עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liord,

בבקשה יש למישהו אתר טוב לבדיקת דרישות מערכת? למשל אני רוצה את הקומנדו החדש.. אני רוצה לבדוק דרישות מינימום והמלצות

2. מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. היי מישהו יודע מה אני עושה עם כל הנשקים שאני אוסף? למה זה לא אוסף לי רק מחסניות יוצא מצב שיש לי 10 קלצ'ניקוב ובכל אחד יש 10 כדורים וגם איך מחליפים נשקים האם כל פעם צריך להכנס ל INVENTORY תנו טיפים בבקשה למשחק תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. זה יפתח את כל הנשקים והשיפורים בהרחבות או רק במשחק הבסיסי ולא בDLC? ובלי לחפור שזה צ'יטים טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by ILYA MOLO,

אבא שלי רוצה שאני אמצא לו משחקים כמו רנג'ו גומוקו ליינס וארקנואיד ואת הגירסאות הכי הכי ישנות שיש(הוא לא רוצה ת'חדשות הוא רוצה מקורי) לינק יתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. יש לי מחשב: P4 2.6 521 DDR Geforce 4 440 MX האם יש למישהו פיתרון בישבילי? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. הכותרת די מסבירה את עצמה... איך אני עושה שתהיה לי אפשרות לקנות נשקים יותר מתקדמים מ Ammu-Nation? זה פשוט תלוי בכמה אני מתקדם במשחק, או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. הפנינה האלימה Bulletstorm זוכה לחיים חדשים במחשבים ובקונסולות הדור החדש, עם אורח מפתיע לכתבה

9. אני צריך לפוצץ את המשגר טילים עם המטענים של המהנדסים אבל כולם נהרגו לי ואין לי HQ שדרכו אפשר להביא עוד... מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by Fadida,

אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by blanco,

שלום לכולם קניתי מכשיר ps2 עם ציפ ורציתי לדעת איך אני צורב משחקים גם כאלה שאני מוריד וגם מדייסק קיים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by kikkler,

i'm thinking about finally getting this game - how's the servers population these days? does anyone still play it ?

13. המשחק יוצא לי באמצע בדיוק כשאני עולה למגרש וזה מתסכל יש פיתרונות לנושא. :-\

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. אנשים מי שרוצה לראות את השידורים החיים של טורניר מספר 18 מוזמן להיכנס עכשיו לערוץ ה- Twitch שלנו: IGAisrael מי שצריך לעשות CHECK-IN שיכנס כבר עכשיו לעמוד הטורניר ויעשה זאת כאן: http://www.z33k.com/z/h35

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by kostik,

הוא כותב לי Unhandled Exception משהו כזה ולמטה מספרים שמעתי שיש משהו שמתקן את זה ויש לי וינדוס XP ולפי אחד האשכולות ראיתי משהו שמתקן את זה אבל זה לוינדוס 98!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by ktanta harta,

בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by halo,

התקנתי תמשחק ושאני מנסה להכנס זה עושה מסך שחור ואז שגיאה כזאת: http://img519.imageshack.us/img519/6589/15523084fw7.jpg זאת השגיאה שיש לי בהתקנה 2 כאלה: http://img404.imageshack.us/img404/9435/sdfsdtx4.jpg מה לעשות? זה כבר מייאש כל השגיאות האלה והבאגים של מייקרוסופט האפסים האלה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by ordarzi,

הורדתי את DIRT 2 התקנתי אצל חבר שלי(WIN XP) עבד מצויין. עכשיו התקנתי אצלי שמתי את הקראק והכול כיבתי את האינטרנט בזמן ההתקנה ושאני מנסה להיכנס למשחק, זה עושה כאילו זה טוען ונכנס למשחק אבל לא עושה כלוםם! מה לעשות!?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by erez_sots,

שלום רב, אני מחפש משחק מכוניות טוב שאפשר להוריד מהאינטרנט (עם הרבה גרפיקה, שלבים) - משהו נחמד. חוצמזה, אני אשמח בכלל שמישהו ידריך אותי מאיפה הכי טוב להוריד משחקים, והאם יש אתר שמסביר (בעברית עדיף) על כל מיני משחקים חדשים וטובים שאפשר להוריד. אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by EAD,

היי לא יודע למה אבל המשחק זז מעולה, נראה טוב וכו' וברגע שאני עובר את ההתחלה (אחרי INTRO ומלחמה מול הבחור השני), אני מגיע לקטע סרטון שרואים את המפלצת הקטנה הורגת איזה מישהו ברחוב (בדיוק שהם יוצאים מהקתדרלה) והמשחק נתקע. אם אני קופץ על הסרט הזה, אני רואה פשוט מסך שחור! מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? זה ממש מייאש ומעצבן (לגבי כרטיסי מסך שיש לי וכו', תסתכלו במפרט)

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by Fadida,

אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. המפרט זה מה שיש לי בצד.. הרזלוציה 1280 1024.. ואני שם על details: high כשבתוך המשחק זה סבבה.. משחק לי על 75 FPS(כשאני רץ עם הכדור יענו).. אבל כשיש את הקטעי ביניים האלה.. (יודעים.. תגובות של שחקנים וכאלה.. שמראים מקרוב ובכל מני זויות).. המשחק מתחיל לעבוד לי על 10-15 FPS.. מה הבעיה? =SS

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך את הפאצ' אופשיין פיילס לpro evolution soccer 6 תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by ex_,

היי כשאני נכנס לרשימת הסרברים מופיעה הודעה כזו: error dowloadind servers list yo need to enable outgoing UDP conecctions on port 49001 to see other servers כש 5 דקות לפני נכנסתי בלי בעיה לא עשיתי שום שינוי במחשב או משהו כזה(חוץ מלהפתר סופית מהspeedfan) ניסיתי להתחבר גם אחרי שכיביתי את ה firewall ואת nod32 מישהו יכול לעזור? (אגב הfirewall של הווינדוס כבוי) תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום התחלתי לשחק ב MW3 ברמה קלה ועברתי כמה שלבים ועכשיו אני לא מוצא שום דרך להעלות את רמת הקושי במשחק ! מישהו מכיר איזו דרך חלופית ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.