עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sevenX,

אפשר לינק אליו בבקשה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by gt6,

יש לי פיפא 2007 רציתי לדעת איך אני מעביר שחקנים לקבוצות ככה שזה יהיה עדכני לעכשיו עם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תודה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  3. שלושה מכותריה של המפיצה הצרפתית עבור המחצית הראשונה של שנת 2018 יגיעו באיחור קל לכתבה

4. Started by Shasoosh,

החברה עומדת לשחרר בימים הקרובים פאטצ' שאמור לסדר את כל בעיות הקריסה למינהם וכמובן את בעיית ה - Low Fps תחת ויסטה ו DX 10

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. משחק הפעולה המבטיח מאמץ נשקים וגישה מסדרת Doom במטרה לספק לנו עולם פוסט-אפוקליפטי ממכר שלא נרצה להתנתק ממנו - החל מאמצע החודש הבא לכתבה

6. Started by roie13,

שלום,אני צריך ממכם המלצה על משחק יריות באינטרנט שלא דורש סיריאל או כסף בכל צורה שהיא משהו בסגנון של אמריקס ארמי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by gkman,

שלום לכולם. בטח שמעתם על המשחק XIII בכל מקרה שיחקתי את הראשון ובסוף המשחק כתוב שהמשך יבוא. אז כשאני לוקח בחשבון שהמשחק יצא בכלל ב2003 חיפשתי את המשחק השני אבל לא מצאתי אותו למחשב ( יש לי אותו כבר מלא זמן בפלאפון) הוא יצא בכלל למחשב?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by KingYes,

יש למשהו רעיון להמליץ לי על משחקים טובים ומאתגרים? שלא יהיה קשה ושיהיה קליל בשבלהם.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by deelad,

שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום !!! מחפש שחקנים לCompany of Heroes - Opposing Fronts ONLINE לשישי שבת הזה מישהו מעוניין? :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. המיזם של החנות המקוונת GOG להתפטרות ממנגנוני ה-DRM של המתחרה Steam מתחדש - ויש גם הנחות ומבצעים נלווים לרגל החזרה ללימודים לכתבה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by 3emi,

משחק מטוסים ארקיידי אבל עשוי לעניין מבית CAPCOM אמנם המשחק ארקיידי אבל עדיין יש הרבה מקום לתמרון והמשחקיות מהנה ולא מטופשת לחלוטין כמו שאפשר לצפות המשחק זורק אותך להרבה סוגים של סיטואציות משליטה על הרבה סוגים שונים של מטוסים מסוקים מטוס AC-130 שנותן חיפוי לכוחות למטה משחקיות מיניגן מדלת של מסוק חיפוי וכל המשימות זורמות יפה בצורה רציפה ומעבירות תחושה של מהירות בצורה שלא נתקלתי במשחקי טיסה אחרים ולמי שאוהב קשה להתנתק יש הרבה גיוון ועניין אמנם לא סימולטור אבל אחלה אקשן מבחינת הגרפיקה הרמה גבוהה והדברים נראים יפה מה שבולט זה העיצוב של הסביבות שמרגישות מציאותיות למשל בניינים ואזורים שלמים שהם בתלת מימד ולא כמו במשחקי טיסה אחרים רק טקסטורות מה גם שיש ניצול טוב של ה…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  13. גם הדור החדש של סוני עומד להתבסס על חומרה ייעודית מבית חברת AMD - בגלגול מודרני ומתקדם הרבה יותר לכתבה

14. Started by yoav9,

אז זהו, שאין לי :-/ :-/ למישהו יש מושג איך אני שם???? בתודה מראש יואב... נ.ב. זה ממש ממש דחוף... :'(

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כיצד נדע באילו אתרים לקנות משחקים? אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות את המשחק SUBNAUTICA ואינני יודע כיצד אוכל לדעת שהמקור שממנו אני קונה את המשחק, לא יוכל לגנוב את פרטי האשראי שלי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eladsh,

קבלו מה ראיתי: http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2017 מזה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. יש לי את המשחק Just Cause 2 ב PS3 וגיליתי לאחרונה שאפשר להחליף דמויות כמו סופרמן ועוד כל מיני, השאלה איך עושים את זה,אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by david11,

משחק מ YNET קישור חמוד מאוד , מארבעת היסודות יוצרים ובוראים את העולם ע"י צרופים של אלמנטים http://y.net-games.co.il/game/puzzle/402/?utm_source=ynet&utm_medium=computer&utm_campaign=article_dok_Games

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by avi2014,

ראיתי פרסומות בכמה משחקים השבת בליגה האנגלית של המשחק...(בד"כ שיש פרסומי המשחק יוצא..) מישהו יודע אם הוא יצא?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה. שיחקתי לפני כמה שנים בTomb Raider שיצא ב2013 ומאוד אהבתי... אני רוצה לקנות את ההמשכים וראיתי שיש 2 המשכים וגם יצאה גרסה בשם "Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration" היא כוללת בפנים את Shadow of the Tomb Raider ואת Rise of the Tomb Raider שבהם לא שיחקתי? ניסיתי להבין קצת מגוגל אבל לא לגמרי הבנתי במה מדובר. אשמח לעזרה בנוסף, יש לי גם PS4 PRO וגם מחשב שאני מאמין שיריץ די טוב. יש הבדלים בין הגרסאות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by woodk1d,

למה לא משחקים Titanfall ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by gibm,

שלום לכולם. האמת היא שאף פעם לא הייתי (וכנראה לא אהיה) גיימר ממש אבל פעם הייתי משחק ומאוד אהבתי - בעיקר משחקי אסטרטגיה (רד אלרט וכו'). בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם מעבד 6750 וכרטיס וידאו 3850. אני מתכוון להתקיו ויסטה על המחשב שמחובר לטלויזיית lcd 40 fhd. אשמח מאוד לקבל המלצות למשחקים בעיקר אסטרטגיה ויריות ודווקא מעט יותר ישנים (הם בטח יהיו זולים יותר) שירוצו טוב על המפרט שלי . דרך אגב - האם קיימת בויסטא תאימות לאחור ויכולת להריץ משחקים שנבנו ל-XP? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by nore0,

גמרתי את המשחק פעם אבל אני לא זוכר מה צריך לעשות כאן http://img441.imageshack.us/img441/88/dgfdg7ej.jpg http://img179.imageshack.us/img179/3099/hasdaf8zz.jpg http://img179.imageshack.us/img179/1191/dsfdsf7qf.jpg http://img441.imageshack.us/img441/1620/gfds4df.jpg

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום רב, רק רציתי לדעת האם אני יכול להתקין את המשחק וישר לאחר מכן להתקין את הפאץ האחרון??? 1.08 משום שחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שהוא מכיל את הקודמים לו...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.