עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by d-undertaker,

היה אמור להשתחרר כבר ב1 לאפריל מה נסגר<?למישהו יש מידע בעניין?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום אני משחק ברשת עם אח שלי ב C&C Generals Zero:Hour ואני כל פעם בוחר שלב עם ים והכל ואין לי אפשרות לבנות ספינות או משהו דומה... האם זה הגיוני שבמשחקי ה Genrals אין ספינות...? הרי בכניסה של Zero:Hour רואה סוג של Destoyer |: תודה מראש,עידן.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by treva42,

שלום, יש לי כאן את המפרט של המחשב שלי ואני אשמח את תגידו לי על איזה הגדרות אוכל לשחק בו BF3 וכמה FPS אני אקבל. כעיקרון אני לא רוצה לרדת מתחת ל60 FPS Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אין לי כל כך במה לשחק כרגע וגם, אני רוצה לראות איך המשחק יעבוד עים הכרטיס המסך החדש.!! תודה לכול מי שיכול לעזור לי בקשר לקוד.!!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by liav12,

עריכה: מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג משחקים לסוני במחיר מוזל? מצטער על ההודעה מקודם שלא היתה במקום

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by Almog Nachshon,

Modern Warfare Community שרת דיסקורד של קהילת MW, השרת מונה כבר כ-80 חברים ואנחנו רק גדלים וגדלים! לכניסה - לחצו כאן! מה יש לנו בשרת: חדרים למולטפלייר חדרים לSpec Ops חדר לבחירת רול חדרי 18+ בקרוב עוד המון דברים מחפשים צוות רציני לשרת שלנו, אנשים אחראיים שיפתחו את השרת עוד!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Raul,

אפשר בבקשה לינק לפאץ' 1.1 של FAR CRY עם הסבר התקנה.... : תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Or94,

איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kage,

קודם כל מדובר במשחק פרוץ, אף על פי שהוא פרוץ זו היא לא הסיבה לבעיה, מפני ששני חברים שהורידו בדיוק מאותו מקור, משחקים בלי שום בעיה. אחרי שהורדתי ממקור אחר - הבעיה לא פסקה. תמונות: בזמן המשחק, יש הרבה הרבה פסים שחורים שיורדים. מה כבר ניסיתי לעשות: * להתקין מחדש דרייברים לכרטיס מסך. * לאפס תדרים למעבד, זכרונות, כרטיס מסך (להוריד OC). * חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ואף אחד לא נתקל בבעיה הזאת. זה המשחקהיחיד שזה קורה לי בו, כל משחק אחר עובד מעולה. עריכה, המחשב עבר פרמוט מלא לפני פחות מחודש, גם לפני הפרמוט היה אותו דבר. (לידע כללי, הפרמוט נעשה מסיבות אחרות) מפרט: hd5770 e8400 @ 4ghz ocz titanium 800mhz 2gb x2 p35 ds3l win 7 x64 צריך עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by marvje,

פתאום, לא יודע למה, התחשק לי לשחק GTA2 נגד חבר, הבעיה שאני לא יודע איך, מי שיודע איך אני אודה לו מאוד :-*

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. בעיה במשחק היטמן a required security module cannot be activated. this program cannot be executed (7000). מזה אומר? תודה רבה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by urich,

טוב בעקבות הירידה במחיר קונסולת ה ps2 אני שוקל לקנות את המכשיר כי יש לי pc פשוט לאינטרנט אבל לא מספיקחזק למחשקים חדשים. הבעייה היא שהמשחקים יקרים פחד מה אתם חושבים

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. לפני מלא זמן היה לי איזה אתר שזה היה כמו מן משחק כזה היה בו מלא שלבים ובכל שלב היית צריך למצוא את המילה או הרמז שמוביל לשלב הבא ההתקדמות בשלבים היתה ע"י הכנסת המילה לשורת הכתובת של האקספלורר נגיד אחד השלבים היה עמוד עם רקע שחור ומלא טקסטים בלבן ורק מילה אחת בשחור מוחבאת בפינה אז הייתה צריך לעשות SELECT ALL ולהכניס את המילה לשורת הכתובה ואז היית עובד לשלב הבא (אם המילה שכתבת נכונה) נגיד ככה: www.blabla.com/mila מאז עבר מלא זמן ואני לא זוכר איך קוראים לאתר הזה או בכלל לסוג של המשחקים האלה אני חושב שהשם של המשחק היה משהו עם MAZE מישהו יכול להעזור לי?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. בערך... אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] טוב שצרבתי את זה על דיסק רב פעמי ולא על רגיל (לקחתי מחבר שלי) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא…

16. Started by dans41,

קניתי עכשיו את המשחק אבל לא קיבלתי סיריאל לסטים אלא את המשחקים עצמם. למה זה ככה? רשום באתר שכל מי שקונה מלפחות 1$ מקבל סיריאל לסטים אני קניתי בדולר וזה לא ככה. למי אני צריך לפנות?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by drorb,

אהלן, הורדתי את הדמו של Lost Planet (רק האל הטוב יודע למה..) וחמש דקות לתוך המשחק כל העסק נתקע. הייתי צריך לעשות reset למחשב (!!!) וב-event viewer נאמר לי ש-nv4_disp נכנס ללופ אינסופי. מישהו יודע משהו על זה? פישפשתי קצת בגוגל, אבל יש יותר מדי מידע שם, ורציתי לדעת אם מישהו כבר עבר את העניין ויכול לתת לי סיבה + פתרון (זה לא חזר שוב, וממילא העפתי את הדמו לקיבינמט, אבל עדיף להיות מוכן) מפרט מימין.. תודה, -דרור

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה חזק שלא יהיה מהפשוטים משחק עם קצת מורכבות ושיביא לי אתגר אמיתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אהלן , מישהו פה רוצה להחליף איתי על חשבון שסטים של hl2+source על המשחקים hl2 episode one + hl2 + hl1source addon ? אם מישהו רוצה שיפנה אליי בפרטי

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by OmEr.il,

שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. בדוק שכבר מישהו ראה את זה ואולי אפילו פרסמו את זה כאן.. אבל אין לי מושג ולא עולה כסף לפרסם שוב - http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479 מצחיק וחמוד..

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  22. יש תוכנה שמראה את כמות הזיכרון שהמחשב משתמש במהלך משחק - כאילו אני משחק ורשום לי בצד את מספר הMB שהמחשב משתמש (כמו ש FRAPS מראה את הFPS י)

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by The Man123,

אמרו לי שיש משחק כזה של CSI אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי מדיע עליו להגיד לי אם הוא משחק טוב או לא איזה סוג משחק הוא (גוף ראשון וכו') להביא תמונות דרישות מערכת וכול מה שצריך כדי שאני ידע אם כדאי לי להוריד אותו או לא בבקשה תעזרו לי !!!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

התחלתי לשחק BF2 ואין שם 1280/1024! וזה ממש לא כיף! עכשיו אני יודע שאפשר להגדיר שתיהיה רזולוציה כזאת אבל אני לא יודע איך.... איך אני יודע שאפשר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.msg1694490#msg1694490 עכשיו לא הבנתי איפה מה הקטע של ה+MENU 1.... איך אני מגיעה להז? ומה זה VideoSettings.setResolution?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by nirr213,

התקנתי Call of Duty 4 + patch 1.4-1.7 וכשאני נכנס למשחק רשום לי 1.0.525 וגם לא מצליח להוסיף שרתים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.