עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pergola,

יצא לאקסבוקס ולפלייטישן.. מישהו יודע אם גם יצא גירסא למחשב?

2. מה המשחק/ים הכי טוב ששחקתם בחייכם? לא משנה מאיזה סוג, גזע, מין ושנה... : : : :

• 82 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. מישהו יכול לעשות לי טובה קטנה ולעבור לי את המשימה המצעבנת של הטיסה!!!! אני יעלה את הSAVE ניסיתי מליון פעם אין לי עצבים לזה שמרתי בשדה תעופה שיהיה קרוב פשוט לעבור את המשימות של הטיסה ולשמור זה הכל תודה מראש למי שיעזור לי [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. סטודיו אינדי בשם Intoxicate Studios עומדים לסיים פיתוח של משחק survival-horror-shooter חדש שמבוסס על UE3 ויופץ ב25 לנובמבר. הם החליטו לנסות ולקדם את המשחק בצורה די יצירתית - איסוף תרומות לצדקה. הם מעמידים את המשחק להזמנה מוקדמת במחיר של דולר אחד בלבד. אם הם יגיעו למכירות של10 מליון דולר, הם יעבירו מליון לצדקה וכל התורמים יופיעו ברשימת הקרדיטים של המשחק (בנוסף לקבלת CDKEY כמובן) אם הם לא יגיעו ל10 מליון הזמנות הם יתרמו את כל הכסף לצדקה, והמשחק יוצע למכירה במחיר מלא מינוס הנחה של דולר לתורמים. הזמנה מוקדמת תגיע גם עם פס הקול של המשחק וכמובן שעל כל דולר נוסף מקבלים עוד CDKEY בשביל חברים. אתר הבית של המשחק הסרטון שמסביר את כל העניין www.youtube.com/watch?v=GrwCd4oeuXc …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני חולה על המשחקים האלו.... אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות) בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון.... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

Battlestations: Midway, נורא אהבתי את הדמו, אז בא לי לקנות אותו האם הוא יגיע לישראל?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Lirans,

היי אחותי מנסה לשחק במשחק ישן של טרזן על windows 7 כרטיס מסך geforce 6200 (דרייברים מעודכנים) במסך מלא המשחק עובד לאט במיוחד במצב חלון המשחק עובד טוב ניסיתי את כל מצבי התאימות של הוינדוס + שינוי הגדרות בפאנל של הכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מי שגמר את כל משימות במשחק שידבר איתי בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

זהו המקום לבקש/להלות להחלפה את הקלפים המיותרים שיש לכם או קלפים שאתם רוצים. הקלפים שלי: :BioShock Infinite Elizabeth Boys Of Silent Fireman Motorized patriot Songbird :Bastion The Wingbags :Scribblenauts Unlimited Maxwell

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by vipnisim,

גרפיקה ברמה הכי גבוהה שראיתי איכות משחק אלופה זמן טעינה קצר כל מה שאפשר לבקש כדי לשחק כמו מלך דרך אגב הטלוויזיה היתה LCD 32 HD

11. Started by liav25,

האתר הרשמי: http://prince-of-persia.us.ubi.com/ במשחק תשחקו את הנסיך (או דמויות אחרות, שווה לקרוא עד הסוף). בתחילת המשחק הנסיך מחפשת את האתון שלו (ששמה תאמינו או לא - פארה ) כשהוא פוגש את הנסיכה אליקה. אליקה ואמה מתו לפני תחילת העלילה של המשחק ואביה עשה עסקה עם השד אהרימן (שהיה כלוא) שאהרימן ישוחרר אם יחזיר את אליקה לחיים. לאליקה כוחות קסם שמאפשרים לה לעוף ועוד כל מיני דברים. במשחק בכל פעם שתעמדו למות, אליקה תציל אתכם. בנוסף תוכלו להיעזר בה כדי לקפוץ למקומות רחוקים יותר ממה שהנסיך מסוגל לקפוץ אליהם בדרך כלל. במשחק יש גם סקינים שאפשר לשנות ע"י כניסה לתפריט אקסטרות. כשתסיימו את המשחק, תקבלו את הסקין של הגיבורה מBEYOND GOOD AND EVIL ותוכלו לשחק איתה. אם תכניסו את הקוד…

• 149 תגובות
    • 16.7k צפיות
  12. מה יותר שווה?? ואיפו הגרפיקה יותר טובה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Gnome,

אתם אם יצא או ייצא(בעתיד) שר הטבעות שני הצריחים בעתיד למחשב?

14. היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם?…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by tazok,

איך לעזעזל מפעילים את זה??? רוטר משום מה עולה כסף אז אי אפשר לראות שם... אני לא יודע מה לעשות!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by iNsTinct,

הורדתי את המשחק מ-STEAM מהקופון שבא עם הכרטיס מסך בסוף ההורדה שאני לוחץ על כניסה למשחק זה עושה איזה עדכון של DIERCT X וזהו פשוט לא קורה כלום.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by rrroonnii,

זה בהתחלה מה אני עושה כאן חברה נתתי לשלד הזה בעיטה ומה עכשיו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by maverick,

מאז שהורדתי את הגירסה החדשה של יאקי 1.09a אני לא מצליח לשחק ברשת. הוא מתחבר. ניסיתי לבטל את הפיירוול אך לשווא. אני זוכר שבגירסאות הקודמות v1 ולא v2 של עכשיו אפשר היה לשחק ברשת. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by GuroMan1,

סליחה

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by yossi555555,

שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3? מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by NiMo1771,

האם יש יתרון בלקנות את המשחק מסטים לעומת חנות דיגיטלית אחרת? קניתי את המשחק ב48 דולר בGMG (קופון) , ואני שוקל האם כדאי לבטל ולהוסיף עוד קצת כסף בשביל לקנות מסטים... מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/44955.html

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by RawSteel,

ישנם 2 תיקיות של 2 דיסיקם , אבל באף אחת מהן אין איזה קובץ שהתוכנה DEAMON TOOLS יכולה להפעיל. אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה :'(

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Borat,

שלום התקנתי את המשחק Batman Arkham Asylum אבל כשה אני מנסה להפעיל את המשחק יש הודעת שגיאה 9000 תודה מראש לפותרי התעלומה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לאחרונה שוחרר משחק האסטרטגיה בתורות החדש. הנה ביקורת עליו - http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/10/wot-i-think-warlock-master-of-the-arcane/ מדובר למעשה בגרסת פנטזיה ל - CIVILIZATION V בערך עם דגש על קרבות, נשמע מעניין מאד (בניגוד ל - ELEMENTAL:WAR OF MAGIC הכושל) אשמח לשמוע רשמים ממי ששיחק בו כבר.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.