עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ידוע שסדרת הרדאונים החדשה, XT, מופצת יחד עם עותק מלא של HALF-LIFE 2 - שעדיין לא יצא. בארה"ב אם אני לא טועה, אם קונים כרטיס XT, ישלחו לך את המשחק ברגע שיצא (באפריל בערך). זה כך גם בארץ??? או שפה לא ישלחו למישהו את המשחק אם הוא קנה את ה-XT??? תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by dino,

שלום, "רכשתי" ;D עותק של NFSU ויש לי בעיה של כמו קוביות במקום טקסט במשחק... אני בטוח שעוד כמה נתקלו בבעיה, הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובה שאני מחפש אז מי שיודע בבקשה עזרה מתן.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. התקנתי אצל בן דוד שלי generals והא נתקע באמצע ההתקנה. יש לו radeon 7200 ואני לא יודע אם הוא כרטיס חלש מדי כדי להפעיל את המשחק ובגלל זה הוא לא מתקין אותו. אולי מישהו יכול למצוא או להביא לי את הדרישות האופטימליות של המשחק או יודע מה הבעיה אז שיגיב. תודה.

4. Started by ofer36,

שלום לכולם אני מאוד מבקש את העזרה של כולם בקשר לקודים של משחק VICE CIYG אמי מאוד אודה לכל אחד ואחד בתודה מכל הלב בתודה מראש ממני עופר

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by chris_u16,

יש לציין שאין לי שום בעייה עם משחקים אחרים (מלבד איטיות במקרים מסויימים :-X). המשחק מציג שחור במקום טקסטורות מסוימות. ניסיתי להפעיל את המשחק גם בDX8.1 וגם בOpenGL והבעייה קיימת בשניהם. הכרטיס מסך שלי הוא: GF1 32MB DDR בReadMe של המשחק רשום שהמינימום הדרוש זה כרטיס מסך עם 32MB, המחשב שלי עומד בדרישות וחוץ מזה שהמשחק לא ממש עובד לאט. תודה לעוזרים תמונה להמחשת הבעייה:

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by redti,

שלום,לא מזמן התקנתי את המשחק armed and dangerous המשחק פעל חלק,עד שפעם אחת יצאתי ממנו ושחזרתי כל הסרטונים וגם המשחק עצמו,היה להם DELAY בסאונד,כל הסאונד של המשחק נידפק בקיצר.. מישהו יודע איך לסדר את זה או שזה קרה לו?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by __MIKO__,

כשנכנסתי ל DFBHD קיבלתי הודעה לגבי המשחק team sabre. האם זה expansion למשחק הקיים? או משחק חדש לגמרי שצריך להתקין אותו מחדש. אשמח לקבל פרטים ממישהו שיש לו כבר את המשחק.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by EG,

חבר שלי (MAFISTO) פירמט את המחשב שלו כמובן ומחק את כל השמירות בNFSU אני רוצה להעתיק את השמירות שלי ולהעביר לו - אבל אני לא מוצא את הקבצים. מי שיש לו מושג איפה הקבצים אז בבקשה תיעצו לי תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by pringles,

תציעו איזה מישחקי אסטרטגיה טובים יש חוץ מ ג'נראלס רד אלרט וורקראפט סטארקראפט הירוס

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by imac,

איך לדעתכם הוא ? יותר טוב מפיפא 2004 ? מה בדיוק שונה בו מפיפא 2004? אשמח לקבל תשובות.. תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

:'( שמתי לב שלא היה נושא על זה פה... כל כך עצוב. החברה שהוציאה משחקים כמו סדרת הbaldur's gate, fallout, icewind dale, plane scape torment... מתה. כבר במשך חודשיים היה פיתוח של FALLOUT3! משחק שהרבה אנשים כל כך קיוו שיצא... אבל זהו. התקווה אבדה...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by albert,

אני ממש חייב שמירות, הגעתי למקום שאני פשוט לא מצליח לעבור. מצאתי כל מיני שמירות אבל כשאני משחק אני משחק רק עם סאם ולא עם מי שאני רוצה. בבקשה, תביאו לי שמירות שאני משחק עם מי שאני רוצה ולא עם סאם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by Liran -,

תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

אז ככה המשחק painkiller אפשר למצוא באתרי חיפוש של ביטורנת(bittorent) ואולי בעוד מקומות אבל לא חיפשתי... המשחק 3dshooter שנראה מעולה!!!! משחק בסגנון סריוס סם... הרבה מפלצות בלי הרבה חשיבה הרבה דם וגרפיקה מדהימה...!!! אצלי הוא רץ לא רע בשביל כרטיס מסך מעפן כמו שלו( כמובן שלא היה חלק ((( אבל הלך..) באמת שאחלה משחק (זה כמובן דמו...ליקד(מודלף) ) אולי נוכל לעשות איזה משחק מולטיפלייר אם עוד אנשים יורידו... ;D ;D

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by asihiz,

1)איך משתמשים במנגנון of the ball??מה מטרתו ועל מה צריך ללחוץ??אני לוחץ על z ואז יש לי 3 שחקנים ועם כל לחיצה זה עובר שחקן,אבל מה הלאה,איך בדיוק משתמשים במנגנון ועל מה בדיוק ללחוץ??אשמח לתשובות מפורטות ככל האפשר!!! 2)איך אני עושה טורניר גביע העולם או גביע אלופות???האופציות היחידות שראיתי בטורנירים זה גביעים מקומיים כמו הגביע הבלגי וכדומה... צריך תואר ראשון בשביל להבין את הממשק המסובך של התפריטים... בהמון תודה על ההשקעה...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by ktanta harta,

בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. ראיתי בyes בערוץ 30 טק טוי עשו ראיון עם מפתחי המשחק ועם הגרפקיה המשופרת של המשחק הזה.. והוא חדש חדש מה השם שלו ?! כי אני יודע שיש כבר משחק ישן שנקרא שר הטבעות ???

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by Moooshe,

*ספוילר אפשרי* ב- slaughterhouse צילמתי כבר את המעבורת שמורידה ארגזים ואת ה- domz sarcophagus... עכשיו אני בדרך החוצה והשותף שלי מקשקש לי על ה- Third observation point... שכחתי לצלם משהו. חזרתי ושיחקתי בכל הקטע האחרון שוב, ולא מצאתי שום דבר... על המפה אני רואה שאני די קרוב לשם, אבל לא מוצא את הכניסה... האם אני צריך לחזור לפוד שלי ולשוט קצת או שאני אמור להגיע לשם רגלית?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by Shadowman,

? מה אתם אומרים עליו? שיחקתי בו כמה דקות די היסתבכתי.....

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by FARKASH7,

פעם נתקלתי בפאץ שמאפשר לשחק ברשת בGTA3 ניסיתי לחפש אותו בגוגל ולא מצאתי מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו ואיך להשתמש בו??

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

אני התקנתי תמשחק סדרתי תהגדרות ואז יש סרטוני הקדמה בחלון קטן כזה ואז שזה הופך לחלון מלא זה יוצא ישר.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by gshhar,

אחרי שאני מתקין את המשחק באחד המסכים בהתחלה זה פתאום קופץ בחזרה לשולחן עבודה. אתמול התקנתי את המשחק הזה לחבר שלי ושם הוא עבד עם FX5200 ולי עם ה-9600XT זה עושה בעיות. התקנתי את זה כבר 3 פעמים וכלום לא עוזר,יש לי את הדרייברים החדשים 3.1 יכול להיות שזה קשור?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by t d,

שלום! אני יכול להגיד בבטחה שgrand theaft auto vice cuty הוא המשחק האהוב עלי ביותר בכל הזמנים! ולאחר שסיימתי אותו מכל כיוון אפשרי עם כל המשימות הצדדיות, רציתי לדעת האם שווה לנסות את הפאטצ' שנותן לשחק את המשחק און ליין... מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפאטצ' ומה צריך בכדי להפעיל אותו? כיצד? והאם הוא פועל כמו שצריך בלי הרבה באגים וקריסות? שיחקתי כבר gta2 יחד עם חברים דרך ip address האם הדבר אפשרי גם בוייס סיטי? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by Kenny,

טוב , אז הורדתי את הדמו ששחררה החברה של המשחק קודם כל צריך לציין שיש למשחק גרפיקה בהחלט מדהימה. זה המפרט שלי : amd 2600 (2170mhz 512DDR @ 2-2-2-2 Epox8rda+ 195bfsb Radeon 9700 pro בכל מקרה , אני מפעיל את המשחק ברזולוציה 800\600 כאשר aa\af לא מופעיל כלל. בהגדרות של הגרפיקה במשחק שמתי הכל על high יש אפשרות לבחור בין : very high \ high \ medium \ low והמשחק פועל דיי בפריימים. וגם שאני מוזיז את העכבר מהר , כאילו מפנה את המבט במהירות , התמונה נהית קצת מטושטשת אני חושב שזה בגלל המסך (17 אינץ , אין לי מושג איזה חברה יש לי אותו שלוש שנים) זה נראה כאילו המסך לא מספיק לצייר , או שיש לו יותר מידי פרטים להציג בואו נגיד שאם יש עץ ואני מעביר את המבט במהירות עליו , רואים …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים