משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשמוע בבקשה מכאלה שבאמת מביים כי חיפשתי תשובות באינטרנט ומצאתי רק בלבולי מוח! מה יותר יעיל למשחקיםבלבד!!! WINDOWS 7 32 BIT או 64 BIT???
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כשאני מעלה אטת farcry אז התפריט עולה כרגיל, ורק כזה מגיע למסך המשחק ממש, אז הכל הכל לבן. ואני רואה את הדמות שלי אפורה זזה. למה זה? התקנתי והסרתי את המשחק ולא עזר. יש לי geforce fx 550 מעודכן והוא עובד לי מצויין בשאר משחקים. 512 ddr winxp
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אני בשלב שאני על הגג של הבית חולים אני הורג את כל החיילים ונשאר רק המטוס/מסוק איך אני מפיל אותו או שיש דרך לעבור את השלב בלי לפוצץ אותו
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני צריך PATCH שיתן לי לשחק בMULTIPLAYR אז אם אתם מכירים אתר כלשהו או משהו אז תתנו לינק. תודה מראש MINIME.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת Crytek הציגה סרטון דמו טכני, ברזולוציה גבוהה, מדור השני של מנוע גרפי CryEngine 2, שעל בסיסו מותח משחק יריות חדש מגוף ראשון Crysis. נזכיר, כי משחק יריות Far Cry היה על בסיס מנוע CryEngine. אפשר להוריד את הסרטון,המדגים את האפשרויות של מנוע החדש, http://games.cnews.ru/files/pafiledb.php?action=download&id=999
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות PS2 בגרסה הקטנה והחדשה. לאחר חיפוש קצר בזאפ, הוא ראה כי אפשר לקנות את הקונסולה בכ- 1000 שקל. החנויות שבהם הוא שוקל לקנות הם Sollan ו- enjoystick. 1. האם אפשר להשיג את הקונסולה במחיר יותר טוב בארץ? 2. מה דעתכם על החנויות הנ"ל,האם הם אמינות? אולי אתם יכולים להמליץ על חנויות אחרות... תודה :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הקאמבק של סדרת האסטרטגיה המפוארת מתקרב בצעדי ענק - ובימים הקרובים יש לכם הזדמנות להשתתף בבחינת בטא פתוחה של שרתי המשחקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
- 1 follower
-
-
-
המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
הורדתי משחק מאוד ישן מלפני 10 שנים בערך (למשחק קוראים psycho למי שסקרן) כשאני מנסה להתקין את המשחק , אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת שאומרת שהמשחק יכול לרוץ רק על דוס (תקנו אותי אם אני טועה)... מה הבעייה? ומה עלי לעשות כדי לפתור בעייה זו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי התערבנו מי יכול לאמן 3 חודשים פוקמונים ואז לעשות קרב ולראות מי ינצח והוא יכול לשכפל פוקמונים אז אז איך אפשר לשכפל תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לטעמי אחד המשחקים היותר טובים שלהם, עכשיו בחינם ובאופן חוקי במיוחד, כולל חבילת ההרחבה.. פרטים כאן: http://www.commandandconquer.com/classic תהנו!
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק , אז אחרי שהסרט פתיחה נגמר , זה יוצא לי אוטומאטית לדסק-טופ , ואם נגיד אני באמצע הסרט פתיחה מפסיק אותו , אז המחשב נתקע לי. ניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ולא עזר לי כלום. אם מישהו נתקל בזה , ויודע איך לעזור , אז תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המערכת ההיברידית המצליחה סיימה את שנת 2023 עם מכירות כוללות של מעל 139 מיליון יחידות - ונמצאת כעת במרחק קטן יחסית מהאלופה הנצחית PlayStation 2, בזמן שהשמועות אודות היורשת מתרבותלכתבה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. 1. אני מעוניין להעלות את הסקיל הנ"ל, לקחתי את כל החפצים הקסומים שאגרתי במהלך המשחק והתחלתי לבצע להם Disenchanting. לצערי למרות שיש לי מגוון אדיר והשתמשתי בכולו, זה מעלה די מעט את הסקיל (הגעתי כרגע רק ל 51). מה הדרך הכי יעילה להעלות את הסקיל הנ"ל למקסימום? 2. כשאני מנסה לעשות Disenchanting חזק על מנת ללמוד את הקסם וליישם אותו על חפץ דיאדרי שיצרתי, הוא טוען שאני כבר מכיר את זה ושאי אפשר לבצע Disenchanting. כשאני נכנס לתפריט, למרות הטענה הנ"ל זה לא נמצא שם. אני מצרף סקרינשוט, לדוגמא יש לי טבעת שמעלה ב 40 אחוז את הנזק בנשק דו ידני, הוא לא מאפשר לי לבצע Disenchanting בטענה שאני כבר מכיר את הקסם הנ"ל, אבל תחת enchanting הכי חזק שיש זה 13% ולא 40% כמו בטבעת. למה? http://i1…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי איך בונים צי ימי במשחק ולא מצאתי. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
חלק מכם בטח זוכרים שפעם היה פה דיון על בוחן המחשבים הגדול (והכיפי), שכולל תמונות מ40 משחקים וצריך לזהות אותם. בואו ננסה למלא את בוחן ההמשך: http://quiz-em-all.com/quizzes/3-computer-game-quiz-2/ זיהינו 32 מתוך 40. 1. Yes! Commando 2. Yes! X-COM: UFO Defense 3. Yes! Another World 4. Yes! Dune II: Building of a Dynasty 5. 6. Yes! Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon 7. 8. 9. Yes! Turbo outrun 10. Yes! Pitstop II 11. Yes! Myst 12. Yes! Katakis / Denaris 13. Yes! Full Throttle 14. Yes! The Settlers / Serf City: Life is Feudal 15. Yes! Cannon Fodder 16. 17. Yes! Flashback 18. 19. Yes! Lode Runner 20. Yes! Street Fighter II 21. Yes! Command &…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא פריזים שלמים שדורשים ריסט. שיחקתי קרייסיס ופתאום היה כזה תקיעה של שנייה והמשחק חזר לעבוד רגיל, לאחר 20 דקות זה קרה שוב. לפתע המשחק והסאונד נתקעים אבל זה לשנייה האם זו בעיית חומרה או תוכנה? כי בדיוק פירמטתי את המחשב... מפרט משחב בצד.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98-cod-gta-%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-