה.. מה אפשר לעשות חברה? עשיתי גם LOAD OPTIMZED לביוס .. החזרתי והוצאתי את הכרטיס וגם את הזכרונות .. בבקשה עזרה! -אין חיישן לכרטיס מסך- אבל נגעתי בו והוא לא חם. תודה המפרט שלו: Amd sempron 3000+ 1Gbram 6600GT 256 Power supply 400WAT HEC
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כשהורדתי את הפאצ' מGAMERSHELL לא היו שום בעיות אבל כשניסיתי לפתוח אותו הוא פשוט לא פעל. מכיוון שלא שיחקתי הרבה זמן אך אני יודע כמה זמן בערך אמור לפצ' להיטען נדהמתי שגם לאחר 5 שעות הפאצ' לא נפתח. פשוט לא קורה כלום. איך אני מתקין אותו?(14.1)
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים ? יש למישו מושג לגבי המשחק קארמגדון החדש , אני לא שמעתי פרטים לגביו מאז המשחק השלישי TDR יש למישו מידע לגביו על החדש ? כי ראיתי בגיימספוט שהתאריך Q4 2005 לא הבנתי ממש מזה Q4 תגובות יתקבלו בברכה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איזה משחק מדהים קחו את: ספלינטר סל, מקס פיין, the suffering, פאר קריי, שימו הכל בבלנדר ל2 דקות ויצאה לכם תערובת חדשה בשם F.E.A.R
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בידיוק הפרמטר Anti Aliasing במשחקים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני משחק כרגע באפיסוד 1 ורציתי לדעת כאשר מגיעים לשלב שנקרא urban flight ישנה בריכה גדולה של מים שבצידה דלת ובצד השני שלטר כאשר מורידים את השלטר הדלת נפתח ומחשמלת את המים! אבל לא הצלחתי לעבור לכוון הדלת? מישהו יודע איך???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לומר שהסרטונים האלה מתארים את סקיירים בצורה מושלמת בגרסה המציאותית שלהם למי שלא ראה ;D http://www.games.co.il/article6187.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי משחק רשת שמיועד עבור רשת ביתית(כלומר לא אינטרנטית) הבעיה שלי שאני לא מצליח לשחק בזה, אני כותב localhost וזה כותב לי שמחשב היעד דחה באופן פעיל מה אני יכול לעשות?האם זה קשור לחומת אש של המחשב? אני חייב תשובה דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שיחקתי בשני החלקים של Darksiders ונהנתי מאוד. מישהו מכיר עוד משחקים בסגנון? אגב, זה מה שנקרא Hack-n-Slash? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הורדתי משחק ל-PS2 בגירסת DVDRIP ואני לא יודע כיצד לצרוב אותו. תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
^^ תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למשחק קווסט בסגנון ה- Phantasmagoria שעובד ב- xp ~~~ תודה רבה :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק במולטי אבל זה לא נותן לי להפעיל את הPB אני לוחץ אבל זה לא משתנה לON... מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
והאם למישהו יצא לשחק בוא כבר הוא תואם את הציפיות איזה ציון הייתם נותנים מחשק שווה לקנות אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם אפשר באיזה שהיא דרך לשחק אותו במחשב?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
למה לעזאזל משחקי X-com חסומים ב Steam?? :s05: יש איזה דרך לעקוף את זה או להוריד אותם ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7393 איזה כיף ליפנים הם יכולים ליקנות 360 משומש ב128 דולאר ומישחקים משומשים ב30 דולאר במחירים האלה גם אני היתי קונה 360 אבל שמיסתקלים על התמונה המלאה חוץ מהמישחקים היפנים שמיקרוסופט תיתמוך בהם בכסף כדי שהם יהיו על ה360 הרבה מישחקים יפנים פשוט לא יגיעו ל360 :'( למזלי אני בונה על WII ואיך שזה ניראה בינתים יהיו לי מספיק RPG יפנים ונסיכות להציל בWII
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-