עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חוץ מהעובדה שלקח לי רבע שעה רק לקבוע ציוד וכל השטויות, לא הבנתי ממש איך אני שם לצוותים WAYPOINTS, ככה שהם לא זזו במשימה... עזרה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. סקר:מי יקח בסוף PS3 אוWIIאו XBOX 360?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by N.S,

רציתי לדעת אם יש ציטים לבונוס???למשחק בונוס..

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by yoel12,

שלום, עם שחרורם של MGSV וMAD MAX שמעתי שהם כוללים את הdenuvo DRM, ושהוא תומן בחובו סכנות, ופגיעה בביצועים, אשמח לדעת מה הן הסכנות? ועד כמה חמורה הפגיעה בביצועים? כגיימר, אני עומד עכשיו בפני דילמה קשה, מצד אחד אני נגד פיראטיות, ומצד שני אני לא רוצה להיפגע מאי אלו סכנות העורבות בDRM הזה, ואני רוצה להוציא את המקסימום מהמחשב שלי, מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  5. אני משחק הכול עובד חלק פיתום המשחק נתקעה מופעיה מסך כחול ולפעמים פשוות עושה ריסטרת מה הבעייה? יש לי p4 3000 cache לוח אם של asusP4P800-E Deluxe זיכרון 512 A DATA? xfx 6800GT256 MB

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מיזם הגיימינג הוותיק מציע לכם שישה משחקים (או יותר) ב-20 שקלים בלבד, לא תקחו? לכתבה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by dark_zero,

30-45 בLOST PLANET זה טוב?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Spawn123,

מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by asaf999,

לא הצלחתי להתקין את המשחק, שאני מנסה הוא אומר לי please insert the cd/dvd אני משתמש בדמון טולס, והמחשב כאילו לא מזהה את הכונן הוירטואלי... מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי כמה בעיות אז אני יפרט הכול נתחיל פתחתי שרת פרטי עכשיו אחרי שהכול פועל תקין אני ניכנס למשחק והכול טוב ויפה אבל הבעיה פה היא שאנשים אחרים ניכנסים הם מקבלים DC ישר יש לי ראוטר אני לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה השרת פעל לי וגם אנשים ניכנסו אבל אחרי זה פתחתי חדש וזה הבעיה שעכשיו לא יכולים להיכנס לשרת שלי רציתי גם לדעת איך עושים IP קבוע ככה שאני לא כל פעם ישנה תאי פי שלי כי כל פעם מתחלף ואז השרת נופל אז זהו זה הבעיות שיש מקווה שמשהו יעזור לי בהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by GameGems,

מטורף במסכת גז חוטף אתכם ועוד שמונה אנשים למקום בלתי ידוע. עכשיו הוא מכריח אתכם לשחק במשחק מטורף שאם לא תשחקו בו - התוצאה תהיה המוות הבלתי נמנע שלכם. מיהו זירו - האיש במסכה? מה המטרה שלו? האם חבריכם לצרה הם באמת חברים? את כל זה תגלו אם תשחקו ב-Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors משחק מז'אנר הויז'ואל נובל שיצא לנינטנדו DS ועכשיו גם בגרסה מחודשת לאייפון ואייפד.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by STRENGTH,

אני מנסה להתקין את המשחק הזה כבר שעה ויש לי את ההדעה הזאת בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by The Dom,

מחוץ למשחק הכול מתפקד כרגיל אך כשאני נכנס למשחק אני יכול רק להזיז את העכבר ולא ללחוץ איתו. יש לי דרייברים מעודכנים וזה רק שמה קורה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Jonnyboy,

עריכה-כתבתי הכל בצורה כל כך מסובכת כי פשוט לא הבנתי איך הגאטרים האלא עובדים... כולנו כבר הרגשנו על בשרינו את גסיסתו ומותו של המשחק MW2. ואני, שמעתי מושג חדש, גאדר (מאנגלית, Gather), גאדר זה משחק, יכול להיות 1vs1 ויכול להיות 32vs32. בלי פרקים, רק עם מיומנות, אסור נשקים עם הרבה מחסניות, אסור EQUIPMENT, (מותר סטאן פלאש) רוב האנשים רצים עם UMP או AK, אבל בלי להסתער, כי ישמעו אותך ויהרגו אותך מהר מאוד. אני שיחקתי בכמה גאדרים עם הMP5K בSKIDROW ומאוד נהנתי, אבל המערכת קצת מסובכת, ולא תמיד יש גאדרים פתוחים. כאן מדריך על הגאטרים+חוקים, יש הרבה תוכנות ומערכות לגאטרים, זו של FXP http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6115418 יש גם לVGAMES אבל אין כמעט גאטרים בארץ (רק פינגים גרועים…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by Royz,

יצא מוד חדש של ימי הביניים - http://age-of-chivalry.com/ המפות ממש יפות ואין בעיות של FPS מה שכן, האנימציה של הנשקים דפוקה ויש בעיות פינג. אבל זה עדיין בבטה וזה השיחרור הראשון שלהם.. בכל מקרה זה די נחמד סך הכל ויש פוטנציאל.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by SpEcToR,

פעם ראושנה העלתי את המשחק ועבד הכל טוב.. ואז שמרתי ויצאתי.. ופעם שניה אני מנסה להיכנס.. אני עושה LOAD.. ואז מתחיל לשחק.. וזה כותב לי כזה : A.I. Disabled מעל לבאר הזה איפה שכתובה לי התחמושת.. ואנשים לא זזים ולא מדברים אלי.. אבל אני יכול לירות בהם והם מתים.. אבל הם לא מגיבים... מה הבעיה? =\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הנה הסרטונים ששוחרו לאחרונה: http://www.youtube.com/watch?v=r7CFNbZ-Wy4 http://www.youtube.com/watch?v=xv7O6FjmbUo http://www.gamespot.com/pc/rpg/greed/index.html מדובר במשחק H&S חדש מהחברה CLOCKSTONE (הפצה ע"י HEADUP GAMES) שלפני שנתיים הפתיעה אותנו עם AVENCAST:RISE OF THE MAGE המוצלח למדי ששילב H&S לא רע עם קווסטים מעניינים ומשחקיות לא הכי שגרתית לז'אנר. אין הרבה פרטים על המשחק ברשת אבל ידוע שהוא הולך לצאת ב - 10.12.09. מדובר ב - H&S עתידני, בז'אנר שמלא במשחקי פנטזיה לא יצאו הרבה משחקים עתידניים וגם המעט שיצאו נכשלו (כמו SPACE SIEGE, HARBINGER, ETROM:THE ASTRAL ESSENCE, SPACE HACK ו - RESTRICTED AREA) ואני מקווה שהוא ייצא מוצלח.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אפשר המלצה למשחקים כמו Crysis בבקשה? ואם למישהו יש מושג מתי יוצא הcrysis המלא? תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe אפשר לקבל באמצעותה רשימה של כמעט 2000 שרתים שונים, ולמיין אותם הרבה יותר טוב ממה שאפשר דרך המשחק עצמו. התוכנה מנהלת DB של שרתים משלה, ואין צורך להזדהות מול השרתים של UT (לאלה מביניכם שלא קנו את המשחק...). יש אפילו כמה שרתים ישראלים (את המשחק הראשון שלי עשיתי על שרת ישראלי, וקרעתי להם ת'תחת!) התוכנה, חשוב לציין, תומכת בעוד המון משחקים פרט ל-UT2K3.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by GZA,

23. המשחק החדש בסדרה הנודעת נחשף במלוא היקפו עם מנוע חדש ועולם משחק נרחב הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-25-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-deus-ex-mankind-divided/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה הפרק שצריך לעצור ואן ירוק שזורק פצצות. הבעיה היא שגם צריך לירות בפצצות, ואיך שמתפוצצות פצצה או שתיים, הרייטינג צונח ישר ותוך שניה מגיע לאפס ונפסלים. גם כשניסיתי להשאר מאחורה ולהתמקד רק בפצצות, הצלחתי להחזיק טיפה זמן אבל בכל מקרה לא עשיתי שום נזק לוואן. מישהו הצליח את זה? ניסיתי 5 פעמים והתייאשתי...

• 2 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.