עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by roes,

אני בשלב 6 כבר שיחקתי בו הרבה ואז ניתקעתי אני הרגתי הרבה אויבים במין כזה חדר מרובה גדול עם אפשרות לפוצץ הרבה חביות ותיבת חשמל אחרי זה יש עוד חדר מרובע גדול ששם אין אויבים (בשניהם יש מעליות שלא עובדות) הגעתי פה http://img410.imageshack.us/img410/9559/14911488149714971501iz4.jpg ונתקעתי בחדר הימני אין כלום ובחדר שמאל אני חוזר אחורה (למקום שהגעתי יש אפשרות להגיע מחדר שמאל ואפשרות שניה מהמסדרון מאחרוי) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  2. כרגע אני אסקור את המשחק Brothers In Arms:Road To Hill 30 המשחק די ישן אבל סתם בא לי לסקור אותו כי סיימתי אותו עכשיו מי שלא מכיר את המשחק הוא משחק של מלחמה"ע השניה כמו: Call Of Duty, Medal Of Honor וכו'. המשחק מספר את סיפורו של סמל מאט בייקר ביחידת 101 המוטסת. אני חייב להגיד הרבה דברים על המשחק הזה על הגיימפלי וכו. המשחק מתחיל ב Hill 30(גבעה 30) שנמצאת אי שם בצרפת,קרנטן אנו מתחילים כשעדיין אין לנו פה TUTORIAL בינתיים באקשן אבל אפשר להסתדר. אני כרגע אכתוב את ה Deafults(המקשים הראשיים שנקבעו למשחק) W- ללכת קדימה S-ללכת אחורה A-ללכת שמאלה D- ללכת ימינה LMB( כפתור שמאלי של העכבר)- לירות MMB(כפתור אמצעי)- Zoom In כוונת RMB(כרגע אני לא אציין)- בהמשך תלמדו אפשר לשנות על ידי כני…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום ! אני מתלבט איזה משחק ליקנות... אני רוצה משחק בסגנון של F.E.A.R ושל QUAKE 4 אם יש עוד משחקים בסגנון שאתה אומרים שהם יותר טובים משני אלה תכתבו אותם בתגובה ואני יוסיף אותם לסקר

• 109 תגובות
    • 9.1k צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by hardware maniac,

שלום, במשימה FLATLINE כאשר צריכים להוריד את פעימות הלב של Agnet Smith ע"י הזרקת הנסיוב הנסיויי לדמו-איך לעזאזל אני מזריק את זה ?? שאתה מחליף בתפריט זה לא מוציא מזרק. יש דרך אחת לחבל בגז אבל זה למישהו אחר(שהוא מכין מרק) יש עוד מישהו שכל הזמן שותה מהבקבוק אלכוהול שלו שהוא מחביא בגלובוס ואני לא מצליח לשים לו רעל בכלל יש רק תאפשרות של לסגור ולפתוח תגלובוס,ואפשר לחנוק את Agent Smith עם המשקולות שהוא מרים (אבל צריך אותו חי) .... ועוד משהו מוזר שחיסלתי את זה עם המרק וגם את SMITH עם המשקולת זה מסמן לי למעלה V אבל בתפריט OBJECTIVES זה לא הושג.מוזר. עזרה בבקשה. ד"א משחק נחמד :>.

6. Started by intel suck,

אני מחפש משחק מחשב לילד בן 10 ללימוד אנגלית

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avi2014,

אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה.... יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

נובמבר או אוקטובר - אלו שני החודשים בהם תעשיית המשחקים מאמינה ש- Nintendo תשיק את קונסולת הדור-הבא מביתה. נינטנדו, כהרגלה, לא פצתה את פיה, אך היא הרשתה לעצמה להשתעשע קצת בהודעתה האחרונה לעיתונות. הכוונה העיקרית של ההודעה הוא לספק עבור קהל המעריצים תאריכים מדויקים לגבי מספר כותרים שיגיעו לחנויות ברבעון הרביעי של שנת 2006 - אותו רבעון בו ה- Wii לבטח תושק. אך למרות שזה נראה כך, נינטנדו טוענת שההודעה בעצם מכילה קוד, שפיצוחו יחשוף את תאריך ההשקה של הקונסולה. מי שלטענתו פיצח את הקוד הוא אתר Gaming Target, ששם לב כי החברה היפנית מוציאה משחק בכל יום שני באותו הרבעון, מלבד ב- 27 בנובמבר, ה- 20 בנובמבר וה- 2 באוקטובר. התאריך הראשון מתרחש מספר ימים לאחר "יום שישי השחור", הנחשב ליום …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. דרישות המערכת המשוערות: מינימליות: CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800GTO (SM 2.0); * RAM: 768MB/1GB on Windows Vista; * HDD: 6GB; * Internet: 256k+; * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 9.0c with Windows XP. מומלצות: CPU: Dual-core processor (Athlon X2/Pentium D/Core 2 Duo); * GPU: NVIDIA GeForce 7800 GTX / ATI Radeon X1800XT (SM3.0) or DirectX10 equivalent; * RAM: 1.5GB; * HDD: 6GB; * Internet: 512k+ (128k+ upstream); * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 10 with Windows Vista דרישות המערכת הרישמיות כפי ששוחררו עד עתה: מינימליות: 2.0GHz CP…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לא מזמן קניתי את המשחק NFS:MW, שיחקתי קצת והפסקתי עקב הביצועים של ה-MX440 שלי, לכן קניתי את NFS:U. כרגע הכנסתי את הדיסק הראשון של ההתקנה, אבל אין לי כפתור Install, אלא רק Play שמפעיל את NFS:MW. כיצד אפשר לסדר את הבעיה כך שאוכל להתקין את ה-NFS:U?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by hardware maniac,

שלום, התחלתי לשחק אתמול ב TombRaider:Legend משחק יפה-עם גראפיקה מרשימה מאוד.אך לא ציפיתי מהמחשב שלי לקרוס בקטעים כבדים. בדרישות ה OPTIMAL לא RECOMENDED יאנו הדרישות הכי טובות כדי לחוות משחק ברמה הגבוהה ביותר הם גי'גה ראם,וכרטיס 18xt/79gt וכרטיס עם 512 מ"ב זיכרון ומעבד פנטיום 4 משהו מעפן.קיצור יש לי הכל ובתוספת אדירה,יש לי 2 ג'יגה ראםם 79gtx כמובן שעם 512 ראם ויש קטעים במשחק שהגעתי ל 7 FPS. זה משהו מרתיח,או שהמנוע של המשחק דפוק או שלא יודע מה.ניסיתי להוריד רזולוציה מ 1280x1024 ל 1024x768 ולא העלה FPS אחד אפילו,רק שאני מנטרל את NEXTGEN [מגע הדור הבא-משפר את הגראפיקה פלאים] מעלה לי 20 FPS אבל אז המשחק נראה נורא יחסית למצב NEXTGEN.אני מתוסכל,אפילו את הדרישות המומלצות של קרייס…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  12. מיכוון שאני בחיפוש אחרי משחקים חדשים וטובים אני שואל את אוכלוסיית הגיימרים פה באיזה משחקים הם שיחקו בחודש-חודשיים האחרונים ומי היו הכי טובים.. ***לא לרשום משחקים שיצאו לפני שנה או שנתיים אלה משחקים מהתקופה האחרונה. תודה!

• 70 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

למשחק עדין לא יצאו תמונות ועדין אין שם למשחק כרגע קרייטק מחפשת מתכנת בכיר לפרויקט שלה ,המשחק יעבוד על מנוע של Crysis ...אוהבי Crysis אין לכם מימה להתלהב עכשיו לכם יוציאו חרא ולבעלי קונסולה יוציאו את החרא שלכם אבל יותר מתקדמת . http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=98818 http://ps3.ign.com/articles/722/722135p1.html

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by spotash,

צריך המלצה על איזה משחק סימולטור מטוסים טוב.... אם למישהו יש משהו אז שיכתוב פה

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום מרוב שיעמום של החופש התקנתי את המשחק מיפל סטורי הוא עבד והכול סבבה כמה שבועות שיחקתי בו והיום כשאני מפעיל אותו אז המחשב עושה לי ריסט אפשר איכשהו לתקן את זה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. השאלה בכותרת, אני צריך את הפאץ' על מנת להתקין את התוספות.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. אהלן חברה , משעמם פה בממ"ד בצפון.. מתחילים לשחק משחקים. מצאתי לי דיסק מקורי של Red Alert 2 במגירת הדיסקים.. אני מת לשחק בזה. ניסיתי להריץ את המשחק על הPC XP שלי.. ההתקנה עברה חלק אבל המשחק לא פועל.. כשניסיתי על הLAP TOP של אחותי הוא עבד מצויין! מה הבעיה ואיך אני מפעיל אותו על המחשב הפרטי שלי?? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  18. יש לי WARCRAFT3:FT ואני עם הפיירוול של ווינדוס ואני לא יכול להיות הוסט אני יודע שזה הפיירוול כי לפני הייתי עם ZA וסידרתי את זה אבל לא אהבתי אותו ומחקתי אותו ועכשיו אני עם הפיירוול של ווינדוס מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. Started by yotam360,

מי משחק ב-SWAT4??

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by MiniMizer,

מי מכם שעוקב אחרי המתרחש בעולם המשחקים בוודאי שמע על כך שתערוכת E3, במתכונתה הנוכחית, הגיעה לקיצה. עקב סיבות רבות, כגון עלויות גבוהות מאוד והצלחה בינונית של התערוכה השנה, רוב החברות החליטו לפרוש ממנה. בשנה הבאה, כך נראה, E3 תהיה אירוע מאוד מצומצם שמיועד לחברות ולא לקהל הרחב, שיכלול בעיקר פגישות עסקיות ומסיבות עיתונאים בדלתיים סגורות. http://www.gamespot.com/news/6154935.html

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by saoron,

הקהילה שלנו כבר מגיעה ל50 איש הכניסות רק ממשיכות להגיע רוצה להצטרף למהפכה?..... lineage II l2-il.no-ip.info

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, הגעתי למתמודד הראשון מהרשימה השחורה ואחרי שסיימתי להתמודד איתו רודפים אחרי מלא משטרות ואני עם הBMW שמתחילים איתה ... מה אני צריך לעשות עכשיו???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בזמן האחרון.. אני משחק הרבה בcounter strike source והכול בסדר, עכשיו..... אני נכנס הרבה פעמים לשרת של הקלאן הישראלי lwarl לא כי אני אוהב את השרת או שאני מכיר את האדמינים..... עכשיו יש שם אדמינים שמנצלים לרעה את כול היכולות שלהם כמו slay או ban, למשל רק היום שיחקתי בשרת שלהם ואחד האדמינים (lwarl defuser או משהו כזה) עשה לי slay סתם... ואז התחלנו לריב והוא עשה לי באן... עכשיו לשאלה האמיתית..... יש לאן לפנות?!?!?!!?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  24. תיראו כולם יודעים שמישחקי קונסולות יקרים בארץ והרבה זמן הרבה מאוד אנשים קונים קונסולות פרוצות בשביל לשחק בלי לרוקן תכיס לי אישית אין בעיה לשלם תמחירים של חול (המחירים בארצות הברית) ואפילו אם יוסיפו תמעמ אבל לא בארץ אין נציגויות חוץ מהנציגות המאוד דפוקה של סוני והמחירים בשמים לאור העובדה הזות חשבתי ליקנות " נינטנדו DS LITE =150 דולאר בחול המחיר ידוע G6 4 "מכשיר גיבוים"=88 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-g6lite.html ופסכרד 3 מעין כרטיס שמיתגבר על ההגנה של הDS -25 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-passc.html המחירים בארץ LITE=1200 שקל G6=1200 שקל פסכרד 3 200 בקיצור מחירים מוגזמים באחלט ובו נגיד מישהו רוצה ליקנות מישחקים באופן חוקי …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הוא אמור להיות לפני DELFI אבל לא מצאתי שוב דבר אם למישהו יש איזה תמונת מסך עם המפה והוא יכול לסמן לי איפה למצוא אותו אני אשמח...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.