עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by redti,

אני יודע שקיים כבר דיון על המשחק..אבל זו בעיה ממש פופולרית וחשבתי שיש מקום לפרסם אותה לעיני כולם זה יכול לעזור להרבה אנשים. תקלידו בשורת פקודות gfx_maxfps 30 זה מגביל אתכם ל30 fps אבל התקיעות מפסיקות ואפשר להנות מהמשחק גם על DX 10 , מקווה שעזרתי.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

תאריך יציאה, תמונות משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by Fetalo,

הייתי רוצה שבתר'ד הזה נכתוב את הרשימה הכי גדולה של משחקים שאפשר אז תצטטו את הרשימה הקודמת ותוסיפו משחקים שלכם אני אתחיל Warcraft 3 Unreal Tournament Serious Sam 1 Serious Sam 2 StarCraft StarCraft - Brood War Half Life Counter Strike GTA3 Need for Speed Porshe Rune SpiderMan - The Movie

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by overload,

אני לא מוצא ציטים למשחק, זה בגלל השיטה המפגרת של "קודמאסטרס" שלכל התקנה יש מספר שונה וקודים שונים. וצריך לשלם בשביל לקבל אותם, או להתקשר אליהם (2$ לדקה!) כדי לקבל. בקיצור- הקוד של המשחק שלי הוא 30651 ואני לא מצליח למצא קודים למשחק. ד"א אני מחפש צ'יטים רק בגלל שכבר היה לי את המשחק פעם אבל הוא נמחק לי ואין לי כוח לשחק מחדש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שלום רב: איפה אני יכול לקנות את המשחק: Lord of the rings online : Shadows of Angmar COLLECTORS EDITION ושיהיה מחנות בארץ \: אפילו מקום שיש הזמנה מוקדמת או משהו תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. אני תקוע במשימה Up, Up And Away! http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Up,%20Up%20And%20Away! ואני לא מצליח לעבור למישהו יש דרך?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by .nimiking.,

מישהו כבר שיחק ויודע אם כדאי להתקין כי רק אתמול מחקתי את המשחק ואת ההתקנה =\

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by $שלומי$,

יש לכם אתר של מישחק GTA 4 איך אני יכול להסיג אתו חוץ מ אימיול בברכה : שלומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן.. שאלה פשוטה לי אליכם: הרבה פעמים קרה לי שהתקנתי משחקים על מחיצה שהיא לא המחיצה של WINDOWS, ולרוב אפשר לשחק בהם גם אחרי שמפרמטים את המחשב. הבעיה היחידה היא שהם לא רשומים בREGISTRY כמותקנים ולכן אי אפשר להתקין להם חבילות הרחבה או לעדכן אותם בכל צורה שהיא.. שאלתי היא, בנוגע למשחקים באופן כללי ולC&C3 באופן ספציפי, האם אני חייב להתקין את המשחק מחדש או שיש אפשרות "להשלים" לWINDOWS את החסר כדי שיכיר בקיומו של המשחק על ההרדיסק? תודה!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by the red dragon,

כשאני עושה LOAD לשמירה אז זה יוצא לי מהמשחק ועושה הודעת שגיאה SEND ו DONT SEND צכירים את הודעה אזות מה עושים? שמעתי על זה זה באג של המשחק אמרו אפילו ברוקסטאר שמעתי שצריך PATCH ל V1.0 ואני לא מוצא כול ה PTACH זה ל 1.1 בבקשה תעזרו לי למצוא לV1.0

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by giler472,

שלום קניתי לפני כמה ימים את המשחק bf2c התחלתי לשחק במולטי שלו ואחרי 10 דקות קרס לי המחשב הופיע לי מסך כחול וקרס המחשב יש פיתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by deathreaper123,

הורדתי למחשב שלי לפני זמן מה שלוש משחקים ובשלושתם יש אותה בעיה: המחשב שלי נכבה לסירוגין כשאני מדליק את המשחק, כלומר פעם אני מדליק את המשחק הוא עולה והפעם הבאה לא, להפך הוא נכבה ומאתחל את המחשב. לפעמים בתוך המשחקים המשחק יורד למטה, כאילו עשו לו מיזעור, וכשאני מנסה ללחוץ על האייקון של המשחק הוא מאתחל מדי פעם את המחשב. במשחק אחד אפילו באמצע המשחק הוא יכול לאתחל סתם את המחשב ואני לא יודע מה לעשות. המשחקים הם Need for Speed Underground 2 The Sims 2 GTA Vice City וכן אני יודע שזה ממש משחקים מעפנים אבל המחשב שלי די ישן ומעפן גם ככה. מה לעשות, למה זה קורה ואיך לתקן את זV?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

התקנתי את המשחק על מערכת שאמורה להריץ אותו בצורה יחסית טובה - p4 1.7 512 mb ddr radeon x1600 pro אבל מה, המשחק עובד לאט ונתקע כל רגע כאילו חסר לו fps, שמתי על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות שאפשר, ועדיין אותם תקיעות כל רגע. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק, מהם והאם הם יכולים לפתור את הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אחוות המתנקשים של יוביסופט חוזרת לאחר מנוחה ארוכה מהרגיל - ותדרוש חומרה מודרנית למדי בכדי לפעול לכתבה

15. Started by uzi_sch,

זהו את המשחקים הבאים מבלי להציץ בלינקים של התמונות: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8 ) 9) 10)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. התחרות המתקרבת מצד גוגל ומיקרוסופט עושה את שלה? לכתבה

17. קניתי מחשב חדש ושיחקתי ב age of empires 2 ואחרי הרבה זמן (בעיצומו של המשחק שיש מלא חיילים וכל זה לכל אחד הרבה אובייקטים בוא נגיד) זה מתחיל להיות איטי פתאום... עד רמה שכבר לא כל כך כיף לשחק... בהתחלה זה פעל מהר מאוד חלק בלי שום בעיה רק אחרי כמה זמן שהמשחק מתקדם זה ככה... זה המפרט של המחשב: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך 9800gtx+ 512 ram מערכת הפעלה: speedy vista ברקע ששיחקתי פעל רק האנטי וירוס סגרתי אפילו את האייסיקיו ואת המסנג'ר... זה הגיוני שזה ככה? זה קרה לי גם במחשב הקודם... רק בשלבים מוקדמים יותר... או שהיה פחות אוויבים(ואוביקטים על המסך) (המחשב היה 1.7 386 ראמ) תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by arcticEEE,

עשיתי גיבוי למשחק חדש שקניתי ויש לו הגנה כזאתי (SAFEDISC או STARFORCR משהו כזה) והבנתי שהדרך היחידה שאני אוכל להפעיל את הגיבוי זה לנתק את הכוננים שלי של IDE.. מישהו יודע אם אני חייב לעשות זאת פיזית או האם יש דרך לעשות זאת דרך המחשב או משהו ? ניסיתי דרך המחשב שלי ל DEVICE MANAGER ומשם עשיתי DISABLE לכל הכונני CD DVD אבל זה עדיין לא עבד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. עשיתי חיפוש על BF2 וקראתי חוקים ולא מצאתי אם אפשר לשחק BF2 ברשת. יש לי את המשחק אבל לא ברשת. אז השאלה היא האם אני יכול לשחק BF2 ברשת בחינם או שצריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by deso,

Dead Subject

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by yotamoo,

איזה משועמם אני ב-2 בלילה. בכל מקרה ראיתי שלא הרבה אנשים פה מכירים את המשחק או לפחות אוהבים אותו (בת'רד של המשחקים המצופים). אז כמה מילים עליו - זה המשחק היחיד ששיחקתי בו עד הסוף, והוא פשוט גדול! גמרתי אותו הרבה פעמים בכל רמות הקושי ואני עדיין מגלה משהו חדש בכל פעם. זה המשחק היחיד שנתקלתי בו שכמעט ואין בו דלת שאי אפשר להיכנס דרכה. כל דבר אפשר להזיז או להפעילץ כמעט עם כל אחד אפשר לדבר ממש (לבחור משפטים) ואם לא אז הם בטוח יגידו לכם משהו מצחיק (כמו somebody kill me... please). בכל מקרה אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את השני לכשיצא. ועכשיו לשאלה למי שכן שיחק - בבסיס של טונג בהונג-קונג מצאתי מפתח לדירה של ג'וק (הטייס) בהונג0קונג (jock's hong-kong appartment קראו לננו-מפתח הזה). מ…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by nargila,

למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ashtarot,

האם מישהו יודע אם אפשר לכבוש ערי בירה ואם כן איך דרך אגב זה הראשון בסדרה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by gal_6,

הורדתי bf2 ואין לי סי די קי מקורי..הבנתי שאפשר לשחק את זה ברשת בשרתים פרוצים ובלי סי די קי מקורי.. אז מישהו יכול להסביר לי איך משחקים את זה ברשת? אה ועוד משהו אתם יכולים להביא לי כמה שרתים פרוצים שאוכל לשחק? תודה רבה רבה לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.