משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
משום מה פקודת give_all_weapons=1 לא עושה כלום. אני מנסה לשחק קמפיין עם כמה ציטים אך הם לא עובדים לי. \save_game דווקא כן עובד. פתרון?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אחלה משחק רק עכשיו אני משחק בו (כי כיש לי זמן) הגעתי לשלב שאני מחפש את המשרד של WADE מישהי..עכשיו מצאתי ויש טלפון ,סלולר כנראה שמצלצל ואני מאמין שאני צריך למצוא אותו אבל הפכתי לה את כל המשרד ואני לא מוצא אותו...מי יכול לומר לי איפה הוא נמצא או איך אני מסיים שם..? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ואת הסריאל והכל ואז כשאני רוצה להיכנס אז אני רואה חלון כזה:
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא שואל איזה ניק לא משנה איזה ניק אני רושם הוא מביא לי תהודעה הזאת אחרי כמה שניות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
האלן קניתי אתמול מיק,חלק מהמשחקים עובדים אבל יש משחקים שפשוט לא שומעים אותי. כמו HL או CSS.יש אולי משהוא במשחק שאני אמור להגדיר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש. hd 4850 e8400 4 gb ram. עכשיו יש לי בעיה בכמה משחקים מסוימים שהייתי מצפה מהמחשב שלי להריץ על מקסימום (מסך 22"הרזולציה של המשחקים 1680 כפול 1050). המשחקים שהיה לי בהם בעיות הם crysis שהצלחתי להריץ רק על med-high וfar cry 2 שהצלחתי משהו כמו high עכשיו אני לא מבין למה זה ככה כי המחשב שלי אמור להריץ את הדברים האלו בקלות אם מישהו יודע למה זה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
והאם למישהו יצא לשחק בוא כבר הוא תואם את הציפיות איזה ציון הייתם נותנים מחשק שווה לקנות אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב GTA IV אז בהגדרות הגרפיקה אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ל HIGH ועוד דבר אחד.יש לי את הכרטיס HD4850 אני לא יכול לעלות בגלל שישמין כזה שימוש זיכרון אז כשאני מעלה עוד (יש גבול ) זה נהפך לאדום. מצאתי קובץ ל GTA IV שכשאני שם אותו זה מסדר את זה אני יכול לעלות כמה שאני רוצה אבל אז זה כותב שזה באדום ככה: http://pic.ipicture.ru/uploads/081208/xNpcXEmjJD.jpg זה לא תמונה משילי עדין לא ניסתי. אז השאלה היא אם אני מעלה הכל ל 100 יקרה משהוא לכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עם האדם הקדמון שעף עם סוכה שהוא מעיף ע"י פדאלים...? הוא היה אמור להגיע ולקחת אנשים כמו נהג מונית וזה היה משחק ממש חמוד... חשבתי אולי להשיג כזה לסלולרי...
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כן קצת נוסטלגיה. אני נתקעתי בשלב ב', ממש ממש בהתחלה יש כאלו אבנים בתוך בוץ שנעלמים אחרי שעוברים עליהם, ואז ישנו כזה סלע גדול שאני לא יודע איך לעבור. יש מצב שמישהו זוכר? לא יכולתי לעשות screen shot כי זה עובד על dosbox תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק הכל פועל כמו שצריך אני מתחיל ליסוע ופיתאום ניתקע התמונה ואי אפשר לעשות כלום וחייב להדליק את המחשב מחדש וזה איך שאני מתחיל לשחק לא איזה כמה שעות תם שתבינו שהבעייה היא לא המחשב אז ככה יש לי מעבד E8500 זכרון ראם 2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB DDR3 הבעייה היחידה ניראה לי זה או בגלל שהמסך שלי ישן ואולי צריך לשנות משהו ברזולוציה של המשחק או שהגרסה של המשחק לא טובה וזה לא ניראה לי כי הורדתי את הגרסה של razor 1911 אם זה בגלל הרזולוציה מישהו יכול להגיד לי באיזה רזולציה להשתמה יש לי מסך 17 של מאג ישן ושמן יענו לא LCD תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ לוח asus p5ql-e התקנתי את המשחק sonic dx הפעלתי אותו על רזולוציה הכי נמוכה 640X480 (יש שם רק רזולוציה) ובדקתי ב fraps והיה לי בין 32-35 ונדיר שהיה מגיע ל 37 והתקנתי על מחשב מעפןן רצחח עם כרטיס geforce 440mx ומעבד pentum 4 ושם היה בין 32-45 וליפעמים גם טיפה יותר אבל במשחקים אחרים כמו cod 5 אני מקבל עם 4x aa רזולוציה 1280X1024 16X AF קיבלתי בין 60-91 ליפעמים היה מגיע ל 91 ולמה רק במשחק הזה שהוא ישן זה קורה? ובמחשב יותר מעפן זה יותר גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! אתמול התחילה לי הבעיה המדוברת, אני שם את את הרזולוציה על 1680X1050 (רזולוציה טבעית של המסך) ב-COD4 וגם ב-COD5 ומופיע טשטוש מוזר... זה ממש נראה כאילו הוא בכלל לא ברזולוציה 1680X1050... ניסיתי לעדכן DIRECTX, להחליף ולהחזיר רגולוציות, להתקין מחדש את המשחקים, להתקין מחדש את הדרייבר של הכ.מסך.... כלום!!! הנה תמונה שצילמתי - http://img357.imageshack.us/img357/9396/34447879tp6.jpg בבקשה אני צריך עזרה!! תודה רבה לכל העוזרים!!!! :yelclap: עריכה: למה הנושא שפתחתי מקודם נסגר?.... לא הביאו אפילו סיבה... אני לא מבין... זו תקלה באתר או שמישהו לא היה מתחשב ו\או אוהב לתקשר?...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למשחק קרב, תקציב בילתי מוקבל משחק עם דרישות ממש גבוהות. בתודה מראש yosda boy
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מולטיפלייר אבל לא באינטרנט...זה אפשרי? יענו כמו פיפא כזה שמחברים שלט או מקלדת נוספת ומשחקים ביחד בקמפיין?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. זה המפרט שלי עם מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 64ביט.. אני רוצה לשחק משחקים ובינהם cod5 והנסיך הפרסי האחרון..איזה תוכנות אני צריך להתקין בכדי שאוכל לשחק? (אני מתכוון דיירקטאקס וכדו') 2. איזו גרסה של תוכנות? 3. אפשר בבקשה לינק לתוכנות שאני צריך..? 4. יש לי את הקובץ של המשחק (קובץ איזו).. אני חייב לצרוב אותו או שיש דרך אחרת לפתוח אותו על המחשב ולהשתמש בו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE ספק כוח: enermax pro82+ 525w זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כרטיס מסך: BF…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי XP והתקנתי כוכב כחול המשחק עולה אני עושה משימה ואז שאני לוחץ טיסה זה יוצא לי מהמסך ורושם שלח או אל תשלח. שמעתי ילדים שכן מצליחים להפעיל את המשחק על XP יש פאץ' שמתקן את זה? יש איזו דרך שניתן כן לשחק על XP את המשחק? אשמח לכל פיתרון בקשר לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
SECRET OF THE SILVER BLADES, POOL OF DARKNESS היו סדרה של FORGOTTEN REALMS שהתחילה כמדומני מ POOL OF RADIANCE שעשו לו הרחבה חדשה יחסית ב-2001... והיה עוד משהו עם GATEWAY חיפשתי ברשת אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל, בטוח יש איזה מנוע שמאפשר לשחזר את הדברים האלה על גרפיקה סבירה(הדרך היחידה שלי לשחק זה דרך אמולטור של אמיגה) הכל בפיתוח של SSI ... אשמח לעזרה נזכרתי בעוד שניים GATEWAY TO THE SAVAGE FRONTIER ןההמשך TREASURES OF THE SAVAGE FRONTIER משחקים משנות התשעים המוקדמות.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם !! הורדתי את המשחק Tom.Clancy's.Rainbow.Six .Vegas.2 ברוסית ולא ידעתי שזה ברוסית משהוא יכל להביא לי לינק להוריד רק את שפה האנגלית לא את כל המשחק או משהו תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-