עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ב Origin דרך On The house https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by asiko123,

קודם כל, למי שלא מכיר את המשחק הנה מידע: BattleForge הוא משחק אסטרטגיה בזמן אמת של חברת EA . במשחק 4 אומות שהולכים לפי צבעים חשוב לציין שלכל אומה יש יכולות אחרים. הנה ארבעת האומות: אש-FIRE קרח-FORST טבע-NETURE אופל-SHADOW במשחק כמה אפשרויות ביניהם PVP, PVE PVE-משחקים נגד המחשב, אפשר ביחד עם אנשים יש מפות שאפשר בהן 4 אנשים מול המחשב, יש אפילו 12 אנשים נגד המחשב.. PVP- משחק נגד אנשים אחרים, אתה משחק נגד אנשים אחרים בקבוצות או כולם על כולם המשחק הוא משחק מרשים ביותר שבו במקום לבנות ביניינים כמו כל משחק אסטרטגיה פה, EA חשבו לעשות משהו קצת שונה, הם החליטו שהמשחק יהיה מופעל ע"י קלפים !

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  3. מיליון לקוחות זועמים :pissed: כבר שעה FFS

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by Cyron,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית ורציתי לדעת איך אני יכול לשחק SC בין 2 המחשבים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי אבל הוא אמר לי שיש בעיה באינטרנט או משהו כזה, נכנסתי בoffline, בדפדפן היה לי אינטרנט. ניסיתי לשנות את הסיסמה ולא הצלחתי, ניסיתי להתחבר מהדפדפן והוא לא שולח לי התראה לאימייל עם הקוד. מה אני עושה? למי לפנות? יכול ליהיות שזה פשוט בעיה של השרת שלהם או משהו? אני בלחץ ואני לא יודע מה לעשות, אני ממש צריך עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DEMON HUNTER,

מחר אני קונה את המשחק IL 2 אמרו לי שהוא לא רע וגם קראתי עליו קצת בWEB אז אני רוצה לדעת האם יש סימולטור שדומה לו בסגנון ויותר יפה ממנו או שפשוט עדיף לי לקנות JK2 ?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אז ככה, יש לי BROOD WAR עם CD KEY, עשיתי אינטרנט משותף ורשת ביתית (סוף סוף), אח שלי משתמש באותו ה CD KEY שלי, לכן איני יכול לשחק באינטרנט יחד איתו. האם יש תוכנה או דרך כל שהיא שבכל זאת תאפשר משחק באינטרנט עם אותו CD KEY?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ben_20,

התקנתי את המשחק ואת חבילת הרחבה ואז אני נכנס למשחק ומופיע לי doom 3 cd key in invalid the cd key in located on your cd jewel case ויש לי שם ליכתוב סי די קי מה לעשות ניסיתי לכתוב סי די קי של המשחק וזה לא הולך ? תודה לעונים

11. אני רוצה לנסות משחק ברשת. הבנתי שיש גם Co-Op וגם Deathmatch. עוד לא ניסיתי. יש מצב? (אני אגיע בערך ב- 22:30 הביתה) HF

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. עד לאחרונה היה לי מסך CRT 85HZ. לא הייתה שום בעיה, כי אף משחק רציני לא היה נותן לי יותר מ85 פריימים על הגדרות גבוהות, כך שלא הייתי מפעיל את הVSYNC בכלל. המסך התקלקל, וכמובן שקניתי מסך LCD 60HZ רגיל. הפלא ופלא....יש במשחקים מסוימים בעיה. יותר מ60 FPS יש קריעות, פחות מ60FPS זה כבר מתחיל להיות די איטי. במשחקים שבהם הVSYNC עובד כמו שצריך, ולא גורם לפריימים לרדת ל30- אין בעיה. העניין הוא שעכשיו התחלתי לשחק far cry 4. כמו שהיה בFC2 , הVSYNC במשחק הזה פשוט הורג את הפריימים. מה שמעניין , שזה קורא לי רק בMSAA. SMAA פועל כמו שצריך. יכול להיות שזה בכלל שהפריימים שלי אף פעם לא יורדים מתחת ל60 עם השיטה הזאת. בכל אופן אי אפשר לשחק את המשחק עם SMAA. ניסיתי adaptive…

13. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם שמי דור, אני בן 23 ואני מחפש אנשים בני 20+ לשחק איתם בGEARS OF WAR 4 בCO-OP. יש מעוניינים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

שוחרר טריילר חדש באיכות גבוהה, כולל צילומי in game: http://www.fileshack.com/file.x/9369/Team+Fortress+2+Trailer תגובה שלי לטריילר: ואוו! זה גאוני! זה גאוני! גאוני!!!

15. Started by aero,

:\ נימאס לי לנסות לעבור את זה יש שם איזה קאץ' ואני לא מוצא אותו בהתחלה בא לי חצי עכביש כזה חצי בן אדם....אני הורג אותו בשתי חלקים הכל טוב ויפה.... אחרי שאני מסיים את זה בא עוד חלק מהאדמה ואיתו באים עוד מלא אנשיםם וזה לא ניגמר:\ מפרקים אותי עכשיו יש איזה דרך להוריד את הדבר שבאמצע? כי עם יריות זה לא הולך והאנשים לא מפסיקים לבוא עד שאני מת... העליתי כמה תמונות שתבינו איפה אני http://img125.imageshack.us/img125/6830/shot00001if4.jpg http://img400.imageshack.us/img400/6425/shot00003js5.jpg

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by alergic,

התחלתי משחק חדש בשם RAKION ויש לנו Event שיותר אנשים ישחקו במשחק אם אתם מעוניינים לשחק ותשחקו בבקשה מלאו את שם השחקן שלי כ Reccomender זאת אומרת זה שיידע אותכם על המשחק. מצד אחד אני ארוויח מתנות בזכותכם, מצד שני נוכל לשחק ביחד ואסביר לכם את ה Basic של המשחק כמו כן כשחקנים חדשים תקבלו המון הטבות עד רמה 15. רק ש עד רמה 15 קשה מאוד לעלות-אז אני אעזור לינק לאתר המשחק:http://rakion.softnyx.net/ מצד שמאל יש לכם שם הכל. מקווה לראותכם במשחק שם השחקן שלי Akolis תודה מראש לכל העוזרים והמשחקים. נתראה שם D:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by coorva,

לאחר ההתקנה כשהמישחק מתחיל רואים היטב אבל לא שומעים לחלוטין את הדמויות שמדברות אלי. רואים את הכתוביות ואני שומע היטב את עצמי יורה בנשק ורעשים של הסביבה, אבל כשיש קיטעי קישור או דמויות שמדברות איני שומע אותם לחלוטין אלא רק את רעשי הרקע. יש לי כרטיס קול די פשוט של CREATIVE SOUNDBLASTER PCI ובהגדרות של הסאונד מבוטלים לי אוטומטית ה- HW MIXING וה- EAX אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by taltola,

מישהו אולי יודע איך אפשר לקנות את watch_dogs מסטים או אוריג'ן במחיר מוזל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. להלן החוקים ללאן הקרוב, במידה ויש שאלות אתם מוזמנים לשאול על מנת למנוע אי נעימויות. נשקים: נשקי Assault: M4A1 M16A3 Scar-L MK14 Ak47 נשקי SMG: MP5 Ump45מקסימום של סנייפר אחד לקבוצה - L118A מקסימום של שוטגן אחד לקבוצה - SPAS 12/ Model 1887 אקדחים: USP P99 MP412 .44 Magnum Five Seven Desert Eagleרימוני פראג בלבד, רימוני פלאש וסמוק בלבד. בונוס מוות Revenged בלבד. *שימוש במיניגן אסור. *שימוש בפרקים אסור - האופציה מבוטלת ע"י קובץ החוקים. *נשקים אסורים מבוטלים ע"י קובץ החוקים. *קובץ החוקים יועלה לשרתים אשר עליהם תשחקו. מהלך המשחק וחוקים כללים: *בשלב הבתים, כל קבוצה תטייל וטו על מפה מסוימת עד שתשאר מפה אחת אותה ישחקו. *יתבצע סיבוב סכינים בו המנצחת תקבע באיזה צד להתחי…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. הם מתנהגים בצורה מאד לא ברורה לגבי ההזמנות של המהדורת אספנים. אני הזמנתי די מזמן עוד מלפני שהם שמו הודעה על רשימת המתנה או זה שאזל המלאי. לקחו ממני פרטי אשראי. אתמול כשניסיתי לודא ששמור לי עותק הם התחמקו מלתת תשובה ודאית. היום באתר שלהם הופיעה הודעה שאומרת שרק מי שהכרטיס אשראי שלו חויב שמור לו עותק, בינתיים אני לא רואה חיוב אבל אם הם עשו את זה אתמול או היום אז ייקח יום-יומיים עד שזה ישתקף באתר של ויזה. מישהו פה כבר קיבל אישור שההזמנה שלו עברה או לחילופין למישהו התקשרו להודיע שאין להם בשבילו עותק? אשמח לשמוע איפה אחרים עומדים עם זה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך 7600GS יש מצב לשחק באנדרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

http://www.battle.net מופיע רק התאריך של מחר עם תמונות של דמויות מתוך starcraft (יש שתי תמונות) אני מאוד מקווה שזה לא קשור לStarCraft: Ghost אלא דווקא למשחק המשך. :jump: עריכה: טוב, מופיעות גם דמויות מתוך WC ואפילו דיאבלו. אני ממש מבולבל. damn blizzard. עריכה 2: אם עושים מספיק פעמים RELOAD אז מקבלים את התמונה הבאה: לא יודע אם זה קשור, אבל אני זוכר שהיו הרבה דיונים בפורומים של דיאבלו לגבי חישוב האחוזים של MAGIC FIND ובסוף הגיעו למסקנה ש.999 נחשב כמו 1. אולי זה רמז?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום ראיתי את המשחק לגרסאת המחשב אבל בשם שלו נוסף Special Edition יש הדל בין הגיסא הזאת לגיסא הרגילה או שככה ניקראת גיסאת המחשב? ויש הבדל בעלילה בין הגירסא הזאת לגירסת הPS2?? ועוד דבר אחרון המשחק הזה טוב באמת(כי שמעתי מחבר שהוא טוב)

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by liloli,

אהלן אנשים. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג ASUS ATI X800XL והיום עשיתי עדכון לדרייבר שלו, ומשום מה באמצע שאני משחק ב-NFSMW הוא יצא מהמשחק ומאז אינו יכול להיכנס שוב. למישהו יש אולי המלצות לפתרון הבעיה? אני מאמין שזה בהגדרות של המשחק או בתוכנה של הכרטיס מסך. אגב העידכון הוא ל-CATALYST® Version 06.3 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.