עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by First Squad,

http://www.rockstargames.com/IV/

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי יש לי את pro evolution 6 ועכשיו קניתי ג'ויסטיק... אני רוצה לשחק נגד אח שלי אבל אנחנו לא מצליחים לבחור את הקבוצה של ה AWAY אחרי שאנחנו נכנסים למשחק ב P2 Quick start אחרי הבחירת קבוצה הראשונה זה לא עובר לשנייה מה אני עושה לא נכון?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by IlanF,

דבר ראשון.. יש מישהו שמכיר את המשחק/מוד הזה? אם לא זה מוד לquake 3 arena האתר: http://bidforpower.planetquake.gamespy.com עכשיו יש לי בעיה קטנה שקשורה לגרפיקה... בתמונה הזאת: http://www.planetquake.com/bidforpower/images/realps.jpg מופיע כזה פיצוץ שאצלי לא מופיע.... יש לי רק את הפיצוץ הכחול הזה ולא את הניצוצות האלה, הפעלתי הכל בהגדרות, הכל על המקסימום, אבל עדיין זה לא מופיע. אולי יש משהו ששכחתי להפעיל?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  4. ואין לו את כל הפאצים של הליגה הישראלית שישלח לי הודעה פרטית אני יביא לו איסיקיו

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by SyndromE,

יש לי בעייה - אני לא מצליח לראות שרת LAN שחבר פותח ולהיפך כיביתי firewall / antivirus, פתחתי פורטיס של המשחק בראוטר - כלום לא עוזר. עם חבר אחר שניסיתי הוא ראה שרת שלי, אבל לא היה יכול להכנס בכל מקרה. יש רעיונות ? אני מבין שיש בעיות עם המשחק , מה הקטע הזה ? אם משהו מעוניין להשתתף בבדיקה, ובכלל לשחק אם זה עובד, שיכנס ל: tqit_hwz pass: 123

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אם לקצר - חיפשתי תוכנה שתאפשר לי לדבר עם חבר שלי בזמן משחק רשת אבל כל תוכנה (סקייפ, מסנג'ר וכו') שמאפשרת את זה פתאום מאיטה לי משמעותית את משחק הרשת. זה לא עניין של זכרון או כרטיס גרפי - גם משחקים ישנים מקרטעים ברשת בגלל זה (baldurs gate למשל), אני יכול להפעיל עם משחק הרשת 4 תוכנות רציניות במקביל וזה ילך יופי אבל דוקא תוכנות הדיבור מקלקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13285 המשחק הרשים מאוד,נראה ילדותי ומצועצע,אבל בכל זאת הרשים אותי מאוד . עריכה:כמובן שהוא עוד לא יצא,תקראו שם הכל ותראו את הסרטון,אדיר.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by waizman,

זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dj_horse,

האם קיימים אנשים שהתקינו את המשחק וניתקלו בשגיאה כלשהיא?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by vacuuuum,

אני מחפש את הMANUAL למשחק, מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by RGod,

אחד המשחקים הטובים בתחום האסטרטגיה וחלל . יש את המשחק הראשון שהוא גם טוב אבל השני עוד לא יודע .(מוריד ) רציתי לדעת אם יש אנשים שמשחקים במשחק או מכירים אותו . נא לתת חוות דעת תודה .

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. והאם אפשר באיזה שהיא דרך לשחק אותו במחשב?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

מישהו שמע פעם על זה? או ניסה את הדמו? Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens - נשמע לי אחלה משחק http://www.gamespot.com/pc/action/redneckkentuckyandthenextgenerationchickens/index.html

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. רשום ב RELEASE NOTES שהם הכניסו שמה את המוד של ה"זמן קליע". אבל בכל מסמך הם לא רשמו אפילו פעם אחת איך מפעילים את זה! אני לא מוצא איזה כפתור הם קבעו כדי להפעיל את האפשרות הזאת! צירפתי את ה RELEASE NOTES עריכה: מצאתי את הכפתור. למי שרוצה לדעת (לא נראה לי הרבה לפי התגובות בת'רד ) זה הכפתור M. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by stone cold,

בעקבות הכתבה הזות החלטתי לפתוח דיון - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=103312&page=2 תיראו אני חיבבתי את Runaway הראשון אבל מאוד יתאכזבתי מהשני העלילה של השני פשוט משעממת החידות חלקם קלות מאוד חלקם מעצבנות במיוחד מעצבן החלק שאתה רואה חלק אבל לא יכול לישתמש בו עד שאתה פותר משהו אחר השינוי שחל בדמות הראשית גם מעצבן בראשון דמות החנון היה מתאים למשחק בשני הדמות כאילו קולית וזה לא מתאים למשחק בכלל מחקתי תמשחק אחרי השלב החמישי וזה אחרי שהתחלתי לישתמש ב"לעבור דרכו" הוא איך שמתרגמים תמושג לעברית גם הגרפיקה והסירטונים איכזבו אותי ציפיתי שמשחק בסגנון שיוצא ב2007 יכיל גרפיקה יפה וסירטוני CG אבל גם בזה המשחק מאכזב פשוט מיושן ולא במובן הטוב

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533M…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. חח ראיתי שזה אמור לצאת אבל אני לא יודע מתי :-X

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by cb,

אם אני רוצה לשחק עם המחשב נגד 2 גם שהמחשב משחק אותם..ב CUSTOM.ז"א אני ועוד CPU משחקים ביחד כALLIES נגד עוד 2 CPU שהם ביניהם ALLIES גם כן.אם אפשרי אז איך?ואני חזרתי לשחק במחשק עכשיו אחרי מלא זמן שלא נגעתי בו ואני גרוע..לא שאז הייתי טוב שהוא יצא,אני משחק על נורמאל והמחשב פשוט קורע אותי בא אלי אחרי בערך 7 שבועות עם צבא שלם (כולל המפלצת הכי חזקה שלהם) שלי יש חצי מהכח שלו יש.טיפים בבקשה..מדריכים באנגלית אפילו אני רוצה ללמוד שיטות וכו'.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. יש לי IBM T60, הינה המפרט: Processor Model : Intel® Core2 CPU T5600 @ 1.83GHz Speed : 1.83GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile, Dual-Core Internal Data Cache : 2x 32kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1x 2MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 threads sharing Mainboard Bus(es) : PCI PCIe PCMCIA CardBus USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) System BIOS : LENOVO 2.09 Total Memory : 1015MB DDR2-SDRAM Chipset 1 Model : Legend Ltd 955XM/945GM/PM/GMS/940GML Express Processor to DRAM Controller Front Side Bus Speed : 4x 166MHz (664MHz data rate) Total Mem…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by t d,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המקלדת של zboard עם הסקין של BF2142? (בארץ) תודה!

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  21. שלום אני בשלב 5 והגעתי לגולבין הזה איך אני עובר אותו ?תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by Biatch,

איך אני הורג את פרופסור וולף ? ניסיתי עם היריות המיוחדות ביזבזתי את כל התחמושת ומלא מלא יריות מיוחדות ולא הולך כלום http://img364.imageshack.us/img364/926/wolfbz2.jpg

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by dj_horse,

שלום קיימים אצלי במשחק שתי בעיות: הראשונה היא כול פעם שאני לוחץ על כפתור{g} לשחרור הנשק מהיד המשחק ניתקע ויוצא. הבעיה השניה היא שהחלק השמאלי של המסך כול כמה דקות מהבהב. האם תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by bennnn,

אני בשלב בראשון שצריך להשתמש בטלפורט שלוחצים על האות q במקלדת בשלב שיש הרבה אזעקות והוא שואל אותי מה הסטטוס שלי.....ושהכוח הזה מסוכן מה עושים שם.......... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים