משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
:-\ :-\ :-\ :-\ http://ir.take2games.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=258238
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו יודע איך אפשר להפעיל את המשחק בוינדוס ויסטה 64ביט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך את הגובלינים שיכולים לספוג בישבילי את האש.. אבל איך אני מיצר אותם? איפה? ומה אני יכול לעשות עם כסף שאני צובר? וגם מה אני עושה עם הנקודות האלה שהם מביאים לי מכל מיני חיות שהם הורגים?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1) איך אני יכול לשחק ברמה יותר גבוהה מה WORLD CLASS ? 2) אני קונה בנקודות כדורים אבל כשאני באמצע עונה המצב מנג'ר ומחליף כדור ב SETTINGS זה לא משתנה המשחק ומופיע אותו כדור רגיל. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
טוב אז שכחתי את הסיסמא שלי של STEAM.. אז עשיתי שישלח לי באימייל קיצר הוא שלח לי באימייל איזה קוד... וגם אני צריך לענות על איזושהי שאלה שאני לא ממש מבין מה הם רוצים ממני What did customer support last reset your passphrase to? מישהו יכול להסביר לי מה רוצים ממני?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המשחקים RAVEN SHIELD ו אנריל 2003 לא פועלים אצלי... באנריל המשחק נכנס כזה בטיל ולא רואים כלום ופתאום המשחק קורס ויש הודעה על ERROR ורואים תפרטים של המחשב ברייבן שילד שזה במקרה אותו מנוע גרפי בדיוק הבעיה דומה רק שהמשחק לא זז טוב אני מנסה להתקדם ולא רואים כלום ושאני יורה זה יורה בטיל ולא רואים כלום ניסיתי לעשות ב DXDIAG את ה OVERIDE ל60 אבל זה לא עזר בכלום ד''א הבעיות התחילו רק ממתי שקניתי תמחשב החדש (מפרט בצד) אני ממש ממש חייב עזרה כי רייבן שילד זה משחק שאני ממש אוהב וחייב שהוא יעבוד אצלי ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזו? העכבר פשוט נכנס למין סיבובים כאלה מסביב לדמות ולאוטו אוטומתית. ואם נגיד אני רוצה לשים כוונת ולירות אין לי זמן לכוון זה ישר מסתובב
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ואז הכל בסדר ואז כשאני בא לשחק במולטי פלייר זה דורש גרסה 1.3... כשאני בא לעדכן את המשחק ל 1.3 זה כאילו מסיים ובקו האחרון זה כותב את זה: בבקשה חבר'ה אם מישהו יודע שיעזור לי אני מבואס מזה לגמרי
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעתי על משחק הרשת הזה שנכנס לבטא פתוחה... בהתחלה הצלחתי לשחק בו בלי שום בעיה אבל עכשיו(אחרי שפירמטתי את המחשב) אני לא מצליח להתחבר לסרבר ובכל פעם שאני מנסה צצה העודעה הקלאסית: "cannot connect to server" מישהו יודע מה הבעיה?(אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר). אני משתמש בראוטר-ECI B-FOCuS 312+. דרך אגב המשחק מומלץ לחובבי ה-MMORPG.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אל תבינו אותי לא נכון אני חוללההההההה על הסרטונים המדהימים האלה פשוט שאני רואה אותם באיכות לא משהו כשאני במשחק ! כשראיתי אחד מהאתר של BLIZZARD האיכות הייתה ממש מעולה אבל במחשב אני יכול לראות פיקסלים.. מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
תגידו יש דרך להפעיל את המשחק ברזולוציות גבוהות יותר מ 640X640 ?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה. כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל. האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ? האם יש מה לעשות בנידון ? אני רוצה כבר את המדליה הזאת עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק Ducati World Championship, הורדתי אותו התקנתי הכל הלך טוב. שמתי קראק והתקנתי Directx. עכשיו מתי שאני נכנס למשחק אני מקבל את השגיאה הבאה : אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אהלן , מישהו פה רוצה להחליף איתי על חשבון שסטים של hl2+source על המשחקים hl2 episode one + hl2 + hl1source addon ? אם מישהו רוצה שיפנה אליי בפרטי
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13733
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת איך נפטרים מהמשטרה.... או שזה חובה להסגיר את עצמנו, למה שאני מחכה הרבה זמן עדיין המשטרות לא נעלמות....מה אני עושה עם זה? משלם?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
ניסיתי להכניס תמונה, דרך המשחק הלכתי לקובץ JPEG ועשיתי OK זה לא העלה לי את התמונה למשחק למרות שבאפשרויות של הספריים התמונה נראית לעין... יש שיטה שונה להעלות ספריי??
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר וקניתי מחשב חדש אז חבהל שלא לנצל אותו למשחקים. מה שאני צריך ממכם זה המלצה על משחקים. אני אוהב משחקי אסטרטגיה בעיקר , מטוסים מלחמה וכו'. אני מאוד אהבתי את AGE OF EMPIRES 2 אני מחפש משהו בסגנון. בקשר למטוסים אני חשבתי על ה FLIGHT SIMULATOR מה אתם אומרים עליו? אבקש גם עוד המלצות בקשר למלחמה אני רוצה משהו עם יריות בסגנון של ניהול מלחמה DOOMSDAY שמעתם? אשמח גם לשמוע על כל משחק שאתם ממליצים. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-