עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/news.html?sid=6170006&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by T-80,

שלום ! כשאני מתחיל להתקין משחק הוא מציג לי הודעת שגיאה Error Code: -5005 : 0x80070017 Error Information: >Kernel\KernelMedia.cpp (94) >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1594) pAPP:Devastation PVENDOR:digitalo PGUID:6A78CBDE-0845-43BA-8675-A132B7C49E09 $7.1.100.1248 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 7.0.6000.16414

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by navk2,

יש את השגיאה הזאת ואז ההתקנה מפסיקה.(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. אני משחק בהיטמן בלוד מני וזה קשה לאללה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  5. Started by YH,

למישהו יש מושג איך לעבור איך dr wolf במשימה השניה של Infernal? (אחרי הפיצוץ של המכונה שלו, באחד על אחד.) נגמרת לי התחמושת לפני שהוא מת... השתמשתי בתחמושת הנוספת שבארונות, אני יורה רק עם Infernal Power ונכנסתי לשלב עם לא מעט תחמושת. אני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by davidcohen,

שלום! יש לי far cry הגעתי לשלב מספר 13 קוראים לו cooler עכשיו אני מגיע למקום עם הנקודה שאליה אני צריך ללכת והוא לא מסמן לי נקודה חדשה *בתמונה אני לא על הנקודה כדי שתוכלו לראות אותה במפה... מה לעשות?! תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by carbon1,

מישהו יכול להביא לי בבקשה שמירה של 36% ל-most wanted? בבקשה תחזירו תשובה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שאניישם אותה בציוד שלי ישר עולה לי הכוח? או שצריך לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by snir0,

אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  10. Started by fish123,

מישהו פה יודע מתי XIII 2 יוצא?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר אינספור בעיות עם המשחק (עקב התקנת יותר מדיי ערכות וחבילות תוספת) החלטתי שהפיתרון הטוב ביותר הוא הסרת המשחק לחלוטין והתקנתו מחדש. הסרתי את כל התוספות למשחק (KOTN ודומיו) וכאשר אני לוחץ על הסרה של המחשק עצמו, מופיעות לי 2 שגיאות שלא מאפשרות הסרה. http://www.2send.us/picture.php?file=94853b4670.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=272bc40377.bmp .... עכשיו ניסיתי לעקוב אחר ההוראות וסגרתי את כל התמונות שפתוחות ברקע, רוקנתי את תיקיית ה-TEMP וכיביתי את החיבור לאינטרנט, אך עדיין ההסרה מסרבת לפעול. למישהו יש הצעות..?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  12. Started by קובי 1980,

הורדתי את הפאט' מאתר הבית של המשחק (הורדתי את הקובץ המתאים כמובן) זה קובץ ענקי של יותר מ400 מגה. לאחר שאני "מחלץ" את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה "wrong cd key " מישהו יכול לעזור בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  13. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by carbon1,

אני משחק במשחק fear ולקחתי חיים ואני לא יודע איך להפעיל את זה במשחק עם מישהו יודע על איזה מקש ללחוץ כדי שיתמלאו חיים אז תגידו תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 320MB עם הדרייבר FireWire, הגירסא החדשה ביותר. הבעיה היא שלאחר שהתקנתי את המשחק הוא רשם לי שגיאה כשניסיתי להפעיל אותו, שחסר קובץ DLL מסויים. הורדתי את הקובץ הזה מהאינטרנט ועכשיו זה רושם לי שגיאה אחרת: שחסר הקובץ "d3dx10_33". אני לא מוצא את הקובץ הזה באינטרנט ולא יודע מה לעשות... האם יש את DX10 להורדה? וכן, יש לי את ויסטה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by rrroonnii,

יש את CAMPAIGN ששם יש משחקיות עם GDI וNOD. ויש עוד משחקיות חוץ מזה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by timac,

שלום רכשתי לא מזמן את הגיימפד של מיקרוסופט האלחוטי של ה360 למחשב.. עכשיו יש איזה קובץ משהו שאני יוכל לשחק איתו במשחקים שהוא לא תומך למשל בוגאס פיר וכאלה? או שהוא תומך רק משחקי ספורט? תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by BarVaZ,

לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. קיים משחק כזה של אופנועים אבל לא משחק תחרותי אלא משחק שדורש כישורים.. אז ככה צריך לאסוף תפוחים, אסור ליפול על הראש בשום מצב... הוא כזה מסתובב ימני ושמאלה עם המקש רווח.. שמעתי שקוראים לו אלמה? זה נכון? אם אפשר את השם באנגלית זה מאוד יעזור לי, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. אם יש פה שחקני GUNZ בגירסה הזו ואתם כן מצליחים להתחבר אנא פרטו את סוג החיבור שלי 1.5/256 ברק-כבלים. לא מצליח להתחבר ביומיים האחרונים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. משחק הטניס של סגה כנראה לא מתחבב על המערכת של הבחורים מרדמונד. חיפשתי פאצ'ים שיתקנו את העוול אך לשווא. מישהו יודע איך לגרום למשחק כן לעבוד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by the red dragon,

כשאני עושה LOAD לשמירה אז זה יוצא לי מהמשחק ועושה הודעת שגיאה SEND ו DONT SEND צכירים את הודעה אזות מה עושים? שמעתי על זה זה באג של המשחק אמרו אפילו ברוקסטאר שמעתי שצריך PATCH ל V1.0 ואני לא מוצא כול ה PTACH זה ל 1.1 בבקשה תעזרו לי למצוא לV1.0

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. שרת ישראלי עם ניקוד Ranked Israeli BF2142 Server http://www.ipetitions.com/petition/israel_ranked_bf2142/index.html לחתום על העצומה כדי שהד ארצי או EA יקימו שרת BF2142 ישראלי RANKED.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by Meir787,

מישהו יודע איך הורגים את האורקים לגמריי ? אני נלחם והורג אותם אבל הם פשוט קמים.. עכשיו, אני יודע שאפשר לנעוץ בהם את החרב כשהם נופלים, אבל איך עושים את זה לעזאזל ?! עזרה, מישהו :-[ ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. למה הוא נעלם ?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים