משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מאפיין חדש נוסף שמוסיפה פלטפורמת המשחקים אמור לצמצם את תופעת "הפצצת הביקורות הרעות" בכותרים שנויים במחלוקת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם אני בקובע במשימה אחת ואין לי כוח אליה אז תעזרו לי אך לעשות את קודים במשחק Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המשחק איך אני יודע כמה אנשים עוד משחקים אותו בקהילות ובשרתים המקוריים?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.softwarepatch.com/games/fear-game-patch.html
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כמה GB המשחק הזה ? רק half life episode 2 ...לא כל הסידרה ביחד תודה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום...הורדתי את המשחק Need For Speed Most Wanted Black Edition וזה ירד לי בקובץ אחד מסוג Image Files והקובץ שוקל כמעט 4 ג'יגה עכשיו הנירו החדש (גירסא 7) מזהה את הקובץ ככה שאני לוחץ עליו דאבל קליק אז זה פותח לי את הנירו ומוכן לצריבה אבל כשאני אני מתחיל לצרוב זה נעצר וזה אומר לי שהדיסק קטן מדי מן הסתם... אז מה אמור לעשות כדי לצרוב את המשחק או כדי להפעיל את המשחק בדרך כלשהי.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על זה? או ניסה את הדמו? Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens - נשמע לי אחלה משחק http://www.gamespot.com/pc/action/redneckkentuckyandthenextgenerationchickens/index.html
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של פרו אבולושן 5 המלא? אני יודע שזה קצת ישן אבל אני חייב את המשחק הזה ואת הגרסא הזאת זה דחוף תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שיחקתי עד שלב מתקדם במשחק למרות הביקורות המהללות אני די השתעממתי מהמשחק הדיאלוגים די משעממים וחסרי טעם, בנוסף די שיעמם אותי להתהלך במפה הענקית , הקווסטים לדעתי פושרים אני חושב שחסר סרטונים שמוסיפים עניין למשחק כמו dragon age אם לא לתת ביקורת אישית לכל קטגוריה כי מבחינה גרפית רואים שיש השקעה או בעולם הענק שכל הזמן משתנה גם רואים את ההשקעה המשחק כמכלול לא מרתק וחסר עניין הייתי נותן לו 7 על חוסר עניין וטעם מי מסכים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם the witcher 2 למרות שהורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ואת הרזולוציה לממש ממש נמוכה, המשחק בלתי שחיק ועם קצב פריימים ממש ממש נמוך. וזה קורה רק כשמתחילים לשחק בתפריט עצמו אין בעיה. ניסיתי לעדכן ודיריברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. לפי can you run it אני אמור להריץ את המשחק בצורה די טובה מאוד אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות אי אפשר לשחק כי הFPS נמוך מדי, ועובר הרבה זמן מאז שאני מזיז את העכבר עד שהמשחק מגיב לתזוזה. המפרט: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz RAM: 2.1 GB GeForce GT 520 עם 2.7 GB זכרון RAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
Jחחחחחחחחחח שאלה דפוקה מאוד אבל אני עמוס בחפצים ואני לא מצליח להעיף חפצים .. איך אני מוריד אותם ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
Third Age: Total War הוא מוד למשחק Medieval 2: Total War - Kingdoms (עקרונית זאת ההרחבה של המשחק). המשחק עצמו למי שלא מכיר הוא משחק מסדרת טוטאל וור (סדרה המשלבת שליטה במפה אסטרטגית של בניית אימפריה וקרבות בזמן אמת), המשחק יצא לאחר רומא ולפני Empire ככה שהוא לא הכי חדש ואפשר לרכוש אותו בגרושים עם ההרחבה שלה. מה המוד עושה? המוד משנה את מפת המשחק וכל מערך המשחק לעולם ספרי "שר הטבעות" בצורה מדהימה החל מהמפה, חלוקה לפלגים חדשים, יחידות חדשות ועוד. מעבר למובן מאליו של מוד מסוג זה כמה דברים מעניינים: המוד משלב אירועים עם סרטונים, למשל שתגיעו לראשונה לשער השחור יופיע אירוע עם סרטון מתאים וכולי. יש אירועים במוד למשל הטבעת מתגלה וכל הפלגים מתחרים ביניהם מי ימצא אותה ולאחר מכן ישנו …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=99279 יקראו לזה Battlefield: Bad Company וזה יהיה רק עבור ה 360 וה PS3.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אני עוד מאט מסיים להוריד NFS:MW מהאימיול וכתוב שזה המלא ולפני כמה דקות גיליתי שהוא יוצא מחר אז רציתי לשאול האם יש סיכויי שזה אמיתי או שזה בטוח איזשהו מניאק ששינה את השם של קובץ אחר?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נא לסגור את אפליקציית הsteam ולפתוח מחדש. חלון הpre-load אמור להופיע. Have fun! EDIT: נא לשכוח מלשחק במשחק כמובן, אין עדין קוד עד שהמשחק יזדהב...
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי למישהו יש מושג האם הוא עובר את AGE OF EMPIRES III ? יש SCREENSHOTS?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ראיון עם CtlAltDefeat מאת IRTrogdor שלום CtlAltDefeat, קודם אני רוצה לברך אותך על הזכייה בטורניר החודשי של NOM לחודש דצמבר, ועל הזכייה בהזדמנות לשחק נגד White-Ra ב Best of 5 Showmatch . תספר קצת על עצמך, כדי שיוכלו להכיר אותך. קוראים לי יונתן, אני בן 17 מבאר שבע ומשחק כגזע זרג ב Starcraft 2. אני כרגע בליגת מאסטרז, זה המשחק הראשון שאני משחק בו באופן תחרותי. מה גרם לך להתחיל לשחק SC? רק אחרי שהמשחק יצא, קראתי באינטרנט על המשחק והחלטתי לקנות אותו על פי סיקור באינטרנט. בהתחלה שיחקתי בקמפיין וקצת עם חברים, אבל אז גיליתי שיש קהילה שלמה סביב המשחק וטורנירים גדולים, והתחלתי לשחק בלאדר, לקרוא מדריכים וכו' ולהתייחס למשחק בתחרותיות. האם אתה חבר בקלאן ישראלי? לא, אני חושב …
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חברה הגעתי לחלק האחרון במשימה על הבאגי במיגדלאור הבחור הזה שמוביל אותי ליציאה הסודית תמיד מת סתם ככה משום מה strang aint it?זה באג או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מי עושה הכי הרבה שישמור תמונה אחרי שהוא עושה.. אני בינתיים עשיתי 75 שניות שזה המקסימום שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך לשנות את המקשים במשחק? חיפשתי בתפריטים ולא מצאתי כלום. כל גרסה אותו סיפור: EA מתסבכים את הפונקציונאליות של המשחק
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הורדתי את המשחר half life2 מהתוכנה אימיול, אך איני מצליח לצרוב את קבצי ה-.cue חוץ משל הדיסק החמישי. עזרו במהירות יבורך במזל טוב לכל מי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-