משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מחפש קישור נורמלי כי כל שאר הקישורים גרועים. הורדתי את המשחק במהלך הלילה 3 פעמים (2.3 גיגה הורדה! ) ו כל הורדה הייתה מושחתת או לא יודע מה.... אני לא מחפש עזרה טכנית בהורדות ולמה זה ירד מושחת או מה לא, לא מעניין אותי , אני רק מבקש לינק נורמלי להורדה ממישהו שכבר הוריד בעבר ובהצלחה. בתודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שמעתי שיוצאת חבילת הרחבה חדשה למשחק..... מתי?????????? והאם שווה לחכות עד שהיא תצא-כי אני מת לקנות את המשחק
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
לא נראה לי שהמחשב שלי יעמוד בכלל בדרישות המינימום :s05: אבל אני סתם רוצה לדעת
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני אוהב משחקי אסטרטגיה מהסגנון שרשום בכותרת, האם אתם מכירים כאלה? אפילו ישנים??
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים? איך משתמשים בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נעלו אל הדיון הקודם כי אמרתי שהחוק נגד הקפצות דפוק אז נעלו את הדיון נעלבו או משהו ואמרו: ''אם החוקים לא מקובלים עלייך זו לא בעיה שלי ננעל.'' מתי אמרתי שהם לא מקובלים עלי?! הם כן רק אמרתי שהם דפוקים (דעה שלי) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? יש דרך לעשות שהחייה שלי תיהיה טובה מהר??? זה לא אפשרי להיות SOILDER ולהיות טוב?? וגם פיצצתי את החקלאות באנש…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הגיע הדמו (: דרישות מערכת: Supported OS: Windows® XP Processor: AMD Athlon, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz recommended) RAM: 512 MB (1 GB recommended) Video Card: 128 MB DirectX® 9-compatible video card (256MB recommended) Sound Card: DirectX 9 compatible sound card DirectX Version: DirectX 9 or higher Hard Drive Space: 3 GB free Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard Supported Video Cards: NVIDIA® GeForce FX/6/7 families ATI® Radeon 9/X families הדמו להורדה: http://www.gamershell.com/download_14927.shtml תהנו
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני בשלב השני משמירה השניה. כשאני מגיעה ל"מבצר" של הצבא שלי..... אני צריך להדיעה למסוק שלמעלה אבל אני לא יודע איך??? HELP! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אנשים , אני צריך עזרה ומקווה שהדבר אפשר במקרה הנתון התקנתי תמשחק לפני מלא זמן כבר ושיחקתי איזה בו הרבה זמן , וכבר ניראלי שהגעתי דיי רחוק עם המשחק ואז נאלצתי לפרמט תמחשב עקב פריצה למחשב , :s05: ולפני שבוע החלטתי שאני חייב להתקין ולפצח תמשחק אבל לא בא לי לעשות את כל המשימות שכבר עשיתי מחדש מישו יודע אולי על קוד שאפשר לקפוץ משימות ?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אל תצביעו סתם , כל מי שמצביע שיתן גם סיבה .
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
סרבר חדש של חבר שלי : 80.179.149.120:27820 עם אתם רוצים תכנסו עם זה לא חוקי לפרסם פה אז אני מצטער.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התחלתי לשחק בFlatOut 2 לצערי בגירסה הגרמנית :lol: אבל המישחק מגניב וקלט גם תהגה וגם תידית לצערי הרטט כרגע לא פועל מיסיבה לא ידוע ואני צריך ליבדוק למה ואם גם בידית הוא לא מזה אבל מהקצת ששיחקתי המישחק מאוד טוב ומאוד מומלץ לפחות לPC שלא מקבל הרבה מישחקי מרוצים ארקידים חוץ מהסידרה הממוחזרת וממוסחרת ניד פור פיכס בכל מיקרה כדי לכם לנסות תמישחק זה מזכיר קצת את סגע ראלי אם גרפיקה הרבה יותר טובה ופיזיקה נחמדה (לא מציאותית אבל מגניבה) וקחו תמונות מיגוגל תמונות-
-
- 73 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משחק של מירוץ מכוניות למחשב. אבל אני בכלל לא מכיר. מישהו יכול להמליץ לי על משחק טוב? ורק אם אפשר... שיהיה דגש על המירוץ ולא נגיד על משימות וכאלה אבל בכללי הכל טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-