עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי מישהו יודע מה אני עושה עם כל הנשקים שאני אוסף? למה זה לא אוסף לי רק מחסניות יוצא מצב שיש לי 10 קלצ'ניקוב ובכל אחד יש 10 כדורים וגם איך מחליפים נשקים האם כל פעם צריך להכנס ל INVENTORY תנו טיפים בבקשה למשחק תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by sevenX,

אפשר לינק אליו בבקשה

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  3. Started by עמוס ז,

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1012116 כל הפרטים וההסברים בלינק.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by pain_killer12,

שמעתי שmanhunt2 יצא בקיץ 2007. איך אני מחכה כבר למשחק הזה, תוכלו להביא אולי ידיעות או טריילרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by a-v-i,

היי, קניתי 2 GAMEPADS של לוג'יטק דואל אקשן במיוחד בשביל לשחק 2 שחקים בפרו אבולושן... אני לא מצליח לגרום לגיימפאד השני לעבוד משום מה... המשחק מזהה רק אחד. בווינדוס 2 הגיימפאדס מזוהים ותקינים. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by yuval1101,

היי, אני מנסה לשחק עם השלט החוטי של ה-360 במחשב ב-UNREAL TOURNAMENT 2004 אבל הכוונת כל הזמן יורדת למטה ונשארת תקועה על הרצפה ואני לא יכול לכוון, איך מכוונים? ואיך משנים את הלחצנים לשלט?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. http://www.worldinconflict.com/main/index.html משחק אסטרטגיה מודרני. נראה משחק טוב!!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by IlanF,

אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק, התקנתי אותו שוב, אבל כשרציתי להמשיך בCARERE שלא סיימתי, הוא רושם לי unable to load <profile name> איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. הרשמים שלי דיי קצרים, כי שחקתי בו 40 שניות וראיתי שזה לא זה, אני לא מדבר על השליטה שאפילו לא נסיתי ללמוד אותה המשחק נראה פשוט רע, שחקתי אותו על HDTV והכל נראה עדיין פחות חד מה PC, הרבה פחות מפורט. נראה לי שהם הורידו המון טקסטורות בגלל שכדיי לשלוט על היחידות צריך לרחף כל הזמן על המפה ולשנות זוויות כל הזמן (עובד מאוד מהיר) לכן לא נראה שהיה ניתן לעשות את זה במהירות כזאת עם שמירה על אותה רמת גרפיקה. משום מה כל מראה כאילו "מטושטש", מוזר שיחקתי את זה באותה רזולוציה ששיחקתי ב PC (על אותו מסך גם) נחכה ל HALO 3

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני צריך רוצה לדעת איפה אני מסמן שהיה לי שם את אפקט השמיים כי כרגע כל מה שיש לי זה שמיים כחולים בלי שום דבר. תודה

12. ראיתי (בעיקר בפורומים בחו"ל) שנושא ה-widesceen ממש ניהיה פופולרי, אבל השאלה העיקרית היא בנוגע למשחקים, עד כמה באמת משחקים חדשים תומכים במסכים רחבים? כמובן שאני לא מצפה למספרים או אחוזים מדוייקים, אבל לפי ההרגשה שלכם ממה שאתם רואים ביומיום, האם המשחקים החדשים בדר"כ באים מוכנים לרזולוציות רחבות או שזה עדיין לא הפך לגמרי למקובל? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by MODI,

רושם לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by postup,

זה נכון שהמשחק לא תומך בעכבר ואפשר לשחק בו רק עם המקלדת?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. בטירה החדשה של הגמדים, יש את הקסמים של ה RUNE, אבל במהלך קרב כשאני מנסה להפעיל את רובם הוא כבר כותב לי Used ואי אפשר להפעיל אותם. רק ה Rune of Charge פועל בערך! איך מפעילים אותם?? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by שייט לעתיד,

שלום אני צריך קראק בשביל most wanted אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו בבקשה למה הורדתי most wanted התקנתי והוא לא עובד לי אני צריך crack בבבבבקקששההה תודה אבי. נ.ב ניסיתי לחפש ולא מצאתי :-\

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by haimon_v,

משחק גדול! כמה שאלות: 1. אפשר לפצל את הצוות ולא ששניהם ילכו ביחד כל הזמן? 2. ראיתי שיש אפוד מגן (shield) שאפשר להצטייד איתו אבל לא הבנתי איך. 3. אפשר לראות את "מד החיים" שלי? אם אני מחכה קצת בין פגיעות שספגתי, ה"חיים" שלי מתאפסים? אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by sh2006,

מישהו שמע על משהו בעיניין ? הבנתי שהייתה דליפה מבליזרד על משהו כזה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3393442,00.html#n בשביל מה? למה זה תורם? למישהו יש תמונות מהאירוע? מענין אותי לראות את הכבש :-X

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by Biatch,

ק'יצר בהתחלה תריך עשות דוגד' אטק או משו כזה הפכתי את כל העולם ולא הצלחתי .. מה עושים שם

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  22. עזרה לא מצליח לשחק ברשת את המשחק החדש של ליגת האלופות ניסיתי הכל גם דרך התוכנה Hamachi למרות שאין לי רשת וכלום לא עזר איך שאנחנו מסיימים לבחור קבוצות זה מתנתק יש למישהו מושג איך לתקן את זה??

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. מה להתקין ? far_cry_v1.4_cumulative.exe 03-Oct-2006 15:20 181M או far_cry_v1.4_standalone.exe 03-Oct-2006 15:21 124M http://patches.ubi.com/far_cry/

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by ROYAL125,

חזרתי לשחק אחרי תקופה ושאני מפעיל תמשחק המחשב "נכבה" ונשאר ככה עד שאני לוחץ ריסט ואז רק הוא מפעיל את עצמו מחדש מעבד 1.7 זיכרון-512 כרטיס מסך-גיפורס 6200 במפרט המשחק רשום ממעבד 1.2 ומעלה מישהו יודע מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים