משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
איך בונים אחוזות יפות? ראיתי בפורומים של גיימר וזה מדהים אולי למישהו יש עצות/מדריכים? עשיתי בית הנה סרטון http://rapidshare.de/files/35376100/movie000.avi.html
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק עשיתי את הUPDATES והוא הוציא לי את זה מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי שגיאה. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
טוב סימתי תמישחק לPS2 בעיקרון יש גם גירסה לקוביה שיצא לפני ו+- באותו איכות (לא שיצא לי ליראות אבל לקוביה הגרפיקה אמורה להיות קצת יותר טובה אבל אין עלילת בונוס) המישחק היה אמור לצאת גם לPC אבל אחרי הפורט העלוב של DMC3 יכול להיות שהם ביטלו תפרויקט כי בסך הכל אותה חברה שעשתה תפורט של DMC3 אמורה היתה לעשות תפורט של RE4 ככה שההפסד לא גדול בכל מיקרה זה מישחק ענק בהתחלה לקח לי זמן ליתרגל לגרפיקה המיושנת של הPS2 וגם האויבים בהתחלה לא מחדשים כלום אבל שממשיכים אם המישחק מתחילים ליתמכר וליראות דברים חדשים כולל: נשקים חדשים ושידרוגים לנשקים הקימים\אויבים חדשים\בוסים\סביבות חדשות וכו המישחק גם לא נותן לכם הרבה מצבים של עודף תחמושת ואני יודע שזה נישמע קשה או דפוק אבל צריך לכוון…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה טוב? משהו בסיגנון RISE OF NATIONS הראשון משחק מודרני כזה ולא סוסים וכו בבקשה לא להציע גנרלס
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
התקנתי את 1.4 לאחר שהתקנתי את 1.33 וזה לא עובד!!זה תקוע במסך פתיחה... אני לא יודע מה לעשות.....
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ראיתי משחק כזה נראה לי יחסית חדש, שצריך להעביר כדור לתוך עיגול כחול לכמה שניות בדרכים שונות, שמזכירות את המשחק המכונה המופלאה הנוסטלגי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מאז שעברתי oblivion התקנתי מורווינד אבל הגרפיקה כל כך דוחה יחסית לoblivion אז שמעתי שיש מוד שמשפר תה טקסוטורות ואת הגרפיקה עצמה אבל אני לא מצליח למצא אותו מישהו יכול להביא לי לינק? תודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אתם יודים מדי יוצא הדמו של battlefield 2142??
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק אשר גדלתי עליו, למחשק קוראים "מחלק העיתונים" פעם אחרונה שראיתי את המשחק היה במחשב "קומודור" (כן היה פעם דבר כזה). איך ניתן למצאו את המשחק, וכמובן לשחק בו? בתודה מראש, שנה טובה וגמר חתימה טובה עמיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני במשימה שאני נוסע על אופנוע עם ביג סמוק והוא צריך להרוג את האנשים שעומדים על הרכבת (תמונה מצורפת). אני כל הזמן נשאר צמוד לקרון הראשון של הרכבת וביג סמוק כל הזמן יורה עליהם אבל בסוף כשמגיעים לגשר והרכבת ממשיכה לנסוע, נשארים עליה 2 אנשים ו"נכשלתי ובמשימה". איך עוברים את זה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את המשחק על ההגדרות MAX עם 1024 1280 אני אוכזבתי לגלות שהוא צונח כבר במשימה השניייה ל20. אז חיפשתי את כל הפאטצים והתקנתי אותם מגירסת 1 עד 1.33 לאחר שגמרתי להתקין כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי את התמונה של הפתיח וכתוב לי שהגירסה שלי היא 1.33 BUILD 1376 משהו כזה. מה לעשות?? עידכון:הצלחתי להפעיל את המשחק על 1.32 ....איך אני מפעיל HDR
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
משחק הסימולציה החדש מהיוצרים של Darwinia המהולל. It's s full sacle thermonuclear war, no one can win. but you can try to lose the least... אם כן מישהו מעוניין במשחק ברשת? אני חייב לציין שאלה ה65 שקל(14.99 דולר עלות המשחק) וה65MB(גודל המשחק) הכי טובים שבזבזתי בחיים שלי.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים אתר כזה? אשמח לדעת. כי אף פעם לא יודעים תוך כמה זמן משחק יגיע אלינו כאשר הוא משתחרר בארה"ב...
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://midwestgeek.blogspot.com/2006/09/top-10-lies-by-sony-road-to-ps3-launch.html ;D > ;D
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני במשימה שאני מקבל את ה Low Rider. אומרים לי להכניס אותה ל MOD GARAGE אבל הוא סגור..! פשוט יש לי סימון על המפה להכנס לשם ואני לא יכול, אין לי מושג מה עושים מכאן.. אודה לכם אם תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי את המשחק RAYMAN2 הבריחה הגדולה (מקורי) ואני מנסה ללא הצלחה להפעיל אותו תחת וינדוס XP האם ישנה דרך כלשהיא להפעיל אותו (על האריזה מצויין שהוא מיועד למע' הפעלה 95/98
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחרי שהפעלתי את הגלגל שיניים הענק הזה מה עושים?. http://img142.imageshack.us/img142/8371/screenshot0003wd7.jpg יש איזה 5 דרכים ואת כולם כבר עברתי מה זה השטויות האלה שיעשו דרך אחת וזה הגיוני לחזור אחורה כל מה שעברתי או שיש דרך חדשה? פה זה אחרי שהורגים תמפלצת אז צריך לטפס ואז הדרך מובילה למקום שהייתי בו כבר והמפלצות שהרגתי מופיעות מחדש (איזה פלא) http://img82.imageshack.us/img82/4976/screenshot0001mr0.jpg
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראשון זה Joint Task Force אני מתקין את המשחק ואז שם קראק (ניסיתי גם קראק אחר ולא עובד) זה רושם הודעת שגיאה: the aplication has failed to start because the aplication configuration is incorect.reinstalling may fix the problem לא מצאתי "הגדרות" או משהו בסגנון המחשב עצמו חזק. גיגה זכרון, 6600GT PCX. דרייברים מעודכנים והמשחק השני: riddick : escape from butcher bay מתקין את המשחק שם קראק, וכשאני מנסה להפעיל הוא מעלה רושם שהוא מעלה את המשחק , נהיה מסך ואז 2 הודעות שגיאה שגיאה שצריך גרסת Open gl 1.3 או יותר מתקדמת(ויש לי אני מניח...) והשניה אחריה: Visual C++ runtime win32_x86_sse2\sbzengine... abnormal program termination מה עושים...?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מדובר במשחק קטלני , יריות ללא סוף , לחימה קטלנית בעידן ההמודרני + , אבל מתיי הוא יוצא יש למישהו מושג ?!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-