עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sunny Jim,

http://games.slashdot.org/games/04/07/12/2148212.shtml?tid=127&tid=186&tid=209

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by WarMachine,

שוחרר הדמו של משחק האסטרטגיה המדהים הזה לפני כמה ימים והוא פשוט הנאה צרופה. גרפיקה תלת מימדית לדעתי הכי טובה שאי פעם נצפתה במשחק אסטרטגיה (מלבד GC2) , משחקיות מדהימה עם ירידה לפרטים הכי קטנים, אני ממש מחכה לשחרור האנגלי של המשחק הזה כי הוא הולך להיות משחק האסטרטגיה מבוסס מלחמת עולם 2 הטוב ביותר, בקיצור שווה לנסות! לינק לדמו: http://www.gamershell.com/download_6433.shtml

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע בשלב של הבית סוהר... אני נופל מאיזה תיקרה לקומה של התאים של בית הסובר הזה ואחרי זה אני מוצא פטיש ואז קופצים אחרי עוד מה רוצחים... קיצר אני מתחיל להרוג אותם והרגתי כבר 20 רוצחים (ספרתי) ועדיין מגיעים עוד... מה אני עושה?!?! כמה עוד יש?!?!? אולי יש שם איזה משימה מיוחדת שאני צריך לעבור כי מגיעים עוד ועוד ואין לי כוח כבר להרוג אותם זה כבר לא מעניין :-\

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by roi1,

יש אולי למישהו איזה אתר טוב למשחקים מלאים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Damage,

שלום. זה בעייה רק אצלי א שגם אצלכם, נפלו השרתים והכל נדפק, אין אפשרות לשחק...בעע..(זה כבר יומיים ככה). גם לכם זה קרה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איפה אני מוריד ET שבא כבר אם כל העידכונים ואם הכל בגירסה האחרונה? :-\

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by pc student,

אני מחפש פריטים חדשים לסימס ואני מחפש קוד שיעשה ככה שהדמות תמיד תהיה שמחה וגם שמההתחלה היא תיהיה מוחשרת בכל

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by weamir,

אתמול ניסיתי להיכנס למספר סרברים בכדי לשחק counterstrike,אך בכל פעם שנכנסתי הופיע loading ואז מיד נזרקתי החוצה. יש לציין שהבעייה התחילה לאחר עידכון אוטומטי של cheatingdeath. האם מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by shon,

הורדתי את המשחק דרך ה ביטורנט מסופרנובה, ואין בו קובץ קראק. חיפשתי ב cdcopywor וב MEGAGAMES ועדיין לא מצאתי פתרון. אגב ראיתי בליונט בתגובות למשחק שעוד חברה לא הסתדרו עם הקראק וגם להם זה אומר להכניס שוב את ה cd תודה לעונים!!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by superginiman,

חברה כולנו שמענו על זה שסגרו את הסרברים של 1.5 אבל אם תלכו ל http://nowon.lsrv.co.il אז יסבירו לכם איך להמשיך לשחק

11. אני חושב שהמאמר הזה מתאר לא רע את מה שרוב הגיימרים בארצנו מרגישים... http://3dgpu.com/archives/2004/08/02/the-state-of-game-piracy-today/

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by liav12,

התקנתי את המשחק הזה...ואני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא איזה כלי או משהו שיעלה לי את הרזולוציה במשחק הזה חח כי מרוב שהוא ישן אין בו אפילו "Options"

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by IG,

אני חושב שהגעתי לשלב האחרון... אני נמצא בפריז, והימ"מ מסתער עלי... אני צריך לחסל 3 אנשים, כששניים מהם כבר מתים, ורק מפקח המשטרה נשאר... איך אני עובר את הימ"מ??? (בלי להרוג את כולם... אני רוצה לשמור על הדרוג שלי- פרופשיונל 8)... אהבתי את המשימה לפני זו- לחסל את ראש המאפייה היפנית ולגנוב את הפסל... )

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

מעצבן ובלתי אפשרי לשחק ככה. פשוט מתקדמים ממש לאט וזה עולה על העצבים. אם מישהו יכול לעזור.. תודה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. למכירה 11 משחקים ב-650 שקל והם: *צונזר* - נא לגשת לטרייד-זון מי שמעוניין שישלח אימייל ל- habernir@walla.co.il וחברה לא נפלתי על הראש פשוט אני טס לחו'ל והכל מקורי עם קופסא ועם חוברות ואני חוזר זה לא עבודה בעיניים !!!כל המשחקים מקוריים עם אריזתם המקורית ואני מהקריות

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by theone123,

שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by __MIKO__,

מאיפה אפשר לקנות משחקים יד שנייה ? האם יש אתר באינטרנט ? נ"ב אשמח גם לתגובות במסרים פרטיים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. אני מחפש רשימה גדולה של השרתים כי מפיעה לי רק רשימה קטנה מאוד בSTEAM ורציתי לדעת עם יש עוד ושמעתי שיש רשימה ... אז אפשר בבקשה... תודה.. ודרך אגב אפשר בבקשה ךינק לבוטים לSTEAM?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. שלום תקשיבו אני ממש חייב תסידיקי של סטארקראפט אבל שאני יוכל לשחק באינטרנט אני צריך סידיקי מקורי ואל תדאגו בסטארקראפט אפשר לשחק שני אנשים על אותו סידי קי אז בבקשה אם מישהו יכול אני ממש יודה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by assaf990,

התקנתי GTA התצוגה תקינה, המוסיקה והקול בתפריט ובסרטון הפתיחה למשחק (לאחר שעושים new game) , תקין. המוסיקה והאפשקטים במשחק גם תקינים אלא שיש לי רעש רקע חזק רק במהל המשחק שעושה משהו כמו: "טוו, טווו, טוו" ככה בקצב אחיד. ניסיתי לשנות הגדרות באדיו סטאפ - ולא עזר. מה יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by urielka,

למישהו יש CDKEY או משתמש לSTEAM שלא צריך ? כי אני צריך אחד שכזה תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by assaf990,

התקנתי את חבילת ההרחבה. אני משחק ללא דיסק (אבל משום מה לא התקנתי קראק,..) כשאני נכנס לשכונה יש אופציה למבט של magic אבל אז אי אי אפשר בכלל לקנות בית או חלקת אדמה. בקיצור איך מתחילים לשחק?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by assaf990,

בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by ziv5566,

מי יכול לתת לי קודים של סימס אני צריך דחוף כסף וכל מיני דברים תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים