עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amir85,

מפתחת: Creative Assembly ז'אנר: אסטרטגיה תורות, לחימה בזמן אמת האתר הרשמי: http://www.totalwar.com/empire/ ניתן להתרשם מהDEMO כאן: http://www.totalwar.com/empire/demo/ סקירה בעיברית: http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=616715 Synopsis: Command the seas, control the land, forge a new nation, and conquer the globe. Empire: Total War takes the Total War franchise to the eighteenth century Age of Enlightenment -- a time of political upheaval, military advancements, and radical thought, captured in stunning detail in Empire: Total War. Empire: Total War introduces a host of revolutionary new features, including true 3D naval combat. For the first time in t…

• 201 תגובות
    • 23.1k צפיות
  2. Started by bagetrek,

אני מחפש כבר די זמן משחק נוסטלגי ששחקתי די מזמן בערך לפני 12 שנה אנערף ...בקיצ' המשחק נראה ככה : ילד כזה עם צורה כמו של ריימן בלי גוף רק ידיים ראש רגלים וסקיט בורד שנבעט מגלקסיה אל תוך כוכב מוזר עם ג'ונגלים ובלאגנים אחרים והוא אמור להגן שם על עיירה קטנה מהעכביש הגדול עם הרובוטים והתותחים שיורים לעברו כל פעם משימה חדשה שהוא נופל בה ע"י הסקיטבורד שלו ..משחק מאוד חמוד שאני מחפש כבר הרבה זמן האם מישו יודע על What Iam Talking Bout האם יכול לעזור ...בבקשה זה די חשוב לי , קצת הרבה זכרונות מהמשחק .. תודה לעוזרים ! ל"ט

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  3. בנתיים אני מחכה למאפיה 2 האגדי , שיחקתי לא מזמן הנסיך הפרסי החדש ועברתי אותו - נחמד פלוס. כל הSHOOTERS החדשים פשוט על הפנים, משעממים וחוזרים על עצמם, לא משהו שלא ראינו בשנים האחרונות... כל משחק שעובר לי במחשב אני מתבאס מחדש. איזה משחקים חדשים יש ששווים קנייה? ואני לא ממש מת על מולטיפלייר אבל אם יש משחק ממש מומלץ (לא להיות שקופים ולהמליץ על COD) שוט! תודה רבה

• 47 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by MaoR_KilleR,

זה פשוט בלתי נסבל, אני עושה Host, מגדיר את המגרש והכל. ואז פשוט... מופיע חלון קטן שכתוב בו "WAITING"... והוא ממשיך להופיע... וממשיך. הוא שם עד אין קץ, לפי מה שמדדתי - זמן של ארוחת ערב ממוצעת! בהתחלה חשבתי שזה הפיירוול, אז נתתי לו אישור. מסתבר שזה לא זה. אחרי זה, סגרתי את הפיירוול - עדיין לא עובד. המשחק חדש ומקורי Patch 1.1. עזרה תתקבל בברכה תודה מראש מאור ;D

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. מעוניינים לרכוש את Need for Speed החדש, Battlefront החדש או Heroes 7? כעת יש לכם הזדמנות לעשות זאת עם הנחה של בין 20 ל-25 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/כמה-מהמשחקים-הגדולים-שבדרך-זמינים-בהנ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תודה למוצא! (אם יש בכלל)

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by HujA_BoY,

אהלן חברים. כמו שחלקכם אולי יודעים המשחק החדש בסדרת Rainbow Six הלא הוא Rainbow Six Siege נמצא כרגע בשלב Beta סגור. כ״סגור״ הוא דורש קוד גישה להורדת הביטא אשר ניתן לקבלו ע״י הגשת בקשה באתר המשחק ואז להמתין לקבלת הקוד במייל. ישנם אנשים שלחלקם לוקח הרבה זמן לקבל את הקוד הנ״ל וחלק שכלל לא קיבלו. אתמול קיבלתי מייל שהביטא (שהייתה כבר אמורה להסתיים) הוארכה עד ה04.10 ובמייל צורפו לי 4 Access kesy שאוכל לחלק לחברים. משום שרוב חברי לא ממש בקטע, אשמח לסייע למי שמעוניין לנסות את הביטא. פשוט רישמו פה בשרשור אם את מעוניינים ואשלח לכם את הkey בהודעה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אם כבר אנשים מחפשים משחקים ישנים, גם אני אנסה את מזלי... אני מחפש איזה משחק ישן, היו בו 4 דמויות שאפשר לבחור מהן, אחת בחורה אם אני לא טועה... המשחק הוא 3rd person beat 'em up. אם אני לא טועה זה מין קו-אופ כזה, כשיש בוטים שישחקו את שלושת השחקנים האחרים (אבל תמיד יכול ליהיות שזיכרוני מטעה בי ) ואני אפילו חושב שהיה אפשר לשחק כמה שחקנים ביחד... אני לא זוכר יותר מידי פרטים עליו, אבל כמה כבר 3rd person beat 'em ups אתם מכירים? המשחק מתרחש בזמן מודרני, בסביבה אורבנית -אם זה עוזר במשהו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42 הטקסטורות לא נראות משהו בגלל הדחיסה, אבל זה מה יש כרגע. המקור נראה מעולה (רק בגודל של 3.18GB).

• 55 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by lisly,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה, כבלים תשתית ,הוט. ספק: בזק בינלאומי לפני זה היה לי בזק הכל גם תשתית וגם ספק , עכשיו רק החלפתי לכבלים זה התחיל לעשות לי פינגים גבוהים שבין 200-1000 עכשיו אמרו לעשות משהו עם הכרטיס קול ועשיתי את זה ,אבל מה זה מסריח שומעים מאוד מגעיל תמשחק! אין דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. רוצים לרקוד עם זאבים ולשפד את האויבים? תופתעו לגלות שניתן יהיה לעשות זאת גם עם מחשב בן ארבע או חמש ב-1 במרץ מגיע אלינו הפרק החדש והמפתיע בסדרת הפעולה Far Cry, שיקח אותנו אל עולם פרה-היסטורי ושנחשף לראשונה רק לפני כחודש. הנה דרישות המערכת הבסיסיות והמומלצות עבורו, כפי שהוצגו בידי יוביסופט. הדרישות המינימליות הן צנועות עד מאוד ביחס למה שהתרגלנו לראות מכותרים עדכניים, ומורכבות ממערכת הפעלה 64 ביט מסוג חלונות 7, חלונות 8.1 או חלונות 10, מעבד Core i3-550 כפול ליבה של אינטל או Phenom II X4 955 מרובע ליבות של AMD, זכרון RAM של 4GB, נפח אחסון פנוי של כ-20GB וכרטיס מסך מדגם GeForce GTX 460 או Radeon HD Graphics 5770. במילים אחרות – גם מערכות ביניים שנבנו אי שם בשנת 2010 …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by SinMaker,

היי, אם אני קונה cd-key או account ממשתמש אמריקאי, האם יהיו לי בעיות לשחק בשרת האירופאי? תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by dj_horse,

שלום! שאלה זאת מופנית למי שיש לו ידע בנושא של הרשמה ומשחק ברשת של flight simulator x. כול מי שמשחק בזה ברשת ויודע כיצד אפשר לשחק ברשת,ויכול לתת לי הדרכה בשלבים אני אודה לו. אני ניסיתי להירשם אבל כול פעם שהקלדתי סיסמה, הוא הכניס לי שגיאה של זה. ניסיתי את זה לפני כמה זמן,כלומר בר הרבה זמן לא ניסיתי את זה בדיוק,אבל מי שיוכל לעזור לי אודה לו.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. נכנסתי לפה - http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium-edition ואני רואה שאפשר לקנות ב שישים דולר, על הכפתור ההזמנה כתוב pre order שזה הזמנה מראש,איך הזמנה מראש אם המשחק קיים כבר? והיום היתה הודעה לכולם בדואל - https://help.ea.com/article/why-was-my-pre-order-for-battlefield-3-premium-edition-cancelled על ביטול הזמנה. מישהו קנה או שמכיר מה התופעה? האם אני יכול לקנות את הגרסה הנ''ל ב שישים דולר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. part 2:a binary choice chaoter two in the middle of someting נכנסתי לכול חור בשני הבינינים והרגתי את כולם אני יוצא החוצה לכוון השער איפו שהאוטו מסחרי השחור ואני כבר לא יודע מה לעשות אף אחד לא בא אלי מה עושים בתודה עמית 8) נ.ב משחק פעולה הכי טוב ויפה שיש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by djgur,

האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  18. לאחרונה נפוצה תופעה של פתיחת ת'רדים בסגנון של "איך המחשב הזה יריץ לי את קרייסיס?" וכו' כל ת'רד שייפתח עם שאלה מן הסוג הזה שדורשת ניבוי יינעל מידית ופותח הת'רד ייקבל אזהרה. בנוסף לכך אם ייפתח ת'רד שייגרר למצב של שאלות כאלו הוא יינעל גם כן והגוררים יקבלו אזהרה. אנא קחו זאת לתשומת לבכם בכדי שלא תהיינה אי הבנות בעתיד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by David_Beckham,

דרישות מערכת מינימליות: :Processor AMD Athlon 64 X2 3800+ Intel Core 2 Duo E4700 Display Card: ATI Radeon X1800 Series 256MB NVIDIA GeForce 7800 Series 256MB Memory: 1024MB Free Disk Space: 8GB Operating System: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 מפיץ - Sierra מפתח - Radical Entertainment ז'אנר - Action תאריך שחרור רשמי - 9.6.09 האתר הרשמי - http://www.prototypegame.com/us/ טריילרים - http://www.gametrailers.com/game/prototype/5383 מהות החיים נמצאת בעיקר בזיכרונו של האדם, כמות המידע שנאסף במשך השנים מובילה לקבלת החלטות, להתפרצות של רגשות ואף משפרת את הדמיון. למרות שמדענים רבים מנסים לחקור כיצד נאגר ופועל הזיכרון האנושי, הדרך לשחזור זיכרונות אבו…

• 580 תגובות
    • 50.1k צפיות
  20. Started by k340,

שלום, בזמן האחרון קצת עבר לי החשק מלשחק במשחקי FPS ומירוצים. רציתי למצוא משהו בסגנון Titan Quest. הציעו לי בעיקר משחקים כמו Diablo (שד"א, שמעתי משהו על 3). התקנתי Diablo II אבל בגלל שלא מזמן כבר שיחקתי בו די הרבה, מהר נמאס לי. לכן, אשמח לקבל המלצות למשחקי RPG. תודה, נתנאל מרדכי. *עריכה: שכחתי לציין, שאין לי כרטיס מסך חזק במיוחד. יש בבעלותי nVidia GeForce 6800GS. לכן אני מבקש משחקים שירוצו לי טוב על הכרטיס מסך. תודה.

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by LIOR42,

משחק האסטרטגיה הטוב ביותר לדעתי הוא GENERALS וגם משחק ההרחבה שלו מצויין הוא נותן חווית משחק מעולה מכל הבחינות גם הגרפיקה מצוינת אומנם לא הייתי נותן לה 10 אבל היא די מספקת לדעתכם איזה משחק אסטרטגיה הכי טוב ומדוע?

• 120 תגובות
    • 13.4k צפיות
  22. Started by DOGMA,

משחק הסימולציה החדש מהיוצרים של Darwinia המהולל. It's s full sacle thermonuclear war, no one can win. but you can try to lose the least... אם כן מישהו מעוניין במשחק ברשת? אני חייב לציין שאלה ה65 שקל(14.99 דולר עלות המשחק) וה65MB(גודל המשחק) הכי טובים שבזבזתי בחיים שלי.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. Started by n9555,

קניתי day of defeat מקורי ומשום מה הוא לא מוכן לפעול. יש לציין שכבר יש לי STEAM (קניתי hl2 ו css ממזמן ), ויש לי את הicon של המשחק על הדסקטופ. כשאני מכניס מחדש ת'משחק לכונן הדיוידי אז יש לי את האפשרות של ה play day of defeat אבל זה רק פותח לי חלון ב steam שכתוב לי שם purchuse day of defeat לא הזנתי שום קוד הפעלה במהלך ההתקנה כי לא התבקשתי(אני לא יודע אם זה לsteam עצמו או למשחק) אבל בכול מקרה זה לא עובד. (נ.ב כשזה ניסה להתקין בפעם הראשונה המחשב נתקע ל10 דקות אז הפסקתי את פעולת העידכון ואני חושב שזה לא נותן לי לעדכן/לשחק בגלל זה) [הסבר טיפה מסורבל ] תודה מראש

24. Started by idofr,

אני מנסה להכנס למשחק הוא שם שניה דף שחור ויוצא ממנו... =\ (על מחשב של חבר לא על שלי....) אם למישו יש רעיונות בבקשה....

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. לאחר השקעה בhumble bundle לפני כמה חודשים טובים, הושק המשחק Anomaly 2 לא מזמן וקיבלתי איתו 2 מפתחות סטיים. לצערי הרב השחקנים שרציתי להביא להם מפתח בחינם לא יכוליים לשחק במשחק, ולכן נשארתי עם מפתח ספייר. כל מי שמעוניין לקבל מפתח (השמח גם למולטיפלייר ביחד) שישלח לי הודעה פרטית. אם במקרה יש פה בקהילה עוד שחקנים שמשחקים את המשחק- מוזמנים לצרף אותי לסטיים (romansah9).

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.