עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Art Tatum,

2. Started by LIOR42,

מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by LL@SS,

ביצעתי חיפוש של המשחק הזה באתר ולא מצאתי שום מידע, הוא דווקא ניראה לי דיי טוב, אין איזה דיון עליו<? משהו? אפשר קצת מידע? כושל? לא כושל? תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by firebug,

טוב אז לפני כמה זמן המשחק stalker clear sky התחיל לגרום לקריסת המחשב (התכבה לגמרי). בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני לא ניקיתי הרבה זמן את המחשב אז ניקיתי אותו (כולל את הספק והמאוורירים של המעבד והכרטיס מסך). אחרי הניקיון המחשב לא עשה בעיות במשחקים אחרים שאני משחק כמו css ו- bc2 אבל בסטאלקר קליר סקיי המחשב לא קורס אבל המאוורים עובדים הרבה יותר חזק משאר המשחקים עכשיו אני לא יודע האם הבעיה הזאת נפוצה במשחק הזה (הבנתי שיש לו הרבה באגים) או שפשוט המחשב שלי כבר לא סוחב משחקים שיחסית אמורים להיות כבדים?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by pergola,

2 סגנונות.. אבל שיהיו באיכות טובה ולא ענתיקה.. הראשון סימולטורי טיסה אבל סימולטורים של קרב ולא סתם טיסה.. השני משחקי מרוץ מכוניות אבל עם נשקים.. יענו שלמכוניות יש נשקים ואתה שולט בהם.. אם מכירים משחק מתאים אשמח לשם שלו..

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by valleyzz,

אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי ב- diablo החלטתי שאני רוצה לחזור לשחק והכל נראה ממש שונה לעומת diablo 2 lord of destruction ( אני מבין שאני פה הבעיה ולא המשחק.. ) השאלות שלי הן: האם מחייב לקנות את חבילת הבסיס ( diablo 3 ) כדי לשחק בהרחבה ( diablo 3 ros ) ומאיפה הכי משתלם לקנות כמובן ? האם קיימת קהילה של שחקנים ישראלים שמשחקים במשחק ( שאפשר להצטרף אליה. אולי פה בפורום אפילו ) ? איזה מדריך הייתם ממליצים לבניית שחקן ( חלוקת skill וכו' ), כל שחקן. ( אני מאמין שהשחקן הראשון שלי יהיה Monk זה המקביל של Paladin לא ) ? אם אפשר אולי תספרו קצת על המשחק מנקודת המבט שלכם.. לדוגמא על המשחקיות, חוויות, תיפקוד ה-battlenet ( קריסות, טעינת משחק וכו ) וכדומה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by The-Fox,

אז ככה, קיבלתי לפני כמה בימים (בשעה טובה ;D ) את Unreal Tournament 2003 המלא.. עכשיו ראיתי שיש שם בשלב של החלל זה עם הכוכב שבתאי הזה ברקע, רובה בשם Ion Painter. וקראתי שאתה מכוון על שחקן ואז זה אמור להשמיד אותו ע"י קרן לייזר עצבנית ש ללווין שמתבייט עליו... חוץ מהקטע של לכוון כל מה שמעבר לזה לא קרה, כלומר לא הצלחתי לגרום לזה לפעול, ואני מת לראות את זה בפעולה !!! אז אם מישהו הצליח להפעיל את הנשק הזה, ויוכל בטובו להסביר איך עושים זאת אני ישמח מאד :AR15: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. אני נכנס למשחק הכל פועל כמו שצריך אני מתחיל ליסוע ופיתאום ניתקע התמונה ואי אפשר לעשות כלום וחייב להדליק את המחשב מחדש וזה איך שאני מתחיל לשחק לא איזה כמה שעות תם שתבינו שהבעייה היא לא המחשב אז ככה יש לי מעבד E8500 זכרון ראם 2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB DDR3 הבעייה היחידה ניראה לי זה או בגלל שהמסך שלי ישן ואולי צריך לשנות משהו ברזולוציה של המשחק או שהגרסה של המשחק לא טובה וזה לא ניראה לי כי הורדתי את הגרסה של razor 1911 אם זה בגלל הרזולוציה מישהו יכול להגיד לי באיזה רזולציה להשתמה יש לי מסך 17 של מאג ישן ושמן יענו לא LCD תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ZorD,

כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by Reze,

ערב טוב לכולם..!!! קניתי היום את המשחק GUILD WARS וניסתי להתקין ללא הצלחה התקשרתי למוקד של הד ארצי וגם הם לא הצליחו לעזור לי ניסתי במחשב אחר בבית וגם בו זה לא עבד ניסיתי עם הדיסקים של חבר שלי בשני המחשבים וגם זה לא עבד למישהו יש פיתרון ני חושב שזה בעיה עם האינטרנט מה שקורה במחשבים זה כשהוא מבקש את הדיסק השני אני מכניס את הדיסק וההתקנה לא מגיבה יותר בבקשה תעזרו לי :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by dragon772,

הוא עושה לי שגיאה באמצע התקנת משחק אחרי הדיסק השני מופיע ההודעה הזאת: http://img205.imageshack.us/img205/6218/5082uc1.jpg לחיצה על נסה שנית מופיעה עוד פעם ההודעה הזאת ולחיצה על התעלם מביאה את ההודעה הזאת: http://img205.imageshack.us/img205/1687/sddddme7.jpg שאני לוחץ אישור אז מופיעה זה: http://img207.imageshack.us/img207/211/sdfffdsn7.jpg מה לעשות?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by flesh2,

סוף סוף קניתי את המשחק ביום שישי בפריק, וציפיתי לשחק במשהו טוב בסוף שבוע הזה. בינתיים כל מה שקרה זה שאני מקבל מהסטים הודעה שהסידיקי שלי בשימוש, שזה לא יכול להיות כי המשחק מקורי ולא נרשמתי עדיין לסטים עד אז. יש דרך לתקן את זה? אני אצטרך להחליף עותק? אם זה מה שסטים עושה, עדיף כבר בלי. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by bennnn,

היי,המשחק הזה עתיד לצאת למחשב??? עכשיו ראיתי ביקורת עליו וזה מסוג המשחקים שאני מתבאס שאין לי קונסולה מישהו יודע אם יוצא?בדקתי בגוגל והיו כמה פורומים בחול שאמרו שהוא כן אמור לצאת..תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התבטאות מפי אחד מהמפתחים מעניקה תקווה קטנה לכל מי שמעוניינים בכותר הפעולה האלמותי, אבל לא ב-Call of Duty החדש שמגיע איתו לכתבה

15. Started by r.b.y,

שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yaronshahaf,

מישהו יודע אם יש איזושהיא תוכנה שמתקינה מפות נוספות למשחק? יש לי מפה שהורדתי ואני רוצה להתקין אותה אבל לא יודע איך מצאתי תוכנה שנקראת 21CW Map Installer אבל היא מחפשת מפות מהאינטרנט ולי יש מפה במחשב.. קיצר אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by gizzz,

הגעתי למסך שמנסים להבריא את השותפה ויש עוד שני חיילים חוץ ממני שנלחמים בעקרבים ,אחד מהם עם תיק עזרה רפואית שמנסה לתת לי עזרה אבל אני לא מצליח לקבל את העזרה הרפואית, יש שם ממש באג. למישהו היה את זה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by Sagi_Cohen,

יש לי מחשב מעל לדרישות של המשחק ושאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה עד שאני נכנס למסלול כלשהו ואז אני לא רואה את הרוכב רק את הטרקטורון ואת שאר הטרקטורונים אני רואה בצבע חום כזה בלי צבע בכלל אני גם לא רואה את הרוכבים שעליהם מה יכולה להיות הבעיה ??????? תודהה!!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Joe Blow,

שלום לכולם יש פה thread על משחק רשת ב generals ואנשים נתנו לינקים לריפלי. איך אני צופה בזה? הורדתי את קובץ ה .rep אבל איך אני פותח אותו? האם אני צריך לשים אותו בסיפריה מסוימת ולצפות בו דרך המשחק? אם כן איזו ספריה? תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by carmelforkosh,

שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by Domovoi,

תגידו יש דרך להפעיל את המשחק ברזולוציות גבוהות יותר מ 640X640 ?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by n9555,

זה פשוט נותן לי הודעות של כמה שגיאות ואני לא מצליח להפעיל את זה..... הורדתי את זה משרת של 3dgamer.com עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by doker,

קניתי היום גיימפד XBOX360 ואני יכול לשחק במשחק אבל לא לשלוט על התפריטים דרך אגב אי אפשר לשלוט עליהם גם מהמקלדת אבל זה ממש מבאס לשחק ככה שכשאני צריך להיכנס לתפריט אני צריך לגשת למחשב מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by omry3000,

שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.